2 uri
Zmagali sta Resnica in žalostna resnica 3
3 ure
Stevanović: Hočem notranje, zunanje in finančno ministrstvo. Janša: Prešteli bomo vsak glas 7
6 ur
Golob je zmagal, a nima večine 19
9 ur
Vlada nad Petrol: ni izključen gospodarski kriminal. Petrol očitke zavrača. 6
14 ur
Ukrajinska delegacija se je v Miamiju srečala z Witkoffom in Kushnerjem; pogovori se nadaljujejo 1
16 ur
V Franciji teče 2. krog lokalnih volitev. Zakaj je pomemben? 1
17 ur
Trumpova grožnja Iranu: Odprite Hormuško ožino, ali bom napadel elektrarne! 9
17 ur
Prodorna podjetja Slovenije: Litostroj Power, Hidria, Yaskawa Slovenija, Domel, AquafilSLO, Stilles in Gorenje
22 ur
Volkovi z Wall Streeta: to je zadnji balon tega cikla, kupite potrošniške delnice
1 dan
KRIZA: Natočili si boste lahko 50 litrov goriva, podjetja in kmetje 200 7
1 dan
Vlada bi z vojsko reševala promet z gorivi. Okrcala je Petrol, ta se brani 5
1 dan
Spopadi na Bližnjem vzhodu se nadaljujejo, ZDA je začasno odpravila sankcije za nafto v tranzitu 1
1 dan
Politico: Putin ponuja prenehanje deljenja obveščevalne podatke z Iranom, če ZDA prekinejo podporo Ukrajini. 1
1 dan
Spoznajte inženirja radiologije iz Hrvaške, ki goji redke aromatične rastline
1 dan
EU državam članicam sporoča, naj ne odlašajo s polnjenjem plinskih skladišč 1
1 dan
Vlada zatrjuje: Goriva je dovolj, a pri Petrolu so resne motnje v oskrbi 1
1 dan
Na Češkem pol leta po volitvah že množični protesti 2
1 dan
Več držav, tudi Slovenija, pripravljenih prispevati k varni plovbi skozi Hormuško ožino 2
2 dni
Po krvavem petku: sem v velikem minusu s slovensko delnico 2
2 dni
Prodorna podjetja Slovenije: Ljubljančani do zelo pomembnega posla v Romuniji 1

Strani: 1 ... 10 11 12 13 14 15

anon-215576 sporočil: 1.073
[#1902736] 01.12.12 10:42 · odgovor na: anon-51551 (#1901789)
Odgovori   +    10
seveda si eni to mislijo! Poglej samo na FB koliko sto različnih strani s komunistično podlaga boš našel!
V komunizmu se je lepo živelo, sociala je bila polna denarja, v službi so tolerirali pijance, brezdelneže, lahko se je afne guncalo, pa si vseeno dobil plačo....
Ljudstvo tega ne pozablja....
Ravno zadnjič se mi je ena od znank pritoževala, kakšna p**** je njena šefica, ker je zablokirala v službi Fb.
nekje drugje so se kregali, češ, da ne smejo več hodit kadit...
itd.
itd.
anon-124452 sporočil: 6.934
[#1902747] 01.12.12 10:57 · odgovor na: fcajt (#1902638)
Odgovori   +    3
[fcajt]
"... proti državljanom Slovenije, ki so protestirali proti korupciji in kraji državnega premoženja ..."; me pa zanima, zakaj ome(n)jeni "državljani" niso proti korupciji in kraji državnega premoženja protestirali pred mestno hišo ?????
Pa kaj čakaš in kdo ti brani?

Organiziraj TI SAM proteste pred mestno hišo. A se bojiš????

Nihče ti ne bo nič naredil če ne boš omenjal Ivana.

V nasprotnem te lahko razfukajo Ivanovi nacisti!!!!!!
anon-257936 sporočil: 1.306
[#1902749] 01.12.12 11:02 · odgovor na: anon-219006 (#1902476)
Odgovori   +    6
Protestniki itak ne vejo, zakaj imajo tisto peso na koncu vratu - da bi mislili, ocenjevali, se odločali - to je pa prevelik napor za tisto peso.

Medtem, ko se gredo eni kraval, drugi delamo. Svoja mnenja izražamo v okviru normalnih demokratičnih vzvodov (=ne pustimo se sprovocirati delomrznežem, hodimo na volitve, svoje mnenje znamo civilizirano izraziti in ga argumentirati - možnosti za to, da poveš svoje mnenje, je v demokratičnem sistemu kar dosti). Kadar vse skupaj ne zaleže, si pač znamo pomagati sami. Nedozorela drhal se pa dere in pričakuje, da je kje na tem svetu idealno. Ni nikoli bilo in nikoli ne bo. Samo da nas ne bi teli neumneži v kakšno vojsko spravili. Ne vedo, s kakšnim ognjem se igrajo.
anon-11190 sporočil: 719
[#1902776] 01.12.12 11:32 · odgovor na: anon-11907 (#1902522)
Odgovori   +    7
[Rac]
> [pirhovec]
> V demokratični Nemčiji zborovanja neonacijev razfukajo brez milosti! Po enaki analogiji bi moralo enako veljati za rdečezvezdne boljševike v Sloveniji.

Saj so bili neonaciji tudi danes na Trgu republike, pa so dobili po pički. Torej je enako kot v Nemčiji. ;)
kako pa veš, da so bili neonaciji? a je kdo imel svastiko? jaz sem videl samo rdeče zvezde...
čarli sporočil: 13.178
[#1902784] 01.12.12 11:40 · odgovor na: (#1902718)
Odgovori   +    4
[denac]
> [0513ANITO]
> > [kixs]
> > Pri nas doma sploh ne vem ali smo imeli kdaj zastavo z zvezdo. Ce pa smo jo, smo jo leta 1991 vrgli proc! Zato mi ni cisto jasno, kje dobijo te zastave in vso to opremo z zvezdami?!
>
> Pri nas doma smo imeli zastavo z rdečo zvezdo. Tako pravi moj oče.
>
> Menda jo je bilo obvezno kupit in obestit. Moj stari oče jo je kupil, obesil pa nikoli, moj oče je potem iz zastave sebi sešil kar nekaj kopalk-minimalk.
>
> Je pa pri nas doma dolga tradicija neizobešanja zastav.
> Nismo in ne bomo nikoli obešali nobene zastave nobene države.
> Nismo izobešali jugoslovanske in ne bomo niti nove slovenske.

To ni patriotska drža. Slovenci imamo svojo državo in nanjo moramo biti ponosni. V Švici, v USA vidiš mnogo zasebnih hiš, kjer imajo pred hišo samostojno stoječ drog z zastavo.
Hrvati ponosno mahajo s svojo šahovnico, v Sloveniji pa mahamo z jugoslovanskimi zastavami. Kar pove dovolj o zblojenem slovenskem narodu. Slovenska zastava je simbol slovenske države. Zato se jo izobesi 25. junija in 26. decembra.
Jaz samo čakam kdaj boste spprejeli desni komunisti zakon, da mora vsaka bajta izobesiti zastave;) Pač zgodovina se ponavlja, komunistične metode pa tudi:)
[#1902811] 01.12.12 12:12 · odgovor na: (#1902807)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: čarli 01.12.2012 12:21
[denac]
> [čarli]
> > [denac]
> > > [0513ANITO]
> > > > [kixs]
> > > > Pri nas doma sploh ne vem ali smo imeli kdaj zastavo z zvezdo. Ce pa smo jo, smo jo leta 1991 vrgli proc! Zato mi ni cisto jasno, kje dobijo te zastave in vso to opremo z zvezdami?!
> > >
> > > Pri nas doma smo imeli zastavo z rdečo zvezdo. Tako pravi moj oče.
> > >
> > > Menda jo je bilo obvezno kupit in obestit. Moj stari oče jo je kupil, obesil pa nikoli, moj oče je potem iz zastave sebi sešil kar nekaj kopalk-minimalk.
> > >
> > > Je pa pri nas doma dolga tradicija neizobešanja zastav.
> > > Nismo in ne bomo nikoli obešali nobene zastave nobene države.
> > > Nismo izobešali jugoslovanske in ne bomo niti nove slovenske.
> >
> > To ni patriotska drža. Slovenci imamo svojo državo in nanjo moramo biti ponosni. V Švici, v USA vidiš mnogo zasebnih hiš, kjer imajo pred hišo samostojno stoječ drog z zastavo.
> > Hrvati ponosno mahajo s svojo šahovnico, v Sloveniji pa mahamo z jugoslovanskimi zastavami. Kar pove dovolj o zblojenem slovenskem narodu. Slovenska zastava je simbol slovenske države. Zato se jo izobesi 25. junija in 26. decembra.
>
> Jaz samo čakam kdaj boste spprejeli desni komunisti zakon, da mora vsaka bajta izobesiti zastave;) Pač zgodovina se ponavlja, komunistične metode pa tudi:)

Ne razumem. Dokončno si zblojen. Končno greš tudi zame na šit listo.
Vidim, da desni komunisti dost ne razumete:) Pa še napisal sem zelo jedernato in razumljivo. Kaj bi šele bilo, da bi napisal malo bolj strokovno.Ne dvomim, da bi jajotove priče gledale kot tele v nova vrata ane:)
0513ANITO sporočil: 10.844
[#1902812] 01.12.12 12:14 · odgovor na: (#1902718)
Odgovori   +    2
[denac]
> [0513ANITO]
> > [kixs]
> > Pri nas doma sploh ne vem ali smo imeli kdaj zastavo z zvezdo. Ce pa smo jo, smo jo leta 1991 vrgli proc! Zato mi ni cisto jasno, kje dobijo te zastave in vso to opremo z zvezdami?!
>
> Pri nas doma smo imeli zastavo z rdečo zvezdo. Tako pravi moj oče.
>
> Menda jo je bilo obvezno kupit in obestit. Moj stari oče jo je kupil, obesil pa nikoli, moj oče je potem iz zastave sebi sešil kar nekaj kopalk-minimalk.
>
> Je pa pri nas doma dolga tradicija neizobešanja zastav.
> Nismo in ne bomo nikoli obešali nobene zastave nobene države.
> Nismo izobešali jugoslovanske in ne bomo niti nove slovenske.

To ni patriotska drža. Slovenci imamo svojo državo in nanjo moramo biti ponosni. V Švici, v USA vidiš mnogo zasebnih hiš, kjer imajo pred hišo samostojno stoječ drog z zastavo.
Hrvati ponosno mahajo s svojo šahovnico, v Sloveniji pa mahamo z jugoslovanskimi zastavami. Kar pove dovolj o zblojenem slovenskem narodu. Slovenska zastava je simbol slovenske države. Zato se jo izobesi 25. junija in 26. decembra.
Ne vem zakaj bi moral izobešati neko tribarvno rjuho. Sem kaj manj Slovenec, če jo ne izobešam?
anon-11907 sporočil: 4.590
[#1902814] 01.12.12 12:15 · odgovor na: anon-11190 (#1902776)
Odgovori   +    2
[lebena]
> [Rac]
> > [pirhovec]
> > V demokratični Nemčiji zborovanja neonacijev razfukajo brez milosti! Po enaki analogiji bi moralo enako veljati za rdečezvezdne boljševike v Sloveniji.
>
> Saj so bili neonaciji tudi danes na Trgu republike, pa so dobili po pički. Torej je enako kot v Nemčiji. ;)

kako pa veš, da so bili neonaciji? a je kdo imel svastiko? jaz sem videl samo rdeče zvezde...
Tisti z rdečimi zvezdami niso pozdravljali z iztegnjeno roko, tisti v črnih kapucah pa ;)
anon-276463 sporočil: 9
[#1902819] 01.12.12 12:18
Odgovori   +    10
Še moje mnenje o včerajšnjih protestih s katerim se strinja veliko forumašev (še je upanje za Slovenijo). Žabarji ste zopet pokazali, da živite v nekem drugem vesolju, glede na ostali del Slovenije. Po drugih mestih se je ljudstvo združilo proti vsej politični eliti (levi in desni). Take proteste, seveda mirne, večina prebivalstva podpira. V Ljubljani pa je bilo:
1. Premalo Zokjevih slik z napisom gotof je.
2. Še bolj zaskrbljujoče je, da Milanove nisem videl niti ene.
3. Na demonstracijah se je pojavil svizec Branimir, ki bi moral biti nemudoma od tam odstranjen. Saj je prav tako zelo odgovoren za stanje v državi. Vendar so glede na plakate bili tam itak njegovi priskledniki.
4. Na eni od slik je bolnik s komunistično zastavo, kar me je kot Slovenca zbodlo najbolj. Saj je to simbol države iz krempljev katere smo se komaj pred kratkim iztrgali. A moramo res zaradi nekaj skorumpuranih politikov (desnih in levih) pozabiti na našo domovino, za katero so si že dolgo prizadevali naši predniki?
5. Za razliko od ostalih protestov je bil ta protest usmerjen večinoma proti vladi (beri Janezu Janši).

Upam, da bo naslednji protest v Ljubljani miren, na nivoju in da bodo na plakatih tudi tisti politiki, ki so vam sedaj manjkali. Saj vam, bomo takrat verjeli, da so vaši nameni enaki kot drugod po Sloveniji.
V nasprotnem primeru pa ustanovite Murgeljsko republiko s predsednikom Danilom, premierjem Zokijem in stricem Milanom.
[#1902822] 01.12.12 12:20 · odgovor na: 0513ANITO (#1902812)
Odgovori   +    3
[0513ANITO]
> [denac]
> > [0513ANITO]
> > > [kixs]
> > > Pri nas doma sploh ne vem ali smo imeli kdaj zastavo z zvezdo. Ce pa smo jo, smo jo leta 1991 vrgli proc! Zato mi ni cisto jasno, kje dobijo te zastave in vso to opremo z zvezdami?!
> >
> > Pri nas doma smo imeli zastavo z rdečo zvezdo. Tako pravi moj oče.
> >
> > Menda jo je bilo obvezno kupit in obestit. Moj stari oče jo je kupil, obesil pa nikoli, moj oče je potem iz zastave sebi sešil kar nekaj kopalk-minimalk.
> >
> > Je pa pri nas doma dolga tradicija neizobešanja zastav.
> > Nismo in ne bomo nikoli obešali nobene zastave nobene države.
> > Nismo izobešali jugoslovanske in ne bomo niti nove slovenske.
>
> To ni patriotska drža. Slovenci imamo svojo državo in nanjo moramo biti ponosni. V Švici, v USA vidiš mnogo zasebnih hiš, kjer imajo pred hišo samostojno stoječ drog z zastavo.
> Hrvati ponosno mahajo s svojo šahovnico, v Sloveniji pa mahamo z jugoslovanskimi zastavami. Kar pove dovolj o zblojenem slovenskem narodu. Slovenska zastava je simbol slovenske države. Zato se jo izobesi 25. junija in 26. decembra.

Ne vem zakaj bi moral izobešati neko tribarvno rjuho. Sem kaj manj Slovenec, če jo ne izobešam?
Ja ane veš, da je to zločin za jajotove vernike, če ne izobesiš zastave:) Saj zato pa pravim, da so isti kot talevi komunisti, ki so posiljevali v yugi z zastavami. Pač nacionalizem je zadnje pribežališča ničvrednežev oz ljudi s kompleksi Je o tem že nekaj mm napisal:
www.finance.si/?MOD=...c=pj250507
[#1902856] 01.12.12 12:36 · odgovor na: (#1902850)
Odgovori   +    3
[denac]
> [čarli]
> > [denac]
> > > [čarli]
> > > > [denac]
> > > > > [0513ANITO]
> > > > > > [kixs]
> > > > > > Pri nas doma sploh ne vem ali smo imeli kdaj zastavo z zvezdo. Ce pa smo jo, smo jo leta 1991 vrgli proc! Zato mi ni cisto jasno, kje dobijo te zastave in vso to opremo z zvezdami?!
> > > > >
> > > > > Pri nas doma smo imeli zastavo z rdečo zvezdo. Tako pravi moj oče.
> > > > >
> > > > > Menda jo je bilo obvezno kupit in obestit. Moj stari oče jo je kupil, obesil pa nikoli, moj oče je potem iz zastave sebi sešil kar nekaj kopalk-minimalk.
> > > > >
> > > > > Je pa pri nas doma dolga tradicija neizobešanja zastav.
> > > > > Nismo in ne bomo nikoli obešali nobene zastave nobene države.
> > > > > Nismo izobešali jugoslovanske in ne bomo niti nove slovenske.
> > > >
> > > > To ni patriotska drža. Slovenci imamo svojo državo in nanjo moramo biti ponosni. V Švici, v USA vidiš mnogo zasebnih hiš, kjer imajo pred hišo samostojno stoječ drog z zastavo.
> > > > Hrvati ponosno mahajo s svojo šahovnico, v Sloveniji pa mahamo z jugoslovanskimi zastavami. Kar pove dovolj o zblojenem slovenskem narodu. Slovenska zastava je simbol slovenske države. Zato se jo izobesi 25. junija in 26. decembra.
> > >
> > > Jaz samo čakam kdaj boste spprejeli desni komunisti zakon, da mora vsaka bajta izobesiti zastave;) Pač zgodovina se ponavlja, komunistične metode pa tudi:)
> >
> > Ne razumem. Dokončno si zblojen. Končno greš tudi zame na šit listo.
>
> Vidim, da desni komunisti dost ne razumete:) Pa še napisal sem zelo jedernato in razumljivo. Kaj bi šele bilo, da bi napisal malo bolj strokovno.Ne dvomim, da bi jajotove priče gledale kot tele v nova vrata ane:)

Torej so recimo Švicarji ali Američani komunisti, ker izobešajo svoje zastave. Kateri komunisti so? Levi ali desni?
Ti pa "strokovno!?! Ne smeši se in ne seri.
Ej, kje pa sem jaz pisal o prostovoljnem izobešanju? Jaz sem pisal, da čakam zakon, kjer boste desni komunisti (kot včasih talevi v yugi) zapovedali da je potrebno zastave obešat na privat bajtah. Razumeš zdaj razliko?
[#1902877] 01.12.12 12:49 · odgovor na: (#1902863)
Odgovori   +    4
[denac]
> [čarli]
> > [0513ANITO]
> > > [denac]
> > > > [0513ANITO]
> > > > > [kixs]
> > > > > Pri nas doma sploh ne vem ali smo imeli kdaj zastavo z zvezdo. Ce pa smo jo, smo jo leta 1991 vrgli proc! Zato mi ni cisto jasno, kje dobijo te zastave in vso to opremo z zvezdami?!
> > > >
> > > > Pri nas doma smo imeli zastavo z rdečo zvezdo. Tako pravi moj oče.
> > > >
> > > > Menda jo je bilo obvezno kupit in obestit. Moj stari oče jo je kupil, obesil pa nikoli, moj oče je potem iz zastave sebi sešil kar nekaj kopalk-minimalk.
> > > >
> > > > Je pa pri nas doma dolga tradicija neizobešanja zastav.
> > > > Nismo in ne bomo nikoli obešali nobene zastave nobene države.
> > > > Nismo izobešali jugoslovanske in ne bomo niti nove slovenske.
> > >
> > > To ni patriotska drža. Slovenci imamo svojo državo in nanjo moramo biti ponosni. V Švici, v USA vidiš mnogo zasebnih hiš, kjer imajo pred hišo samostojno stoječ drog z zastavo.
> > > Hrvati ponosno mahajo s svojo šahovnico, v Sloveniji pa mahamo z jugoslovanskimi zastavami. Kar pove dovolj o zblojenem slovenskem narodu. Slovenska zastava je simbol slovenske države. Zato se jo izobesi 25. junija in 26. decembra.
> >
> > Ne vem zakaj bi moral izobešati neko tribarvno rjuho. Sem kaj manj Slovenec, če jo ne izobešam?
>
> Ja ane veš, da je to zločin za jajotove vernike, če ne izobesiš zastave:) Saj zato pa pravim, da so isti kot talevi komunisti, ki so posiljevali v yugi z zastavami. Pač nacionalizem je zadnje pribežališča ničvrednežev oz ljudi s kompleksi Je o tem že nekaj mm napisal:
> www.finance.si/?MOD=...c=pj250507

Ti si eden prfuknjenih Slovencev, ki spada k tistim prtegnjencem, ki so pred nekaj leti zagnali celga hudiča, ko je Slovenec (verjetno s švicarskim državljanstvom) na Kalcah pri Logatcu pred svojo hišo na drog izobesil švicarsko zastavo.

?O če mu ti to tovariš denac? Jaz nimam pojma o tem. Prej je verjetno da si ti ga zašpecal:) Zaradi mene če bi izobesil severnokorejsko ali pa azerbejđansko. pa tudi od hrčkov če jo hoče. Namreč na svoji zemlji naj vsak dela kar hoče. seveda hočete desni komunisti takšne aktivnosti na domu ustrezno regulirati ko to pač komunisti venomer počnete...
Zdaj vidim, da ne razumeš prav nič, ampak tule opletaš z levim in desnim komunizmom. Za provokacijo. Zblojenec! In adijo!
Saj si še sam pre tednom dni dejal, da imamo pri nas samo leve in desne komuniste oz udbovce:) Od kje zdaj taka sprmemba tovariš denac. A ti je stisnila prpa za svojega boga jajota. To pomeni samo to, da si se pretvarjal, kajti ko pride strah se pokaže resnični jaz;)
[#1902880] 01.12.12 12:50 · odgovor na: (#1902867)
Odgovori   +    4
[denac]
> [čarli]
> > [denac]
> > > [čarli]
> > > > [denac]
> > > > > [čarli]
> > > > > > [denac]
> > > > > > > [0513ANITO]
> > > > > > > > [kixs]
> > > > > > > > Pri nas doma sploh ne vem ali smo imeli kdaj zastavo z zvezdo. Ce pa smo jo, smo jo leta 1991 vrgli proc! Zato mi ni cisto jasno, kje dobijo te zastave in vso to opremo z zvezdami?!
> > > > > > >
> > > > > > > Pri nas doma smo imeli zastavo z rdečo zvezdo. Tako pravi moj oče.
> > > > > > >
> > > > > > > Menda jo je bilo obvezno kupit in obestit. Moj stari oče jo je kupil, obesil pa nikoli, moj oče je potem iz zastave sebi sešil kar nekaj kopalk-minimalk.
> > > > > > >
> > > > > > > Je pa pri nas doma dolga tradicija neizobešanja zastav.
> > > > > > > Nismo in ne bomo nikoli obešali nobene zastave nobene države.
> > > > > > > Nismo izobešali jugoslovanske in ne bomo niti nove slovenske.
> > > > > >
> > > > > > To ni patriotska drža. Slovenci imamo svojo državo in nanjo moramo biti ponosni. V Švici, v USA vidiš mnogo zasebnih hiš, kjer imajo pred hišo samostojno stoječ drog z zastavo.
> > > > > > Hrvati ponosno mahajo s svojo šahovnico, v Sloveniji pa mahamo z jugoslovanskimi zastavami. Kar pove dovolj o zblojenem slovenskem narodu. Slovenska zastava je simbol slovenske države. Zato se jo izobesi 25. junija in 26. decembra.
> > > > >
> > > > > Jaz samo čakam kdaj boste spprejeli desni komunisti zakon, da mora vsaka bajta izobesiti zastave;) Pač zgodovina se ponavlja, komunistične metode pa tudi:)
> > > >
> > > > Ne razumem. Dokončno si zblojen. Končno greš tudi zame na šit listo.
> > >
> > > Vidim, da desni komunisti dost ne razumete:) Pa še napisal sem zelo jedernato in razumljivo. Kaj bi šele bilo, da bi napisal malo bolj strokovno.Ne dvomim, da bi jajotove priče gledale kot tele v nova vrata ane:)
> >
> > Torej so recimo Švicarji ali Američani komunisti, ker izobešajo svoje zastave. Kateri komunisti so? Levi ali desni?
> > Ti pa "strokovno!?! Ne smeši se in ne seri.
>
> Ej, kje pa sem jaz pisal o prostovoljnem izobešanju? Jaz sem pisal, da čakam zakon, kjer boste desni komunisti (kot včasih talevi v yugi) zapovedali da je potrebno zastave obešat na privat bajtah. Razumeš zdaj razliko?

Zgoraj si preberi. Obračaš besede, pomene, podtikaš, izumljaš nove finte. Nisi pošten človek! Res si zblojen. Zdaj pa dokončno: adijo!
Khm tovariš denac kje točno sprevračam tvoje besede? A je preveč boli ker sem zadel na bolečo točko?:)
anon-35163 sporočil: 30.643
[#1902887] 01.12.12 12:54 · odgovor na: anon-106853 (#1902362)
Odgovori   +    3
Misliš da me bo Gorenak šel sledit po netu, ker imam tako slabo mnenje o njemu in jajotu?
anon-19054 sporočil: 365
[#1902893] 01.12.12 12:58 · odgovor na: anon-35163 (#1902887)
Odgovori   +    5
[mataj]
Misliš da me bo Gorenak šel sledit po netu, ker imam tako slabo mnenje o njemu in jajotu?

Tebe sledijo v tebi rojene prikazni.
anon-35163 sporočil: 30.643
[#1902927] 01.12.12 13:15 · odgovor na: anon-19054 (#1902893)
Odgovori   +    2
[0124Pa2]
> [mataj]
> Misliš da me bo Gorenak šel sledit po netu, ker imam tako slabo mnenje o njemu in jajotu?

Tebe sledijo v tebi rojene prikazni.
Praviš torej, da ne rabim dodatnega plačila za nevarnost? Jaz pa sem se že veselil dodatnih fičnikov.
anon-230051 sporočil: 438
[#1903359] 01.12.12 18:47 · odgovor na: anon-200682 (#1902679)
Odgovori   +    1
BRAVO in točno tako bi moralo biti za jankovića.
anon-236083 sporočil: 17
[#1903887] 02.12.12 09:10 · odgovor na: ivon (#1902369)
Odgovori   +    1
[ivon]
Pravkar sem na TV, ob poročanju iz drugih krajev, zagledala partijskega funkcionarja, "preoblečenega bivšega komunista", ki je tolkel čez vlado in Janšo in udbovskega ovaduha, sic!
Končno se nekdo upa napisati, povedati!
Še so domoljubni Primorke, Primorci.
prijateljsko.....

Strani: 1 ... 10 11 12 13 14 15

vm-kiva