Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Epilog izgredov v Ljubljani: Vsaj 30 izgrednikov pridržanih, deset huje poškodovanih
Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15
[asdf147]OMG, tale ga pa edin Stanovniku dvigne!
Vse mi je jasno, otroci so naša prihodnost.....
img.rtvslo.si/_up/up...c_0231.jpg
[gricco]Ni zadrogiranka od droge, verjetno nikol ni probala niti dzointa, zadrogirana je od verskega fanatizma.
> [asdf147]
> Vse mi je jasno, otroci so naša prihodnost.....
>
> img.rtvslo.si/_up/up...c_0231.jpg
o fak, spet ena zadrogiranka
Decembra 2012 je v Ljubljani, prvič v zgodovini samostojne Slovenije ko je vlado vodil Ivan Janez Janša, bil uporabljen vodni top proti državljanom Slovenije, ki so protestirali proti korupciji in kraji državnega premoženja.
Boga Slovenija
[yuslocan]Edino pravilno, juzlo. Še premalo. Vso komunistično nesnago je potrebno odstranit !!!
Za vse čase bo ostalo zabeleženo:
Decembra 2012 je v Ljubljani, prvič v zgodovini samostojne Slovenije ko je vlado vodil Ivan Janez Janša, bil uporabljen vodni top proti državljanom Slovenije, ki so protestirali proti korupciji in kraji državnega premoženja.
Boga Slovenija
[yuslocan]Jah lej, jajo se je učil pri najboljših komunistih:) rezultat je pa sedaj tle;)
Za vse čase bo ostalo zabeleženo:
Boga Slovenija
[pirhovec]Saj so bili neonaciji tudi danes na Trgu republike, pa so dobili po pički. Torej je enako kot v Nemčiji. ;)
V demokratični Nemčiji zborovanja neonacijev razfukajo brez milosti! Po enaki analogiji bi moralo enako veljati za rdečezvezdne boljševike v Sloveniji.
težkojedeloplačancev press
Demonstranti so bili dobro organizirani, dobro opremljeni, na proteste pa so prišli zgolj s ciljem povzročanja izgredov, ugotavljajo na GPU.To najbrž leti na tiste nacije, katere so sami poslali povzročati izgrede.
[PORTIR]Sploh ni treba iti tako daleč v preteklost: pred 24 leti so bile demonstracije njemu v podporo! A se tak človek kdaj zamisli, kaj se je zgodilo vmes, da je imel pred 24 leti polno podporo, zdaj je pa prav nasprotno? Se moti ljudstvo ali je kaj narobe z JJ?
KJE PA IMA JANŠA ZVEZDO,PA TITOVO ŠTAFETO,PA KAKO JE JOKAL IN SE PRITOŽEVAL,KO JE MORAL VRNITI RDEČO KNJIŽICO.
[nejaz]Protestniki bi morali najprej ugotoviti osnovo za nadaljnje razmišljanje in sicer, da so naivni in glupi ko točak. Ugotovili so, da jih je nekdo nategnil, za kar so rabili 20 let, a o tem kdo jih je nategnil nimajo najmanjšega pojma. Kot ga nimaš ti. Ko le bežno preletiš našo tranzicijo iz Juge do današnjega dne postane namreč situacija čisto logična, s to razliko, da drugi exkomi narodi niso bebavi kot mi in so skapirali, kdo jih je nategnil že davno prej. In bebav narod sledi vsakemu, ki se sedaj dere socialna država, dere pa se njena buržoazija. Malo se že ponavljam z komentarji o bebavosti našega naroda, a kaj ko je, po Einsteinu, brezmejna. Juga vam daje zdej po pički, a v njenih emblemih protestirate proti njej. Kar ne najdem pravega izraza, bolano, shizofreno?
> [zmrda]
> Jaz sem zmeden... a ni v Ljubljani župan Jankovič, ne Janša?
Tu sta 2 možnosti:
1.) Protestniki so ugotovili, da je JJ trenutno večji problem od Zokija. (Ali pa ste tisti, ki menite, da je stanje prav nasprotno, modrovali za računalniki, namesto da bi bili na Kongresnem trgu? Mogoče pa bi morali malo razsvetliti neuko ljudstvo, namesto da pljuvate po njem!?)
2.) Protestniki so se odločili za načelo "first in, first out". Torej: najprej pometemo s tistimi, ki so že pred več kot 20 leti denar od prodaje državnega orožja obdržali zase, postopno pa se lotimo še njihovih naslednikov, ki so škodo začeli delati 10 in več let kasneje.
Tudi Zoki še pride na vrsto, ne se bat.
Preprodajalci orožja pa naj se zaposlijo v firmah, ki izdelujejo orožje, ne v državni upravi.
[denac]
> [yuslocan]
> Za vse čase bo ostalo zabeleženo:
>
> Decembra 2012 je v Ljubljani, prvič v zgodovini samostojne Slovenije ko je vlado vodil Ivan Janez Janša, bil uporabljen vodni top proti državljanom Slovenije, ki so protestirali proti korupciji in kraji državnega premoženja.
>
> Boga Slovenija
Glih en tolk si tečen, k tist PORTIR
sorry, da komentiram preko tebe, yucko je na moji šit listi.......
Yucko....čemu pa se ni šlo pred magistrat? Tam seva osebek, katerega družinski proračun si je krepko opomogel na račun korupcije in kraje (seveda pa se je krepkooooo zakalkuliral in ima minuse na vseh družinskih proračunskih postavkah).....
kako je lepo biti glup press
www.youtube.com/watc...-UIOVAp75U
[0602Krajn]A to velja tudi za bivše komuniste? (Bivši so itak samo navzven, boljševik se spreobrne, ko se v jamo zvrne.) V takem primeru mi takoj pride eden na misel (pa ne bom napisal njegovega imena, da ne bom dobil preveč minusov).
Vso komunistično nesnago je potrebno odstranit !!!
[denac]
> [yuslocan]
> Za vse čase bo ostalo zabeleženo:
>
> Decembra 2012 je v Ljubljani, prvič v zgodovini samostojne Slovenije ko je vlado vodil Ivan Janez Janša, bil uporabljen vodni top proti državljanom Slovenije, ki so protestirali proti korupciji in kraji državnega premoženja.
>
> Boga Slovenija
Glih en tolk si tečen, k tist PORTIR.
Hehe, sem šel še jaz tega portirja brat. Čudi me ,da so HIŠNIKA že danes degradirali v PORTIRja (ali se je sam?)
[Tejči.] .... družinski proračun si je krepko opomogel na račun korupcije in kraje..... in ima minuse na vseh družinskih proračunskih postavkah.... !?kako je lepo biti glup, yes
[picikato]
> [Tejči.] družinski proračun si je krepko opomogel na račun korupcije in kraje..... in ima minuse na vseh družinskih proračunskih postavkah.... !?
> kako je lepo biti glup press
kako je lepo biti glup, yes
dokler ne dobimo vpogleda v ciprske račune....ali pa kakšne druge v eksotih.......aja on je najboljši, ima najlepši nasmešek in največ je naredil za glavno mesto.....
[dani14]To so bili isti metalci granita, kot so bili v Mariboru in danes kasneje v Ljubljani. Zbudi se.
> [pirhovec]
>
> Dokler so mirni in nenasilni, se jih pusti pri miru, ko pa začnejo uničevati lastnino, ki ni njihova, se jih namlati in razgoni z vodnimi topovi. Razen če si želiš spet kakšnih mrtvih v kakšni zažgani banki.
Ko so SDS-ovci lani uničevali parlament, jih ni pasja princeska mlatila s pendreki.
[Tejči.......aja on je najboljši, ima najlepši nasmešek in največ je naredil za glavno mesto.....kako je lepo biti glup, yes.
[NavadniNimda]Pa saj so okronali kučana. Ti bi rad, da bi še koga?
> [0602Krajn]
> > [NavadniNimda]
> > > [Belokranjc]
> > > Ta protest se mi zdi da je vse bolj usmerjen rušenju vlade in ne proti konkretnim lopovom. Jankovič niti omenjen ni in še cel kup ljubljanske mafije. Folk nosi kapice z zvezdami pa to je res banana država. Zamenjajte grb in dajte gor zvezdo.
> >
> > Saj to hočejo.
>
> Nimda, hočejo že, hočejo, a: ne bo jim uspelo !!!
Jim uspeva! Namesto, da bi delali in si služili kruhek, plešejo po ulicah, grozijo z (zaenkrat le verbalnim) nasiljem, lupetajo o sociali in kokodajsajo čez Kapitalizem. Pol bodo pa krulili, da so lačni in da jih naj Evropa nafutra.
Tale Slovenceljski folk je izjemno glup. Če bi prestavili semle kakega Ceausescuja (= Broza), ga v ljudski revoluciji ne bi vrgli dol, kot so zmogli to Romuni, ampak bi ga okronali za dosmrtnega šefa CK ZKS, partije in đamahirije. Da fak kje to živim?! :(
[doppia]Kakšno pol ure kasneje; z dramskim recitalom "Nimamo še polnega kufra."
> [tasilo]
> Za 21. uro je napovedan nastop llubllanskega župana, poslancev in državnih funkcionarjev, aparatčikov in nekaj sodnikov z baletno točko in transparenti:
>
> "Jest mam pouhn kufr!"
kdaj pa pride(jo) "pravni strokovnjak(i)" zaradi bednih 15.000 EUR honorarja ?
[Tejči.]
> [denac]
> > [yuslocan]
> > Za vse čase bo ostalo zabeleženo:
> >
> > Decembra 2012 je v Ljubljani, prvič v zgodovini samostojne Slovenije ko je vlado vodil Ivan Janez Janša, bil uporabljen vodni top proti državljanom Slovenije, ki so protestirali proti korupciji in kraji državnega premoženja.
> >
> > Boga Slovenija
>
> Glih en tolk si tečen, k tist PORTIR
sorry, da komentiram preko tebe, yucko je na moji šit listi.......
Yucko....čemu pa se ni šlo pred magistrat? Tam seva osebek, katerega družinski proračun si je krepko opomogel na račun korupcije in kraje (seveda pa se je krepkooooo zakalkuliral in ima minuse na vseh družinskih proračunskih postavkah).....Glup je tisti, ki se ne informira, čeprav bi lahko.
www.youtube.com/watc...-UIOVAp75U
Tukaj imaš en boljši "kako je lepo biti glup press"
www.youtube.com/watc...nh7XmGEgm8
pa poglej do konca, ko govori o Jankoviču in njegovem sefu!!!!!!
www.youtube.com/watc...nh7XmGEgm8
ne sprašuj kaj lahko naredi država zate,vprašaj se kaj lahko ti storiš za državo
je rekel en tip,potem so ga pa ubil..
Glej recimo:
www.youtube.com/watc...Wlp0gB0dpw