Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Epilog izgredov v Ljubljani: Vsaj 30 izgrednikov pridržanih, deset huje poškodovanih
Strani: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15
[rava]
> [spassvogel]
> Brezveze, da se slepiš, da imajo ti protestniki kaj skupnega s tvojim pogledom na svet. Če vam ni všeč ista ekipa na vrhu (ja, večina individualistov nas je tudi razočarana nad njimi, ampak kdo/kaj je aletrnativa?!?!?), še ne pomeni, da vam ni zaradi diametralno različni razlogov.
lej, itak se ne slepim, da je to odpor proti tapravim anomalijam in da bo nezadovoljstvo ljudi zlorabila tanajbolj pokvarjena hijena.
ampak ljudi se ne sme brezveze tepst pa pika !!!
ok,kdaj je po tvojem merilu z vezo?...tole me pa res zanima?niko neče da ruši tekovine revolucije?
[rava]dejstvo je da ti nikol ni bilo treba tečt...vsaj pred capsi ne...jim nismo dal povoda,provokatorji pa so bili izločeni..
> [fibonaci]
> > [rava]
> > > [spassvogel]
> >
> > no ja.
> >
> > zdaj tulijo, da hočejo pravno državo, kapsi pa so si nadeli čelade.
> > zakaj le? a ma vinko 17:15 koga naročenega?
>
> xexe, ko si bila mlajša, so te še miličarji malo prešlatali, zdaj nočejo več?
glede teh zadev ni bil nikoli tak problem, da bi mogla kakega kapsa pecat.
dejstvo pa je, da sem precej hitreje tekla :(
[pirhovec]Tudi če to drži (ne moreš vedeti iz prve roke, edino če si ti metal kocke, v kar pa močno dvomim) to ne spremeni dejstva, da je SDS lani organiziral nesmiselne proteste in zlorabil tudi otroke.
> [dani14]
> Organizatorka uničevanja parlamenta Šoba je SDS-ovka.
Preberi, kaj sem ti napisal, 17 ocenjevalcev je razumelo.
Protest proti zmanjšanju privilegijev študentskega dela je boj za kontinuiteto, za katero se izmenično borita Janša ali Kučan, odvisno od potreb.
[jozagulikozaa]
> [asdf147]
> Vse mi je jasno, otroci so naša prihodnost.....
>
> img.rtvslo.si/_up/up...c_0231.jpg
OMG, tale ga pa edin Stanovniku dvigne!
[BojanRi]Tudi jaz mislim tako. Tisti, ki pa organizirajo takšne pravokatorje z ciljem, da naredijo nerede pa narediti po istem postopku kot drugje v svetu, ker očitno drugače nebo šlo.
Slovenci smo se uprli 6 najmočnejši vojski na svetu pa smo jo premagali, ne da ne bi teh, ki se imajo za vojsko in policaje, skratka čedalje huje bo....žal.
Te demonstracije so spontane kot polet na luno. Poročanje in prenos slike preko TV pa v nekaterih primerih bizarno hujskaški. Po vsej Sloveniji je aktivnih morebi nekaj tisoč aktivistov in še nekaj več naivcev ki, sodelujejo v nečem kar lahko postane pogubno in nas vrne nazaj v diktaturo. Strici iz ozadja so jo že furali po svojem okusu in v ozadju z istimi sredstvi kakršna so sedaj spravili na ulice !
[darko32]Pri provokatorjih je tako. Dokler gre za manjše proteste so učinkoviti, saj v očeh javnosti diskreditirajo protestnike in se več ne govori o tem zakaj se je protestiralo, ampak o izgredih.
> [BojanRi]
> Slovenci smo se uprli 6 najmočnejši vojski na svetu pa smo jo premagali, ne da ne bi teh, ki se imajo za vojsko in policaje, skratka čedalje huje bo....žal.
Tudi jaz mislim tako. Tisti, ki pa organizirajo takšne pravokatorje z ciljem, da naredijo nerede pa narediti po istem postopku kot drugje v svetu, ker očitno drugače nebo šlo.
Pri večjih protestih, ko se zbere kritična masa, se pa znajo zadeve zaplesti.
PS. Je za izvolitev potrebno 50% ali samo večina glasov?
[fcajt]Zato, ker so ocenili, da ima vlada na to večji vpliv kot neka mestna občina, četudi prestolnica.
"... proti državljanom Slovenije, ki so protestirali proti korupciji in kraji državnega premoženja ..."; me pa zanima, zakaj ome(n)jeni "državljani" niso proti korupciji in kraji državnega premoženja protestirali pred mestno hišo ?????
[fcajt]Zato, ker so ocenili, da ima vlada na to večji vpliv kot neka mestna občina, četudi prestolnica.
"... proti državljanom Slovenije, ki so protestirali proti korupciji in kraji državnega premoženja ..."; me pa zanima, zakaj ome(n)jeni "državljani" niso proti korupciji in kraji državnega premoženja protestirali pred mestno hišo ?????
[kixs]Pri nas doma smo imeli zastavo z rdečo zvezdo. Tako pravi moj oče.
Pri nas doma sploh ne vem ali smo imeli kdaj zastavo z zvezdo. Ce pa smo jo, smo jo leta 1991 vrgli proc! Zato mi ni cisto jasno, kje dobijo te zastave in vso to opremo z zvezdami?!
Menda jo je bilo obvezno kupit in obestit. Moj stari oče jo je kupil, obesil pa nikoli, moj oče je potem iz zastave sebi sešil kar nekaj kopalk-minimalk.
Je pa pri nas doma dolga tradicija neizobešanja zastav.
Nismo in ne bomo nikoli obešali nobene zastave nobene države.
Nismo izobešali jugoslovanske in ne bomo niti nove slovenske.
da se končno vidi, kdo ruši legitimno slovensko vlado in kdo je stal za organiziranimi protesti !
na požarju se na forumu kot organizator pojavlja zanimivo ime !
1) PRVI SO SODNIKI.
2) TOŽILCI
3)POLICIJA in
4) POLITIKI.
Če bi sodniki sodili pošteno in nebi imeli dveh meril,bi bili obsojeni lopovi,tajkuni in politiki.
Če bi tožilci pravilno obtožili lopove,tajkune,politike,itd.Bi bil red.
Če bi policitsti takoj vložili zakonite ovadbe in hitre za lopove,tajkune in politike bi bilo lepo.
Če bi politiki sprejeli zakonodajo da bi preprečila te malvezacije bi bil red.
TRBA JE VSEM TEM ORGANOM VZETI TRAJEN MANDAT IN ZAHTEVATI ODGOVORNOST.Od vsakega državnega zaščitenega delavca do vsakega politika-funkcionarja od krajevne skupnosti do PREDSEDNIKA SODIŠČA IN PRECEDNIKA VLADE.Sodnikim je treba dati 4 letni mandat z preverbo dela in ostalim organim pregona in sodstva.Ne pa da se skrivajo da so nedotakljivi zato je pa prišlo do tega MAFISKE DRŽAVE.Politikim samo DVA 4 letna MANDATA V ŽIVLENJU NA BILO KATERI FUNKCIJI OD OBČINE DO DRŽAVE.
TO JE PEŠČICA LJUDI KI JE NAREDILA MAFISKO DRŽAVO.To je NEKAJ ljudi z imenom in preimkom:SODNIKOV,TOŽILCEV,POLICISTOV in politikov ,od leve do desne da ne bo pomote.
[anker]Brez skrbi, da jim ni hudega, konflikt je bil dogovorjen.
Upam da so razbijače dobro namahal.
Preiskušena taktika JJ.
[pirhovec]Butalcem ni nič jasno zaradi selekcije 1941-45, posledične spremembe slovenske demografije, ter današnje medijsko ustvarjene percepcije realnosti. Kdo ima pod nadzorom medije je pa spet jasno vsem, le barvno slepim Butalcem ne. Začarani krog absurda v dunajskem, pardon, beograjskem hlevu. Brez medijskega monopola bi se bila sodišča že zdavnaj prisiljena očistiti partijskih aktivistov.
> [rava]
>
> edit: če sodišča špilajo kot je treba in še par drugih stvari, je v končni fazi skor čisto vseeno kdo je na oblasti.
Sodišča ne špilajo:
- ker 1990-1991 nihče ni počistil s komunističnim kadrom v njih, ki je kršil človekove pravice (nehigienično je, da se takrat ni pospravilo s takšnimi, kot sta Fišer in Masleša, glej presenečenje, kdo je zdaj na vrhu te veje oblasti)
- ker je bi tak Kučanov načrt za rop stoletja, v minulih 20 letih se ni nič zgodilo po naključju
Kdaj vam bo bebcem jasno, da se udbomafija ohranja pri življenju ravno s sodno vejo oblasti, to je njen glavni steber.
Udbomafija je mafija, fucking organiziran kriminal, kar je jasno vsem po svetu, samo Butalcem ne.
Mediji, mediji, mediji... Kot spet včerajšnji Odmevi na nacionalki, hiši, ki jo tako kot ti plačujem iz svojega žepa, hiši, kjer so včeraj dopoldne zvesti kadri organizirali protest za "samostojnost". Greznica Doline Šentflorjanske.