Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Epilog izgredov v Ljubljani: Vsaj 30 izgrednikov pridržanih, deset huje poškodovanih
Strani: 1 ... 10 11 12 13 14 15
V komunizmu se je lepo živelo, sociala je bila polna denarja, v službi so tolerirali pijance, brezdelneže, lahko se je afne guncalo, pa si vseeno dobil plačo....
Ljudstvo tega ne pozablja....
Ravno zadnjič se mi je ena od znank pritoževala, kakšna p**** je njena šefica, ker je zablokirala v službi Fb.
nekje drugje so se kregali, češ, da ne smejo več hodit kadit...
itd.
itd.
[fcajt]Pa kaj čakaš in kdo ti brani?
"... proti državljanom Slovenije, ki so protestirali proti korupciji in kraji državnega premoženja ..."; me pa zanima, zakaj ome(n)jeni "državljani" niso proti korupciji in kraji državnega premoženja protestirali pred mestno hišo ?????
Organiziraj TI SAM proteste pred mestno hišo. A se bojiš????
Nihče ti ne bo nič naredil če ne boš omenjal Ivana.
V nasprotnem te lahko razfukajo Ivanovi nacisti!!!!!!
Medtem, ko se gredo eni kraval, drugi delamo. Svoja mnenja izražamo v okviru normalnih demokratičnih vzvodov (=ne pustimo se sprovocirati delomrznežem, hodimo na volitve, svoje mnenje znamo civilizirano izraziti in ga argumentirati - možnosti za to, da poveš svoje mnenje, je v demokratičnem sistemu kar dosti). Kadar vse skupaj ne zaleže, si pač znamo pomagati sami. Nedozorela drhal se pa dere in pričakuje, da je kje na tem svetu idealno. Ni nikoli bilo in nikoli ne bo. Samo da nas ne bi teli neumneži v kakšno vojsko spravili. Ne vedo, s kakšnim ognjem se igrajo.
[Rac]kako pa veš, da so bili neonaciji? a je kdo imel svastiko? jaz sem videl samo rdeče zvezde...
> [pirhovec]
> V demokratični Nemčiji zborovanja neonacijev razfukajo brez milosti! Po enaki analogiji bi moralo enako veljati za rdečezvezdne boljševike v Sloveniji.
Saj so bili neonaciji tudi danes na Trgu republike, pa so dobili po pički. Torej je enako kot v Nemčiji. ;)
[denac]Jaz samo čakam kdaj boste spprejeli desni komunisti zakon, da mora vsaka bajta izobesiti zastave;) Pač zgodovina se ponavlja, komunistične metode pa tudi:)
> [0513ANITO]
> > [kixs]
> > Pri nas doma sploh ne vem ali smo imeli kdaj zastavo z zvezdo. Ce pa smo jo, smo jo leta 1991 vrgli proc! Zato mi ni cisto jasno, kje dobijo te zastave in vso to opremo z zvezdami?!
>
> Pri nas doma smo imeli zastavo z rdečo zvezdo. Tako pravi moj oče.
>
> Menda jo je bilo obvezno kupit in obestit. Moj stari oče jo je kupil, obesil pa nikoli, moj oče je potem iz zastave sebi sešil kar nekaj kopalk-minimalk.
>
> Je pa pri nas doma dolga tradicija neizobešanja zastav.
> Nismo in ne bomo nikoli obešali nobene zastave nobene države.
> Nismo izobešali jugoslovanske in ne bomo niti nove slovenske.
To ni patriotska drža. Slovenci imamo svojo državo in nanjo moramo biti ponosni. V Švici, v USA vidiš mnogo zasebnih hiš, kjer imajo pred hišo samostojno stoječ drog z zastavo.
Hrvati ponosno mahajo s svojo šahovnico, v Sloveniji pa mahamo z jugoslovanskimi zastavami. Kar pove dovolj o zblojenem slovenskem narodu. Slovenska zastava je simbol slovenske države. Zato se jo izobesi 25. junija in 26. decembra.
[denac]Vidim, da desni komunisti dost ne razumete:) Pa še napisal sem zelo jedernato in razumljivo. Kaj bi šele bilo, da bi napisal malo bolj strokovno.Ne dvomim, da bi jajotove priče gledale kot tele v nova vrata ane:)
> [čarli]
> > [denac]
> > > [0513ANITO]
> > > > [kixs]
> > > > Pri nas doma sploh ne vem ali smo imeli kdaj zastavo z zvezdo. Ce pa smo jo, smo jo leta 1991 vrgli proc! Zato mi ni cisto jasno, kje dobijo te zastave in vso to opremo z zvezdami?!
> > >
> > > Pri nas doma smo imeli zastavo z rdečo zvezdo. Tako pravi moj oče.
> > >
> > > Menda jo je bilo obvezno kupit in obestit. Moj stari oče jo je kupil, obesil pa nikoli, moj oče je potem iz zastave sebi sešil kar nekaj kopalk-minimalk.
> > >
> > > Je pa pri nas doma dolga tradicija neizobešanja zastav.
> > > Nismo in ne bomo nikoli obešali nobene zastave nobene države.
> > > Nismo izobešali jugoslovanske in ne bomo niti nove slovenske.
> >
> > To ni patriotska drža. Slovenci imamo svojo državo in nanjo moramo biti ponosni. V Švici, v USA vidiš mnogo zasebnih hiš, kjer imajo pred hišo samostojno stoječ drog z zastavo.
> > Hrvati ponosno mahajo s svojo šahovnico, v Sloveniji pa mahamo z jugoslovanskimi zastavami. Kar pove dovolj o zblojenem slovenskem narodu. Slovenska zastava je simbol slovenske države. Zato se jo izobesi 25. junija in 26. decembra.
>
> Jaz samo čakam kdaj boste spprejeli desni komunisti zakon, da mora vsaka bajta izobesiti zastave;) Pač zgodovina se ponavlja, komunistične metode pa tudi:)
Ne razumem. Dokončno si zblojen. Končno greš tudi zame na šit listo.
[denac]Ne vem zakaj bi moral izobešati neko tribarvno rjuho. Sem kaj manj Slovenec, če jo ne izobešam?
> [0513ANITO]
> > [kixs]
> > Pri nas doma sploh ne vem ali smo imeli kdaj zastavo z zvezdo. Ce pa smo jo, smo jo leta 1991 vrgli proc! Zato mi ni cisto jasno, kje dobijo te zastave in vso to opremo z zvezdami?!
>
> Pri nas doma smo imeli zastavo z rdečo zvezdo. Tako pravi moj oče.
>
> Menda jo je bilo obvezno kupit in obestit. Moj stari oče jo je kupil, obesil pa nikoli, moj oče je potem iz zastave sebi sešil kar nekaj kopalk-minimalk.
>
> Je pa pri nas doma dolga tradicija neizobešanja zastav.
> Nismo in ne bomo nikoli obešali nobene zastave nobene države.
> Nismo izobešali jugoslovanske in ne bomo niti nove slovenske.
To ni patriotska drža. Slovenci imamo svojo državo in nanjo moramo biti ponosni. V Švici, v USA vidiš mnogo zasebnih hiš, kjer imajo pred hišo samostojno stoječ drog z zastavo.
Hrvati ponosno mahajo s svojo šahovnico, v Sloveniji pa mahamo z jugoslovanskimi zastavami. Kar pove dovolj o zblojenem slovenskem narodu. Slovenska zastava je simbol slovenske države. Zato se jo izobesi 25. junija in 26. decembra.
[lebena]Tisti z rdečimi zvezdami niso pozdravljali z iztegnjeno roko, tisti v črnih kapucah pa ;)
> [Rac]
> > [pirhovec]
> > V demokratični Nemčiji zborovanja neonacijev razfukajo brez milosti! Po enaki analogiji bi moralo enako veljati za rdečezvezdne boljševike v Sloveniji.
>
> Saj so bili neonaciji tudi danes na Trgu republike, pa so dobili po pički. Torej je enako kot v Nemčiji. ;)
kako pa veš, da so bili neonaciji? a je kdo imel svastiko? jaz sem videl samo rdeče zvezde...
1. Premalo Zokjevih slik z napisom gotof je.
2. Še bolj zaskrbljujoče je, da Milanove nisem videl niti ene.
3. Na demonstracijah se je pojavil svizec Branimir, ki bi moral biti nemudoma od tam odstranjen. Saj je prav tako zelo odgovoren za stanje v državi. Vendar so glede na plakate bili tam itak njegovi priskledniki.
4. Na eni od slik je bolnik s komunistično zastavo, kar me je kot Slovenca zbodlo najbolj. Saj je to simbol države iz krempljev katere smo se komaj pred kratkim iztrgali. A moramo res zaradi nekaj skorumpuranih politikov (desnih in levih) pozabiti na našo domovino, za katero so si že dolgo prizadevali naši predniki?
5. Za razliko od ostalih protestov je bil ta protest usmerjen večinoma proti vladi (beri Janezu Janši).
Upam, da bo naslednji protest v Ljubljani miren, na nivoju in da bodo na plakatih tudi tisti politiki, ki so vam sedaj manjkali. Saj vam, bomo takrat verjeli, da so vaši nameni enaki kot drugod po Sloveniji.
V nasprotnem primeru pa ustanovite Murgeljsko republiko s predsednikom Danilom, premierjem Zokijem in stricem Milanom.
[0513ANITO]Ja ane veš, da je to zločin za jajotove vernike, če ne izobesiš zastave:) Saj zato pa pravim, da so isti kot talevi komunisti, ki so posiljevali v yugi z zastavami. Pač nacionalizem je zadnje pribežališča ničvrednežev oz ljudi s kompleksi Je o tem že nekaj mm napisal:
> [denac]
> > [0513ANITO]
> > > [kixs]
> > > Pri nas doma sploh ne vem ali smo imeli kdaj zastavo z zvezdo. Ce pa smo jo, smo jo leta 1991 vrgli proc! Zato mi ni cisto jasno, kje dobijo te zastave in vso to opremo z zvezdami?!
> >
> > Pri nas doma smo imeli zastavo z rdečo zvezdo. Tako pravi moj oče.
> >
> > Menda jo je bilo obvezno kupit in obestit. Moj stari oče jo je kupil, obesil pa nikoli, moj oče je potem iz zastave sebi sešil kar nekaj kopalk-minimalk.
> >
> > Je pa pri nas doma dolga tradicija neizobešanja zastav.
> > Nismo in ne bomo nikoli obešali nobene zastave nobene države.
> > Nismo izobešali jugoslovanske in ne bomo niti nove slovenske.
>
> To ni patriotska drža. Slovenci imamo svojo državo in nanjo moramo biti ponosni. V Švici, v USA vidiš mnogo zasebnih hiš, kjer imajo pred hišo samostojno stoječ drog z zastavo.
> Hrvati ponosno mahajo s svojo šahovnico, v Sloveniji pa mahamo z jugoslovanskimi zastavami. Kar pove dovolj o zblojenem slovenskem narodu. Slovenska zastava je simbol slovenske države. Zato se jo izobesi 25. junija in 26. decembra.
Ne vem zakaj bi moral izobešati neko tribarvno rjuho. Sem kaj manj Slovenec, če jo ne izobešam?
www.finance.si/?MOD=...c=pj250507
[denac]Ej, kje pa sem jaz pisal o prostovoljnem izobešanju? Jaz sem pisal, da čakam zakon, kjer boste desni komunisti (kot včasih talevi v yugi) zapovedali da je potrebno zastave obešat na privat bajtah. Razumeš zdaj razliko?
> [čarli]
> > [denac]
> > > [čarli]
> > > > [denac]
> > > > > [0513ANITO]
> > > > > > [kixs]
> > > > > > Pri nas doma sploh ne vem ali smo imeli kdaj zastavo z zvezdo. Ce pa smo jo, smo jo leta 1991 vrgli proc! Zato mi ni cisto jasno, kje dobijo te zastave in vso to opremo z zvezdami?!
> > > > >
> > > > > Pri nas doma smo imeli zastavo z rdečo zvezdo. Tako pravi moj oče.
> > > > >
> > > > > Menda jo je bilo obvezno kupit in obestit. Moj stari oče jo je kupil, obesil pa nikoli, moj oče je potem iz zastave sebi sešil kar nekaj kopalk-minimalk.
> > > > >
> > > > > Je pa pri nas doma dolga tradicija neizobešanja zastav.
> > > > > Nismo in ne bomo nikoli obešali nobene zastave nobene države.
> > > > > Nismo izobešali jugoslovanske in ne bomo niti nove slovenske.
> > > >
> > > > To ni patriotska drža. Slovenci imamo svojo državo in nanjo moramo biti ponosni. V Švici, v USA vidiš mnogo zasebnih hiš, kjer imajo pred hišo samostojno stoječ drog z zastavo.
> > > > Hrvati ponosno mahajo s svojo šahovnico, v Sloveniji pa mahamo z jugoslovanskimi zastavami. Kar pove dovolj o zblojenem slovenskem narodu. Slovenska zastava je simbol slovenske države. Zato se jo izobesi 25. junija in 26. decembra.
> > >
> > > Jaz samo čakam kdaj boste spprejeli desni komunisti zakon, da mora vsaka bajta izobesiti zastave;) Pač zgodovina se ponavlja, komunistične metode pa tudi:)
> >
> > Ne razumem. Dokončno si zblojen. Končno greš tudi zame na šit listo.
>
> Vidim, da desni komunisti dost ne razumete:) Pa še napisal sem zelo jedernato in razumljivo. Kaj bi šele bilo, da bi napisal malo bolj strokovno.Ne dvomim, da bi jajotove priče gledale kot tele v nova vrata ane:)
Torej so recimo Švicarji ali Američani komunisti, ker izobešajo svoje zastave. Kateri komunisti so? Levi ali desni?
Ti pa "strokovno!?! Ne smeši se in ne seri.
[denac]
> [čarli]
> > [0513ANITO]
> > > [denac]
> > > > [0513ANITO]
> > > > > [kixs]
> > > > > Pri nas doma sploh ne vem ali smo imeli kdaj zastavo z zvezdo. Ce pa smo jo, smo jo leta 1991 vrgli proc! Zato mi ni cisto jasno, kje dobijo te zastave in vso to opremo z zvezdami?!
> > > >
> > > > Pri nas doma smo imeli zastavo z rdečo zvezdo. Tako pravi moj oče.
> > > >
> > > > Menda jo je bilo obvezno kupit in obestit. Moj stari oče jo je kupil, obesil pa nikoli, moj oče je potem iz zastave sebi sešil kar nekaj kopalk-minimalk.
> > > >
> > > > Je pa pri nas doma dolga tradicija neizobešanja zastav.
> > > > Nismo in ne bomo nikoli obešali nobene zastave nobene države.
> > > > Nismo izobešali jugoslovanske in ne bomo niti nove slovenske.
> > >
> > > To ni patriotska drža. Slovenci imamo svojo državo in nanjo moramo biti ponosni. V Švici, v USA vidiš mnogo zasebnih hiš, kjer imajo pred hišo samostojno stoječ drog z zastavo.
> > > Hrvati ponosno mahajo s svojo šahovnico, v Sloveniji pa mahamo z jugoslovanskimi zastavami. Kar pove dovolj o zblojenem slovenskem narodu. Slovenska zastava je simbol slovenske države. Zato se jo izobesi 25. junija in 26. decembra.
> >
> > Ne vem zakaj bi moral izobešati neko tribarvno rjuho. Sem kaj manj Slovenec, če jo ne izobešam?
>
> Ja ane veš, da je to zločin za jajotove vernike, če ne izobesiš zastave:) Saj zato pa pravim, da so isti kot talevi komunisti, ki so posiljevali v yugi z zastavami. Pač nacionalizem je zadnje pribežališča ničvrednežev oz ljudi s kompleksi Je o tem že nekaj mm napisal:
> www.finance.si/?MOD=...c=pj250507
Ti si eden prfuknjenih Slovencev, ki spada k tistim prtegnjencem, ki so pred nekaj leti zagnali celga hudiča, ko je Slovenec (verjetno s švicarskim državljanstvom) na Kalcah pri Logatcu pred svojo hišo na drog izobesil švicarsko zastavo.
?O če mu ti to tovariš denac? Jaz nimam pojma o tem. Prej je verjetno da si ti ga zašpecal:) Zaradi mene če bi izobesil severnokorejsko ali pa azerbejđansko. pa tudi od hrčkov če jo hoče. Namreč na svoji zemlji naj vsak dela kar hoče. seveda hočete desni komunisti takšne aktivnosti na domu ustrezno regulirati ko to pač komunisti venomer počnete...
Zdaj vidim, da ne razumeš prav nič, ampak tule opletaš z levim in desnim komunizmom. Za provokacijo. Zblojenec! In adijo!Saj si še sam pre tednom dni dejal, da imamo pri nas samo leve in desne komuniste oz udbovce:) Od kje zdaj taka sprmemba tovariš denac. A ti je stisnila prpa za svojega boga jajota. To pomeni samo to, da si se pretvarjal, kajti ko pride strah se pokaže resnični jaz;)
[denac]Khm tovariš denac kje točno sprevračam tvoje besede? A je preveč boli ker sem zadel na bolečo točko?:)
> [čarli]
> > [denac]
> > > [čarli]
> > > > [denac]
> > > > > [čarli]
> > > > > > [denac]
> > > > > > > [0513ANITO]
> > > > > > > > [kixs]
> > > > > > > > Pri nas doma sploh ne vem ali smo imeli kdaj zastavo z zvezdo. Ce pa smo jo, smo jo leta 1991 vrgli proc! Zato mi ni cisto jasno, kje dobijo te zastave in vso to opremo z zvezdami?!
> > > > > > >
> > > > > > > Pri nas doma smo imeli zastavo z rdečo zvezdo. Tako pravi moj oče.
> > > > > > >
> > > > > > > Menda jo je bilo obvezno kupit in obestit. Moj stari oče jo je kupil, obesil pa nikoli, moj oče je potem iz zastave sebi sešil kar nekaj kopalk-minimalk.
> > > > > > >
> > > > > > > Je pa pri nas doma dolga tradicija neizobešanja zastav.
> > > > > > > Nismo in ne bomo nikoli obešali nobene zastave nobene države.
> > > > > > > Nismo izobešali jugoslovanske in ne bomo niti nove slovenske.
> > > > > >
> > > > > > To ni patriotska drža. Slovenci imamo svojo državo in nanjo moramo biti ponosni. V Švici, v USA vidiš mnogo zasebnih hiš, kjer imajo pred hišo samostojno stoječ drog z zastavo.
> > > > > > Hrvati ponosno mahajo s svojo šahovnico, v Sloveniji pa mahamo z jugoslovanskimi zastavami. Kar pove dovolj o zblojenem slovenskem narodu. Slovenska zastava je simbol slovenske države. Zato se jo izobesi 25. junija in 26. decembra.
> > > > >
> > > > > Jaz samo čakam kdaj boste spprejeli desni komunisti zakon, da mora vsaka bajta izobesiti zastave;) Pač zgodovina se ponavlja, komunistične metode pa tudi:)
> > > >
> > > > Ne razumem. Dokončno si zblojen. Končno greš tudi zame na šit listo.
> > >
> > > Vidim, da desni komunisti dost ne razumete:) Pa še napisal sem zelo jedernato in razumljivo. Kaj bi šele bilo, da bi napisal malo bolj strokovno.Ne dvomim, da bi jajotove priče gledale kot tele v nova vrata ane:)
> >
> > Torej so recimo Švicarji ali Američani komunisti, ker izobešajo svoje zastave. Kateri komunisti so? Levi ali desni?
> > Ti pa "strokovno!?! Ne smeši se in ne seri.
>
> Ej, kje pa sem jaz pisal o prostovoljnem izobešanju? Jaz sem pisal, da čakam zakon, kjer boste desni komunisti (kot včasih talevi v yugi) zapovedali da je potrebno zastave obešat na privat bajtah. Razumeš zdaj razliko?
Zgoraj si preberi. Obračaš besede, pomene, podtikaš, izumljaš nove finte. Nisi pošten človek! Res si zblojen. Zdaj pa dokončno: adijo!
[mataj]
Misliš da me bo Gorenak šel sledit po netu, ker imam tako slabo mnenje o njemu in jajotu?
Tebe sledijo v tebi rojene prikazni.
[0124Pa2]Praviš torej, da ne rabim dodatnega plačila za nevarnost? Jaz pa sem se že veselil dodatnih fičnikov.
> [mataj]
> Misliš da me bo Gorenak šel sledit po netu, ker imam tako slabo mnenje o njemu in jajotu?
Tebe sledijo v tebi rojene prikazni.