Zasebnost

Izbrani forum: Odklop

Izbrana tema: Vprašanje za stare poslovne mačke

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

bc123a sporočil: 48.253
[Odklop] Tema: Vprašanje za stare poslovne mačke
[#2192012] 12.08.13 23:02 · odgovor na: anon-213866 (#2191050)
Odgovori   +    1
[ljuba56]
Svoje vprašanje sem že poslala Dursu in Ministrstvu za delo, vendar odgovora po mesecu dni še ni. Mislim, da sami ne vedo, ali pa se jim enostavno ne da delati. Zadevo moram razrešiti čim prej, vsak teden šteje. Upala sem, da je tu več podjetnih in podjetnikov, vendar sem se očitno zmotila.
Eh, ljudje v sloveniji so ze navajeni na taksn blesarije in samo skomignejo z ramenom, kao "zakaj pa se temu ne izognes, saj je izi". Kot tudi sama ocitno vidis, le ni tako izi, ce hoces imeti tveganje pod kontrolo :(

Lahko izrecem samo sozalje, da ocitno tvoj biznis rabi domicil v sloveniji :(
Razmišljala sem že, da bi se naredila neumno in se zaposlila oziroma zadevo drugače uredila šele na poziv pristojnih organov, ki bodo po moji presoji reagirali na nezaposlenost poslovodnega organa šele čez dva tri mesece. Verjetno bom zaradi birokratskih ovir doma prisiljena odpreti firmo in začeti s poslovanjem kar v tujini.
Ce si ze fizicno v tujini bi jaz o tem razmislil, kot o prvi moznosti, za slovence, ki bi zeleli opdpreti zaradi taksnega sranja kot ga zmorejo nasi birokrati, firmo v tujini je ravno fizicna neprisotnost tam najvecja ovira, pa nepoznavanje lokalnih fint... ce fizicno ze si tam zunaj, je po moje najbolje da firmo odpres kar v drzavi kjer bivas.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen