Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Janša za čimprejšnje volitve

Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9

anon-178479 sporočil: 18.832
[#995682] 20.11.10 11:52 · odgovor na: anon-239461 (#995485)
Odgovori   +    8
[hrabrimisek76]
Krave so bile najdebelejše ravno v času janševega mandata, kar se pa tiče kravjega dreka pa vsak hlapec ve, da se v njem najbolje pogreje premražene noge.

Krave so najdeblejše pri najboljšem gospodarju. To ve tudi vsak hlapec. Drugače se pa z gnojem ne greje, temveč gnoji njive in vinograde.
anon-24983 sporočil: 7.885
[#995683] 20.11.10 11:54 · odgovor na: anon-178479 (#995660)
Odgovori   +    3
[Aleister]
Takrat je bil na oblasti Drnovšek. Kako je potem JJ podaril stanovanja?
Stanovanjski zakon je bil sprejet leta 1991 in uveljavljen oktobra 1991, Drnovšek je bil na oblasti od leta 1992.

Ja a to pa ne pije vode, da ko je bil Janša na oblasti je bila pa prevzeta Pivovarna, Mercator, Istrabenz, Merkur...
Ja no Janša nič kriv, ker revež ni mogel itak nič narediti proti temu. Samo ne vem zakaj bi potem takega rabili za premiera.

Heh za ostalo je kriv kdor je na oblasti, ko pa je JJ na oblasti so pa vse drugi krivi.
Bla bla, bla bla....
[#995684] 20.11.10 11:55 · odgovor na: anon-239461 (#995489)
Odgovori   +    7
[hrabrimisek76]
> [FIN-329573]
> > [hrabrimisek76]
> > Janša kot premeten obramboslovec pač izkorišča slabo situacijo sebi v prid, dejstva za normalne ljudi s spominom (kamor ovce definitivno ne spadajo) pa so vseprej kot njemu v prid. Za trenutno situacijo ima velik del krivde prav Janša, ki v štirih letih mandata v času debelih krav ni uspel izpeljati pametnih (beri konzervativnih) reform, ki bi pomenile dober temelj za sedanje (krizne) čase. Vsak kmet namreč ve, da času debelih krav sledi čas suhih krav, ki ga brez rezerve seveda ne preživiš. Naši vrli veleumni strokovnjaki pa niti teh osnovnih kmečkih pravil ne poznajo. Kakršnekoli volitve mene ne bodo videle, kajti alternative enostavno ni - vsi so isti, vsi pokvarjeni, leni in nesposobni in seveda po stari navadi polni predvolilnih obljub. Ker je Slovenija žal zavožena, nam ostale le še beg v deželo, kjer bi vsak rad živel - republicamor.com
>
> V tistem času nas je tovarišica iz spiska 571 pizdekov na radiu Slovenija pozdravljala z: "Dobro jutro, revščina." O kakšnem času debelih krav torej govoriš - poglej si razprave opozicije - sama revščina, od lakote umirajoči na cestah, segregacija, koncentracijska taborišča, preganjanje novinarjev - to ste v mandatu 2004-2008 tulili levaki - in sedaj to imenujete čas debelih krav?

Vidim, da nekateri ne znate niti pozorno prebrati nekaj stavkov in kar takoj delate pompozne zaključke - ali sem kje napisal, da sem lev? Ali morda desen? Ali srednji? Napisal sem, da na volitve ne grem, ker alternative ni, ker so VSI pokvarjeni. To pomeni VSI, levi in desni itd. Se pa v tem primeru pridružujem mnenju fiston-a: "onega ne obsojam, saj ni kriv če mu možgani ravno ne delajo".
To je osebna ocena. Objektivnost je tu kar vsiljena od samega sebe najvišje modrujočega.
[#995690] 20.11.10 12:03 · odgovor na: anon-74446 (#995527)
Odgovori   +    10
[0623Knjiz]
In potem, po volitvah, boš ugotovil, da so novi ljudje zakriti stari ljudje in nove ideje preoblečene stare ideje. Eno od mnenj, ki sem ga zadnje čase slišal je, da je najbolje iti pod tujce, ker naši zaradi hlapčevskega gena nimajo smisla za narod za državnost, ker so bili vedno hlapci. Včeraj so na goli zemlji ali senu ležali, drek iz hlevovo metali, zato bi danes vse kar se sveti pokradli in sebi v žep pospravili čim pridejo na oblast. Države jim ni mar. Rabijo dobrega gospodarja, ubogljive ovce pa so itak že po genih. Razen tega je cele Slovenije skupaj za en Dunaj pa poglej koliko upravnih enot imamo, koliko občin imamo in kakšno hiperprodukcijo višjih in visokih in ostalih šol imamo. Koliko ljudi meša meglo in ničesar ne proizvaja. Slišati je, da so naši primorci že začeli sprejemati italijansko državljanstvo in bežijo iz te naše greznice. Ko to naredijo primorci, ki so po danosti najbolj zavedni, potem veš koliko je ura.Slovenja enostavno nima kritične mase ljudi in s tem osnovnih pogojev za državnost je mnenje nekaterih. Prevladuje klanovstvo, družinske povezave, klientelizem in nepotizem. Da bi to ve funkcioniralo cveti korupcija in ne rabijo države. Poglej v vsaki dolini, regiji imaš klan, tudi družinski, ki jo v resnici upravlja.
Država je na stranskem tiru in jesamo plašč pod katerim klani kradejo. Samo zato rabimo državo. Država navadnemu Slovencu, ki to več ni ampak je samo privesek nekega klana, ne pomeni nič. Zato vse kar je državno propada: vojska, zdravstvo, šolstvo, policija itd. Vse je samo en velik grabež. Kdo sploh rabi državo? In sedaj, pravi kolega, pridemo do absurdne situacije, celo paradoksalne, da se poštenemu navadnemu državljanu ali ovci za striženje kot ga imenujemo, ne "izplača biti" državljan v takšni državi saj so "državnost" že pohodili tisti klani, ki kradejo, lastninijo in se prerivajo po truplih ,da bi prišli bliže soncu. Država, takšna kot je, je odpovedala in nima več nobenega smisla allias vloge. Kot že rečeno je samo paravan izza katerga se dogaja grabež. Nacionalno izgubi vsakršen smisel, ko vidiš vile naših hlapcev v St. Moritzu, na Hrvaškem, Dubai-ju, Švici... bančne račune pokradenega v tujini, Golobičevo Ultro, ki prejema denar od države, davke pa odvaja tujcu ali pa našega tajkuna, kije visok državni uslužbenec in razpolaga z državnim denarjem in vzame leasing na jahto v Gradcu in tam odvaja davke, lastno državo pa molze ali striže domače ovce, volno pa prodaja tujcu. Zaradi česa imamo torej slovenceljni državo ? Čemu ona služi ? Zakaj imamo npr. SAZU ? Čemu ona služi? Čemu imamo potratno vojsko ? Čemu ona služi ? Čemu imamo policijo ? Naveličal sem se po časopisju gledati fotografije zaplenjenega trofejnega orožja in kavnih žličk mamil ter ulisičenih AMZS-jevcev z lačnimi otroki ? In naveličal sem se gledati debeloritih in vampastih policajev, ki posedajo po kanclijah in čakajo plačico, da se olastnini in pokrade, kar se še pokrasti da.O pravosodju ni da bi govoril. Farsa. Državno tožilstvo kjer je mamica Brezigar zaposlila kar oba svoja otroka ? Cela Slovenija se gre Potemkinove vasi. In to je DRŽAVA? In se vpraša Primorec, primorski slovencelj : Kaj čem jaz s tako državo ? Grem pod Italijo tudi, če se nono v grobu obrne. On je mrtev, je umrl za to državo jaz pa v njej, taki kot je ne morem živeti. To je eno izmed mnenj, ki ga zadnje čase pogosto slišim. Preveč pogosto. Kaj menite o tem vi ? Ali se splača imeti tako državo ? Predraga da je in nič ne daje. Nič, zero. Menda da je samo kulisa, večini Slovencev gorka mačeha. ali ni potem bolje biti "hlapec" tujcu. Bolje živi. Nacionalno itak ni pomembno. Saj sem, če že moram biti državljan, državljan Evrope.Čemu služi slovenska država, sem napisal zgoraj.
Ali si prepričan, da so vsi Primorci, ali so tja priseljeni iz drugih republik Juge Primorci?

Pa še nekaj, ko omenjaš Brezigarjevo žlahto na tožilstvu, omeni še Zalarjeve žlahto na sodišču, zaradi ravnotežja obdolževanja.
čarli sporočil: 13.178
[#995691] 20.11.10 12:05 · odgovor na: anon-178479 (#995636)
Odgovori   +    3
[Aleister]
Žalost so taki volivci, kot si ti. Taki ste nam zakuhali to bedo, ki jo imamo danes. Sedaj se pa še izgovarjate na Janšo. Nase se izgovarjajte za povzročeno žalost povzročeno tudi vsem nič krivim ostalim.
A mi lahko razložiš kako sem jaz zakuhal to bedo. Verjeli ali ne sem tudi leta 2008 volil za sds. Res da s stisnjenimi zobmi pa vendarle. A bo šlo zdaj tovarišica Aleister?:)
[#995692] 20.11.10 12:06 · odgovor na: anon-94880 (#995532)
Odgovori   +    6
[novak55]
janša bi sprejel sklep vlade da je stanje v državi dobro in bi bilo dobro.Spomnimo se ko je z svojo finančno bilanco, kljub temu da je računsko sodišče ugotovilo drugačno stanje izsiljeval DZ .

Spomnimo se, da je bila bilanca pozitivna, dokler ni računsko sodišče ugotovilo drugače. Spomnimo se, da je računsko sodišče ugotovilo tudi, da mora biti Erjavec zamenjan. Drugače pa računsko sodišče sploh nima nobene teže pri svojih ugotovitvah, razen v teh dveh primerih.
[#995696] 20.11.10 12:07 · odgovor na: anon-155496 (#995573)
Odgovori   +    8
[mancap]
ivanove mokre sanje...

nasprotujejo tvojim cmerastim željam po kolhozu...
[#995702] 20.11.10 12:11 · odgovor na: anon-178479 (#995670)
Odgovori   +    1
[Aleister]
> [čarli]
> > [bc123a]
> > Danes sem slisal njegov govor (v parlamentu) iz enega lokala (kdove zakaj je imel lastnik televizor nastavljen do konca naglas, tako da je donelo na cesto).
> >
> > Slisal sem ene 2 minuti govora, in dejansko tip NIMA POJMA. Jasno je, da je pahorjeva vlada zajebala kar se zajebati da, ampak se vedno - tako kot pahor, tudi jansa NIMA POJMA zakaj se je zgodila kriza, zakaj je BDP upadel za 8% in kaj je slovenija delala narobe zadnjih 15 let (tudi v casu njegove vlade).
> >
> > V tem oziru tako spominja na pahorja, da je ze kar grozljivo!
> >
> > Tako da, janseva vlada bo vsekakor po principu iz dezja pod kap...
> >
> > Next, please!
>
> To, da jj nima pojma o ekonomiji lepo razloži že mm v svoji knjigi;) Je pa fora, da si pol jj celo upa pametovati, da eds za slovenijo ne bi bila optimalna:) Kaj češ, tudi jj je naredil fdv...

Politiki bi morali imeti vsi EK, kajne?
Verjetno misliš na EF. Ne ni nujno da ima takšno šolo, ker šola sama po sebi ne zagotavlja pameti;) Je pa boljše, da takšen, ki mu je ekonomija španska vas, naj raje ne pametuje preveč, ker se zna hitro znajti v protislovju. Tko kot borat:)
[#995703] 20.11.10 12:14 · odgovor na: anon-178479 (#995679)
Odgovori   +    2
[Aleister]
Kakšne samooklicane psihiatre premore Slovenija. Taki psihiatri vestno hodijo na volitve in vestno volijo že 16 let ene in iste politike na 45 letni podlagi, ki nas peljejo v standared Albanije in Kosova. Takim psihiatrom se reče sociopat ali psihopat. Po moje sta opisala kar sebe. Za alibi za svoje početje pa klamfata o Janši.
Ja psihopat sem res taprav ker sem doslej še vsakič volil jj;) No po letu 2008 pa se je to spremenilo in sem se otresel tega, kar je evidento videti pri tebi:)
[#995706] 20.11.10 12:15 · odgovor na: anon-24983 (#995683)
Odgovori   +    7
[fiston]
> [Aleister]

> Takrat je bil na oblasti Drnovšek. Kako je potem JJ podaril stanovanja?

Stanovanjski zakon je bil sprejet leta 1991 in uveljavljen oktobra 1991, Drnovšek je bil na oblasti od leta 1992.

Ja a to pa ne pije vode, da ko je bil Janša na oblasti je bila pa prevzeta Pivovarna, Mercator, Istrabenz, Merkur...
Ja no Janša nič kriv, ker revež ni mogel itak nič narediti proti temu. Samo ne vem zakaj bi potem takega rabili za premiera.

Heh za ostalo je kriv kdor je na oblasti, ko pa je JJ na oblasti so pa vse drugi krivi.
Bla bla, bla bla....
Vsi prevzemi so se zgodili po veljavni zakonodaji sprejeti v državnem zboru. Avtor zakonodaje je bil Mencinger in Štiblar. Kje tu vidiš Janšo?
[#995708] 20.11.10 12:20 · odgovor na: čarli (#995691)
Odgovori   +    8
[čarli]
> [Aleister]

> Žalost so taki volivci, kot si ti. Taki ste nam zakuhali to bedo, ki jo imamo danes. Sedaj se pa še izgovarjate na Janšo. Nase se izgovarjajte za povzročeno žalost povzročeno tudi vsem nič krivim ostalim.

A mi lahko razložiš kako sem jaz zakuhal to bedo. Verjeli ali ne sem tudi leta 2008 volil za sds. Res da s stisnjenimi zobmi pa vendarle. A bo šlo zdaj tovarišica Aleister?:)

Kaj pa potem pisariš, da je Janša tak kot tile danes na oblsti? Pod njegovo oblastjo smo imeli drugačne rezultate. Z BDPjem smo dohiteli Italijo. Kje smo pa danes? Kaj pa potem krivdo za bedo Pahorjeve vlade enačiš z Janševo krivdo? Saj v enem mandatu pa ja ni mogel popraviti vsega, kar so prej 60 let komunisti zavozili. Kaj bi sploh rad povedal, da je enako, če gredo pod Janšem plače gor, kot če gredo pod Pahorjem plače dol. Najhuje pa je, da ljudje ne dobijo zaposlitve. Pod Janšo so jo pa dobili. Kje je tu enakost politikov potem? Tako navijanje je shizofrenično.
[#995709] 20.11.10 12:22 · odgovor na: čarli (#995702)
Odgovori   +    9
[čarli]
> [Aleister]
> > [čarli]
> > > [bc123a]
> > > Danes sem slisal njegov govor (v parlamentu) iz enega lokala (kdove zakaj je imel lastnik televizor nastavljen do konca naglas, tako da je donelo na cesto).
> > >
> > > Slisal sem ene 2 minuti govora, in dejansko tip NIMA POJMA. Jasno je, da je pahorjeva vlada zajebala kar se zajebati da, ampak se vedno - tako kot pahor, tudi jansa NIMA POJMA zakaj se je zgodila kriza, zakaj je BDP upadel za 8% in kaj je slovenija delala narobe zadnjih 15 let (tudi v casu njegove vlade).
> > >
> > > V tem oziru tako spominja na pahorja, da je ze kar grozljivo!
> > >
> > > Tako da, janseva vlada bo vsekakor po principu iz dezja pod kap...
> > >
> > > Next, please!
> >
> > To, da jj nima pojma o ekonomiji lepo razloži že mm v svoji knjigi;) Je pa fora, da si pol jj celo upa pametovati, da eds za slovenijo ne bi bila optimalna:) Kaj češ, tudi jj je naredil fdv...
>
>
> Politiki bi morali imeti vsi EK, kajne?

Verjetno misliš na EF. Ne ni nujno da ima takšno šolo, ker šola sama po sebi ne zagotavlja pameti;) Je pa boljše, da takšen, ki mu je ekonomija španska vas, naj raje ne pametuje preveč, ker se zna hitro znajti v protislovju. Tko kot borat:)

Janša se v realnosti ni čisto nič znašel v protislovju. Ni primerljiv z Boratom, ki je sesul državo.
[#995711] 20.11.10 12:26 · odgovor na: čarli (#995703)
Odgovori   +    9
[čarli]
> [Aleister]

> Kakšne samooklicane psihiatre premore Slovenija. Taki psihiatri vestno hodijo na volitve in vestno volijo že 16 let ene in iste politike na 45 letni podlagi, ki nas peljejo v standared Albanije in Kosova. Takim psihiatrom se reče sociopat ali psihopat. Po moje sta opisala kar sebe. Za alibi za svoje početje pa klamfata o Janši.

Ja psihopat sem res taprav ker sem doslej še vsakič volil jj;) No po letu 2008 pa se je to spremenilo in sem se otresel tega, kar je evidento videti pri tebi:)

Kaj je videti pri meni? Da želim, da mladi dobivajo službe, da imajo perspektivo, da plače in pokojnine ne padajao, da nismo najslabša država v EU in celo na Balkanu? Za to se jaz zavzemam. Ti pa za vsegliharstvo. Čisto dobro vem, da Janša ni svetnik. Pa tudi uničevalec ni, tak kot je Pahor. Ni primerjave zaenkrat.
najobj sporočil: 33.238
[#995714] 20.11.10 12:34 · odgovor na: anon-178479 (#995654)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: najobj 20.11.2010 12:35
[Aleister]
> [najobj]
>
> > > > ..
>
> > > ... ja, prav imaš ... v komunizmu nismo imeli nič, potem pa so prišli tajkuni, pa so vse pokradli ...
>
>
> > Ali so tajkuni že v komunizmu kradli?
>
>
> ... oh, joj ... gospa Aleister ...
>
>
> ... a so Nemci že pred vojno vse pobrali ? ...
>
>
>
> P.S.: sem tisto boldano zgoraj zdaj še malo razmaknil, da boste lažje videli ...

Moj je samo zadnji stavek. Ostali so tvoji. Še enkrat preberi.

... hahaha ... gospa Aleister se je naučila manipulirat, pa zdaj ona proba citirat samo tisto, kar ji paše ...

... alzo, gospa Aleister, noh ajn mal ...

... celotna (!) zadeva je bila takšna ...
[Aleister]
> [najobj]
> > [sivi pinot barique]
> > > [shevchenko]
> > > > [MM1411]
> > > > Nisem ravno Janšev pristaš, toda dajmo mu še eno možnost, ti sedanji so jo itak imeli že 70 let...
> > >
> > > in ko bo janša zafural, boš hotel dati pahorju še eno možnost.
> > >
> > > jaz pravim - vse skupaj jih pošljimo na smetišče zgodovine.
>
> > ševčenko,Janša 2.0 ne bo nič zafural..tale izjava me spominja na oddajo "Čas,ki živi",ki so jo vrteli ob nedeljah zjutro namesto prenosa maše...
> > "Pred vojno nismo nič imel,pol so pa Nemci pršle,pa vse pobral"
> >
> > Jaz tle podpiram sledeče teze:
> >
> > 1.ožjo novo vlado (stečajni senat)sestavljajo : Janša,dr.Zakrajšek,Boscarol,portparol Bobovnik
> > 2.sprememba ustave,večinski sistem,vlada lahko vlada z dekreti
> > ..
> ... ja, prav imaš ... v komunizmu nismo imeli nič, potem pa so prišli tajkuni, pa so vse pokradli ...

Ali so tajkuni že v komunizmu kradli?

... pa naj vam razložim poanto, ker gospod Aleister očitno nima časa ... khmm, on bi verjetno razumel ...

... alzo, ta zadeva se je začela tako, da se je moj sivi prjatu belega domačega hotel malo pohecat iz shevchenkota s tisto znamenito parolo "Pred vojno nismo nič imel,pol so pa Nemci pršle,pa vse pobral" ...

... in potem sem se jaz, ker sem tudi malo žleht, pač malo pohecal z mojim sivim prjatlom belega domačega, tako da sem to isto parolo aktualiziral in jo priredil na današnji čas, ko bi se ta parola glasila takole ...

... v komunizmu nismo imeli nič, potem pa so prišli tajkuni, pa so vse pokradli ...

... se pravi, sploh ni finta v tem, KDO bi kaj kradel, ampak je finta v tem, da ni bilo NIČ za ukrasti ... khmm, če pogledaš na začetek in na konec parole ... ja, in če bi parola bila v skladu z dejstvi, se razume ...

... no, a zdaj razumete, gospa Aleister, ha ? ... khmm, zdaj ko sem vam malo bolj počasi napisal ...

... ja, če pa še zdaj ne bo šlo, potem pa vam jaz na žalost ne morem pomagati, ker počasneje pa res ne znam pisati ...

P.S.: hahaha ...
anon-233684 sporočil: 1.710
[#995725] 20.11.10 12:49 · odgovor na: (#995429)
Odgovori   +    6
[denac]
> [tician]
>
> - zakonodajno vejo oblasti (Partija 16, JJ 4 - z Desusom zelo pogojno)
> - izvršno vejo oblasti (Partija 16, JJ 4 - z Desusom zelo pogojno)
> - sodno vejo oblasti (Partija 20, JJ 0)
> - sindikate (Partija 20, JJ 0)
> - medije (Partija 20, JJ 0)
> - civilno družbo (Partija 20, JJ 0)
> - kapital, banke (Partija 20, JJ 0)
> Če vsako od alinej najenostavneje ponderiramo enako, je razmerje odgovornosti za današnje stanje po 20 letih:
> Partija 94 : JJ 6

Odličen prispevek!
Razčlenil pa si tisto, kar sem tule že večkrat napisal: tri četrtine časa samostojne Slovenije so bili na oblasti rdeči. Torej lahko suvereno trdimo, da so za porazno stanje krivi predvsem rdeči. Vouce pa bodo še vedno trdile, da je za vse kriv Janša in Demos.

Rdeči se predvsem bojijo, da bodo ob dolgi prevladi druge strani, ob vse. Razkrinkane bodo tudi vse njihove 45+20 laži in strahopetno herojstvo. Ob vsem tem nikoli več ne bi dobili oblasti, zato tudi taka gonja proti "nenašim" v celotni državi in tule na forumu.
Če bomo zbrali voljo naroda, bo rdečim za vedno odklenkalo.

forum.finance.si/?m=...221&single
[#995740] 20.11.10 13:11 · odgovor na: anon-178479 (#995711)
Odgovori   +    1
[Aleister]
Kaj je videti pri meni? Da želim, da mladi dobivajo službe, da imajo perspektivo, da plače in pokojnine ne padajao, da nismo najslabša država v EU in celo na Balkanu? Za to se jaz zavzemam. Ti pa za vsegliharstvo. Čisto dobro vem, da Janša ni svetnik. Pa tudi uničevalec ni, tak kot je Pahor. Ni primerjave zaenkrat.
A ti misliš, da jj daje službe? In ne mene obtoževati za vsegliharstvo, ker jj bolje poznam kot ti;) Če bi jj naredil večje reforme (uvedba eds, privatizacija državnih podjetij itd) bi tudi borat težje delal škodo kot jo sedaj. Ker pa se jj ni hotel odpovedati "luksuzu" vladanja je pač dobil metlo.

P.S: Zate je jj prej bog kot svetnik. Samo poglej svoje komentarje. Ga braniš z vsemi štirimi in to na vsakem koraku.
anon-103583 sporočil: 2.569
[#995741] 20.11.10 13:11 · odgovor na: anon-6429 (#995018)
Odgovori   +    3
[K'NeDe]
> [yuslocan]
> Ha, ha, ha.....hi, hi, hi......ho, ho, ho......on rabi mandat...... ha, ha, ha

Ma kedu je tjeb dau FQ 24 ?!
FQ ali IQ ?
[#995744] 20.11.10 13:14 · odgovor na: anon-173502 (#995106)
Odgovori   +    2
[iym]
Težka bo. Trenutna NEvlada sama od sebe ne bo odstopila, kajti kar nekaj je še ZA POKRAST. sami sebi veje na kateri sedijo ne bodo šli žagat. Sindikati so vsi na vladini strani, prav tako velika večina novinarjev (prodanih). Mislim, da se bo naša država sesula in to v kratkem. Sledile bodo demonstracije.Janša se je v kriznih situacijah vedno izkazal in verjamem, da bo tudi tokrat VOZ POTEGNIL IZ DREKA. Vedno več nas je takih, ki smo bili zagrizeni levičarji, pa NAŠIM ne verjamemo več. ČAS JE ZA SPREMEMBE IN TO VČERAJ, DANES JE SKORAJ PREPOZNO.
In že jutri bo "danes" včeraj.
anon-182327 sporočil: 1.484
[#995747] 20.11.10 13:19
Odgovori   +    4
Pred volitvami bi bilo potrebno najprej spremeniti zakon o vladi in parlamentu. Država je namreč veliko podjetje, temu primerno morajo biti ljudje v vladi in parlamentu izobraženi in izkušeni. V parlament bi smeli biti voljeni le ljudje starejši od 35 let, z najmanj deset let izkušenj v gospodarstvu s primerno uspešnostjo dela v podjetjih kjer so delali. V vlado pa bi smeli priti le vrhunski poslovneži z dokazano uspešnostjo v podjetjih, to bi moral biti glavni pogoj.
Zakaj je naša država tam kjer je zato, ker jo vodi generalni direktor (predsednik vlade) tega velepodjetja, ki ima izobrazbo FDV in nobenih izkušenj v gospodarstvu. Si lahko predstavljate kako bi bilo z uspešnostjo Krke, če bi jo vodil politik brez izkušenj v gospodarstvu? Jaz si tega ne morem predstavljati. Njegovi pomočniki (ministri) so le na malce višji ravni. Janševa vlada je bila uspešnejša tudi zato, ker je imela sposobnejše ministre. V parlamentu, ki posredno tudi upravlja z državo, je tudi pretežna večina, ki v gopodarstvu ni imela izkušenj (Anderlič, Potrč, ....itd) Če dobro premislite, je to naravnost grozljivo. Poleg tega so v vladi in parlamentu ljudje, ki jim gre samo za svoje koristi, tu vlada korupcija in kraja ter brezpravna država z nesposobnim sodstvom, ki malomarno in nevestno opravlja svoje delo (se oproščam poštenim posameznikom) ter spolitizirano policijo, ki lovi kurje tatove, kriminalci pa se lahko nemoteno sprehajajo. Edini, ki je bil v vseh dvajsetih letih kaznovan je bil Kovačič iz Hita pa še tega je Drnovšek pomilostil in Šuštar. KATASTROFALNO!!!!!. .
[#995748] 20.11.10 13:19 · odgovor na: anon-184333 (#995228)
Odgovori   +    2
[picikato]
Kar se tiče slovenskih volilcev jih očitno 50% odpade na navadne ovce 50% pa na sdsOVCE.
Obstajajo tudi ldsOVCE in njihov paSDir.
[#995749] 20.11.10 13:23 · odgovor na: anon-178479 (#995318)
Odgovori   +    2
[Aleister]
> [najobj]
> > [sivi pinot barique]
> > > [shevchenko]
> > > > [MM1411]
> > > > Nisem ravno Janšev pristaš, toda dajmo mu še eno možnost, ti sedanji so jo itak imeli že 70 let...
> > >
> > > in ko bo janša zafural, boš hotel dati pahorju še eno možnost.
> > >
> > > jaz pravim - vse skupaj jih pošljimo na smetišče zgodovine.
>
> > ševčenko,Janša 2.0 ne bo nič zafural..tale izjava me spominja na oddajo "Čas,ki živi",ki so jo vrteli ob nedeljah zjutro namesto prenosa maše...
> > "Pred vojno nismo nič imel,pol so pa Nemci pršle,pa vse pobral"
> >
> > Jaz tle podpiram sledeče teze:
> >
> > 1.ožjo novo vlado (stečajni senat)sestavljajo : Janša,dr.Zakrajšek,Boscarol,portparol Bobovnik
> > 2.sprememba ustave,večinski sistem,vlada lahko vlada z dekreti
> > ..
>
>
>
> ... ja, prav imaš ... v komunizmu nismo imeli nič, potem pa so prišli tajkuni, pa so vse pokradli ...

Ali so tajkuni že v komunizmu kradli?
So. Samo da so se takrat še imenovali člani Komunistične partije.
[#995751] 20.11.10 13:27 · odgovor na: anon-148804 (#995122)
Odgovori   +    0
[paxpax]
> [lara34]
> Še mal pa bo Kučan prosil Janšo če sestavi novo vlado. Mu premal ostane, ker njegovi kolegi tolk kradejo.

Člani zkj : janša, brezigar, rupel, mate, brejc, jambrek, jerovšek, pukšič, peterle, simoniti, zver, grims, bavčar.....
(G)Lista bo dolga. Navedi raje nečlane.
anon-202349 sporočil: 517
[#995757] 20.11.10 13:34
Odgovori   +    5
Absolutno sem za predčasne volitve, toda nikakor , da Pahorja zamenja Janša. Za predsednika bi moral priti oseba neobremenjena s preteklostjo.
anon-101299 sporočil: 9.501
[#995773] 20.11.10 14:09 · odgovor na: anon-202349 (#995757)
Odgovori   +    11
[tinek123]
Absolutno sem za predčasne volitve, toda nikakor , da Pahorja zamenja Janša. Za predsednika bi moral priti oseba neobremenjena s preteklostjo.
no,pa naštej primernega...predvidevam,da najsposobnejšega gospodarstvenika nepolitika nevrtićkarja nekupćkarja župana Solatića...
[#995774] 20.11.10 14:12 · odgovor na: anon-178479 (#995680)
Odgovori   +    1
[Aleister]
> [slana]
> "Gospod" Janša...ima morda prav...vendar neprestano POZABLJA...da ima pred LASTNIM pragom..."GREHE"...ki jih mora še pomesti...začenši s trgovino z orožjem...počistiti pa mora še druge "smrdeče odpadke"...ki jih je pustil za saboj...NESAMOKRITIČNO... ŽAL... najraje"soli"pamet drugim...

Žal, trgovino z orožjem so našli pri Kučanu.
Kupnine pa še do danes ne.
anon-11660 sporočil: 48.253
[#995786] 20.11.10 14:40 · odgovor na: anon-178479 (#995667)
Odgovori   +    1
[Aleister]
Kaj si ti hotel, da Janša uči Pahorja ekonomijo? Na ekonomijo se spoznaš in na vse gledaš kot ekonomist, tudi na politike, ki so zanič zato, ker niso ekonomisti.
Vidis, kje je problem? Tudi jaz nisem ekonomist. Vecina ljudi tu, ki se oglasajo, niso ekonomisti. To je del splosne izobrazbe in zdrave pameti.
Tudi ekonomisti niso politiki. Predsednik države mora biti tako sposoben politik, da izbere prave ekonomiste. Zakaj bi potem Janša moral govoriti tvoje ekonomske formule. Saj je zadosti, da se spomnimo, da Janša krize ni imel, čeprav je že dve leti razsajala od USA preko GB do Islandije. Kaj bi pravzaprav rad povedal?
Ne samo, da je jansa sokriv za krizo (v razmerju 4/15 v primerjavi z levimi), saj je bil 4 leta na oblasti, se vecji problem je, da ce mu uspe vrcti KGB iz prestola, ocitno tudi on ne bo naredil nic koristnega v smeri resevanja krize - ce ne pozna niti osnovnih razlogov zakaj je kriza v sloveniji tako huda.

TO pa je problem, ja?!
anon-233684 sporočil: 1.710
[#995794] 20.11.10 14:55 · odgovor na: anon-11660 (#995786)
Odgovori   +    5
tvoje analitične sposobnosti niso vredne počenega groša
anon-184333 sporočil: 4.775
[#995804] 20.11.10 15:20 · odgovor na: anon-178479 (#995632)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-184333 20.11.2010 15:23
[Aleister]
> [picikato]
> Čimprejšnje volitve. Ali to pomeni, da se pripravlja kakšen velik legitimen nakup orožja ?

Ja, tebi bodo kupili abecednik.
[#995806] 20.11.10 15:22 · odgovor na: anon-178479 (#995632)
Odgovori   +    3
[Aleister]
> [picikato]
> Čimprejšnje volitve. Ali to pomeni, da se pripravlja kakšen velik legitimen nakup orožja ?

Ja, tebi bodo kupili abecednik.
Raketo za sdsOVCE za luno kamor spadajo.
[#995808] 20.11.10 15:24 · odgovor na: anon-103583 (#995748)
Odgovori   +    2
[ostroge]
> [picikato]
> Kar se tiče slovenskih volilcev jih očitno 50% odpade na navadne ovce 50% pa na sdsOVCE.

Obstajajo tudi ldsOVCE in njihov paSDir.
Dobra.

Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9

vm-kiva