Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Janša za čimprejšnje volitve
sporočil: 6.178
...ta je za predcasne volitve, ker po forumih vidi, koliko volilcev
ugotavlja, da so neprimerni, za volilec bit...pravjo in ankete
kazejo..., da jih se malo na vase volitve bo.
sporočil: 3.247
Zadnja sprememba: anon-74446 20.11.2010 07:10
In potem, po volitvah, boš ugotovil, da so novi ljudje zakriti
stari ljudje in nove ideje preoblečene stare ideje. Eno od mnenj,
ki sem ga zadnje čase slišal je, da je najbolje iti pod tujce, ker
naši zaradi hlapčevskega gena nimajo smisla za narod za državnost,
ker so bili vedno hlapci. Včeraj so na goli zemlji ali senu ležali,
drek iz hlevovo metali, zato bi danes vse kar se sveti pokradli in
sebi v žep pospravili čim pridejo na oblast. Države jim ni mar.
Rabijo dobrega gospodarja, ubogljive ovce pa so itak že po genih.
Razen tega je cele Slovenije skupaj za en Dunaj pa poglej koliko
upravnih enot imamo, koliko občin imamo in kakšno hiperprodukcijo
višjih in visokih in ostalih šol imamo. Koliko ljudi meša meglo in
ničesar ne proizvaja. Slišati je, da so naši primorci že začeli
sprejemati italijansko državljanstvo in bežijo iz te naše greznice.
Ko to naredijo primorci, ki so po danosti najbolj zavedni, potem
veš koliko je ura.Slovenja enostavno nima kritične mase ljudi in s
tem osnovnih pogojev za državnost je mnenje nekaterih. Prevladuje
klanovstvo, družinske povezave, klientelizem in nepotizem. Da bi to
ve funkcioniralo cveti korupcija in ne rabijo države. Poglej v
vsaki dolini, regiji imaš klan, tudi družinski, ki jo v resnici
upravlja.Država je na stranskem tiru in jesamo plašč pod katerim klani kradejo. Samo zato rabimo državo. Država navadnemu Slovencu, ki to več ni ampak je samo privesek nekega klana, ne pomeni nič. Zato vse kar je državno propada: vojska, zdravstvo, šolstvo, policija itd. Vse je samo en velik grabež. Kdo sploh rabi državo? In sedaj, pravi kolega, pridemo do absurdne situacije, celo paradoksalne, da se poštenemu navadnemu državljanu ali ovci za striženje kot ga imenujemo, ne "izplača biti" državljan v takšni državi saj so "državnost" že pohodili tisti klani, ki kradejo, lastninijo in se prerivajo po truplih ,da bi prišli bliže soncu. Država, takšna kot je, je odpovedala in nima več nobenega smisla allias vloge. Kot že rečeno je samo paravan izza katerga se dogaja grabež. Nacionalno izgubi vsakršen smisel, ko vidiš vile naših hlapcev v St. Moritzu, na Hrvaškem, Dubai-ju, Švici... bančne račune pokradenega v tujini, Golobičevo Ultro, ki prejema denar od države, davke pa odvaja tujcu ali pa našega tajkuna, kije visok državni uslužbenec in razpolaga z državnim denarjem in vzame leasing na jahto v Gradcu in tam odvaja davke, lastno državo pa molze ali striže domače ovce, volno pa prodaja tujcu. Zaradi česa imamo torej slovenceljni državo ? Čemu ona služi ? Zakaj imamo npr. SAZU ? Čemu ona služi? Čemu imamo potratno vojsko ? Čemu ona služi ? Čemu imamo policijo ? Naveličal sem se po časopisju gledati fotografije zaplenjenega trofejnega orožja in kavnih žličk mamil ter ulisičenih AMZS-jevcev z lačnimi otroki ? In naveličal sem se gledati debeloritih in vampastih policajev, ki posedajo po kanclijah in čakajo plačico, da se olastnini in pokrade, kar se še pokrasti da.O pravosodju ni da bi govoril. Farsa. Državno tožilstvo kjer je mamica Brezigar zaposlila kar oba svoja otroka ? Cela Slovenija se gre Potemkinove vasi. In to je DRŽAVA? In se vpraša Primorec, primorski slovencelj : Kaj čem jaz s tako državo ? Grem pod Italijo tudi, če se nono v grobu obrne. On je mrtev, je umrl za to državo jaz pa v njej, taki kot je ne morem živeti. To je eno izmed mnenj, ki ga zadnje čase pogosto slišim. Preveč pogosto. Kaj menite o tem vi ? Ali se splača imeti tako državo ? Predraga da je in nič ne daje. Nič, zero. Menda da je samo kulisa, večini Slovencev gorka mačeha. ali ni potem bolje biti "hlapec" tujcu. Bolje živi. Nacionalno itak ni pomembno. Saj sem, če že moram biti državljan, državljan Evrope.Čemu služi slovenska država, sem napisal zgoraj.
sporočil: 339
janša bi sprejel sklep vlade da je stanje v državi dobro in bi bilo
dobro.Spomnimo se ko je z svojo finančno bilanco, kljub temu da je
računsko sodišče ugotovilo drugačno stanje izsiljeval DZ .
sporočil: 7.025
Za Slovenijo bi bilo sigurno dobro, ker tako idiotska in mafiska
vlada, se ne more ponovit. J. Janša pa sploh ni bil slab
predsednik. Napake delamo pa vsi.
sporočil: 680
Ne razumem izrazoslovja v naslovu. Kaj pomeni spotikati se ob
afero...? A to piše STA ali povzemajo Finance? Kdor je napisal
takšen naslov, bi moral ostati brez zaposlitve!
sporočil: 680
Ne razumem izrazoslovja v naslovu. Kaj pomeni spotikati se ob
afero...? A to piše STA ali povzemajo Finance? Kdor je napisal
takšen naslov, bi moral ostati brez zaposlitve! Izrazito slabšalno
izrazoslovje je namenjeno g. Janši, ki čisto pravilno povzema
realnost, v kateri smo se znašli Slovenci pod vlado BP.
sporočil: 13.643
[0623Knjiz]*****
In potem, po volitvah, boš ugotovil, da so novi ljudje zakriti stari ljudje in nove ideje preoblečene stare ideje. Eno od mnenj, ki sem ga zadnje čase slišal je, da je najbolje iti pod tujce, ker naši zaradi hlapčevskega gena nimajo smisla za narod za državnost, ker so bili vedno hlapci. Včeraj so na goli zemlji ali senu ležali, drek iz hlevovo metali, zato bi danes vse kar se sveti pokradli in sebi v žep pospravili čim pridejo na oblast. Države jim ni mar. Rabijo dobrega gospodarja, ubogljive ovce pa so itak že po genih. Razen tega je cele Slovenije skupaj za en Dunaj pa poglej koliko upravnih enot imamo, koliko občin imamo in kakšno hiperprodukcijo višjih in visokih in ostalih šol imamo. Koliko ljudi meša meglo in ničesar ne proizvaja. Slišati je, da so naši primorci že začeli sprejemati italijansko državljanstvo in bežijo iz te naše greznice. Ko to naredijo primorci, ki so po danosti najbolj zavedni, potem veš koliko je ura.Slovenja enostavno nima kritične mase ljudi in s tem osnovnih pogojev za državnost je mnenje nekaterih. Prevladuje klanovstvo, družinske povezave, klientelizem in nepotizem. Da bi to ve funkcioniralo cveti korupcija in ne rabijo države. Poglej v vsaki dolini, regiji imaš klan, tudi družinski, ki jo v resnici upravlja.
Država je na stranskem tiru in jesamo plašč pod katerim klani kradejo. Samo zato rabimo državo. Država navadnemu Slovencu, ki to več ni ampak je samo privesek nekega klana, ne pomeni nič. Zato vse kar je državno propada: vojska, zdravstvo, šolstvo, policija itd. Vse je samo en velik grabež. Kdo sploh rabi državo? In sedaj, pravi kolega, pridemo do absurdne situacije, celo paradoksalne, da se poštenemu navadnemu državljanu ali ovci za striženje kot ga imenujemo, ne "izplača biti" državljan v takšni državi saj so "državnost" že pohodili tisti klani, ki kradejo, lastninijo in se prerivajo po truplih ,da bi prišli bliže soncu. Država, takšna kot je, je odpovedala in nima več nobenega smisla allias vloge. Kot že rečeno je samo paravan izza katerga se dogaja grabež. Nacionalno izgubi vsakršen smisel, ko vidiš vile naših hlapcev v St. Moritzu, na Hrvaškem, Dubai-ju, Švici... bančne račune pokradenega v tujini, Golobičevo Ultro, ki prejema denar od države, davke pa odvaja tujcu ali pa našega tajkuna, kije visok državni uslužbenec in razpolaga z državnim denarjem in vzame leasing na jahto v Gradcu in tam odvaja davke, lastno državo pa molze ali striže domače ovce, volno pa prodaja tujcu. Zaradi česa imamo torej slovenceljni državo ? Čemu ona služi ? Zakaj imamo npr. SAZU ? Čemu ona služi? Čemu imamo potratno vojsko ? Čemu ona služi ? Čemu imamo policijo ? Naveličal sem se po časopisju gledati fotografije zaplenjenega trofejnega orožja in kavnih žličk mamil ter ulisičenih AMZS-jevcev z lačnimi otroki ? In naveličal sem se gledati debeloritih in vampastih policajev, ki posedajo po kanclijah in čakajo plačico, da se olastnini in pokrade, kar se še pokrasti da.O pravosodju ni da bi govoril. Farsa. Državno tožilstvo kjer je mamica Brezigar zaposlila kar oba svoja otroka ? Cela Slovenija se gre Potemkinove vasi. In to je DRŽAVA? In se vpraša Primorec, primorski slovencelj : Kaj čem jaz s tako državo ? Grem pod Italijo tudi, če se nono v grobu obrne. On je mrtev, je umrl za to državo jaz pa v njej, taki kot je ne morem živeti. To je eno izmed mnenj, ki ga zadnje čase pogosto slišim. Preveč pogosto. Kaj menite o tem vi ? Ali se splača imeti tako državo ? Predraga da je in nič ne daje. Nič, zero. Menda da je samo kulisa, večini Slovencev gorka mačeha. ali ni potem bolje biti "hlapec" tujcu. Bolje živi. Nacionalno itak ni pomembno. Saj sem, če že moram biti državljan, državljan Evrope.Čemu služi slovenska država, sem napisal zgoraj.
sporočil: 383
Žal, Janša ima še kako prav. Seveda pa Pahorček nima za kaj takega
jajc.Pa tudi NESME, KER MU KOMANDIRAJO KOMUNISTI.
Je pa zanimivo , Janšu še vedno komunisti podtikajo vse mogoče afere in to samo zato , da bi ga diskreditirali.
Tem je LAŽ edina vrlina , z njo so prišli na oblast i jo ne bodo pustili dokler Slovenijo ne spravijo v bankrot.
Je pa zanimivo , Janšu še vedno komunisti podtikajo vse mogoče afere in to samo zato , da bi ga diskreditirali.
Tem je LAŽ edina vrlina , z njo so prišli na oblast i jo ne bodo pustili dokler Slovenijo ne spravijo v bankrot.
sporočil: 18.832
[cargs]
Če bi Janša bil taprav in ne bi igral Golfa in se ukvarjal z urško, bi ljudi popeljal na ulice ko je bil čas za to. Verjetno je že prepozno in se bo ulica zgodila sama,upam da brez krvavic. V tej državi še namreč ljudske prave vlade za državljane nismo imeli.
So jo imeli pa v Pariški komuni. Ali veš, kako se je končalo?
[FIN-300307]
Janša kriv za Lovšina->Intereuropa
Janša kriv za Bavčarja->Istrabenz
Janša kriv za Časarja->Luka Koper
... lahko bi spet crknil strežnik ...
Janša ni sprejemal zakonodaje, niti predlagal, da so tile počeli, kar so počeli je kriv parlament.
[zajko]
Tudi jaz sem za čimprejšnje volitve, brez STARIH obrazov!
Najbolje, da volimo dojenčke.
[dovta]Če pa vsi pravijo, da je iz države nastal drek. Kje ti potem vidiš smetano?
Torej končno gre na bolje. Janša bi sedaj zopet smetano lizo in se hvalo.
[picikato]
Čimprejšnje volitve. Ali to pomeni, da se pripravlja kakšen velik legitimen nakup orožja ?
Ja, tebi bodo kupili abecednik.
[čarli]
> [miroko]
>Trenutno Slovenija nima druge boljše alternative kot SDS in J. Janšo.
Ja saj to je tista žalost;) No upam, da on ne bo več alternativa leta 2016...
Žalost so taki volivci, kot si ti. Taki ste nam zakuhali to bedo, ki jo imamo danes. Sedaj se pa še izgovarjate na Janšo. Nase se izgovarjajte za povzročeno žalost povzročeno tudi vsem nič krivim ostalim.
sporočil: 4.450
Zadnja sprememba: anon-159528 20.11.2010 11:03
[hrabrimisek76]Kar hodi kot raca, izgleda kot raca in gaga kot raca je raca, čeprav sama zase nič ne reče ali pa celo trdi, da je konj.
> [FIN-329573]
> > [hrabrimisek76]
> > Janša kot premeten obramboslovec pač izkorišča slabo situacijo sebi v prid, dejstva za normalne ljudi s spominom (kamor ovce definitivno ne spadajo) pa so vseprej kot njemu v prid. Za trenutno situacijo ima velik del krivde prav Janša, ki v štirih letih mandata v času debelih krav ni uspel izpeljati pametnih (beri konzervativnih) reform, ki bi pomenile dober temelj za sedanje (krizne) čase. Vsak kmet namreč ve, da času debelih krav sledi čas suhih krav, ki ga brez rezerve seveda ne preživiš. Naši vrli veleumni strokovnjaki pa niti teh osnovnih kmečkih pravil ne poznajo. Kakršnekoli volitve mene ne bodo videle, kajti alternative enostavno ni - vsi so isti, vsi pokvarjeni, leni in nesposobni in seveda po stari navadi polni predvolilnih obljub. Ker je Slovenija žal zavožena, nam ostale le še beg v deželo, kjer bi vsak rad živel - republicamor.com
>
> V tistem času nas je tovarišica iz spiska 571 pizdekov na radiu Slovenija pozdravljala z: "Dobro jutro, revščina." O kakšnem času debelih krav torej govoriš - poglej si razprave opozicije - sama revščina, od lakote umirajoči na cestah, segregacija, koncentracijska taborišča, preganjanje novinarjev - to ste v mandatu 2004-2008 tulili levaki - in sedaj to imenujete čas debelih krav?
Vidim, da nekateri ne znate niti pozorno prebrati nekaj stavkov in kar takoj delate pompozne zaključke - ali sem kje napisal, da sem lev? Ali morda desen? Ali srednji? Napisal sem, da na volitve ne grem, ker alternative ni, ker so VSI pokvarjeni. To pomeni VSI, levi in desni itd. Se pa v tem primeru pridružujem mnenju fiston-a: "onega ne obsojam, saj ni kriv če mu možgani ravno ne delajo".
Tale "čas debelih krav" je čista levičarska mantra, tako da lahko prihraniš pasovno širino z dokazovanjem lastne neopredeljenosti. Prav neverjetno število neopredeljenih se pojavlja zadnje čase, večina takih, ki je pred dvema letoma nastavila rit levemu trojčku.
[kozel5]Kozel se spozna na kozle.
Koga pa naj volimo v tej državi saj je vse isto sranje samo dugo pakovanje!Pezdir ustanovi pošteno stranko!!!!!!
[najobj]
> > > ..
> > ... ja, prav imaš ... v komunizmu nismo imeli nič, potem pa so prišli tajkuni, pa so vse pokradli ...
> Ali so tajkuni že v komunizmu kradli?
... oh, joj ... gospa Aleister ...
... a so Nemci že pred vojno vse pobrali ? ...
P.S.: sem tisto boldano zgoraj zdaj še malo razmaknil, da boste lažje videli ...
Moj je samo zadnji stavek. Ostali so tvoji. Še enkrat preberi.
[valkun]
Ko be se vsaj novinarji pravočasno spotaknili ob gnilobo rdečih gospodov.
Zakaj samo novinarji? Zakaj ne vsi ljudje, ki tega ne odobravamo, ker nam krepa prihodnost (pokojnino, zaposlitev, izobrazbo...)?
sporočil: 2.569
[tician]Tician for president! Kje je podpisna lista?
>
> žal tega tvoji kmetje Dušan Salmonelić,Mateja Kožuh Novak in F571 manipulatorjev ne vejo,pa raj tacajo po plundri in mahajo in orkestrirano lajajo proti reformam.S podporo novozvoljenega šampijona
Ko je bila in Janša ........Cotmanovana tem mestu - zdaj za nazaj poslušamo, kako je bil tedaj čas debelih krav,pa je vsak trenutek zaznamovala neznosna socialna demagogija. (Vladajoči!) penzionisti, Kahle Smetarja, famozna Tavževa, Kožuhova...kričali so konec sveta, revšna svugde oko nas ..
Čeprav so se penzije zviševale, otroški dodatki povišani,družine z tremi in več otroci so bile razbremenjene, uvedeno je bilo zastonj kosilo za dijake, plače so bile obdavčene za odtenek manj,..., cestnine so se za 95 % ljudi dramatično znižale, dohodninske napovedi ni treba več izpolnjevati, avte je enostavneje registrirati,..., na svetovni lestvici medijske svobode pa smo bili opazno močnejši kot danes - pa ste pluvali, kot da se bo vsak čas najmanj svet podrl.
Ko pa so prišli rdeči monarhu in rotvajler vlada... začelo se je dobro revščine ni nikjer več..- penzionisti so nemudoma utihnili, Kožuhova je tiho, Ehjavec odstavljenin glumi frajerja , nekdaj tako glasni Tavževki se je Pahor odkupil za dobro plačo na nekakšnem "Uradu za enake možnosti", novinarji so menda "končno spet deležni svobode"...Pa kaj, če smo na lestvici konkurenčnosti padli za 23 mest odkar smo zamenjali trinoga Janšo and so what če imamo 100.ooo brezposelnih....Za kumrovške nabijače je tudi popolnoma nerazumljivo, če Jankovič zavito v celofan kupuje parcele, jih birokratsko oplemeniti in prodaja 3x dražje, če Kresalova na podobno celofansko kupljeni in oplemeniteni parceli zida grad nad Lucijo...
Če je v tej državi splošno sprejemljivo, da so se lahko eni upokojevali pri 45 letu, z višjim odstotkom odmere, meni pa ne bo po 40 letih plačevanja in upokojitve pri 67 ne bo ostalo niti za preživet, potem si boste morali poiskat drugega bedaka, ki bo te prispevke plačeval 40 let.
Mi imamo evropske cene, slovenke plače in totalno skorumpirano obast, ki samo jemlje. Čuta za neko pravičnost že dolgo ni več, ostajajo zdolgočaseni birokrati in morje nepreglednih pravil.
Zanima me kako boste čez 5 let prepričali madino naj sprejme dead end job, za nizko plačo, brez neke prihodnosti in kakšna reforma bo temu sledila ?
..Vladajo nam "gnili kapitalist", na čelu LDS je predstavnica najbolj dekadentne, se pravi "gnile buržoazije", v kabinetu SD predsednika vlade pa je šefovala bejba, ki se fura z cca.22 metrsko jahto, medtem ko njen stric služi na državnih cestah, njen 8 let mlajši izvenzakonski partner pa vladi menda dobičkonosno prodaja let. polete (ker se državnega Falcona kao ne spodobi uporabljati)..Ob tem pa državno letalo gnije že pol leta v hangerju v Brežicah
Ob tem, pa trosite ideje o nakupih novih BMW -jev, pa sončnih elektrarnah ...na strehi v megleni Lj.
Predsednik, ki na začetku mandata pove, da morala ni področje s katerim bi se moral ukvarjati, je predsednik, ki si ga težko želim, lahko me le doleti.
Predsednik, ki ob odkritju največjega povojnega zločina izjavi, da je to drugorazredno vprašanje, dokazuje, da tudi z umom ni vse v redu.
Predsednik, ki kaže skupaj z ženo lectovo srce, hlače pa mu kažejo v smeri neke preveč ambiciozne prsate asistentke, pa naravnost ruši podobo dostojnosti naše družbe.
Da tudi politično z njim ni vse v redu kaže dejstvo, da ob začeti eroziji demokracije ne stori drugega, kot obuja spomine na sivo preteklost v totalitarnem sistemu. Takrat mu je bilo vse všeč, skrbi ga le prebujajoča se ljudska volja.
V čem je modrost te kulture - vrednote, smo nekoč vedeli tudi Slovenci. Kdor laže, ta krade. Potem smo prevrednotili vrednote. Vse te reči so med seboj tesno povezane. Ne morem biti 90-odstotni poštenjak. Ali sem ali nisem.
Kdo je v minulih 20 letih obvladoval spodnje sisteme, sfere in koliko časa jih je?
- zakonodajno vejo oblasti (Partija 16, JJ 4 - z Desusom zelo pogojno)
- izvršno vejo oblasti (Partija 16, JJ 4 - z Desusom zelo pogojno)
- sodno vejo oblasti (Partija 20, JJ 0)
- sindikate (Partija 20, JJ 0)
- medije (Partija 20, JJ 0)
- civilno družbo (Partija 20, JJ 0)
- kapital, banke (Partija 20, JJ 0)
Če vsako od alinej najenostavneje ponderiramo enako, je razmerje odgovornosti za današnje stanje po 20 letih:
Partija 94 : JJ 6
[fiston]Takrat je bil na oblasti Drnovšek. Kako je potem JJ podaril stanovanja?
> [velikidrobizek]
> > [denac]
> > Sam nimam nikogar, ki je bil navadni član ZKS za komunističnega pezdeta.
>
> Najprej, če te bere precej mlajša generacija, kratica ZKS pomeni (tudi) Združenje kraparjev Slovenije. :)))
>
> Vem, da misliš na staro verzijo ZKS, Zvezo komunistov Slovenije; kaj pa je navadni član sploh tam počel, če ni imel nobenega realnega vpliva na odločanje. Aja, (le)članarino je plačeval, zakaj že, a da je imel mir ?!
Ma jok. V glavnem so partijsko članarino plačevali, da so imeli prednost pri dodelitvi stanovanj in kreditov.
Se spomnim enega ta spodnjega komunisteka, ko so ga vprašali, če bi plačal članarino za rdeči križ, pa je rekel: Šta ću da dobijem, od partije sam dobio stan. Tako se je podelila večina stanovanj, verjetno ga je tudi JJ dobil na ta način.
No potem smo se osamosvojili in JJ je takoj sebi in Milanu in vsem takim ta stanovanja podaril v trajno last. In to naj bi bil borec proti komunizmu ?
Take borce pes v galop serje.
[bc123a]Kaj si ti hotel, da Janša uči Pahorja ekonomijo? Na ekonomijo se spoznaš in na vse gledaš kot ekonomist, tudi na politike, ki so zanič zato, ker niso ekonomisti. Tudi ekonomisti niso politiki. Predsednik države mora biti tako sposoben politik, da izbere prave ekonomiste. Zakaj bi potem Janša moral govoriti tvoje ekonomske formule. Saj je zadosti, da se spomnimo, da Janša krize ni imel, čeprav je že dve leti razsajala od USA preko GB do Islandije. Kaj bi pravzaprav rad povedal?
Danes sem slisal njegov govor (v parlamentu) iz enega lokala (kdove zakaj je imel lastnik televizor nastavljen do konca naglas, tako da je donelo na cesto).
Slisal sem ene 2 minuti govora, in dejansko tip NIMA POJMA. Jasno je, da je pahorjeva vlada zajebala kar se zajebati da, ampak se vedno - tako kot pahor, tudi jansa NIMA POJMA zakaj se je zgodila kriza, zakaj je BDP upadel za 8% in kaj je slovenija delala narobe zadnjih 15 let (tudi v casu njegove vlade).
V tem oziru tako spominja na pahorja, da je ze kar grozljivo!
Tako da, janseva vlada bo vsekakor po principu iz dezja pod kap...
Next, please!
[čarli]
> [bc123a]
> Danes sem slisal njegov govor (v parlamentu) iz enega lokala (kdove zakaj je imel lastnik televizor nastavljen do konca naglas, tako da je donelo na cesto).
>
> Slisal sem ene 2 minuti govora, in dejansko tip NIMA POJMA. Jasno je, da je pahorjeva vlada zajebala kar se zajebati da, ampak se vedno - tako kot pahor, tudi jansa NIMA POJMA zakaj se je zgodila kriza, zakaj je BDP upadel za 8% in kaj je slovenija delala narobe zadnjih 15 let (tudi v casu njegove vlade).
>
> V tem oziru tako spominja na pahorja, da je ze kar grozljivo!
>
> Tako da, janseva vlada bo vsekakor po principu iz dezja pod kap...
>
> Next, please!
To, da jj nima pojma o ekonomiji lepo razloži že mm v svoji knjigi;) Je pa fora, da si pol jj celo upa pametovati, da eds za slovenijo ne bi bila optimalna:) Kaj češ, tudi jj je naredil fdv...
Politiki bi morali imeti vsi EK, kajne?
sporočil: 265
Gre za zelo manipulatorsko fotografijo, ki je v naslovu in
interpretacijo novinarja, namesto korektno; Janša komentira, se
Janša "spotika" ob afero.
Torej, Janša bodi tiho, kaj se povsod "spotikaš", rdeče komunjare pa naj te pljuvajo podog in počes.
Torej, Janša bodi tiho, kaj se povsod "spotikaš", rdeče komunjare pa naj te pljuvajo podog in počes.
[čarli]
> [gsavli]
> Janša je lolek, isti kot Pahor, ima pa tak smug face in izgleda bolj pameten, pa še manipulativen psihopat je, kar mu fajn pomaga pri javnih nastopih.
Zelo dober opis za jj;) Seveda drži kot pribito, saj zato pa ima najzvestejše vernike:)
> Naši politiki so v ene 3/4 brezvezniki in dosadni do kraja.
Yep, saj zato si ne delam nobenih iluzij, da bo z letom 2012 kaj drugače. Mogoče 2016, ko bo imel folk poln k.... enih in istih fac, ki nam vsiljujejo svoj prav.
Kakšne samooklicane psihiatre premore Slovenija. Taki psihiatri vestno hodijo na volitve in vestno volijo že 16 let ene in iste politike na 45 letni podlagi, ki nas peljejo v standared Albanije in Kosova. Takim psihiatrom se reče sociopat ali psihopat. Po moje sta opisala kar sebe. Za alibi za svoje početje pa klamfata o Janši.
[slana]
"Gospod" Janša...ima morda prav...vendar neprestano POZABLJA...da ima pred LASTNIM pragom..."GREHE"...ki jih mora še pomesti...začenši s trgovino z orožjem...počistiti pa mora še druge "smrdeče odpadke"...ki jih je pustil za saboj...NESAMOKRITIČNO... ŽAL... najraje"soli"pamet drugim...
Žal, trgovino z orožjem so našli pri Kučanu.