Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Katarina Kresal prestala drugo interpelacijo
sporočil: 8
Od jutra do večera sem pozorno poslušala debate v DZ. Seveda sem
morala ležati in vzeti tableto za pomirjanje, da sem sploh zmogla
prenesti sve kar je bilo slišanega in videnega. A hkrati sem v
mislih bila hvaležna in srečna, da je moja 24 letna hči že 2 leti
uspešno živeča in delovna rezidentka Španije, med poštenimi ljudmi
na enem izmed Kanarskih otokov in čez 1,5 leto bo oddala vlogo za
Špansko državljanstvo. Tako bom imela hči ( zeta in kasneje še
vnuke ) Španko, ki mi že sedaj v vsakem pogovoru pove, kako je
srečna tam in kako obžaluje naše stanje in življenje ljudi tukaj.
Vsakokrat pa ne pozabi omeniti: mami, a ne bi tudi ti sedla na
avion ?...verjetno bom res, saj službe zame tukaj že dolgo ni na
razpolago. Baje imam premočne reference in preširoko znanje, preveč
izkušenj in privatna podjetja si me ne morejo privoščiti kot tako
velik strošek. S.P. ali D.O.O. morda ?...hmm, a ste smešni ?...da
bi delovala za našo skorumpirano državo in plačevala za to sramotno
Slo smetano ?...mi niti na pamet ne pade, da bi zaradi njih zapadla
v težave !
sporočil: 18.832
[0219K21]Kdo pa je rekel, da poslanec sovraži interpeliranko? To si rekel ti. Podtikanje poslancu, da ima manire najbolj hladnokrvnih množičnih morilcev, ker je na kulturen način izrekel pravične obtožbe interpeliranki, pa je tvoj politični šovinizem do drugače mislečega. Kje in kdaj si pa bil na obisku pri množičnih morilcih in pri kom, da si upaš razlagati take šikanozne primerjave s človekom, ki je vsega spoštovanja vreden in ugleden državljan? Kaj vsakega človeka, ki ti ni všečno njegovo govorjenje tako podlo ozmerjaš? Še pravim zločincem se kat takega ne sme javno izrekati. Ti pa to izrekaš poštenim solidnim ljudem, ker pošteno opravljajo svojo službo. Kaj si član kake neofašstične komsomolske skupine, ki paradira po forumih in žali spodobne državljane, ker ti tako naročijo politični somišljeniki? Z žalitvami, podtikanji, šikanami pa res ne boš osvojil političnih prednosti pri ljudeh. Tole je bilo pa popolnoma nepotrebno ekstremistično pljuvanje po poslancu. Kaj vam vaša politična vrhuška naroča tako grdo početje, v javnosti pa glumijo toleranco do političnih nasprotnikov? Tole je bilo pa tako nizkotno, da ni vredno pametnega človeka.
> [Aleister]
> > [0219K21]
> > > [babi2]
> > > Zelo dobro je njen karakter opisal poslanec SNS Gyorek, ker enostavno ni mogel drugače. Babnica je nevarna, nesramna, patološka lažnivka, ki ne izbira sredstev. Koalicija pa si je danes naredila medvedjo uslugo. Vladanje bo še težavnejše, izsiljevanje se bo stopnjevalo preko tožilstva in pravobranilstva....Zapravili so zadnjo priložnost, da se je znebijo.
> >
> > To kar je povedal ta poslanec je bil eden izmed najbolj nizkotnih govorov kakega politika v Republiki Sloveniji na sploh.
>
> To pa ni res. To je bil en zelo lep govor. Zelo umirjen in poln resnic. Resnica pa boli, če se jo odkrito pove, prizadeti pa skočijo v zrak kot, da bi bili na žerjavici. Resnica je zelo zdravilna. V taki državi kot je naša, jo je potrebno več uporabljati. To je edino orožje, ki lahko spere gojubiće, kresalke, senice in njim podobne.
Njegov govor je bil srhljiv ravno v tej umirjenosti.
Veš, nacistični morilski stroj je moril določene skupine z natančnostjo, umirjenostjo in neprizadetostjo kakega uradnika, kot bi izdajal gradbena dovoljenja. Vse je lepo popisoval, umirjeno izvajal genocid, itn.
Človeško bi bilo, če bi sovraštvo do Kresalove ta Gyorek izgovarjal v besu, jezi. Ampak ne, izkazal se je v najboljši maniri najbolj hladnokrvnih množičnih morilcev, ki jim ob slikah in podobah umorjenih puls ne poskoči niti za odstotek.
sporočil: 1.503
A bodo sedaj blondinke odgovorne za izjave poslancev,ki so se
dokopali do funkcij in jim očitno niso kos ter jim jezik bistveno
prehiteva misel ??
[0219K21]Do tega govora mi je bil ta poslanec popolnoma povprečen govornik. Po tem govoru, ga smatram za izjemno sposobnega retorika. Pa še resnico je povedal, kar odtehta vso ministričino dramo.
> [Aleister]
> > [NavadniNimda]
> > > [0219K21]
> > > > [babi2]
> > > > Zelo dobro je njen karakter opisal poslanec SNS Gyorek, ker enostavno ni mogel drugače. Babnica je nevarna, nesramna, patološka lažnivka, ki ne izbira sredstev. Koalicija pa si je danes naredila medvedjo uslugo. Vladanje bo še težavnejše, izsiljevanje se bo stopnjevalo preko tožilstva in pravobranilstva....Zapravili so zadnjo priložnost, da se je znebijo.
> > >
> > > To kar je povedal ta poslanec je bil eden izmed najbolj nizkotnih govorov kakega politika v Republiki Sloveniji na sploh.
> >
> > Vsa čast za tole tvojo izjavo! Tudi jaz večje stereotiparsko-naravnane gnusobnosti že dolgo nisem videl ali slišal.
>
> Meni je pa bil govor odlično izpeljan vsebinsko in načinovno. Izgleda, je zelo zalegel. Ni bilo nič opravljivega, samo resnico je povedal, pa ste tako prizadeti. Res čudno, da resnica tako boli.
Grozljivo, grozljivo, da tak govor pridobiva domovinsko pravico.
Ni se mogoče strinjati in se ne bo mogoče nikoli strinjati s takim načinom, s takim ogabnim načinom diskvalifikacije na temeljni osebni ravni.
Če je to storil politik je nujno potrebno čim prej izpeljati javno tribuno o teh navedbah in takem diskurzu. To preprosto ne sme postati sprejemljivo! Nikoli in za nobeno ceno!
sporočil: 680
[NavadniNimda]Človek sploh ne razmišlja, da je po isti analogiji napadl tudi predlagateljico interpelacije.
> [Aleister]
> > [NavadniNimda]
> > > [0219K21]
> > > > [babi2]
> > > > Zelo dobro je njen karakter opisal poslanec SNS Gyorek, ker enostavno ni mogel drugače. Babnica je nevarna, nesramna, patološka lažnivka, ki ne izbira sredstev. Koalicija pa si je danes naredila medvedjo uslugo. Vladanje bo še težavnejše, izsiljevanje se bo stopnjevalo preko tožilstva in pravobranilstva....Zapravili so zadnjo priložnost, da se je znebijo.
> > >
> > > To kar je povedal ta poslanec je bil eden izmed najbolj nizkotnih govorov kakega politika v Republiki Sloveniji na sploh.
> >
> > Vsa čast za tole tvojo izjavo! Tudi jaz večje stereotiparsko-naravnane gnusobnosti že dolgo nisem videl ali slišal.
>
> Meni je pa bil govor odlično izpeljan vsebinsko in načinovno. Izgleda, je zelo zalegel. Ni bilo nič opravljivega, samo resnico je povedal, pa ste tako prizadeti. Res čudno, da resnica tako boli.
Zakaj se okarakterizira neko žensko, ki nima otrok, kot majnvredno? Jih pač nima, ker jih noče, ali ne more, ali ne upa, ali ne zna, ali nima cajta imeti. Ampak ne imeti otrok je njena pravica. Ženska ni stroj za rojevanje vojačkov za narod, to je preživeto razmišljanje, ki je samo še ena nagravžna posledica nacional-socializma.
Enako je tudi z argumenti dragih oblek, ki so ga nekateri podn poslanci uporabljali v svojih govorih.
sporočil: 17.846
[Aleister]Ma kako resnico, bog te nima rad, je povedal?!
> [0219K21]
> > [Aleister]
> > > [NavadniNimda]
> > > > [0219K21]
> > > > > [babi2]
> > > > > Zelo dobro je njen karakter opisal poslanec SNS Gyorek, ker enostavno ni mogel drugače. Babnica je nevarna, nesramna, patološka lažnivka, ki ne izbira sredstev. Koalicija pa si je danes naredila medvedjo uslugo. Vladanje bo še težavnejše, izsiljevanje se bo stopnjevalo preko tožilstva in pravobranilstva....Zapravili so zadnjo priložnost, da se je znebijo.
> > > >
> > > > To kar je povedal ta poslanec je bil eden izmed najbolj nizkotnih govorov kakega politika v Republiki Sloveniji na sploh.
> > >
> > > Vsa čast za tole tvojo izjavo! Tudi jaz večje stereotiparsko-naravnane gnusobnosti že dolgo nisem videl ali slišal.
> >
> > Meni je pa bil govor odlično izpeljan vsebinsko in načinovno. Izgleda, je zelo zalegel. Ni bilo nič opravljivega, samo resnico je povedal, pa ste tako prizadeti. Res čudno, da resnica tako boli.
>
> Grozljivo, grozljivo, da tak govor pridobiva domovinsko pravico.
>
> Ni se mogoče strinjati in se ne bo mogoče nikoli strinjati s takim načinom, s takim ogabnim načinom diskvalifikacije na temeljni osebni ravni.
>
> Če je to storil politik je nujno potrebno čim prej izpeljati javno tribuno o teh navedbah in takem diskurzu. To preprosto ne sme postati sprejemljivo! Nikoli in za nobeno ceno!
Do tega govora mi je bil ta poslanec popolnoma povprečen govornik. Po tem govoru, ga smatram za izjemno sposobnega retorika. Pa še resnico je povedal, kar odtehta vso ministričino dramo.
Mar "Kinder, Küche, Kirche" (en.wikipedia.org/wik..._Kirche)?! Ali si ti sploh še količkaj normalen?!
[NavadniNimda]Ne imeti otrok ni karakter človeka, ampak stanje katerega si človek hote izbere. Tak človek pa naj ne odloča o usodi otrok oziroma ljudeh, ki otroke imajo, živijo z njimi in za njih in najbolje vedo, kaj otroci potrebujejo. Oseba brez otrok pa o tem nima pojma, rada bi pa razsojala o življenju ljudi, ki jih imajo in o življenju otrok samih. Sama imam to izkušnjo, moja sestra je pa nima. Pa tudi vem, da pojma nima, kako je treba z otroci. To je tako, kot bi si neplavalec kupil jadrnico in pričakoval, da bo zato znal plavati.
> [Aleister]
> > [NavadniNimda]
> > > [0219K21]
> > > > [babi2]
> > >
> >
>
Zakaj se okarakterizira neko žensko, ki nima otrok, kot majnvredno? Jih pač nima, ker jih noče, ali ne more, ali ne upa, ali ne zna, ali nima cajta imeti. Ampak ne imeti otrok je njena pravica. Ženska ni stroj za rojevanje vojačkov za narod, to je preživeto razmišljanje, ki je samo še ena nagravžna posledica nacional-socializma.
Prva je osebna svoboda posameznika - in tule se sploh ne mislim pogajati. :)
sporočil: 1.443
Pogrom nad ministrico Kresalovo je nedvomno pokazal,da je deloma
upravičen le očitek o selitvi NPU,pa še to je pri urejanju organov
ala FBI vprašljivo.Seveda pa ne moremo mimo bede intelekta dela
nastopajočih kot so Györek,Cukjati,Črnač in seveda Grims.To,kar sta
si v navezi dovolila Györek in Cukjati pa res presega vse dosedaj
videno/slišano v slovenskem parlamentu!
sporočil: 32.699
[janezpizdek]
> [0219K21]
> Njegov govor je bil srhljiv ravno v tej umirjenosti.
>
> Veš, nacistični morilski stroj je moril določene skupine z natančnostjo, umirjenostjo in neprizadetostjo kakega uradnika, kot bi izdajal gradbena dovoljenja. .
Ne jebat! Česa ne poveš.
P.S. Vidim, da si neki stručnjak za množične poboje. Daj majketi povej nam, kak je te pobijal toti komunajzer-fašistično-nacistični stroj leta 1945. Mene najbolj zanima recimo to s koliko umirjenosti (na skali 1 do 10, kjer je 1=hladan kot komunist ko strelja z bodečo žico zvezanemu v zatilje) so tiste ljudi žive zazidavali v Barbarin rov.
Zanimalo bi me tudi s kolikšno stopnjo umirjenosti so planirali razporejanje 350 tisoč trupel po perimetru razmeroma majhnega ozemlja Naše Nam Trpeče Dežele. Dežele, ki je tak majhna in ima tak malo, za zagrebst truplo primernih krajef, ter vobče nekam plitvo rušo, da morš bit fakin umirjen, da narediš načrt kak zagrebsti 350 taužent trupel ne da bi pri naslednjem kopanju odkopal tiste, ki si jih prejšni teden zverinsko-komunajzarsko potolkel.
Umirjeno in neprizadeto, kakopak, če je kaj verjeti tovarišu Simi Dubajiću Komunajzer-Eksekutorskemu.
... khmm, jaz sicer glih nisem neki stručko za te zadeve, ampak po mojem oni niso imeli preveč problemov s tem ... jim je verjetno zadoščalo, da so bile žrtve videti ravno dovolj ljigave in sluzaste ...
... oziroma če citiram tvoje misli na podobno temo, ki si mi jih zadnjič napisal ...
Ehhh, Najobjestnejši, BOLI MENE KURAC, če Cerarja ali Jelinčiča, ali one prokomunajzer mariborske klerike kdo PO KRIVEM OBTOŽI, da so komunajzarji-udbaši. KAJTI MENI SO VIDETI RAVNO DOVOLJ LJIGAVI IN SLUZASTI, DA ME BOLI KURAC, ali se jim reče komunajzar ali udbaš. Jel to jasno, jebote?
... aja, tukaj pa je še link ... forum.finance.si/?m=...548&single ... če si že pozabil ... in na katerega ni bilo nobenega odgovora ...
P.S.: in še poanta, ker sem pač zgruntal, da ti moram res čisto vse napisati ... molči, človek božji ...
[NavadniNimda]Čak mau ti. Janševci so zgradili ceste s sposojenim denarjem. Pahor pa si je denar sposodil in ni zgradil nič. Denar je razmetal vegradom in pogačarjem. Seveda so janševco bolje gospodarili. Pa še države niso zapufali. Pahor pa tako gospodari z vsem, kot gospodari s to KK bajto od policije. Vrže denar skozi okno, da ljudje nimajo od tega nič, država tudi ne, imajo pa njegovi in KK prijatelji. No to je pa višek slabega gospodarjenja in je bila osnova za interpelacijo.
Čak mau. Ta vlada tega denarja nima, ker si ga ne more sposoditi. To je seveda dobro.
Poglej kaj so delali Janševci v cajtih konjunkture - najprej so si sposodili za avtoceste (!), potem so pa v parlamentu prepričavali cel svet, da bi pa oni raje denar za kaj drugega sfrčkali.
Link:
www.dnevnik.si/poslo...k//235139/
Ne uporabljaj besede "prigospodarili" v tako zavajajočem kontekstu, ker sicer zgleda, da so Pahorjevci slabi, Janševci pa dobri, kar seveda ni res.
[MadamM]
Od jutra do večera sem pozorno poslušala debate v DZ. Seveda sem morala ležati in vzeti tableto za pomirjanje, da sem sploh zmogla prenesti sve kar je bilo slišanega in videnega. A hkrati sem v mislih bila hvaležna in srečna, da je moja 24 letna hči že 2 leti uspešno živeča in delovna rezidentka Španije, med poštenimi ljudmi na enem izmed Kanarskih otokov in čez 1,5 leto bo oddala vlogo za Špansko državljanstvo. Tako bom imela hči ( zeta in kasneje še vnuke ) Španko, ki mi že sedaj v vsakem pogovoru pove, kako je srečna tam in kako obžaluje naše stanje in življenje ljudi tukaj. Vsakokrat pa ne pozabi omeniti: mami, a ne bi tudi ti sedla na avion ?...verjetno bom res, saj službe zame tukaj že dolgo ni na razpolago. Baje imam premočne reference in preširoko znanje, preveč izkušenj in privatna podjetja si me ne morejo privoščiti kot tako velik strošek. S.P. ali D.O.O. morda ?...hmm, a ste smešni ?...da bi delovala za našo skorumpirano državo in plačevala za to sramotno Slo smetano ?...mi niti na pamet ne pade, da bi zaradi njih zapadla v težave !
Čim prej se vsedi na avion. Moja hči ni niti slučajno tako srečna. Ampak ji pod Pahorjevo vlado zelo grenijo življenje napihnjenci butalske vrste. Neverjetno kako so se razlezli pod to sanjsko vlado in kakšne grdobije počnejo. Lepo se imej tam.
sporočil: 1.503
[najobj]
> [janezpizdek]
> > [0219K21]
>
>
> > Njegov govor je bil srhljiv ravno v tej umirjenosti.
> >
> > Veš, nacistični morilski stroj je moril določene skupine z natančnostjo, umirjenostjo in neprizadetostjo kakega uradnika, kot bi izdajal gradbena dovoljenja. .
> Ne jebat! Česa ne poveš.
>
> P.S. Vidim, da si neki stručnjak za množične poboje. Daj majketi povej nam, kak je te pobijal toti komunajzer-fašistično-nacistični stroj leta 1945. Mene najbolj zanima recimo to s koliko umirjenosti (na skali 1 do 10, kjer je 1=hladan kot komunist ko strelja z bodečo žico zvezanemu v zatilje) so tiste ljudi žive zazidavali v Barbarin rov.
>
> Zanimalo bi me tudi s kolikšno stopnjo umirjenosti so planirali razporejanje 350 tisoč trupel po perimetru razmeroma majhnega ozemlja Naše Nam Trpeče Dežele. Dežele, ki je tak majhna in ima tak malo, za zagrebst truplo primernih krajef, ter vobče nekam plitvo rušo, da morš bit fakin umirjen, da narediš načrt kak zagrebsti 350 taužent trupel ne da bi pri naslednjem kopanju odkopal tiste, ki si jih prejšni teden zverinsko-komunajzarsko potolkel.
> Umirjeno in neprizadeto, kakopak, če je kaj verjeti tovarišu Simi Dubajiću Komunajzer-Eksekutorskemu.
... khmm, jaz sicer glih nisem neki stručko za te zadeve, ampak po mojem oni niso imeli preveč problemov s tem ... jim je verjetno zadoščalo, da so bile žrtve videti ravno dovolj ljigave in sluzaste ...
... oziroma če citiram tvoje misli na podobno temo, ki si mi jih zadnjič napisal ...
Ehhh, Najobjestnejši, BOLI MENE KURAC, če Cerarja ali Jelinčiča, ali one prokomunajzer mariborske klerike kdo PO KRIVEM OBTOŽI, da so komunajzarji-udbaši. KAJTI MENI SO VIDETI RAVNO DOVOLJ LJIGAVI IN SLUZASTI, DA ME BOLI KURAC, ali se jim reče komunajzar ali udbaš. Jel to jasno, jebote?
... aja, tukaj pa je še link ... forum.finance.si/?m=...548&single ... če si že pozabil ... in na katerega ni bilo nobenega odgovora ...
P.S.: in še poanta, ker sem pač zgruntal, da ti moram res čisto vse napisati ... molči, človek božji ...
[NavadniNimda]O enakosti pred zakoni ni potrebno govorit, ko se neka KKjina klientela napaja pri državnih jaslih, zida nezakonito hiše, je igralka v različnih aferah, se kiti z diamanti, bogati, vsi njeni se napajajo preko državnih korit, medtem ko nekdo drug nima deanrja, da si kupi tablete proti levkemiji. Čeprav imamo javno zdravstvo. Očitno ga imamo zato, da imajo eni vse, drugi smo pa dolžni ta vse plačevat. Zame nima obraza človeka, ki bi bil vreden, da dela v javni službi. Ostali njej podobni pa isto.
> [Aleister]
>
> Ne imeti otrok ni karakter človeka, ampak stanje katerega si človek hote izbere. Tak človek pa naj ne odloča o usodi otrok oziroma ljudeh, ki otroke imajo, živijo z njimi in za njih in najbolje vedo, kaj otroci potrebujejo. Oseba brez otrok pa o tem nima pojma, rada bi pa razsojala o življenju ljudi, ki jih imajo in o življenju otrok samih. Sama imam to izkušnjo, moja sestra je pa nima. Pa tudi vem, da pojma nima, kako je treba z otroci. To je tako, kot bi si neplavalec kupil jadrnico in pričakoval, da bo zato znal plavati.
Vse kar praviš je res. Ne bom pa prenašal, da nekdo šikanira in dodatno obdavčuje ljudi, ki nimajo otrok, posebej ne pri vprašanjih, kjer to ni pomembno.
Un šop papirja, na katerem piše "Ustava", na značilno nejasen način, a vendarle, govori o enakosti pred zakonom. Da se nekdo takole spravi na žensko brez otrok bi sodilo bolj v cajte kakega španskega caudilla Franca, ne pa srednje-evropske države enaindvajsetega stoletja.
sporočil: 5.777
[MadamM]Tvoja hčerka ni edina. Tukaj je pametno edino postati neumen.
Od jutra do večera sem pozorno poslušala debate v DZ. Seveda sem morala ležati in vzeti tableto za pomirjanje, da sem sploh zmogla prenesti sve kar je bilo slišanega in videnega. A hkrati sem v mislih bila hvaležna in srečna, da je moja 24 letna hči že 2 leti uspešno živeča in delovna rezidentka Španije, med poštenimi ljudmi na enem izmed Kanarskih otokov in čez 1,5 leto bo oddala vlogo za Špansko državljanstvo. Tako bom imela hči ( zeta in kasneje še vnuke ) Španko, ki mi že sedaj v vsakem pogovoru pove, kako je srečna tam in kako obžaluje naše stanje in življenje ljudi tukaj. Vsakokrat pa ne pozabi omeniti: mami, a ne bi tudi ti sedla na avion ?...verjetno bom res, saj službe zame tukaj že dolgo ni na razpolago. Baje imam premočne reference in preširoko znanje, preveč izkušenj in privatna podjetja si me ne morejo privoščiti kot tako velik strošek. S.P. ali D.O.O. morda ?...hmm, a ste smešni ?...da bi delovala za našo skorumpirano državo in plačevala za to sramotno Slo smetano ?...mi niti na pamet ne pade, da bi zaradi njih zapadla v težave !
sporočil: 2
Možnosti so samo 2: ali pakira iz stolčka ali pa ostane. Kaj
misliš, da se bo zgodilo? Jaz menim, da se bo "presedla" iz enega v
drug fotelj. Kot povsod, tudi v politiki roka roko umije. Menim, da
zadeva kot taka Pahorju odgovarja. Pozornost skrene...
Zadnja sprememba: najobj 22.04.2010 14:56
[janezpizdek]
Tvoja poanta je predvsem patetična in neoriginalna. gre pa v kategorijo "ako ide primitivni agitprop".
Prvič smo jo pa slišali že leta 1991, ko so vodilni komunajzer zločinci, ravnokar nastajajoči in javno se prvič razkrivajoči opoziciji na nos nabijali neki tacega:
Morte nas pustiti na oblasti zato, ker valda ja ne boste enake zveri kot mi in nam kratili naše vampirsko-krvosesne ekskluzivne pravice do oblastnega trona; Lepo vas prosim, ne zdaj biti komunisti; Ka ne vidte, da mi sestopamo. Oblast se je prevzemala leta 1945 in to s(m)o zagrešili grdi komunisti, to je...eeee...kako da kažem, eee..jap, to smo mi. Zaj to nea je več kul, zaj se oblast nea sme več prevzemati, zato naj ostane kar pri nas, mi bomo pa dali častno pionirsko, da "sestopamo" in "se prenavljamo".
Kratiti njim pravice pa je pomenilo že, če recimo kdo nasanja da bi tekmoval za oblast, ki si jo komunajzer pizdeki štejejo za svoj večni fevd. Če si to kdo drzne, ga komunajzarji, a bogami tudi vi prokomunajzarji, rapidno obtožite, da je še edini na planetu preostali , eee. kako da kažem...jap ..komunajzar.
P.S. Ti kot vedno brzopištolno bereš in interpretiraš, ter redno spregledaš, kar ti ni všeč, he,he, pa je red, da tudi jaz tebi prevedem mojo poanto iz tistega posta:... OK, recimo ... in da ne bo nesporazumov, pa poglejmo te pro-komunajzer režimske vojščake in komunajzarje ... bom izpostavil samo tiste najhujše, ki so na tem seznamu ... in sicer lepo po vrsti, kot so hiše v Trsti ...
- Ja, spregledal si, da jaz za tiste ljudi s tistega seznama menim, da so bodisi pro-komunajzer režimski vojščaki, bodisi komunajzarji, pa mi je vseeno, če jih zraven PO NEDOLŽNEM obtožijo da so še udbaši povrhu. Itak so že dovolj sluzasti. Dobro? In videti je da so v UDBA oz. SDV imeli številke. Torej ka meniš, da je več možnosti da so udbaši al da niso? Buuuhahaha! Tega dela mi prosim ne spregledati. Številke pajod moj, številke. In nerodne opombe, kot "redni sodelavec". Ha?!
... stran 30 ... pokojni ljubljanski nadškof in metropolit dr. Alojzij Šuštar ...
... stran 44 ... nekdanji ljubljanski nadškof in metropolit kardinal dr. Franc Rode ...
... stran 53 ... prvi predsednik DEMOS-a pokojni dr. Jože Pučnik ...
... stran 55 ... vitez Malteškega reda dr. Lovro Šturm ... danes na udobnem, piše v opombi ... hahaha ... to mi je tako simpatično, da sem moral posebej omeniti ...
... stran 65 ... teolog in filozof morale dr. Ivan Štuhec ...
... stran 66 ... aktualni ljubljanski nadškof in metropolit dr. Anton Stres ...
... stran 67 ... pokojni ljubljanski nadškof ... ups, pardon ... pokojni Stane Dolanc ... njega omenjam, da mi ne boš spet očital, da ... "brzopištolno bereš in interpretiraš, ter redno spregledaš, kar ti ni všeč, he,he" ... pa da malo uravnotežimo zadevo, pa še čisto skupaj sta s Stresom ... khmm, pomenljivo ? ... hahaha ...
... stran 82 ... evangeličanski škof Geza Erniša ... tudi njega omenjam, da malo uravnotežim veroizpovedi ... pa da mi ne bi kdo očital verske diskriminacije ... hahaha ...
... stran 87 ... pokojni Dobri človek iz Negove Ivan Kramberger ...
... stran 88 ... mariborski nadškof in metropolit dr. Franc Kramberger ...
... in na koncu seznama vsem dobro znani kolovodja zgoraj omenjenih ... hej, kaj je zdaj to ? ... kje pa je On ? ... holy shit, šele zdaj sem opazil ... tvojega prjatla tovariša Njega alias Milana Kučana sploh ni na seznamu ... hahaha ...
Naj še dodatno prevedem, ker tebi se to mora, jebiga: Gre že za komunajzarje po svoji praksi in obnašanju, a bogami pri večini tudi po članskvu v KPS/ZKS in ali UDBA. STOP. Meni dovolj.
Ki so tvorno in po moji oceni kar lepo pri polni zavesti sodelovale in še sodelujejo v zasužnjenju in teroriziranju moje nacije oz. radi tolerirajo zasužnjnaje. Pa če se tega vsak moment upajo zavedati ali ne. Dobro?
In ja, da ne boš frikal še v desetih postih: Jap, vsaka gnjida, ki se, skrivajoč se za poklicnolevičarskim alibi pačenjem, zavzema za, z državno prisilo izvajano davčno-paradavčno diskriminacijo in nasilno uravnilovko, je za mene "zlodejska nategunska zajedalsko-rentarsko-oportunistična gnjida, ki tvorno sodeluje v zasužnjanju moje nacije".
Torej komunajzar, ali pro-komunajzar.
In v mojem vrednostnem sistemu ni večjega greha, kot s podplatom štartati na svobodo nacije. Btw, da mi nea boš spet kaj napak razumel: Temu ti rečeš, da "so za shamana vsi oni komunajzarji". Jel to jasno maestro?
... ma, jasno ... druže kapetane ... jasno, kako da ne ...
P.S.: obljubim, da te ne bom več moril s tem seznamom ... shit, je malo prenaporno "ročno" prepisovat take gluposti ... definitivno pa vsem naključno mimoidočim priporočam branje, zato bom seznam kar tukaj prilepil ... pa naj vsak sam preveri "avtentičnost" zgoraj navedenih podatkov o tistih, ki pijejo kri slovenskemu narodu ...
www.osvobodimo.se/fi...a-udba.pdf ...
sporočil: 4.404
Zadnja sprememba: anon-202104 22.04.2010 15:12
[Mauricius]
KK je naredila vse zakonito.
Namesto, da bi jim ta primer dal uvid, da je treba zakonodajo spremenit in država ne bi smela najemat prostorov pri privatnikih, se raje ukvarjajo z neproduktivnim blatenjem.
Tudi vse ostale pogodbe najetih prostorov pri privatnikih bi bilo treba preiskat in verjamem da bi se marsikaj najdlo. V vseh strankah.
sej to je tist najbolj grozljivo...da lahko takorekoč vsak kurac zakonito kup prijatlju stavbo vredno več deset milijonov na davkoplačevalski račun in se zraven reži tistim ki popizdijo zarad tega..
mene gor ni in sem globoko užaljen,ker sem bil v resni več tednov
trajajoči obdelavi..:)
sporočil: 10.224
[NavadniNimda]Zdaj je na oblasti levica in ni nobene potrebe se izgovarjati, da so pred njimi delali enako.
Zadeva je identična v tem, da sta obe politični silnici vedno radi prihajali na dan brez razpisov. Tule sta "obe glih".
[depersin]sej se ni..to sami seb lažejo in svojim idiotom..
> [NavadniNimda]
> Zadeva je identična v tem, da sta obe politični silnici vedno radi prihajali na dan brez razpisov. Tule sta "obe glih".
Zdaj je na oblasti levica in ni nobene potrebe se izgovarjati, da so pred njimi delali enako.
ker minister pa je kupiu frendu bajto za več deset milijonov?
ker minister je teroriziral univerzo da mora ena pička narest doktorat?
ker minister je lagal da ni lasnik ultre?
ker minister je lagal da utira pot rešilcem?
ker minister je honorano zaposlil udbovca da ustrahuje okol?
sporočil: 6.114
[pavel]Al pa "revež". To se kar splača...
> [MadamM]
> Od jutra do večera sem pozorno poslušala debate v DZ. Seveda sem morala ležati in vzeti tableto za pomirjanje, da sem sploh zmogla prenesti sve kar je bilo slišanega in videnega. A hkrati sem v mislih bila hvaležna in srečna, da je moja 24 letna hči že 2 leti uspešno živeča in delovna rezidentka Španije, med poštenimi ljudmi na enem izmed Kanarskih otokov in čez 1,5 leto bo oddala vlogo za Špansko državljanstvo. Tako bom imela hči ( zeta in kasneje še vnuke ) Španko, ki mi že sedaj v vsakem pogovoru pove, kako je srečna tam in kako obžaluje naše stanje in življenje ljudi tukaj. Vsakokrat pa ne pozabi omeniti: mami, a ne bi tudi ti sedla na avion ?...verjetno bom res, saj službe zame tukaj že dolgo ni na razpolago. Baje imam premočne reference in preširoko znanje, preveč izkušenj in privatna podjetja si me ne morejo privoščiti kot tako velik strošek. S.P. ali D.O.O. morda ?...hmm, a ste smešni ?...da bi delovala za našo skorumpirano državo in plačevala za to sramotno Slo smetano ?...mi niti na pamet ne pade, da bi zaradi njih zapadla v težave !
Tvoja hčerka ni edina. Tukaj je pametno edino postati neumen.
Zadnja sprememba: najobj 22.04.2010 15:25
[jani639]
mene gor ni in sem globoko užaljen,ker sem bil v resni več tednov trajajoči obdelavi..:)
... hahaha ... se mi je zdelo, da boš narobe razumel ... preberi še enkrat uvodne strani ... na seznamu so tisti, ki so tebe več tednov obdelovali ... in ne tisti, ki so bili skupaj s tabo obdelovani ...
P.S.: pa ne zdaj tega "so tebe obdelovali" spet narobe razumet ... khmm, saj veš, kaj mislim ... so skoraj sami župniki na seznamu ... hahaha ...
[Aleister]Če to naredi Ziherl za svoje politične nasprotnike in s tem zlorabi svojo titulo, ga hvalijo, ko pa je slika obratna, pa poslanec ne zlorablja svoje titule, je pa nizkotno in ne vem kaj še.
To pa ni res. To je bil en zelo lep govor. Zelo umirjen in poln resnic. Resnica pa boli, če se jo odkrito pove, prizadeti pa skočijo v zrak kot, da bi bili na žerjavici.
[0219K21]Če je kaj grozljivo, je tvoje fanatično zagovarjanje Kresalke in tvoj ekstremizem pri obtoževanju vseh drugače mislečih.
Grozljivo, grozljivo, da tak govor pridobiva domovinsko pravico.
Pa bati se je treba Kresalke, ki tako brezobzirno in brez kančka slabe vesti preganja politične nasprotnike in ščiti svoje.
[NavadniNimda]jaz ti jo komot in nimaš nobenih moralnih pravic,si jih zapravil v vsej svoji zaljubljenosti!
> [depersin]
> > [NavadniNimda]
> > Zadeva je identična v tem, da sta obe politični silnici vedno radi prihajali na dan brez razpisov. Tule sta "obe glih".
>
> Zdaj je na oblasti levica in ni nobene potrebe se izgovarjati, da so pred njimi delali enako.
Tako je počel JJ v prejšnjem mandatu, in tako bo počel v naslednjem. Natanko tako ("... saj je tudi prejšnja vlada tako delala...").
Strinjam pa se, da mora biti večino kritike usmerjene v tole trenutno vlado. Torej Pahor, Križanič, Gaspari, Semolič, Luka Koper, NLB, Triglav, Dars, Železnice, ... tule se zgubljajo milijarde Evrov. Jaz tele lumparije kritiziram s polno šeflo, torej se mi ne more očitati pristranskosti!
[NavadniNimda]To, kar pa zdaj počneš, je pa spet manipulacija in poskus, da bi kritiko prikazal zgolj kot to, da nima otrok.
Zakaj se okarakterizira neko žensko, ki nima otrok, kot majnvredno? Jih pač nima, ker jih noče, ali ne more, ali ne upa, ali ne zna, ali nima cajta imeti.
[NavadniNimda]ker tako veleva zdrav razum..
A to si izjavil ker se to tebi tako zdi, ali ker je tako ukazal Veliki JJ?
[NavadniNimda]Navajaš levičarsko trobilo.
www.dnevnik.si/poslo...k//235139/
Ne uporabljaj besede "prigospodarili" v tako zavajajočem kontekstu, ker sicer zgleda, da so Pahorjevci slabi, Janševci pa dobri, kar seveda ni res.Seveda je to res.
sporočil: 2.641
[NavadniNimda]Nepoboljšljivo si zmeden. Kaj ima JJ pri izvajanju poslanca SNS ?
> [bricktop]
> NN, po mojem se za tebe špara, a se tebi ne zdi tako? buuuahahahaha!
Ne, jaz sem le kritiziral unega Gyorkoša, ker me je presenetil način orčnjevanja njegove in JJ-jeve politične nasprotnice. Zelo pritlehno od njiju, moram priznati.