Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Poslanci bi z Rantom prevzgojili Drnovška

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-36971 sporočil: 8.543
[Glavni forum] Tema: Re: Poslanci bi z Rantom prevzgojili Drnovška
[#54232] 27.02.07 15:47 · odgovor na: anon-28225 (#54211)
Odgovori   +    0

1010Naber je napisal(a):
Res neverjetno, s kakšno lahkotnostjo gospod Shaman, ki nisi nič drugega kot navaden šaman, uvrščaš mene in vse tiste, ki se ti upajo oporekati, na skrajno leve komunistične sile. Potemtakem dopuščaš možnost SLK (skrajno levi),NLK (normalno levi), SLK (sredinsko levi), NDK (normalno desni) in SDK (skrajno desni komunisti). Na  kakšni osnovi, torej na podlagi česa nas uvrščaš tako kot nas? A ti je sveti duh prišepnil ali kaj? Pričakujem torej ustrezno definicijo pojma komunističnih sil s tvoje strani, tako da bomo vedeli o čem se sploh pogovarjamo. Gospod šaman, če bo ljudstvo izvolilo komunistične poslance, jih bo treba že potrpeti, saj ima ljudstvo vedno prav, mar ne? In te posrance je prav tako ljudstvo izbralo, kaj hočemo, taki so. Namreč, jaz sem vedno bolj na strani legaliitete, če ni ta v konfliktu z mojo vestjo. Spoštujem zakone. Če ne, se je treba  boriti, da se nepravični zakoni odpravijo. Je pa možno, da si je gospod šaman, kot je pri ljudstvih porečja Amazonke pa še kje drugod v navadi, privzel pravico (po svojem velikem vzorniku, veleumu in vsevednežu MM, da on že ve kaj je za ljudstvo dobro, ker je v neposrednem stiku z nadnaravnimi silami, ki mu prišepetavajo kaj je prav in kaj ne in v katerem grmu preži komunistična nevarnost?   
čistih *****, mojster!