29 min
Trumpovo ponudbo do zdaj sprejela peščica javnih uslužbencev
29 min
IZRAČUNI Katere izgube iz prodaje kapitala vam nižajo davčno osnovo in katere ne
59 min
Dars: nadzorniki so prižgali zeleno luč za drugi aneks. Kdo ga bo podpisal? 2
1 ura
Googlov najnovejši model AI sedaj na voljo vsem
1 ura
Britanska centralna banka znižala obrestno mero na 4,5 odstotka in poslabšala napoved gospodarske rasti za letos
2 uri
Bruselj od Sheina zahteva informacije o nezakonitih izdelkih in sistemu priporočil
2 uri
Fiskalni svet o luknjah in polnjenju javnih blagajn 1
2 uri
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
2 uri
Posel za tri milijone evrov: kako je Kemijski inštitut kupil prostore Skittija
3 ure
Svetovne delnice danes navzgor
3 ure
Nov hud trk med Samom Zverom iz UKCL ter ZZZS zaradi nadzora in cen 2
4 ure
Tečaj Cinkarne Celje zrasel tudi danes
4 ure
Plenković: naše turistične storitve so dražje kot v Španiji in Grčiji, treba bo pametno oblikovati cene 2
4 ure
Utrip s trga: kako se na napoved nepremičninskega davka odzivajo prodajalci in kupci 1
4 ure
Sprejet je interventni zakon za pocenitev omrežnine januarja in februarja 1
4 ure
Google pri zaposlovanju ne bo več upošteval raznolikosti
5 ur
Ne pozabite! Oddati morate vse napovedi davka iz zaslužkov iz kapitala
5 ur
SoftBank želi kupiti proizvajalca čipov Ampere
5 ur
Južnokorejsko ministrstvo zaposlenim onemogočilo dostop do klepetalnika DeepSeek 2
6 ur
Francoski premier Bayrou se je ognil nezaupnici, a njegova vlada ostaja na majavih temeljih

Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Poslanci bi z Rantom prevzgojili Drnovška

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-36971 sporočil: 8.543
[Glavni forum] Tema: Re: Poslanci bi z Rantom prevzgojili Drnovška
[#54232] 27.02.07 15:47 · odgovor na: anon-28225 (#54211)
Odgovori   +    0

1010Naber je napisal(a):
Res neverjetno, s kakšno lahkotnostjo gospod Shaman, ki nisi nič drugega kot navaden šaman, uvrščaš mene in vse tiste, ki se ti upajo oporekati, na skrajno leve komunistične sile. Potemtakem dopuščaš možnost SLK (skrajno levi),NLK (normalno levi), SLK (sredinsko levi), NDK (normalno desni) in SDK (skrajno desni komunisti). Na  kakšni osnovi, torej na podlagi česa nas uvrščaš tako kot nas? A ti je sveti duh prišepnil ali kaj? Pričakujem torej ustrezno definicijo pojma komunističnih sil s tvoje strani, tako da bomo vedeli o čem se sploh pogovarjamo. Gospod šaman, če bo ljudstvo izvolilo komunistične poslance, jih bo treba že potrpeti, saj ima ljudstvo vedno prav, mar ne? In te posrance je prav tako ljudstvo izbralo, kaj hočemo, taki so. Namreč, jaz sem vedno bolj na strani legaliitete, če ni ta v konfliktu z mojo vestjo. Spoštujem zakone. Če ne, se je treba  boriti, da se nepravični zakoni odpravijo. Je pa možno, da si je gospod šaman, kot je pri ljudstvih porečja Amazonke pa še kje drugod v navadi, privzel pravico (po svojem velikem vzorniku, veleumu in vsevednežu MM, da on že ve kaj je za ljudstvo dobro, ker je v neposrednem stiku z nadnaravnimi silami, ki mu prišepetavajo kaj je prav in kaj ne in v katerem grmu preži komunistična nevarnost?   
čistih *****, mojster!

Vse ocene tega sporočila:

Ni nobene :(