Strani: 1

FIN-379669 sporočil: 8.430
[#3055980] 11:25
Odgovori   +    1
Gre za biznis z velikimi številkami in tu ni romantike.
odvisnik sporočil: 1.723
[#3055981] 11:53 · odgovor na: FIN-379669 (#3055980)
Odgovori   +    5
[]
Tudi sam sem zjutraj pogledal najprej datum novice na siolu;).

Očitno so precenili,da jim balkanski melos ne prinaša dovolj benifitov:)

Za Luko je pa dobra šola za naprej, mogoče se kaj nauči.
najobj sporočil: 32.449
[#3055985] 14:04 · odgovor na: FIN-379669 (#3055980)
Odgovori   +    5
Zadnja sprememba: najobj 02.02.2025 14:08
[]
... OK, sicer to ne bo imelo nekega vpliva na biznis v Ameriki, bo pa namesto za Mavse po novem cela Slovenija navijala za Lakerse ... khmm, dokler Luka ne bo zamenjal dres ...
mimoidoci sporočil: 6.206
[#3055992] 16:49 · odgovor na: najobj (#3055985)
Odgovori   +    0
[najobj]
> []
> Gre za biznis z velikimi številkami in tu ni romantike.

... OK, sicer to ne bo imelo nekega vpliva na biznis v Ameriki, bo pa namesto za Mavse po novem cela Slovenija navijala za Lakerse ... khmm, dokler Luka ne bo zamenjal dres ...

čuj si pa res totalen kreten, če si pozabil, da si tudi ti nekoč davno in kar naenkrat v Evropskem nogometu začel navijati za - najprej Porto, pa Olymipiakos, pa za Valencio, da bi na koncu pristal -kontra Portu- pri Benfici.
0313EKINX sporočil: 716
[#3055993] 17:13 · odgovor na: najobj (#3055985)
Odgovori   +    1
[najobj]

A dej no. A mislis, da je sedaj "cela Slovenija" vstajala sredi noci in navijala za Doncica??? Alooo
FIN-376882 sporočil: 22
[#3055995] 17:36
Odgovori   +    0
Resnično mi dol visi za koga igra in v katero" luknjo" meče...
rx170 sporočil: 6.607
[#3055996] 18:02 · odgovor na: odvisnik (#3055981)
Odgovori   +    0
[odvisnik]
> []
> Gre za biznis z velikimi številkami in tu ni romantike.

Tudi sam sem zjutraj pogledal najprej datum novice na siolu;).

Očitno so precenili,da jim balkanski melos ne prinaša dovolj benifitov:)

Za Luko je pa dobra šola za naprej, mogoče se kaj nauči.
Niso pač hoteli podpisati max pogodbe, za katero bi bil letos upravičen. S čisto košarkarskega vidika pa ne vem, če se bo poteza za Dallas obnesla pozitivno. Dončić kljub očitkom, da ne igra dobro obrambe, da je debel in fizično baje nepripravljen to ekipo popeljal v 2 konferenčna finala in lani v finale lige. Ekvivalentno kot če bi npr. Cincinati Bengals zamenjali trenutnega QBja (Joe Burrow) za Arona Rodgersa ali Mathewa Stafforda.
odvisnik sporočil: 1.723
[#3055998] 19:00 · odgovor na: rx170 (#3055996)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: odvisnik 02.02.2025 19:11
[rx170]
> [odvisnik]
> > []
> > Gre za biznis z velikimi številkami in tu ni romantike.
>
> Tudi sam sem zjutraj pogledal najprej datum novice na siolu;).
>
> Očitno so precenili,da jim balkanski melos ne prinaša dovolj benifitov:)
>
> Za Luko je pa dobra šola za naprej, mogoče se kaj nauči.

Niso pač hoteli podpisati max pogodbe, za katero bi bil letos upravičen. S čisto košarkarskega vidika pa ne vem, če se bo poteza za Dallas obnesla pozitivno. Dončić kljub očitkom, da ne igra dobro obrambe, da je debel in fizično baje nepripravljen to ekipo popeljal v 2 konferenčna finala in lani v finale lige. Ekvivalentno kot če bi npr. Cincinati Bengals zamenjali trenutnega QBja (Joe Burrow) za Arona Rodgersa ali Mathewa Stafforda.

340 milijonov na 5 let ob pričakovani inflaciji po mojem ni ravno glavni razlog.
Sicer ne spremljam nba izven naslovov, a kar sem slišal zadnje tedne je Dallas kljub neigranju doncica zmagoval.
Druga resnica je še, da ameri izberejo zvezdo v teamu ostali so pa pomagaci.
Pač njihov način igre in posla.
Očitno so se odločili da jim Luka ne koristi več dovolj. To mislim da je vsa znanost in da je več zadev pretehtalo.
Poškodba pa je bila le za končno odločitev.
V ameriki se življenje odvija hitro in v enem mesecu te z lahkoto pozabijo.
Pa tudi neigranje zaradi poškodb je bilo pri doncicu Kar nekajkrat . Mogoče bi bilo še to treba primerjat z ostalimi zvezdniki.
Ameri so nori na statistiko in iz tega najbrž tudi vlečejo zakljucke.

No nekaj sem pozabil. Dallas je menjal lastnike. In to je najbrž glavni razlog,potlej pa še vsi zgoraj našteti.

siol.net/sportal/kos...uko-654364
[#3056000] 19:08 · odgovor na: mimoidoci (#3055992)
Odgovori   +    1
[mimoidoci]
> [najobj]
> > []
> > Gre za biznis z velikimi številkami in tu ni romantike.
>
> ... OK, sicer to ne bo imelo nekega vpliva na biznis v Ameriki, bo pa namesto za Mavse po novem cela Slovenija navijala za Lakerse ... khmm, dokler Luka ne bo zamenjal dres ...
čuj si pa res totalen kreten, če si pozabil, da si tudi ti nekoč davno in kar naenkrat v Evropskem nogometu začel navijati za - najprej Porto, pa Olymipiakos, pa za Valencio, da bi na koncu pristal -kontra Portu- pri Benfici.
... čuj, mimoidoči ... evo, sicer je lepo, da si se potrudil, ampak od vseh njegovih klubov sem navijal samo za Partizan ... khmm, pa ne zaradi Zahota ...

P.S.: tisti kreten je povsem nepotreben, ker pa si zaradi Rusov jezen na mene, naj ti bo ...
[#3056001] 19:11 · odgovor na: 0313EKINX (#3055993)
Odgovori   +    0
[0313EKINX]
> [najobj]
bo pa namesto za Mavse po novem cela Slovenija navijala za Lakerse ... khmm, dokler Luka ne bo zamenjal dres ...
A dej no. A mislis, da je sedaj "cela Slovenija" vstajala sredi noci in navijala za Doncica??? Alooo
... eh, če ne razumeš, kaj pomeni, če nekdo reče "cela Slovenija navija", potem raje ne komentiraj ...

Strani: 1