1 ura
Golob obljubil pomoč za skrajšan delovni čas
2 uri
Projekt elektrifikacije javnega prometa MULTI-E, ki ga je vodil Petrol, uspešno končan
2 uri
Pomembno za Cinkarno: danes o uvedbi stalnih carin za titanov dioksid iz Kitajske
3 ure
Kako naj podjetja izkoristijo intelektualno lastnino sebi v prid (Oglas)
3 ure
Brez tujih delavcev ne bo šlo 2
3 ure
Gospodarstvo potrebuje stabilne vire energije (Oglas)
3 ure
Maersk in Enna na Reki gradita najsodobnejši kontejnerski terminal v regiji. Kaj to pomeni za Koper? 1
4 ure
Na katerih evropskih razpisih lahko denar poberejo tudi slovenski podjetniki
4 ure
Bodo morali družinski zdravniki in pediatri vpisovati dodatne paciente?
4 ure
Poslovni.hr: hrvaški Intercapital prodaja del skladov avstrijski Erste
4 ure
Na forumu Truck&Bus revije Kamion&Bus o cestnem transportu v času vse strožjih okoljskih predpisov
4 ure
Kava na terminskih trgih najdražja po letu 1977: pričakujte podražitve
5 ur
Jankovićeva ponudba za prepozen stečaj Electe: 12 tisočakov 4
5 ur
To je nova evropska komisija. Kdo jo sestavlja, kaj prinaša?
6 ur
Furs se je spravil na stare prodaje lastnih deležev. Na kaj opozarjata davčna svetovalca Simič in Pojbič? 2
6 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
6 ur
Isabel Schnabel za Bloomberg: ECB mora biti previdna pri zniževanju obrestnih mer 1
6 ur
Računsko sodišče: Zpiz je lani v vsaj 66 primerih nepravilno določil in izplačal pokojnino
7 ur
Sami donirajte dohodnino, da po svoji izbiri tega ne bo storila vlada 4
7 ur
To so najvplivnejši slovenski pravniki 2024 2

Strani: 1 ... 11 12 13 14 15 16

anon-207617 sporočil: 6.899
[#2113178] 13.05.13 21:17 · odgovor na: crt (#2113174)
Odgovori   +    1
na osebnem avtu - za uporabo katerega firma zaposlnemu po zakonu plača 37 centov za KM - kako bodo oni tam preverjali, koliko km je on naredil na nalog, in koliko doma itd?
[#2113185] 13.05.13 21:33 · odgovor na: (#2113182)
Odgovori   +    1
[rava]
> [crt]
> > [NemirniTujec]
> > Al bi dacarji bli tok pametni, da bi šli neke kilometre na avtomobil števcih gledat :-))?
>
> dacarji recimo pridejo v firmo, vprasajo za porabo, primerjajo s prirocnikom od avta, ugotovijo razhajanje na X decimalki in obracunajo razliko.
>
> true story, bilo nekad i bit ce opet.

tako.

če se greš čupanje preko kilometrin potnikov, mora vse štimat.
recimo naročila, sestanki, računčki od kav, pa tko naprej.
spodnji duplek, kilometri po map24, dejanski kilometri, naročilnica od poslovodje iz spodnjega dupleka, računček, ko si jo v kafič peljal itd.

pošlihtana izplačila kilometrin, dnevnic itd. z namenom minimiziranja tveganja v primeru napada davčnih piratov, so administrativno zahtevna.
aja, pa poročila je tud treba pisat, to ima folk sploh rad :)))))

štepanje potnih nalogov brez dokazil in poročil je tveganje.
Mamico jim lopovsko :-) ... mislim nam... eh... :-))

Kaj je pol najbolj optimalno?

Ker sp je avtomatično cca 300 eur prispevkov, potem pa pri pavšalu še en kos davka poleg.

Pomislil sem tut na varianto da sem en majčken brezposeln, pol pa mi država da spodbudo 4K za odprtje SP :-)... samo ne vem, kako bi to skozi spravil... pa kako bi bil plačan ko bi bil brezposeln.

Mislim... najprej predlagaš nepokorščino, daj zdaj še nek dober recept, jaz bi to z veseljem izvajal :-)))

Kako zgleda opcija da odpreš sp, pol pa dejansko dajatev ne plačuješ, pridejo dacarji, pa rečeš da si čist v pizdi in dolgovih in brez denarja in ne veš, kako boš otrokom za jest kupil, pa da če oni lahko kako pomagajo :-))
[#2113187] 13.05.13 21:35 · odgovor na: (#2113182)
Odgovori   +    1
Ti bi lahko imela eno svetovalnico za davčno optimiziranje, kot se temu reče... :-P

Na črno, seveda :-)))
crt sporočil: 27.903
[#2113198] 13.05.13 21:44 · odgovor na: anon-207617 (#2113185)
Odgovori   +    5
[NemirniTujec]
Kaj je pol najbolj optimalno?
da se lotis posla, ki je tako fajn, da se ti bolj splaca vlagat cas v posel kot pa v to, kako ne placat davka od njega :)
[#2113199] 13.05.13 21:45 · odgovor na: (#2113196)
Odgovori   +    4
[rava]
jaz govorim o organiziranem odporu neto plačnikov v civilno družbo, ki gospodarskim zbornicam, ki si jih je režim postavil kao kot pogajalce gospodarstva, pokaže finger in se pogajajo sami.
pogajalska osnova pa bi bila taka: al znižate davke in administrativna bremena na tak in tak nivo, ali pa dne _______ nehamo plačevat davke.
po mojem vtisu je precej za pricakovat taksen vzorec:

- a smo vsi za
- ja, vsi smo za, samo ti pejd prvi
- uraaaaa
- cri cri
zakljucna slika: sredi jase stajerska ikebana, eni za drevesi, eni ze odhajajo
[#2113200] 13.05.13 21:45 · odgovor na: crt (#2113198)
Odgovori   +    3
[crt]
> [NemirniTujec]
> Kaj je pol najbolj optimalno?

da se lotis posla, ki je tako fajn, da se ti bolj splaca vlagat cas v posel kot pa v to, kako ne placat davka od njega :)
:-)))

A se nisva že enkrat zmenla, da sem jaz pač prodajalec, in da tu kaj dosti pomoči ni :-))
[#2113201] 13.05.13 21:48 · odgovor na: anon-207617 (#2113200)
Odgovori   +    2
ja, samo zdaj kupujes, zato pa rajs nehaj :P
[#2113204] 13.05.13 21:50 · odgovor na: crt (#2113199)
Odgovori   +    4
[crt]

- a smo vsi za
- ja, vsi smo za, samo ti pejd prvi
- uraaaaa
- cri cri
zakljucna slika: sredi jase stajerska ikebana, eni za drevesi, eni ze odhajajo
Točno tako, zato pa jaz raje vprašam za praktičnimi ukrepi.

In čeprav je super iskat posel, kjer se mi z davki ne bo treba ukvarjat, se moram medtem potruditi, da kar največ od bruto-bruto, ki ga lahko dobim za svoje delo, spremenim v neto.

p.s.: če kakšen dacar to bere, naj ga bo sram.
pcs sporočil: 5.498
[#2113210] 13.05.13 21:57 · odgovor na: anon-207617 (#2113204)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: pcs 13.05.2013 21:58
[NemirniTujec]
p.s.: če kakšen dacar to bere, naj ga bo sram.
Tako to izgleda v ZDA, če se pritožuješ čez davke:

www.foxnews.com/poli...n-thought/

Lp,
M
[#2113212] 13.05.13 21:59 · odgovor na: (#2113208)
Odgovori   +    4
[rava]
se strinjam.
ampak par davčnih uporov v zgodovini je pa krasno ratalo.
ja, pri zgodovini se naucimo ful lepih primerov, ker onih preostalih 97% bi bilo cist depresivno in dolgcajt vse poslusat :)
[#2113213] 13.05.13 21:59 · odgovor na: (#2113211)
Odgovori   +    2
[rava]
ne. zdele ne sledim, sem out, pa tudi nočem se ukvarjati s stvarmi, ki bi mi šle skoz na kozlanje.
e jebiga sad, bad location!
[#2113220] 13.05.13 22:08 · odgovor na: (#2113211)
Odgovori   +    1
[rava]
> [NemirniTujec]
> Ti bi lahko imela eno svetovalnico za davčno optimiziranje, kot se temu reče... :-P
>
> Na črno, seveda :-)))

ne. zdele ne sledim, sem out, pa tudi nočem se ukvarjati s stvarmi, ki bi mi šle skoz na kozlanje.
to je tako nagnusno ratalo, da se en človek, ki rad vidi smisel svojega početja, s tem enostavno ne more več ukvarjat.
Pomagati tistemu redkemu delu prebivalstva, ki še poskuša živeti od prodaje svojih izdelkov/storitev na trgu, je nekaj najbolj plemenitega in smiselnega.

Ne pa organizirat neke davčne upore, pa tako :-)
anon-297611 sporočil: 1.622
[#2113288] 14.05.13 02:19 · odgovor na: (#2113093)
Odgovori   +    5
Zadnja sprememba: anon-297611 14.05.2013 02:25
Kitajski komunizem/kapitalizem (ComCap) je v zadnjih 20. letih, ko je Janši v Sloveniji uspelo iz delavca, ki je gradil svoje hiše, napraviti reveža, ki niti za jesti nima, iz nič ustvaril večji srednji razred, kot ima EU vseh prebivalcev. Ta srednji razred na svetovnem trgu služi ekvivalent najmanj našim 2.500 do 3.500 evrov mesečno.

Kako je bilo to mogoče? Samo zato, ker so kitajski komunistični sinovi takoj, ko se je na Tien An Menu pojavila, likvidirali svojo janshitično bando, tukaj pa se je to bando 25 let na rokah nosilo. Glavni krivec za tak razvoj pa je socialnodemokratsko zmene Milan Kučan.

Potrebna bi bila namreč prava komunistična akcija, ki je Kučan ni bil zmogel. Kajti, ni nobene nevidne roke. Je samo njena igra, ki mora biti ekspertno upravljana. Zato tudi vrtičkarski piemontski kapitalizem, ki ga Janša generira, nikamor ne vodi in iz celotne Slovenije dela Ambrus.

Je pač treba dvigniti pogled od krompirja in zelja in se razgledati po svetu, če se hoče, kaj vedeti in znati, sicer se pride do tega, da z denarjem, ki ga zaslužiš, v mesnici lahko samo olupke od mortadele naročaš in jih doma pohaš.

Edini klic k normalnosti v Sloveniji, v zadnjih 25. letih, ki pa se zaradi zmenet v vodstvu ZKS ni bil realiziral, je bil Tien An Men na Roški.

Enfrice.
anon-79735 sporočil: 16.531
[#2113289] 14.05.13 03:06 · odgovor na: anon-297611 (#2113288)
Odgovori   +    1
Misliš, ne krop, ne voda?
anon-270797 sporočil: 77
[#2113291] 14.05.13 04:00 · odgovor na: anon-178479 (#2111961)
Odgovori   +    1
Ljubljana ima v Sloveniji večjo večjo težo kot Vzhodni Berlin v Nemčiji. Na žalost.
foore sporočil: 12.753
[#2113296] 14.05.13 06:12 · odgovor na: FIN-466864 (#2111787)
Odgovori   +    2
[FIN-466864]
> [foore]
> > [FIN-466864]
> > > [foore]
> > > > [FIN-466864]
> > > > > [foore]
> > > > > > [FIN-466864]
> > > > > > > [ViktorW]
> > > > > > > www.youtube.com/watc...cpPMDegfLo
> > > > > > >
> > > > > > > PROTI RDEČIM MONOPOLOM SE BOMO BORILI DO KONCA! NA NAŠI STRANI JE RESNICA PRAVICA IN VSEMOGOČNI BOG!!!!
> > > > > > >
> > > > > > > ŽIVEL JANŠA
> > > > > >
> > > > > > in ja bog je do vseh enak in ne samo za tiste ki verjamejo v lik in delo velikega vodje JJ-ja....
> > > > > > če pa ti misliš drugače potem si pa zrel za pregled pri strokovnjakih za take zdeve....
> > > > >
> > > > > Postavi se pred ogledalo in si citiraj svoja zgornja stavka..............Bog zahteva resnico oziroma je resnica, ki ne dovoli goljufije, kraje in izkoriščanje drugega človeka..............na to si pa pozabil..............
> > > > >
> > > > > Verjemi Bog ne more biti do vseh enak, posebno za tiste, ki Boga sploh ne priznavajo................
> > > >
> > > > aja a si ti tisti ki lahko sodi o tem koga ima lahko Bog rad in koga ne al kako in celo to a si ti tisti ki lahko govori o tem kakšen je Bog.....
> > > > s tabo pa more biti nekaj fejst narobe...!!!!!??????
> > > > no eno zelo preprosto vprašanje pa brez ovinkarjenja...!
> > > > Ali bi dal roko v ogenj za jajota?????
> > > > al pa za krega kol politika mi je vseen......
> > >
> > > Veš, da sam nimam pravice soditi, kot tudi ti ne, Bog pa ima vso to pravico...........
> > >
> > > Vsak človek ima napake in greši, eden več drugi manj. Človek se odloči, komu lahko bolj verjame.....vsak ima svojo svobodo in se lahko odloči............
> > >
> > > Glede Janša sem ti odgovoril že zgoraj: Bog zahteva resnico oziroma je resnica, ki ne dovoli goljufije, kraje in izkoriščanje drugega človeka............
> > >
> > > Pri nas ni problem samo v eni osebi, ker ena oseba sama ne more napraviti veliko. Važna pa so etična, moralna načela, ki jih politiki premalo upoštevajo......
> > >
> > > Pri nas je večji problem v delu novinarjev in sodstva, ki bi bilo dolžno odločno ukrepati tako proti "eliti starih priviligirancev", balkanski mafiji in prostozidarskim organizacijam balkana....
> >
> > sem samo delno zadovoljen z odgovorom in to zato ker se politike povezuje z Bogom,kar je pa najmanj zelo neukusno...
> > in to me zelo moti,kadar se politiki poistovetijo z Bogom in to jajo zelo rad počne...
>
> Verjemi, da JJ ne moreš govoriti, da je BOG. Ravno dejstvo, da je preveč verjel določenim ljudem, npr Virantu in želel po najbolši moči tudi sodelovati, pristajal tudi na kompromise, ki niso imeli resnično prave logike.
>
> Npr sprejetje pokojninskega zakona in Zakona o delovnih razmerjih, ko smo bili nekateri na forumu zelo razočarani, ki poznamo bolj zadeve, da je JJ sprejel "igro" Vizjaka, da ni pripravil boljšega zakona.........
>
> Dejstvo je tudi, da bi lahko javno povedal, kdo so glavni krivci, ki so banko NLB pripeljali, do takšnega nevzdržnega stanja, ko zaradi tega Slovenija propada in imamo zmeraj več bresposelnih in revščine, pa tega ni naredil, čeprav je dobil te podatke s strani Banke Slovenije........
>
> Dejstvo je tudi, da je pripravil teren, da se vrne denar, vendar mu je nerazumljiv postopek "virantovanje" preprečil, da bi to uresničil po hitrem postopku............
>
> Tako sile "elite priviligirancev", balkanska mafija, njihovi lobisti so naredili vse, da je JJ padel, da ta imena ne bi prišla v javnost.....
>
> Ali misliš, da bi brez plačila lahko bili protestniki pripravljeni v takšnem številu se pripravljeni organizirano boriti proti policiji........Zadeva je bila načrtno načrtovana in organizirana s strani balkanske mafije in tega bi se morali Slovenci avedati in spoznati.......
>
> Tudi na tem forumu dejansko najbolj odgovarjate proti JJ in ga postavljate, kot da je glavni "bog", ki lahko kaj dobrega naredi za Slovenijo, po vaše, da je glavni krivec, ki se ga dejansko verjemi ali ne boji "elita starih priviligirancev", balkanska mafija in prostozidarji balkana, saj se jasno zavedajo, da je le SDS z JJ, ki jih s svojimi dejanji lahko resno ogrozijo............

bla bla bla....
vse kar si naštel... bi JJ lahko naredil pa ni, zato ker je tudi on sam osebno vpleten v marsikaj(po mojem skromnem mišljenju)in to je tiso pravo vprašanj zakaj nihče ne naredi nič konkretnega le zakaj.....???????
vse ostalo je samo neko nabijanje in totalno sranje na m3.....
JJ je ravno tako odgovoren za vso sranje kot ostali in me ne more nihče prepričati v nasprotno......
Nisem nič nakladal, da bi mi lahko odgovarjal z bla, bla, bla...

Prikazal sem ti določene zadeve,da je bil JJ premalo odločen. Prikazovanje, da je JJ enako kriv, kot ostali in te trditve brez pravih dokazov je dejansko natolcevanje, opravljanje brez pravih argumentov.

Normalno, da ima JJ tudi napake in je v določenih zadevah lahko tudi odgovoren in kriv, vendar še zmeraj imamo dejansko v SDS in JJ edino alternativo, ki je zaenkrat boljša od ostalih.........

Se pa s tabo zelo strinjam, da se vero ne sme vmešavati v politiko..........
anon-178479 sporočil: 18.832
[#2113325] 14.05.13 07:43 · odgovor na: (#2112624)
Odgovori   +    1
[dob]
> [Aleister]
> Sem bila dogovorjena z mladim kirurgom, da me bo operiral po tem, ko mi naredijo EMG. Ko sem po nekaj tednih prišla nazaj z izvidi, sem izvedela, da je mladi kirurg medtem našel delo v Angliji in se dokončno izselil. Tu mu niso dovolili delati, kot bi bilo potrebno za zdravje prebivalstva, ker se varčuje na račun bolezni prebivalstva.
> Kirurg si je našel svoj izhod. Nekaj tisoč izobraženih mladih prodornih kadrov je v tem letu zapustilo kučanov mafijski podel volčji brlog. Za prebivalstvo pa velja, da jih bo dokončno pokopala lastna neumnost v kateri zaradi privzgojene (namerna sprememba materiala) komoditete tako radi vztrajajo. Lažje se je namreč prilagoditi kučanizmu, kot si izboriti kaj boljšega.

Če bodo pa krivci za sedanje stanje razkroja Slovenije sami potrebovali operacijo, si bodo pa poiskali ustrezno kliniko v Švici ali Avstriji.
Tako je.
anon-178479 sporočil: 18.832
[#2113332] 14.05.13 07:51 · odgovor na: (#2112522)
Odgovori   +    1
[janezpizdek]
> [Aleister]
> > [janezpizdek]
> > klap klap klap klap in *****
> >
> > PS
> > Gotofi smo! Preddestinirani za propad!
> >
> > LP shaman
>
> Jaz razumem, da smo že propadli, le da se tega večina noče zavedati. Mogoče čakajo, da bo kučan fuč. Potem bodo pa mogoče le videli, da je ustvaril pogorišče države.

To bodo dolgo čakali, saj gre za komunističnega guzonjo, ki niti en sam dan v svojem življenju ni obremenil hrbtenice ali kakega drugega dela svojega miđetskega trupelca s kakšnim delom in ali kakšnim stresom in skrbjo bognedaj.

Poleg tega si idi pogledati v slovenske toplice koliko tovarišev tam uživa benefite vsakoletnih brezplačnih rund v toplicah, da bi nam ja bili čimbolj dolgoživi. Vse iz naših žepov, od koder pod pretvezo "solidarnosti" plenijo in haračijo in reketirajo za te svoje benefite.

In ko bodo končno dočakali in bo kimilsungovski pogreb in vsi hvalospevi Mojce Pašek Šetinc mimo, skratka ene dve leti po smrti ljubljenega vodje, v katerih bo še vedno nenehno z nami, kot bi bil živ, boš lahko konstatirala, da je njegovo pozicijo prevzel nov "kučan". Kajti kompartija je vzgojila e-enfricejevih KomunističnihSinov™ pretendentov na to mesto, kot v kakšni nočni mori, nešteto skratka.

Predvidevam, da bo tovariš Veber predlagal, da se porušijo tiste grde stare bajte Uršulink v Ljubljani in se tam zgradi nov mavzolej za ljubljenega vodjo, Zoki bo pa itak v čast tega zaprl center Ljubljane y bogamy y šyre. Iz rdečega marmorja ga bodo gradili seveda, tak kot Lenjinovega v Moskvi. Z rdečim marmorjem bodo v čast ljubljenemu vodji tlakovali cel center Ljubljane.

Bojda jim največ preglavic in skrbi dela problem kako miđetovo trupelce povečati v razmerju 1:2, kajti, če bi Kučana v mavzoleju dali balzamirati v naravni velikosti, bi bilo to odločno premajhno za velikost njegovega lika in dela.

A naši znancveniki iz inštituta Jošef Štefan in svetovalci iz FDV, skupaj s severnokorejskimi kolegi in konzilijem top 5 kubanskih zdravnikov, ki so znani po svoji tanarbuli medicini na svetu, nje™, so jebaje na korak od rešitve. Pomaga jim pa tudi Zokijev prjatu Jovo Travar iz Republike Srpske, ki bo pripravil poseben rdeči čebelji vosek predhodni prekuhan v slovenskem čaju taužentrože in Jovotovi travarici: naravni rdeči vosek je v naravi sila redek, a se je izkazal za najboljšo snov za balzamiranje rdečih ljubljenih vodij.

LP shaman
Saj se mi zdi, da so že začeli s tem marmoriranjem, še preden se je kolovodja spremenil v trupelce in so zato okupirali Čopovo.
anon-15715 sporočil: 6.084
[#2113550] 14.05.13 10:31 · odgovor na: anon-207617 (#2113168)
Odgovori   +    1
[NemirniTujec]
Računi za bencin niso noben problem, jih lahko dnevno dobim za 300 eur brez problema.
To je ena od preštevilnih zgodb ob katerih se sprašuješ, kaj delajo tisti, ki bi te zadeve morali preverjati.
Al bi dacarji bli tok pametni, da bi šli neke kilometre na avtomobil števcih gledat :-))?
15 let nazaj sem bil na pol priča dogodku, ko so dacarji med pregledom zahtevali ključe od osebnega vozila, ki ga je za službene namene uporabljala delavka, ki je v času inšpiciranja bila na letnem dopustu. In so šli dol v garažo preverjat, če je vozilo res tam. Torej, vse se da .. :)
anon-15715 sporočil: 6.084
[#2113554] 14.05.13 10:35 · odgovor na: (#2113211)
Odgovori   +    2
[rava]
> [NemirniTujec]
> Ti bi lahko imela eno svetovalnico za davčno optimiziranje, kot se temu reče... :-P
>
> Na črno, seveda :-)))

to je tako nagnusno ratalo, da se en človek, ki rad vidi smisel svojega početja, s tem enostavno ne more več ukvarjat.
lepo povedano..
[#2113980] 14.05.13 17:55 · odgovor na: (#2113223)
Odgovori   +    2
Vsi lahko tukaj gor pišemo ful vznesene predloge - konec koncev imamo tudi bivšega ministra spet med kolumnisti.

Ko pa vprašam, kako naj konkretno čimveč svojega bruto pretopim v neto, pol pa se nobenemu več ne da, se ne splača, ni vredno itd.

Delivery matters.
anon-127452 sporočil: 2.567
[#2114455] 15.05.13 10:58 · odgovor na: anon-297611 (#2113288)
Odgovori   +    1
[e-enfrice]
Kitajski komunizem/kapitalizem (ComCap) je v zadnjih 20. letih, ko je Janši v Sloveniji uspelo iz delavca, ki je gradil svoje hiše, napraviti reveža, ki niti za jesti nima, iz nič ustvaril večji srednji razred, kot ima EU vseh prebivalcev. Ta srednji razred na svetovnem trgu služi ekvivalent najmanj našim 2.500 do 3.500 evrov mesečno.
To je pač ena kruta resnica.
[#2114962] 15.05.13 20:53 · odgovor na: (#2114145)
Odgovori   +    3
[rava]
> [NemirniTujec]
> Ko pa vprašam, kako naj konkretno čimveč svojega bruto pretopim v neto, pol pa se nobenemu več ne da, se ne splača, ni vredno itd.

pri vseh gomazečih špiclih iz vseh vojskujočih se strani, je pričakovanje, da boš na kateremkoli forumu dobil take nasvete, nekoliko nenavadno, če se zelo prijazno izrazim.
brez foruma nam živeti ni, sigurno... ampak ti se kar izgovarjaj :-)))

Je pa lepo, da si prijazna z menoj :-P
[#2115070] 16.05.13 05:35 · odgovor na: anon-207617 (#2114962)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: crt 16.05.2013 05:35
[NemirniTujec]
brez foruma nam živeti ni, sigurno... ampak ti se kar izgovarjaj :-)))
Je pa lepo, da si prijazna z menoj :-P
jaz sem tudi prijazen, lepo sem ti povedal, da si dober prodajalec in se drzi tega, ti pa vztrajno kupujes :)

ps.
ne morem se vec zadrzevati, vsakic, ko vidim naslov teme, me prime.
evo:
... in odgovor je bil: napacna stevilka!
(normalnost pa na to odvrne: o fuk, ze spet)
Nantl sporočil: 1.160
[#2116910] 17.05.13 13:57 · odgovor na: (#2113182)
Odgovori   +    2
[rava]

če se greš čupanje preko kilometrin potnikov, mora vse štimat.
recimo naročila, sestanki, računčki od kav, pa tko naprej.
spodnji duplek, kilometri po map24, dejanski kilometri, naročilnica od poslovodje iz spodnjega dupleka, računček, ko si jo v kafič peljal itd.

pošlihtana izplačila kilometrin, dnevnic itd. z namenom minimiziranja tveganja v primeru napada davčnih piratov, so administrativno zahtevna.
aja, pa poročila je tud treba pisat, to ima folk sploh rad :)))))

štepanje potnih nalogov brez dokazil in poročil je tveganje.
... ali pa najameš dve pisarni ... eno v postojni in eno v murski soboti in imaš full poti nmed mursko in koprom. Cena najema je sitnica, benifit pa znaten. Ampak ali niso barabe nekaj govorile o plačilu prispevkov od kilometrin in delnic ?

Strani: 1 ... 11 12 13 14 15 16