52 min
Golob obljubil pomoč za skrajšan delovni čas
2 uri
Projekt elektrifikacije javnega prometa MULTI-E, ki ga je vodil Petrol, uspešno končan
2 uri
Pomembno za Cinkarno: danes o uvedbi stalnih carin za titanov dioksid iz Kitajske
3 ure
Kako naj podjetja izkoristijo intelektualno lastnino sebi v prid (Oglas)
3 ure
Brez tujih delavcev ne bo šlo 2
3 ure
Gospodarstvo potrebuje stabilne vire energije (Oglas)
3 ure
Maersk in Enna na Reki gradita najsodobnejši kontejnerski terminal v regiji. Kaj to pomeni za Koper? 1
4 ure
Na katerih evropskih razpisih lahko denar poberejo tudi slovenski podjetniki
4 ure
Bodo morali družinski zdravniki in pediatri vpisovati dodatne paciente?
4 ure
Poslovni.hr: hrvaški Intercapital prodaja del skladov avstrijski Erste
4 ure
Na forumu Truck&Bus revije Kamion&Bus o cestnem transportu v času vse strožjih okoljskih predpisov
4 ure
Kava na terminskih trgih najdražja po letu 1977: pričakujte podražitve
5 ur
Jankovićeva ponudba za prepozen stečaj Electe: 12 tisočakov 4
5 ur
To je nova evropska komisija. Kdo jo sestavlja, kaj prinaša?
5 ur
Furs se je spravil na stare prodaje lastnih deležev. Na kaj opozarjata davčna svetovalca Simič in Pojbič? 2
6 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
6 ur
Isabel Schnabel za Bloomberg: ECB mora biti previdna pri zniževanju obrestnih mer 1
6 ur
Računsko sodišče: Zpiz je lani v vsaj 66 primerih nepravilno določil in izplačal pokojnino
7 ur
Sami donirajte dohodnino, da po svoji izbiri tega ne bo storila vlada 4
7 ur
To so najvplivnejši slovenski pravniki 2024 2

Strani: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16

mimoidoci sporočil: 6.173
[#2112349] 12.05.13 22:46 · odgovor na: najobj (#2112305)
Odgovori   +    15
Zadnja sprememba: mimoidoci 12.05.2013 22:53
[najobj]
> [mimoidoci]

> > > > ... khmm, in potem se mimoidoči čudi in viha svoj nos, ko mu tovariš najobjestnejši pove, da je mimoidoči janšajzer v svoji najbolj izvorni obliki ...
> > > >
> > > > P.S.: računstvo do 100 te rahlo jebe, če sem tvoje seštevanje tukaj zgoraj prav razumel ...
> >
> > > Kaj te je zmotilo? Jaz SDS v gornji konstalaciji sploh ne bi volil. Bi pa lahko šel na volitve. A sem ti stopil na vrednote NOB ali kaj?

> > ... ne, ampak si ziher že nekajkrat šel mimo Ravbarkomande, ne da bi prestopil mejo ...

> ... ampak to je zgolj tvoja teorija, kaj bi če bi...

... čuj, jaz sem praktičen človek in vem, da je bilo tako www.shrani.si/f/42/U...novina.jpg prej, kako pa je zdaj, pa tudi ti menda že veš ... khmm, in da to ni zasluga domobrancev se menda tudi strinjava ... jebiga, koga drugega razen partizanov in domobrancev pa pri nas menda ni bilo, ki bi se takrat s kom tepel ...

Čuj, če bi bil ti praktičen človek, bi vedel, da za v Italijo ne rabiš pasoša ne na ravbarkomandi, ne kasneje.

Sicer pa, škoda ker revolucija ni zahtevala kar vseh Slovencev, razen tebe, pa bi ti lahko dandanes sam prestopal ravbarkomando brez pasoša, s prav posebnim užitkom in hvaležnostjo za tekovine. Ker bi veljal zgodovinski fakt, da si pač edini preživeli, bi se, tumpast kot si, z njim z lahkoto sprijaznil. Tvoj zgodovinski odnos je mentalno zelo skromen, da je tako pač moralo biti, vse drugačno bi bilo slabše. Tak princip zgodovine pa normalnemu človeku ne znese, vendar glede tega ti nisi med normalnimi.

Od tvojih opevanih revolucionarjev se pa garant nihče ni boril za meje, nekaterim so dopovedovali in dopovedali, da se borijo za svobodo, v resnici so se pa zase in za svoje ideale, ki so nato okupirali naš teritorij z brezumjem do dneva današnjega. Meje so abstrakten dosežek in predvsem naključen. Lahko bi pa dobili več, samo se srp, kladifce in petokraka niso dopadli zaveznikom.
macon sporočil: 12.861
[#2112362] 12.05.13 23:09 · odgovor na: macon (#2112338)
Odgovori   +    6
[macon]
> [e-enfrice]
>
> Zanimivo, da je Janša na kongresu najbolj nasprotoval Enfricejevi tezi, da je za slabo stanje v državi kriva izključno SDS, ker je do te mere motila komunistične sinove, da ti niso mogli izpeljati svoje zgodovinske naloge, to je, privatizacije slovenskega gospodarstva.
>
> Enfrice.

Tvoji komunistični sinovi so idioti brez primere. A bi na tem mestu primerjal kučana s Putinom in Pahorja z Medvedjevim? :)

Pri SDS cenim, da podpira vključenost v EU in da smo mala država, ki bo konec koncev morala odplačati pufe. Ekonomske desnice pa pač ni na ponudbi, bojim se da je Virant s svojo lutasto vlogo zagravžal liberalizem še za kar nekaj časa.
Naj razvijem tezo naprej: za vodenje razvoja rabiš ljudi, ki se zavedajo, kaj razvoj sploh je in predvsem kaj so prioritete. Žal cigansko dete kučan, potrči in ostali beboti nikdar niso razumeli ničesar.

V podkrepitev je po mojem primerna zgodba Iskre Delte.
www.monitorpro.si/86...nih-sluzb/

Žal smo ena mala banana vukojebina brez resnega mesta, moja teza je, da tudi v zelo zaprtih družbah razvoj generirajo velemesta in njihova notranja konkurenca. Recimo naravoslovne visokošolske institucije v Moskvi in Leningradu v času SZ.
FIN-466864 sporočil: 3.316
[#2112383] 12.05.13 23:54 · odgovor na: 1003TKCXd (#2112156)
Odgovori   +    1
[1003TKCXd]
Spet nekdo, ki ne ve, kaj je demokracija in kakšna je prava zgodovina Slovenije. Kdo je bil kolaborist s komunisti. Komunizem je bil v 20 stoletju večje zlo kot fašizem in nacizem skupaj.
tole so ble pa pravljice za lahko noč nde :www.zurnal24.si/izgo...anek-19929

bedak....
čarli sporočil: 13.178
[#2112392] 13.05.13 00:23 · odgovor na: macon (#2112339)
Odgovori   +    3
[macon]
> [čarli]
>
> Vse si lepo napisal, ampak označevati jajota z gospod je pa žaljivo do njega. Namreč pravilno je tovariš jajo:)

čarli: jajo jajo jajo blablabla jajo jajo jajo bruh bleh jajo bruh izbljuv pobruh izser skozlat jajo bla bla bla jajo :)
Tovariš macon in njegov intelektualni domet:)
anon-521 sporočil: 5.625
[#2112433] 13.05.13 07:25
Odgovori   +    13
Ko govori, ima Janša pogosto prav, vsekakor bolj prav kot Jankovićeva klika - a vseeno je sam, z nekredibilnim ideološkim teženjem in reformnim blebetanjem, ki ga z dejanji le redko podpre, najboljši garant za dolgoletno prevlado Kučanovih kadrov. Človek bi celo pomislil, da to počne namenoma.
anon-178479 sporočil: 18.832
[#2112449] 13.05.13 07:46 · odgovor na: anon-79735 (#2112114)
Odgovori   +    5
[sstanislav]
Važno je, da si mu dala ;)
Sem mislila, da te zanima samo sol. Ali soliter pa ne pride v poštev? Lp
[#2112451] 13.05.13 07:48 · odgovor na: (#2112124)
Odgovori   +    4
[dob]
> [sstanislav]
> Tako odgovornost lahko ima samo suveren, kralj v karaljevini, v demokraciji pa je suveren ljudstvo.

V demokraciji ljudstvo pač ne more kralju podeliti visoke penzije in mu zraven še pustiti šariti proti sebi za svojim hrbtom. Nostalgiki diktature nimajo demokracije, oni se lahko le pretvarjajo, da jo imajo. To je tudi največ, kar zmorejo. To nima z odgovornostjo nobene zveze.
anon-79735 sporočil: 16.531
[#2112463] 13.05.13 08:10 · odgovor na: anon-178479 (#2112449)
Odgovori   +    1
[Aleister]
> [sstanislav]
> Važno je, da si mu dala ;)

Sem mislila, da te zanima samo sol. Ali soliter pa ne pride v poštev? Lp
Za izdelavo smodnika in farbanje klobas, pride ;)
[#2112469] 13.05.13 08:15 · odgovor na: (#2112172)
Odgovori   +    5
[dob]
> [sstanislav]
> Kakšno odgovornost za najete kredite, ki so pokriti samo še s teritorijem, si pa potem imel v mislih?

Diktator (milan kučan) je brez odgovornosti, pred ljudmi čist, opran z novimi mandati podeljenimi mu po letu 1991.
Govorimo o konkretnem človeku, ki izhaja iz Titovega diktatorskega režima, v katerem je tedaj vladala ideja komunizma, zato povsem mirno in odkrito lahko trdimo, da ta narod od kučana ni zahteval odgovornosti ne za propad prejšnje ne sedanje države. To kaže, da je ta narod neodgovoren, obnaša se neodgovorno.

Še več: trdim, da si s tem tlakuje pot za lastno, jasno da nekaznovano, neodgovornost v prihodnje. Ta narod planira zločin nad lastnimi potomci!

Reči, da diktator v polomu ni imel, ali da za sedanje stanje nima, nikakršne vloge, je seveda neumnost.

Tako kot ti to postavljaš, je področje Slovenije nepremičnina. Kdor je deželo zapravil, je isto, kot da jo je prodal. Resnici na ljubo, je ni niti obdeloval, da bi lahko trdili, da je imel kaj od nje; zato pa si je sposojal denar od tujcev.

Nekoč bi to lahko pomenilo, da bi nekdo sem vdrl in si preprosto vzel, kar je na papirju (na menici) napisano, da je njegovo. Če dolžnik nima drugega, s čimer lahko pokrije dolg, bo pa s hišo. S parcelo. Tako to gre. Človek, ki zapravi imetje, je, vsaj za moje pojme, pri zdravih otrocih, izdajalec najhujše sorte.

V novejšem času se je zadeva zapletla še s tem, da nas zdaj ne bi nihče okupiral, niti če bi naredili mednarodni konkurs za okupatorja in ga lepo prosili, naj nas okupira! To pa zato ne, ker predstavljamo strošek, ki si ga ne more privoščiti.

To njegovo (okupatorjevo!) oklevanje daje kučanu vtis in izgovor, da dela prav! In da se lahko vedno znova in znova zadolži, pa mu nihče nič ne more. Saj mi nič ne morejo, govorijo njegova dejanja, ko pa so bolj neumni od mene.

Ti Stane namreč ves čas razmišljaš, da je komu (bogve komu!) sploh še do tega, da bi nekaj imel, za nekaj skrbel, nekaj počel, posedoval, gojil, ustvarjal...žKOt bi ne opazil, da je Slovenija truplo v razpadanju, ki je je več na oni strani, kot tukaj; več je je mrtve, kot pa žive.

Material se ne obnaša več opredvidljivo znotraj tega registra, ki ga ti uporabljaš! Podobno, kot se to zgodi z materialom, ki je izgubil elastičnost v smislu povrnitve raztezkov v prejšnej stanje pred nategovanjem. Nekoč je ta masa bila enkrat preveč nategnjena in ne more več nazaj v prejšnje stanje. Lahko samo sanja o tem, da je modul razteznosti še enak prejšnjemu, vendar ni.

Zdaj vsi govorijo, da je treba mlade zaposliti, da bodo delali. Mladi ne bodo delali, ker jih boli kurac, da bi delali. Če bi hoteli delati, bi se že sami organizirali tako, da bi nekaj pametnega počeli. zdaj je prepozno. Zato se mi zdi skrajno bedasto, da ta država razmišlja o tem, da bi zatrla sivo ekonomijo, torej ravno tiste, ki sploh še kažejo kakšno voljo po tem, da bi nekaj počeli.

Ker je ta država neumna, jih bo zatrla, s tem pa izgubil vse tisto prebivalstvo, ki sploh še miga.
Rezultat: pri nas se nič ne splača! Splača se imeti rento in sicer tako, da ti jo poštar kar na dom prinese. Potem ta denar porabiš za hrano in ogrevanje.

Če ga nimaš, pa raje crkneš, kot da bi se uprl kučanu, ki je takšno mentaliteto in obnašanje vsadil temu narodu.

Vsi bančniki na svetu funkcionirajo po tem sistemu, da lahko žrtve vedno izsilijo, češ: Če bi rad od mene denar za življenje, boš delal tako, kot ti jaz ukažem!

Toda modul elastičnosti materiala je šel fkurac in po določenem času se materialu jebe kaj mu ti naročaš. Tačas je postal drug material, z drugačnimi lastnostmi. Ni več isti.

Reptiloidi (plenilci) in paraziti se niso utrudili ukazovati in predpisovati. Le sužnji, žrtve so se utrudile živeti.

Zdaj pa ti kar planiraj s podatki iz tabele, v kateri so vpisani razteznostni koeficienti in zraven računaj na to, da se bo človeški material obnašal enako, kot se je pred petdesetimi ali sto leti, ali pa stoletja pred tem.

Mene tukaj na forumu grabi žalost zaradi stvari, ki jih gledam, medtem ko berem te vaše teorije o tem, kako boste vrnili ekonomijo (da o etiki niti ne govorim!) nazaj v prejšnje stanje, torej v stanje, ki je bilo preden je prišlo do sesutja finančnih in drugih sistemov, ne nazadnje vrednostnih.

Predstavljaj si, da moraš s prekuhanim špagetkom poiskati kos klobase in ga vzeti ven iz vrele jote!
Ne bo šlo.

Pravila in orodja iz tistega prejšnjega registra ne bodo več delovala, še posebej zato ne, ker ta država sproti ubija še tisto malo avtoimunosti, ki je ta organizem premore.
To je vrtanje luknje v rešilni čoln!
Odlično dob.
Sem bila dogovorjena z mladim kirurgom, da me bo operiral po tem, ko mi naredijo EMG. Ko sem po nekaj tednih prišla nazaj z izvidi, sem izvedela, da je mladi kirurg medtem našel delo v Angliji in se dokončno izselil. Tu mu niso dovolili delati, kot bi bilo potrebno za zdravje prebivalstva, ker se varčuje na račun bolezni prebivalstva.
Kirurg si je našel svoj izhod. Nekaj tisoč izobraženih mladih prodornih kadrov je v tem letu zapustilo kučanov mafijski podel volčji brlog. Za prebivalstvo pa velja, da jih bo dokončno pokopala lastna neumnost v kateri zaradi privzgojene (namerna sprememba materiala) komoditete tako radi vztrajajo. Lažje se je namreč prilagoditi kučanizmu, kot si izboriti kaj boljšega.
Opurtunizem je že dobil svoj nadaljni boj in postal razkroj družbe. Na mesto mladih šolanih kadrov bo kučanizem poskrbel za uvoz nepismenih ljudi, ki bodo skrbli za bodočnost naroda z balkanskimi karnevali, kot je bil tisti v Stožicah, kjer nepismena publika skandira oblastnikom, ki imajo šenkano izobrazbo, saj pravi izobraženci z fakultetami EF in magisteriji znajo govoriti slovensko in angleško in tudi kaj pametnega povedati. Tile v Stožicah so še enkrat pokazali, da tega ne znajo, da pa se radi kažejo v javnosti s člani mafije s simboli preminule države. Niti tega ne razumejo po dveh desetletjih, da tiste države ni več.
[#2112473] 13.05.13 08:20 · odgovor na: (#2112244)
Odgovori   +    5
[janezpizdek]
klap klap klap klap in *****

PS
Gotofi smo! Preddestinirani za propad!

LP shaman
Jaz razumem, da smo že propadli, le da se tega večina noče zavedati. Mogoče čakajo, da bo kučan fuč. Potem bodo pa mogoče le videli, da je ustvaril pogorišče države.
anon-252293 sporočil: 702
[#2112537] 13.05.13 09:09 · odgovor na: (#2111408)
Odgovori   +    1
[denac]
> [MF-539631]
> > [rename]
> > > [MF-539631]
> > > Škoda bi lahko dal še komu drugemu možnost, sem upal da bo Zver al pa Vizjak. Mislim da bi z njima SDS brez težav enkrat zmagala na volitvah.
> >
> > Jazimam pa filing da ga bo nasledila Zverova zena. Je tudi boljsi retorik od ZVera.
>
> Meni je žal da ga ni zdej, ker z JJ ne bodo nikoli zmagali volitev

Volitve zmagajo jugovići.
Slovenci pa zmagamo NA volitvah.
Mogoče, ampak vseeno ne z JJ na čelu sds.
[#2112549] 13.05.13 09:15 · odgovor na: anon-79735 (#2112463)
Odgovori   +    1
[sstanislav]
> [Aleister]
> > [sstanislav]
> > Važno je, da si mu dala ;)
>
> Sem mislila, da te zanima samo sol. Ali soliter pa ne pride v poštev? Lp

Za izdelavo smodnika in farbanje klobas, pride ;)
Saj to so stvari, ki držijo pokonci državljane ti pa državo.
najobj sporočil: 32.332
[#2112579] 13.05.13 09:30 · odgovor na: mimoidoci (#2112349)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: najobj 13.05.2013 09:42
[mimoidoci]
> [najobj]
> > [mimoidoci]
>
> > > > > ... khmm, in potem se mimoidoči čudi in viha svoj nos, ko mu tovariš najobjestnejši pove, da je mimoidoči janšajzer v svoji najbolj izvorni obliki ...
> > > > >
> > > > > P.S.: računstvo do 100 te rahlo jebe, če sem tvoje seštevanje tukaj zgoraj prav razumel ...
> > >
> > > > Kaj te je zmotilo? Jaz SDS v gornji konstalaciji sploh ne bi volil. Bi pa lahko šel na volitve. A sem ti stopil na vrednote NOB ali kaj?
>
> > > ... ne, ampak si ziher že nekajkrat šel mimo Ravbarkomande, ne da bi prestopil mejo ...
>
> > ... ampak to je zgolj tvoja teorija, kaj bi če bi...
> ... čuj, jaz sem praktičen človek in vem, da je bilo tako www.shrani.si/f/42/U...novina.jpg prej, kako pa je zdaj, pa tudi ti menda že veš ... khmm, in da to ni zasluga domobrancev se menda tudi strinjava ... jebiga, koga drugega razen partizanov in domobrancev pa pri nas menda ni bilo, ki bi se takrat s kom tepel ...
Čuj, če bi bil ti praktičen človek, bi vedel, da za v Italijo ne rabiš pasoša ne na ravbarkomandi, ne kasneje.
... čuj, ne se smešit s takimi, no ...
Sicer pa, škoda ker revolucija ni zahtevala kar vseh Slovencev, razen tebe, pa bi ti lahko dandanes sam prestopal ravbarkomando brez pasoša, s prav posebnim užitkom in hvaležnostjo za tekovine. Ker bi veljal zgodovinski fakt, da si pač edini preživeli, bi se, tumpast kot si, z njim z lahkoto sprijaznil. Tvoj zgodovinski odnos je mentalno zelo skromen, da je tako pač moralo biti, vse drugačno bi bilo slabše. Tak princip zgodovine pa normalnemu človeku ne znese, vendar glede tega ti nisi med normalnimi.
... evo, še enkrat ... čuj, ne se smešit s takimi, no ...
Od tvojih opevanih revolucionarjev se pa garant nihče ni boril za meje, nekaterim so dopovedovali in dopovedali, da se borijo za svobodo, v resnici so se pa zase in za svoje ideale, ki so nato okupirali naš teritorij z brezumjem do dneva današnjega. Meje so abstrakten dosežek in predvsem naključen. Lahko bi pa dobili več, samo se srp, kladifce in petokraka niso dopadli zaveznikom.
... ja, brez srpa, kladifca in petokrake Slovenija do Tokija ... čuj, ne se smešit s takimi, no ...

P.S.: ker sva se midva tukaj že večkrat nategovala na to temo in ker se meni ne da več in ker imam jaz kar dober spomin in ker imajo Finance zelo dober iskalnik, sem samo za tebe v iskalniku v polje Poišči besedilo vpisal "mimoidoci je seronja" in sem ne da bi karkoli napisal v polje Avtor objave, dobil naslednji post forum.finance.si/?m=...142&single ... evo, probaj še ti sam, boš videl, da dela ... aja, pa ti kot že takrat sploh ni treba povedati, če si ti seronja ali pizda ...

... hahaha ... evo, janšajzerski dežurni forumski kreten s prvim minusom je že tukaj ... čuj, mimoidoči, pa ti si postal pravi vojni dobičkar, ker tebe - ko mene zminusirajo in zignorirajo - janšajzerski dežurni forumski kreteni na veliko splusarijo in sprijateljarijo, pa boš imel ti tako zdaj na moj račun še višji ajkju ali fakju ali oboje skupaj ...
[#2112617] 13.05.13 09:59 · odgovor na: najobj (#2112579)
Odgovori   +    5
[najobj]
> [mimoidoci]
> > [najobj]
> > > [mimoidoci]
> >
> > > > > > ... khmm, in potem se mimoidoči čudi in viha svoj nos, ko mu tovariš najobjestnejši pove, da je mimoidoči janšajzer v svoji najbolj izvorni obliki ...
> > > > > >
> > > > > > P.S.: računstvo do 100 te rahlo jebe, če sem tvoje seštevanje tukaj zgoraj prav razumel ...
> > > >
> > > > > Kaj te je zmotilo? Jaz SDS v gornji konstalaciji sploh ne bi volil. Bi pa lahko šel na volitve. A sem ti stopil na vrednote NOB ali kaj?
> >
> > > > ... ne, ampak si ziher že nekajkrat šel mimo Ravbarkomande, ne da bi prestopil mejo ...
> >
> > > ... ampak to je zgolj tvoja teorija, kaj bi če bi...

> > ... čuj, jaz sem praktičen človek in vem, da je bilo tako www.shrani.si/f/42/U...novina.jpg prej, kako pa je zdaj, pa tudi ti menda že veš ... khmm, in da to ni zasluga domobrancev se menda tudi strinjava ... jebiga, koga drugega razen partizanov in domobrancev pa pri nas menda ni bilo, ki bi se takrat s kom tepel ...

> Čuj, če bi bil ti praktičen človek, bi vedel, da za v Italijo ne rabiš pasoša ne na ravbarkomandi, ne kasneje.

... čuj, ne se smešit s takimi, no ...

> Sicer pa, škoda ker revolucija ni zahtevala kar vseh Slovencev, razen tebe, pa bi ti lahko dandanes sam prestopal ravbarkomando brez pasoša, s prav posebnim užitkom in hvaležnostjo za tekovine. Ker bi veljal zgodovinski fakt, da si pač edini preživeli, bi se, tumpast kot si, z njim z lahkoto sprijaznil. Tvoj zgodovinski odnos je mentalno zelo skromen, da je tako pač moralo biti, vse drugačno bi bilo slabše. Tak princip zgodovine pa normalnemu človeku ne znese, vendar glede tega ti nisi med normalnimi.

... evo, še enkrat ... čuj, ne se smešit s takimi, no ...

> Od tvojih opevanih revolucionarjev se pa garant nihče ni boril za meje, nekaterim so dopovedovali in dopovedali, da se borijo za svobodo, v resnici so se pa zase in za svoje ideale, ki so nato okupirali naš teritorij z brezumjem do dneva današnjega. Meje so abstrakten dosežek in predvsem naključen. Lahko bi pa dobili več, samo se srp, kladifce in petokraka niso dopadli zaveznikom.

... ja, brez srpa, kladifca in petokrake Slovenija do Tokija ... čuj, ne se smešit s takimi, no ...

P.S.: ker sva se midva tukaj že večkrat nategovala na to temo in ker se meni ne da več in ker imam jaz kar dober spomin in ker imajo Finance zelo dober iskalnik, sem samo za tebe v iskalniku v polje Poišči besedilo vpisal "mimoidoci je seronja" in sem ne da bi karkoli napisal v polje Avtor objave, dobil naslednji post forum.finance.si/?m=...142&single ... evo, probaj še ti sam, boš videl, da dela ... aja, pa ti kot že takrat sploh ni treba povedati, če si ti seronja ali pizda ...

... hahaha ... evo, janšajzerski dežurni forumski kreten s prvim minusom je že tukaj ... čuj, mimoidoči, pa ti si postal pravi vojni dobičkar, ker tebe - ko mene zminusirajo in zignorirajo - janšajzerski dežurni forumski kreteni na veliko splusarijo in sprijateljarijo, pa boš imel ti tako zdaj na moj račun še višji ajkju ali fakju ali oboje skupaj ...
Hehe, ti si meni ful smešen. Čuj pa nea se vedno ti vame obregat, če potem ugotoviš, da sva se to že pogovarjala in da kasiraš minuse. Morda pa forumski kreteni, ki ti talajo minuse opazijo tvojo nekonsistentnost in samogovore.

Evo primer: nekdaj sem bil seronja in pizda, po novem si me pa še za janšajzarja najdu. Iz čistega miru. Torej sva le aktualna in se ne ponavljava.
anon-79735 sporočil: 16.531
[#2112621] 13.05.13 10:06 · odgovor na: anon-178479 (#2112549)
Odgovori   +    1
[Aleister]
> [sstanislav]
> > [Aleister]
> > > [sstanislav]
> > > Važno je, da si mu dala ;)
> >
> > Sem mislila, da te zanima samo sol. Ali soliter pa ne pride v poštev? Lp
>
> Za izdelavo smodnika in farbanje klobas, pride ;)
Saj to so stvari, ki držijo pokonci državljane ti pa državo.
Saj ni res, pa je;)
anon-293268 sporočil: 1.693
[#2112630] 13.05.13 10:09 · odgovor na: macon (#2112332)
Odgovori   +    0
[macon]
> [mhorva35]
> > [picikato]
> > > [njivar] Spoznajmo že enkrat, kje smo, Slovenceljni (kako že gre tista: dva Slovenca – tri budale…)!
> >
> > ... dva Slovenca - trije komunisti ...
> >
> > Slovenceljnov ni na zemljevidu: www.lustration.net/
>
> Spet so kumunjare nategnili svet!
>
> Novega lastnika POP TV seveda ni treba posebej predstavljati: Time Warner je druga največja korporacija na svetu v zabavni industriji in medijih. Lani je znašal njen promet 29 milijard dolarjev. Je lastnica kinematografske družbe Warner Bros, od Teda Turnerja je pred leti odkupila televizijski program CNN, v njeni televizijski ponudbi najdemo tudi svetovno uveljavljeni HBO. Na področju tiskanih medijev pod znamko Time Warner prednjačijo Time in Sports Illustrated. Lastniška struktura medijskega velikana je zelo razvejena: največji lastnik je s komaj 5,47 odstotka družba Dodge & Cox. Najbolj prepoznaven obraz pa je direktor Jeff Bewkes, ki je Time Warner ponovno dvigniti, potem ko se je razdrla poslovna poroka Time Warner-Aol.
>
> Kaj pa, če se skriva razlika zgolj v drobnem tisku?

Dol visi Američanom za lokalne posebneže, z njimi so sprejeli dogovor, da jim v žep pade 70% ali več oglaševalskega kolača in potem slovenski fdv kadri pač lahko nabijajo po komunajzarsko. Drugih novinarskih kadrov itak skoraj ni ali pač?
Verjetno res, temu pa res ni kaj dodati. Lokalni posebneži pa na žurko!
[#2112648] 13.05.13 10:24 · odgovor na: mimoidoci (#2112617)
Odgovori   +    4
[mimoidoci]
> [najobj]
> > [mimoidoci]
> > > [najobj]
> > > > [mimoidoci]
> > >
> > > > > > > ... khmm, in potem se mimoidoči čudi in viha svoj nos, ko mu tovariš najobjestnejši pove, da je mimoidoči janšajzer v svoji najbolj izvorni obliki ...
> > > > > > >
> > > > > > > P.S.: računstvo do 100 te rahlo jebe, če sem tvoje seštevanje tukaj zgoraj prav razumel ...
> > > > > > Kaj te je zmotilo? Jaz SDS v gornji konstalaciji sploh ne bi volil. Bi pa lahko šel na volitve. A sem ti stopil na vrednote NOB ali kaj?
> > >
> > > > > ... ne, ampak si ziher že nekajkrat šel mimo Ravbarkomande, ne da bi prestopil mejo ...
> > >
> > > > ... ampak to je zgolj tvoja teorija, kaj bi če bi...
> > > ... čuj, jaz sem praktičen človek in vem, da je bilo tako www.shrani.si/f/42/U...novina.jpg prej, kako pa je zdaj, pa tudi ti menda že veš ... khmm, in da to ni zasluga domobrancev se menda tudi strinjava ... jebiga, koga drugega razen partizanov in domobrancev pa pri nas menda ni bilo, ki bi se takrat s kom tepel ...
>
> > Čuj, če bi bil ti praktičen človek, bi vedel, da za v Italijo ne rabiš pasoša ne na ravbarkomandi, ne kasneje.
>
> ... čuj, ne se smešit s takimi, no ...
>
> > Sicer pa, škoda ker revolucija ni zahtevala kar vseh Slovencev, razen tebe, pa bi ti lahko dandanes sam prestopal ravbarkomando brez pasoša, s prav posebnim užitkom in hvaležnostjo za tekovine. Ker bi veljal zgodovinski fakt, da si pač edini preživeli, bi se, tumpast kot si, z njim z lahkoto sprijaznil. Tvoj zgodovinski odnos je mentalno zelo skromen, da je tako pač moralo biti, vse drugačno bi bilo slabše. Tak princip zgodovine pa normalnemu človeku ne znese, vendar glede tega ti nisi med normalnimi.
>
> ... evo, še enkrat ... čuj, ne se smešit s takimi, no ...
>
> > Od tvojih opevanih revolucionarjev se pa garant nihče ni boril za meje, nekaterim so dopovedovali in dopovedali, da se borijo za svobodo, v resnici so se pa zase in za svoje ideale, ki so nato okupirali naš teritorij z brezumjem do dneva današnjega. Meje so abstrakten dosežek in predvsem naključen. Lahko bi pa dobili več, samo se srp, kladifce in petokraka niso dopadli zaveznikom.
>
> ... ja, brez srpa, kladifca in petokrake Slovenija do Tokija ... čuj, ne se smešit s takimi, no ...
>
>
> P.S.: ker sva se midva tukaj že večkrat nategovala na to temo in ker se meni ne da več in ker imam jaz kar dober spomin in ker imajo Finance zelo dober iskalnik, sem samo za tebe v iskalniku v polje Poišči besedilo vpisal "mimoidoci je seronja" in sem ne da bi karkoli napisal v polje Avtor objave, dobil naslednji post forum.finance.si/?m=...142&single ... evo, probaj še ti sam, boš videl, da dela ... aja, pa ti kot že takrat sploh ni treba povedati, če si ti seronja ali pizda ...
>
>
> ... hahaha ... evo, janšajzerski dežurni forumski kreten s prvim minusom je že tukaj ... čuj, mimoidoči, pa ti si postal pravi vojni dobičkar, ker tebe - ko mene zminusirajo in zignorirajo - janšajzerski dežurni forumski kreteni na veliko splusarijo in sprijateljarijo, pa boš imel ti tako zdaj na moj račun še višji ajkju ali fakju ali oboje skupaj ...
Hehe, ti si meni ful smešen. Čuj pa nea se vedno ti vame obregat, če potem ugotoviš, da sva se to že pogovarjala in da kasiraš minuse. Morda pa forumski kreteni, ki ti talajo minuse opazijo tvojo nekonsistentnost in samogovore.

Evo primer: nekdaj sem bil seronja in pizda, po novem si me pa še za janšajzarja najdu. Iz čistega miru. Torej sva le aktualna in se ne ponavljava.
... čuj, edina - ampak res edina - skupna točka vseh janšajzerjev je njihovo zaničevanje vsega, kar je tako ali drugače povezano s partizanstvom ... evo, tako da si ti janšajzer že od nekdaj, le da sem si jaz ta izraz malo kasneje izmislil ...

P.S.: beseda janšajzer temelji na nemški besedi "scheiße", tako da imaš tukaj vsekakor prav, kar se aktualnosti oziroma neponavljanja tiče ...
[#2112677] 13.05.13 10:55 · odgovor na: najobj (#2112648)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: mimoidoci 13.05.2013 10:59
[najobj]
> [mimoidoci]
> > [najobj]
> > > [mimoidoci]
> > > > [najobj]
> > > > > [mimoidoci]
> > > >
> > > > > > > > ... khmm, in potem se mimoidoči čudi in viha svoj nos, ko mu tovariš najobjestnejši pove, da je mimoidoči janšajzer v svoji najbolj izvorni obliki ...
> > > > > > > >
> > > > > > > > P.S.: računstvo do 100 te rahlo jebe, če sem tvoje seštevanje tukaj zgoraj prav razumel ...

> > > > > > > Kaj te je zmotilo? Jaz SDS v gornji konstalaciji sploh ne bi volil. Bi pa lahko šel na volitve. A sem ti stopil na vrednote NOB ali kaj?
> > > >
> > > > > > ... ne, ampak si ziher že nekajkrat šel mimo Ravbarkomande, ne da bi prestopil mejo ...
> > > >
> > > > > ... ampak to je zgolj tvoja teorija, kaj bi če bi...

> > > > ... čuj, jaz sem praktičen človek in vem, da je bilo tako www.shrani.si/f/42/U...novina.jpg prej, kako pa je zdaj, pa tudi ti menda že veš ... khmm, in da to ni zasluga domobrancev se menda tudi strinjava ... jebiga, koga drugega razen partizanov in domobrancev pa pri nas menda ni bilo, ki bi se takrat s kom tepel ...
> >
> > > Čuj, če bi bil ti praktičen človek, bi vedel, da za v Italijo ne rabiš pasoša ne na ravbarkomandi, ne kasneje.
> >
> > ... čuj, ne se smešit s takimi, no ...
> >
> > > Sicer pa, škoda ker revolucija ni zahtevala kar vseh Slovencev, razen tebe, pa bi ti lahko dandanes sam prestopal ravbarkomando brez pasoša, s prav posebnim užitkom in hvaležnostjo za tekovine. Ker bi veljal zgodovinski fakt, da si pač edini preživeli, bi se, tumpast kot si, z njim z lahkoto sprijaznil. Tvoj zgodovinski odnos je mentalno zelo skromen, da je tako pač moralo biti, vse drugačno bi bilo slabše. Tak princip zgodovine pa normalnemu človeku ne znese, vendar glede tega ti nisi med normalnimi.
> >
> > ... evo, še enkrat ... čuj, ne se smešit s takimi, no ...
> >
> > > Od tvojih opevanih revolucionarjev se pa garant nihče ni boril za meje, nekaterim so dopovedovali in dopovedali, da se borijo za svobodo, v resnici so se pa zase in za svoje ideale, ki so nato okupirali naš teritorij z brezumjem do dneva današnjega. Meje so abstrakten dosežek in predvsem naključen. Lahko bi pa dobili več, samo se srp, kladifce in petokraka niso dopadli zaveznikom.
> >
> > ... ja, brez srpa, kladifca in petokrake Slovenija do Tokija ... čuj, ne se smešit s takimi, no ...
> >
> >
> > P.S.: ker sva se midva tukaj že večkrat nategovala na to temo in ker se meni ne da več in ker imam jaz kar dober spomin in ker imajo Finance zelo dober iskalnik, sem samo za tebe v iskalniku v polje Poišči besedilo vpisal "mimoidoci je seronja" in sem ne da bi karkoli napisal v polje Avtor objave, dobil naslednji post forum.finance.si/?m=...142&single ... evo, probaj še ti sam, boš videl, da dela ... aja, pa ti kot že takrat sploh ni treba povedati, če si ti seronja ali pizda ...
> >
> >
> > ... hahaha ... evo, janšajzerski dežurni forumski kreten s prvim minusom je že tukaj ... čuj, mimoidoči, pa ti si postal pravi vojni dobičkar, ker tebe - ko mene zminusirajo in zignorirajo - janšajzerski dežurni forumski kreteni na veliko splusarijo in sprijateljarijo, pa boš imel ti tako zdaj na moj račun še višji ajkju ali fakju ali oboje skupaj ...

> Hehe, ti si meni ful smešen. Čuj pa nea se vedno ti vame obregat, če potem ugotoviš, da sva se to že pogovarjala in da kasiraš minuse. Morda pa forumski kreteni, ki ti talajo minuse opazijo tvojo nekonsistentnost in samogovore.
>
> Evo primer: nekdaj sem bil seronja in pizda, po novem si me pa še za janšajzarja najdu. Iz čistega miru. Torej sva le aktualna in se ne ponavljava.

... čuj, edina - ampak res edina - skupna točka vseh janšajzerjev je njihovo zaničevanje vsega, kar je tako ali drugače povezano s partizanstvom ... evo, tako da si ti janšajzer že od nekdaj, le da sem si jaz ta izraz malo kasneje izmislil ...

P.S.: beseda janšajzer temelji na nemški besedi "scheiße", tako da imaš tukaj vsekakor prav, kar se aktualnosti oziroma neponavljanja tiče ...
Auuuu, s tole definicijo janšajzerstva boš pa še na kakšnem drugem forumu težko prišel skozi. Opredelitev zaničevanja partizanstva je lahko zelo zoprna reč. Borci za tekovine so namreč za zaničevanje in ponarejanje zgodovine NOB obtožili že tiste, ki so zgodovino hoteli zgolj dopolnit z odkrivanjem še druge strani medalje. Pa je takoj prišlo do drugorazrednosti, ukinjanja sredstev in abstraktnih obtoževanj "a la preštevanje kosti" ipd. Za prave borce za tekovine, kamor spadaš tudi ti, je zaničevanje partizanstva že samo odkrivanje doslej zakritega, da ne omenjam kakšnih pravnih postopkov zoper ideološke krvnike in sostorilce. Naj ukinemo torej temelje zgodovinopisja, da izkoreninimo janšajzerstvo? Jaz bi na FF raje reduciral nekatere druge katedre, hehe, če me sploh razumeš. Pravne aspekte in pravne norme smo pa itak že odjebali, zato je ta država kjer je. V pravni ilegali kot ilegalčki v VOS.
pcs sporočil: 5.498
[#2112698] 13.05.13 11:12 · odgovor na: pcs (#2111801)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: pcs 13.05.2013 11:12
[pcs]
> Smo stranka sodelovanja, ne izključevanja. "Kdor ni proti nam, je lahko z nami, je dodal.

Po nedavnem "diplomatskem" zlivanju gnojnice na DL, SLS in Desus (ne rečem, da si ne zaslužijo) se samodeklarirajo kot stranka "sodelovanja"?!?

Lp,
M
Če nekdo navaja gola dejstva in ti ta dejstva niso všeč, mu daš minus in potem se celotna realnost prilagodi temu kar si ti želiš?

Minusarji ste butalci par excellence.

Lp,
M
[#2112729] 13.05.13 11:33 · odgovor na: (#2111842)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: pcs 13.05.2013 11:34
[janezpizdek]
Moj kriterij je simpl in jasen: Kdor je bodisi član komunističnih tolp, bodisi voli komunistične tolpe, bodisi je za koalicijo s komunisti, bodisi mu je všeč ena sama od vseh sprijenih komunističnih doktrin in ali praks, je za mene komunist. Amen! As simple as that, dude.
Po tem tvojem lastnem kriteriju je tvoj bog JJ temno rdeč komunist, že večkrat je sodeloval z DESUS-om in SLS (tam imaš komunajzarskih doktrin kolikor češ), poleg tega je tu seznam davkov, ki jih je dvignil Janša:
www.twitlonger.com/s.../n_1rk5g98

Harače dvigajo komunisteki, Shamane moj. Si videl spremembo delovne zakonodaje, po kateri je s.p. upravičen do odpravnine, če dela večino posla z enim naročnikom in ga ta pošlje v pm? Tega ni niti v Severni Koreji, tvoj bog je sprejel ta briljanten zakon.
Znimiv je paradoks, da se skoraj vsi zavedajo oz čutijo, da je biti komunist nekaj zlega in sprijenega, sprevrženega, lopovskega, zločinskega, zato se vsi kot hudič križa branijo, da bi jih kdo prepoznal za komuniste, (tak, recimo, kot je Lindo motilo, da jo prepoznavajo za prostitutko), pa zdrknejo v lindasindromsko stanje duha, pa zanikajo da so komunisti, medtem ko se vračajo z volišča kjer so volili enega izmed derivatov oz reciklatov kompartije. "Volim sicer Desus oz Jankovićevo oz Kučanovo PS, ma nisem komunist oz nacionaletatosocialist, ...eee...e..majke mi sudija". hehe.

"Argumentirajo" pa na tisoče načinov, tudi tako, kot ti.
Nimaš pojma o čem govoriš, jaz sem volil JJ-ja in ga imam vso pravico kritizirat.
Moje tretje sporočilo je bilo, da bi Janša moral zavrniti koaliranje oz "sodelovanje" z naštetimi ultrapravovernimi komutalibani ne glede na to, da bi to morebiti pomenilo biti nenehno v opoziciji. To je preprosto tako zelo nenormalno in sprijeno in nedopustno, da se tega ne dela za nobeno ceno.
V opoziciji ne moreš nič spremeniti, iz tebe govori nerazumen brezpogojni vernik v lik in delo JJ.

Medtem pa obe plemeni temno in svetlordečih Lemmingov družno skačeta v prepad.

2% populacije (libertarci) pa gleda in se čudi in kasira minuse z obeh strani, ker noče skočiti zraven.

Lp,
M
anon-295127 sporočil: 3.275
[#2112848] 13.05.13 13:22 · odgovor na: macon (#2112336)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-295127 13.05.2013 13:41
[macon]
> [bozo666]
> Če bi bili mi res demokratična in pravna država, bi stranko, ki vzpodbuja nestrpnost ( primer IZBRISANI ali napad na borce proti nacizmu in fašizmu, ali opravičevanje kolaboracije z nacisti in fašisti...ipd )enostavno izbrisali iz registra političnih strank.Po napadu na predsednika države s ponarejejnem listin bi jo morali enostavno ukinti. Tudi za primer drugim, ki jim sicer take svinjarije niso padle na pamet, pa vendar.
>
> To napako so naredili v predvojni Nemčiji in vsi vemo kam to na koncu pripelje.
>
> Ein Volk, ein Reich , ein Fuerer.......to so zadeve, ki niso ljudem prinesle nič dobrega. Začelo se je s sovraštvom do Judov....in končalo z razrušeno Evropo.
>
> Tudi NSDAP je ponarejala in prenarejala, manipulirala in drugače misleče zatirala. Tudi tam je bil vodja nezmotljiv.
>
> Tak "kimilsungovski " kongres je dokaz, da smo daleč od demokraije.SDS strumno koraka "naprej v stare čase".

Umska sirota, komunisti ste v EU izenačeni z naciji in fašiji. Množično in načrtno ste pobijali in tlačili ljudi. Zavedaj se, da je tvoja politična orientacija orientacija smeti, ki ji ni prostora v EU.

Kupi si enosmerno karto in pojdi h kimom, tam te bodo veseli. Dobil boš že opremljeno majceno stanovanje in bone za menzo, potem pa boš lahko po 12 ur fizikalil. Ob devetih pa vsi spat, ker izklopijo štrom. Tebi in podobnim ni mesta v Evropi, civilizacijska sramota ste. Odpadki.
Da, pravi ste odpadki, tukaj ni nobenega dvoma. Pa še večni luzerji povrhu, ki drugim diktirajo, kaj jim gospodarji iz Evrope naročijo. Vi lahko -zmagate- le za trenutek, pa še to s pomočjo vaših prijateljev iz tujine. Vaš genski zapis kolaborantov je pač takšen in prav nič si ne morete pomagati. ;)

In oni zbor nove sds partije ni prav noben korak proti tistim pravim lopovskim omrežjem, ki hromijo to državo, saj je vaš nesmrti precednik majer veliki galantno obšel črno in še kakšno drugo omrežje, kar je vam, sds ovcam v bistvu vseeno. Je pa -po njegovi napovedi- to korak proti -rdečim- omrežjem, torej zopet ideološko konceptuiran in kot tak v bistvu novi korak k izzivanje državljanske vojne, saj to pomeni nič drugega kot -kdor ni z nami je proti nam- !

In upam, da ti bo zadoščeno, če bo do tega, kar kvazi-desničarji tako vneto izzivate res prišlo, le da sem jaz pokanje že doživel in vem kaj to pomeni, ti pa samo fantaziraš. Takrat se boš (morda) zbudil iz svojih -Evropskih- sanj tudi ti in pa še kak od tvojih kolegov na forumu. In tuji gospodarji vam vaših riti ne bodo reševali, kot to niso storili niti tedaj, verjemi mi.

cheers
[#2112921] 13.05.13 14:34 · odgovor na: mimoidoci (#2112677)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: najobj 13.05.2013 14:46
[mimoidoci]
> [najobj]
> > [mimoidoci]
> > > [najobj]
> > > > [mimoidoci]
> > > > > [najobj]
> > > > > > [mimoidoci]
> > > > >
> > > > > > > > > ... khmm, in potem se mimoidoči čudi in viha svoj nos, ko mu tovariš najobjestnejši pove, da je mimoidoči janšajzer v svoji najbolj izvorni obliki ...
> > > > > > > > >
> > > > > > > > > P.S.: računstvo do 100 te rahlo jebe, če sem tvoje seštevanje tukaj zgoraj prav razumel ...
>
> > > > > > > > Kaj te je zmotilo? Jaz SDS v gornji konstalaciji sploh ne bi volil. Bi pa lahko šel na volitve. A sem ti stopil na vrednote NOB ali kaj?
> > > > >
> > > > > > > ... ne, ampak si ziher že nekajkrat šel mimo Ravbarkomande, ne da bi prestopil mejo ...
> > > > >
> > > > > > ... ampak to je zgolj tvoja teorija, kaj bi če bi...
> > > > > ... čuj, jaz sem praktičen človek in vem, da je bilo tako www.shrani.si/f/42/U...novina.jpg prej, kako pa je zdaj, pa tudi ti menda že veš ... khmm, in da to ni zasluga domobrancev se menda tudi strinjava ... jebiga, koga drugega razen partizanov in domobrancev pa pri nas menda ni bilo, ki bi se takrat s kom tepel ...
> > >
> > > > Čuj, če bi bil ti praktičen človek, bi vedel, da za v Italijo ne rabiš pasoša ne na ravbarkomandi, ne kasneje.
> > >
> > > ... čuj, ne se smešit s takimi, no ...
> > >
> > > > Sicer pa, škoda ker revolucija ni zahtevala kar vseh Slovencev, razen tebe, pa bi ti lahko dandanes sam prestopal ravbarkomando brez pasoša, s prav posebnim užitkom in hvaležnostjo za tekovine. Ker bi veljal zgodovinski fakt, da si pač edini preživeli, bi se, tumpast kot si, z njim z lahkoto sprijaznil. Tvoj zgodovinski odnos je mentalno zelo skromen, da je tako pač moralo biti, vse drugačno bi bilo slabše. Tak princip zgodovine pa normalnemu človeku ne znese, vendar glede tega ti nisi med normalnimi.
> > >
> > > ... evo, še enkrat ... čuj, ne se smešit s takimi, no ...
> > >
> > > > Od tvojih opevanih revolucionarjev se pa garant nihče ni boril za meje, nekaterim so dopovedovali in dopovedali, da se borijo za svobodo, v resnici so se pa zase in za svoje ideale, ki so nato okupirali naš teritorij z brezumjem do dneva današnjega. Meje so abstrakten dosežek in predvsem naključen. Lahko bi pa dobili več, samo se srp, kladifce in petokraka niso dopadli zaveznikom.
> > >
> > > ... ja, brez srpa, kladifca in petokrake Slovenija do Tokija ... čuj, ne se smešit s takimi, no ...
> > >
> > >
> > > P.S.: ker sva se midva tukaj že večkrat nategovala na to temo in ker se meni ne da več in ker imam jaz kar dober spomin in ker imajo Finance zelo dober iskalnik, sem samo za tebe v iskalniku v polje Poišči besedilo vpisal "mimoidoci je seronja" in sem ne da bi karkoli napisal v polje Avtor objave, dobil naslednji post forum.finance.si/?m=...142&single ... evo, probaj še ti sam, boš videl, da dela ... aja, pa ti kot že takrat sploh ni treba povedati, če si ti seronja ali pizda ...
> > >
> > >
> > > ... hahaha ... evo, janšajzerski dežurni forumski kreten s prvim minusom je že tukaj ... čuj, mimoidoči, pa ti si postal pravi vojni dobičkar, ker tebe - ko mene zminusirajo in zignorirajo - janšajzerski dežurni forumski kreteni na veliko splusarijo in sprijateljarijo, pa boš imel ti tako zdaj na moj račun še višji ajkju ali fakju ali oboje skupaj ...
> > Hehe, ti si meni ful smešen. Čuj pa nea se vedno ti vame obregat, če potem ugotoviš, da sva se to že pogovarjala in da kasiraš minuse. Morda pa forumski kreteni, ki ti talajo minuse opazijo tvojo nekonsistentnost in samogovore.
> >
> > Evo primer: nekdaj sem bil seronja in pizda, po novem si me pa še za janšajzarja najdu. Iz čistega miru. Torej sva le aktualna in se ne ponavljava.
>
> ... čuj, edina - ampak res edina - skupna točka vseh janšajzerjev je njihovo zaničevanje vsega, kar je tako ali drugače povezano s partizanstvom ... evo, tako da si ti janšajzer že od nekdaj, le da sem si jaz ta izraz malo kasneje izmislil ...
>
> P.S.: beseda janšajzer temelji na nemški besedi "scheiße", tako da imaš tukaj vsekakor prav, kar se aktualnosti oziroma neponavljanja tiče ...
Auuuu, s tole definicijo janšajzerstva boš pa še na kakšnem drugem forumu težko prišel skozi. Opredelitev zaničevanja partizanstva je lahko zelo zoprna reč. Borci za tekovine so namreč za zaničevanje in ponarejanje zgodovine NOB obtožili že tiste, ki so zgodovino hoteli zgolj dopolnit z odkrivanjem še druge strani medalje. Pa je takoj prišlo do drugorazrednosti, ukinjanja sredstev in abstraktnih obtoževanj "a la preštevanje kosti" ipd. Za prave borce za tekovine, kamor spadaš tudi ti, je zaničevanje partizanstva že samo odkrivanje doslej zakritega, da ne omenjam kakšnih pravnih postopkov zoper ideološke krvnike in sostorilce. Naj ukinemo torej temelje zgodovinopisja, da izkoreninimo janšajzerstvo? Jaz bi na FF raje reduciral nekatere druge katedre, hehe, če me sploh razumeš. Pravne aspekte in pravne norme smo pa itak že odjebali, zato je ta država kjer je. V pravni ilegali kot ilegalčki v VOS.
... ja, za prave borce za tekovine, kamor spadam tudi jaz, je čisto zares zaničevanje temeljev zdrave pameti, ko janšajzerski neozgodovinarji s takšnimi www.shrani.si/f/1y/D...5546-1.jpg še svežimi avtentičnimi dokumenti odkrivate doslej zakrito ...

P.S.: toti dokument, kjer je Kidrič v točki 11. najoriginalnejšega dokumenta leta 1941 znal povedat, kaj se bo zgodilo za dve leti vnaprej in kjer je on v točki 7. istega avtentičnega dokumenta napisal, da bo on likvidiral vse slovenske intelektualce, študente in kavarniške političarje, se je kot kronski dokaz zločinov nekaj cajta svaljkal po totem forumu in ga je pohvalil celo sam forumski šaman za toto vašo zakrito polpreteklo preteklost ... evo, zdaj sem še eno pomembno zadevo na totem svežem avtentičnem dokumentu prebral, pa ne vem, kako si naj razlagam Kidričev ukaz v točki 14., češ da mora 16.septembra 1941 njegovih nekaj deset komunistov zasesti vse javne urade in vse življensko važne ustanove kakor tudi prometna središča ... čuj, kako so oni to izvedli poleg vseh Nemcev in Italijanov in kaj so si komunisti z zasedenimi javnimi uradi in vsemi življensko važnimi ustanovami in prometnimi središči pomagali, ha ? ... khmm, ti si stručko za vojaško taktiko, pa mi boš ziher znal povedati, kako je zdaj s tem ... aja, če pa ne, pa lahko onega vašega Dežmana vprašaš, ker je on ziher Kidriču toti avtentični dokument odkrivanja zakritega pomagal pisat, če ga že ni kar sam napisal ...
[#2112990] 13.05.13 16:22 · odgovor na: najobj (#2112921)
Odgovori   +    3
[najobj]
> [mimoidoci]
> > [najobj]
> > > [mimoidoci]
> > > > [najobj]
> > > > > [mimoidoci]
> > > > > > [najobj]
> > > > > > > [mimoidoci]
> > > > > >
> > > > > > > > > > ... khmm, in potem se mimoidoči čudi in viha svoj nos, ko mu tovariš najobjestnejši pove, da je mimoidoči janšajzer v svoji najbolj izvorni obliki ...
> > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > P.S.: računstvo do 100 te rahlo jebe, če sem tvoje seštevanje tukaj zgoraj prav razumel ...
> >
> > > > > > > > > Kaj te je zmotilo? Jaz SDS v gornji konstalaciji sploh ne bi volil. Bi pa lahko šel na volitve. A sem ti stopil na vrednote NOB ali kaj?
> > > > > >
> > > > > > > > ... ne, ampak si ziher že nekajkrat šel mimo Ravbarkomande, ne da bi prestopil mejo ...
> > > > > >
> > > > > > > ... ampak to je zgolj tvoja teorija, kaj bi če bi...

> > > > > > ... čuj, jaz sem praktičen človek in vem, da je bilo tako www.shrani.si/f/42/U...novina.jpg prej, kako pa je zdaj, pa tudi ti menda že veš ... khmm, in da to ni zasluga domobrancev se menda tudi strinjava ... jebiga, koga drugega razen partizanov in domobrancev pa pri nas menda ni bilo, ki bi se takrat s kom tepel ...
> > > >
> > > > > Čuj, če bi bil ti praktičen človek, bi vedel, da za v Italijo ne rabiš pasoša ne na ravbarkomandi, ne kasneje.
> > > >
> > > > ... čuj, ne se smešit s takimi, no ...
> > > >
> > > > > Sicer pa, škoda ker revolucija ni zahtevala kar vseh Slovencev, razen tebe, pa bi ti lahko dandanes sam prestopal ravbarkomando brez pasoša, s prav posebnim užitkom in hvaležnostjo za tekovine. Ker bi veljal zgodovinski fakt, da si pač edini preživeli, bi se, tumpast kot si, z njim z lahkoto sprijaznil. Tvoj zgodovinski odnos je mentalno zelo skromen, da je tako pač moralo biti, vse drugačno bi bilo slabše. Tak princip zgodovine pa normalnemu človeku ne znese, vendar glede tega ti nisi med normalnimi.
> > > >
> > > > ... evo, še enkrat ... čuj, ne se smešit s takimi, no ...
> > > >
> > > > > Od tvojih opevanih revolucionarjev se pa garant nihče ni boril za meje, nekaterim so dopovedovali in dopovedali, da se borijo za svobodo, v resnici so se pa zase in za svoje ideale, ki so nato okupirali naš teritorij z brezumjem do dneva današnjega. Meje so abstrakten dosežek in predvsem naključen. Lahko bi pa dobili več, samo se srp, kladifce in petokraka niso dopadli zaveznikom.
> > > >
> > > > ... ja, brez srpa, kladifca in petokrake Slovenija do Tokija ... čuj, ne se smešit s takimi, no ...
> > > >
> > > >
> > > > P.S.: ker sva se midva tukaj že večkrat nategovala na to temo in ker se meni ne da več in ker imam jaz kar dober spomin in ker imajo Finance zelo dober iskalnik, sem samo za tebe v iskalniku v polje Poišči besedilo vpisal "mimoidoci je seronja" in sem ne da bi karkoli napisal v polje Avtor objave, dobil naslednji post forum.finance.si/?m=...142&single ... evo, probaj še ti sam, boš videl, da dela ... aja, pa ti kot že takrat sploh ni treba povedati, če si ti seronja ali pizda ...
> > > >
> > > >
> > > > ... hahaha ... evo, janšajzerski dežurni forumski kreten s prvim minusom je že tukaj ... čuj, mimoidoči, pa ti si postal pravi vojni dobičkar, ker tebe - ko mene zminusirajo in zignorirajo - janšajzerski dežurni forumski kreteni na veliko splusarijo in sprijateljarijo, pa boš imel ti tako zdaj na moj račun še višji ajkju ali fakju ali oboje skupaj ...

> > > Hehe, ti si meni ful smešen. Čuj pa nea se vedno ti vame obregat, če potem ugotoviš, da sva se to že pogovarjala in da kasiraš minuse. Morda pa forumski kreteni, ki ti talajo minuse opazijo tvojo nekonsistentnost in samogovore.
> > >
> > > Evo primer: nekdaj sem bil seronja in pizda, po novem si me pa še za janšajzarja najdu. Iz čistega miru. Torej sva le aktualna in se ne ponavljava.
> >
> > ... čuj, edina - ampak res edina - skupna točka vseh janšajzerjev je njihovo zaničevanje vsega, kar je tako ali drugače povezano s partizanstvom ... evo, tako da si ti janšajzer že od nekdaj, le da sem si jaz ta izraz malo kasneje izmislil ...
> >
> > P.S.: beseda janšajzer temelji na nemški besedi "scheiße", tako da imaš tukaj vsekakor prav, kar se aktualnosti oziroma neponavljanja tiče ...

> Auuuu, s tole definicijo janšajzerstva boš pa še na kakšnem drugem forumu težko prišel skozi. Opredelitev zaničevanja partizanstva je lahko zelo zoprna reč. Borci za tekovine so namreč za zaničevanje in ponarejanje zgodovine NOB obtožili že tiste, ki so zgodovino hoteli zgolj dopolnit z odkrivanjem še druge strani medalje. Pa je takoj prišlo do drugorazrednosti, ukinjanja sredstev in abstraktnih obtoževanj "a la preštevanje kosti" ipd. Za prave borce za tekovine, kamor spadaš tudi ti, je zaničevanje partizanstva že samo odkrivanje doslej zakritega, da ne omenjam kakšnih pravnih postopkov zoper ideološke krvnike in sostorilce. Naj ukinemo torej temelje zgodovinopisja, da izkoreninimo janšajzerstvo? Jaz bi na FF raje reduciral nekatere druge katedre, hehe, če me sploh razumeš. Pravne aspekte in pravne norme smo pa itak že odjebali, zato je ta država kjer je. V pravni ilegali kot ilegalčki v VOS.

... ja, za prave borce za tekovine, kamor spadam tudi jaz, je čisto zares zaničevanje temeljev zdrave pameti, ko janšajzerski neozgodovinarji s takšnimi www.shrani.si/f/1y/D...5546-1.jpg še svežimi avtentičnimi dokumenti odkrivate doslej zakrito ...

P.S.: toti dokument, kjer je Kidrič v točki 11. najoriginalnejšega dokumenta leta 1941 znal povedat, kaj se bo zgodilo za dve leti vnaprej in kjer je on v točki 7. istega avtentičnega dokumenta napisal, da bo on likvidiral vse slovenske intelektualce, študente in kavarniške političarje, se je kot kronski dokaz zločinov nekaj cajta svaljkal po totem forumu in ga je pohvalil celo sam forumski šaman za toto vašo zakrito polpreteklo preteklost ... evo, zdaj sem še eno pomembno zadevo na totem svežem avtentičnem dokumentu prebral, pa ne vem, kako si naj razlagam Kidričev ukaz v točki 14., češ da mora 16.septembra 1941 njegovih nekaj deset komunistov zasesti vse javne urade in vse življensko važne ustanove kakor tudi prometna središča ... čuj, kako so oni to izvedli poleg vseh Nemcev in Italijanov in kaj so si komunisti z zasedenimi javnimi uradi in vsemi življensko važnimi ustanovami in prometnimi središči pomagali, ha ? ... khmm, ti si stručko za vojaško taktiko, pa mi boš ziher znal povedati, kako je zdaj s tem ... aja, če pa ne, pa lahko onega vašega Dežmana vprašaš, ker je on ziher Kidriču toti avtentični dokument odkrivanja zakritega pomagal pisat, če ga že ni kar sam napisal ...

Ob tolikih prikritih grobiščih pustiva dokumente, ki jih izdeluješ doma.

Saj je brez dokumentov jasno, da so OF ustanovili tudi "renomirani intelektualci" iz KPS: Kidrič 29, Bebler 33, Ziherl 30, Fajfar 28, slučajno je manjkal Kardelj 31. KPS zajebe OF in nato septembra skrivoma ustanovi še VOS, da je vojna (državljanska) sploh lahko stekla. Za to ne rabiva dokumentov.

Kar je danes boleče, je pa trenutno stanje. Če bi nas danes okupiral kak okupator, vrag ga pocitraj, bi bilo ponovno potrebno skupaj zbobnat "renomirane intelektualce" takorekoč moderno partijsko avantgardo, rešilca s šoferjem in dežurnega zdravnika. Kajti danes je situacija sledeča: Stanovnik 91, Bučar 90, Kučan 72, Spomenka 72, Makarovička 74, Tuerk 61, Ude 77, Jankovič 61, Pierazzi 73 itd. Si predstavljaš ta štrapac, hehe? Ti še razmišljat niso sposobni, kaj šele rokovati z bombami in med ofenzivo živeti pod zemljo v skrivni Bazi 20, hehe. In to brez pogovarjanja, če slučajno okupator stopi na streho ali pokrov od skrivališča, kot se je rado dogajalo.
anon-297611 sporočil: 1.622
[#2113017] 13.05.13 17:16 · odgovor na: (#2112340)
Odgovori   +    2
Lastninski procesi komunistov v zadnjih 20. letih, ki te tako motijo, v bistvu pomenijo privajanje družbe v njen novi, kapitalistični izgled. Sinovi komunistov niso zmeneta, tako kot so sinovi kmetavzerjev in klerikalcev, zato rabijo svoj prostor. In če ga ni, si ga vzamejo. Kaj je bolj preprosto od tega?

Vendar, če pogledaš slovensko družbo, vidiš, da še vedno ni pripravljena, na strogo ločevanje po sposobnostih in znanju. Ta proces privajanja družbe v kapitalistični izgled v Sloveniji precej zavlekel. Glavni krivec za tako stanje pa je Janša, ker je motil proces lastninjenja s strani najboljših komunističnih sinov. Ta motnja je bila tako velika, da je danes družba nepripravljena na kapitalizem in se bo zaradi tega, se pravi zaradi delovanja Janše, morda celo morala vrniti v demokratični socializem in poizkušati ponovno s kapitalizmom, potem ko Janša ne bi več imel vpliva. Tako moteč faktor za razvoj kapitalizma je avnojski boljševik Janša. Spomni se samo Iskre, LB, HIT-a, Istrabenza, NKBM,..., kako je Janša uničeval eno najboljše podjetje za drugim.

V primeru, da bi se realiziral projekt demokratičnega socializma, potem čez čas ne bi bilo nikogar več, ki slovensko družbo še motil, ko bi jo sinovi komunistov nekega dne ponovno povedli v v liberalni kapitalizem. Ker bi Janša v tem primeru bil brez vpliva, bi tak prehod fenomenalno uspel in bi to bil samo še dodaten dokaz, kako zelo močno je v preteklih letih Janša motil prehod slovenskih komunističnih sinov iz elite komunistov v elito kapitalistov in kako zelo defekten kapitalizem se je bil zaradi Janševega prevelikega vpliva v Sloveniji dogodil.

Torej, projekcija svobodne slovenske družbe je taka, najprej, prva faza: demokratični socializem in postavitev Janše na stranski politični tir. Druga faza: ugotavljanje ali je Janša še dovolj pri sebi. Ko se ugotovi, da ni več dovolj pri sebi, sledi tretja faza: priprave na ponovni liberalni kapitalizem. In na koncu četrta faza: ponovna uvedba liberalnega kapitalizma s strani najboljših komunističnih sinov. Ker jih Janša ne bi več motil pri njihovem zgodovinskem delu, bi bil uspeh družbe takojšen in posledično stanje v družbi evforično. Se pravi, popolnoma drugačno, kot je danes, ko imajo ljudje opravka z Janšo.

Enfrice.
[#2113119] 13.05.13 19:31 · odgovor na: mimoidoci (#2112990)
Odgovori   +    1
[mimoidoci]
> ... ja, za prave borce za tekovine, kamor spadam tudi jaz, je čisto zares zaničevanje temeljev zdrave pameti, ko janšajzerski neozgodovinarji s takšnimi www.shrani.si/f/1y/D...5546-1.jpg še svežimi avtentičnimi dokumenti odkrivate doslej zakrito ...
>
> P.S.: toti dokument, kjer je Kidrič v točki 11. najoriginalnejšega dokumenta leta 1941 znal povedat, kaj se bo zgodilo za dve leti vnaprej in kjer je on v točki 7. istega avtentičnega dokumenta napisal, da bo on likvidiral vse slovenske intelektualce, študente in kavarniške političarje, se je kot kronski dokaz zločinov nekaj cajta svaljkal po totem forumu in ga je pohvalil celo sam forumski šaman za toto vašo zakrito polpreteklo preteklost ... evo, zdaj sem še eno pomembno zadevo na totem svežem avtentičnem dokumentu prebral, pa ne vem, kako si naj razlagam Kidričev ukaz v točki 14., češ da mora 16.septembra 1941 njegovih nekaj deset komunistov zasesti vse javne urade in vse življensko važne ustanove kakor tudi prometna središča ... čuj, kako so oni to izvedli poleg vseh Nemcev in Italijanov in kaj so si komunisti z zasedenimi javnimi uradi in vsemi življensko važnimi ustanovami in prometnimi središči pomagali, ha ? ... khmm, ti si stručko za vojaško taktiko, pa mi boš ziher znal povedati, kako je zdaj s tem ... aja, če pa ne, pa lahko onega vašega Dežmana vprašaš, ker je on ziher Kidriču toti avtentični dokument odkrivanja zakritega pomagal pisat, če ga že ni kar sam napisal ...
Ob tolikih prikritih grobiščih pustiva dokumente, ki jih izdeluješ doma.

Saj je brez dokumentov jasno, da so OF ustanovili tudi "renomirani intelektualci" iz KPS: Kidrič 29, Bebler 33, Ziherl 30, Fajfar 28, slučajno je manjkal Kardelj 31. KPS zajebe OF in nato septembra skrivoma ustanovi še VOS, da je vojna (državljanska) sploh lahko stekla. Za to ne rabiva dokumentov.

Kar je danes boleče, je pa trenutno stanje. Če bi nas danes okupiral kak okupator, vrag ga pocitraj, bi bilo ponovno potrebno skupaj zbobnat "renomirane intelektualce" takorekoč moderno partijsko avantgardo, rešilca s šoferjem in dežurnega zdravnika. Kajti danes je situacija sledeča: Stanovnik 91, Bučar 90, Kučan 72, Spomenka 72, Makarovička 74, Tuerk 61, Ude 77, Jankovič 61, Pierazzi 73 itd. Si predstavljaš ta štrapac, hehe? Ti še razmišljat niso sposobni, kaj šele rokovati z bombami in med ofenzivo živeti pod zemljo v skrivni Bazi 20, hehe. In to brez pogovarjanja, če slučajno okupator stopi na streho ali pokrov od skrivališča, kot se je rado dogajalo.

... čuj, glih zaradi množice pizdarij, ki so se takrat iz takšnih in drugačnih razlogov dejansko zgodile, je meni hecno, da ne rečem bedno, da si potem nekdo še nove zmišljuje ... khmm, in pravtako mi je hecno, da ne rečem bedno, da tisti nekdo brez najmanjših problemov uživa dobro in serje po slabem ... jebiga, zgodovina pač ni jedilni list, kjer si izbereš in poješ samo tisto, kar ti paše, ostalo pa pustiš, ampak je treba tisto na mizi vse pojest ali pa vse pustit, ker tvojih ostankov za tabo noben ne bo jedel, so me kot mulca doma naučili ...

P.S.: menda ne misliš, da imam jaz dobro mnenje oziroma da sem zadovoljen z naštetimi ali pa z onimi na drugi strani ali pa da je bilo tisto včasih po mojem okusu ... jebiga, karkoli si mi danes želeli, je bilo, kot je bilo in tega se pač ne da spremeniti, pa če oni Dežman - kot si na začetku pravilno ugotovil - še toliko novih zakritih dokumentov izdela doma ...
[#2113131] 13.05.13 19:46 · odgovor na: (#2112991)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: pcs 13.05.2013 19:54
[rava]
če na kratko povzamem:
že leta in leta se tle pregovarjamo in kregamo okoli tega, ker je za mišji kurac večja/manjša komunjara, oni se nam pa režijo in nas lupijo k prasce.
Indeed, nicely put.
malo sem brskala nazaj.
organiziran tax resistance je bil zgodovinsko dokaj učinkovita zadevšna.
Za kaj takega je premalo neodvisnega pravega podjetništva, če bereš izjave raznih od države živečih managerjev v financah te prime srat.

No saj na nek način to spontano dela laffer in izseljevanje, ampak bo trajalo malo dlje.

Lp,
M
[#2113133] 13.05.13 19:52 · odgovor na: (#2112923)
Odgovori   +    7
Zadnja sprememba: pcs 13.05.2013 19:53
[janezpizdek]
Ne vem zakaj meni očitaš, da sem vernik JJ.
Prijatelj, nima smisla, da se midva med sabo ribava, je rava čudovito povzela:
če na kratko povzamem:
že leta in leta se tle pregovarjamo in kregamo okoli tega, ker je za mišji kurac večja/manjša komunjara, oni se nam pa režijo in nas lupijo k prasce.
Jaz tebi nea bom očital, da si vernik JJ, ti pa meni nea govori, da sem komunistek. Deal?

Lp,
M
anon-207617 sporočil: 6.899
[#2113166] 13.05.13 21:06 · odgovor na: (#2112991)
Odgovori   +    1
[rava]

malo sem brskala nazaj.
organiziran tax resistance je bil zgodovinsko dokaj učinkovita zadevšna.
Sem prišel na idejo, da bi si dal napisat honorarno pogodbo za občasne storitve, in bi potem tam prikazali enih 100 - 200 eur na mesec, vse ostalo pa bi bilo v obliki vrnitve kilometrine potnikom z lastnimi avti, nakar oni meni keš na roke.

A sem kjut borec proti dacarjem, ali me lahko kje zacolajo?

... kako lepo padem v kategorijo ustvarjalnega mišljenja v slovenskem privat sektorju... večino časa smo ustvarjalni na temo izogibanja državi.
anon-207617 sporočil: 6.899
[#2113168] 13.05.13 21:08 · odgovor na: (#2112991)
Odgovori   +    3
Računi za bencin niso noben problem, jih lahko dnevno dobim za 300 eur brez problema.

Al bi dacarji bli tok pametni, da bi šli neke kilometre na avtomobil števcih gledat :-))?
crt sporočil: 27.903
[#2113174] 13.05.13 21:14 · odgovor na: anon-207617 (#2113168)
Odgovori   +    4
[NemirniTujec]
Al bi dacarji bli tok pametni, da bi šli neke kilometre na avtomobil števcih gledat :-))?
dacarji recimo pridejo v firmo, vprasajo za porabo, primerjajo s prirocnikom od avta, ugotovijo razhajanje na X decimalki in obracunajo razliko.

true story, bilo nekad i bit ce opet.

Strani: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16