Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Barbara rov za dober zgled
Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11
sporočil: 13.641
[jerry]Naj ti bo, sem te mislil ignorirat, ker vem, da te ne zanima moj odgovor, ampak bi se šel streljačino.
> [Gustl]
> > [jerry]
> > Gustl eno vprašanje zate. Kateri je bolj pokvarjen?
> >
> > A: novinar oddaje svet, ki namerno provocira gledalce s tem, da bedaku s transparentom nameni pozornost
> >
> > B: ti gustl, ki se po eni strani zgražaš nad to objavo a se hkrati o tem na veliko razpišeš in objaviš na prvi strani financ? Izključno z namenom, da sprovociraš ljudi na forumu...več provokacije, več klikov, več ogledov strani, več $$ od oglaševalcev.
> >
> > Kdo je bolj pokvarjen gustl? Tisti z neumestnim transparentom ali pa tisti mrhovinar, ki na podlagi tega želi ustvarjati prihodke?
> >
> > Zgražam se nad ljudmi, kot si ti gustl, ki se po eni strani delajo hudo "prizadete" po drugi strani pa takšne situacije izkoriščajo v lastno korist in korist svojega delodajalca...vse za oglaševalski denar ha?
>
> Sej če bi ti sedaj razložil, kako deluje oglasni trg na spletu, da to ne gre tako, kot si predstavljaš, da bo zaradi ene objave morda dodatni prihodek tja do 2 EUR, boš pa rekel, da je še huje, da sem poceni kurba.
>
> Tako da...uživaj v svojem prav.
No gustl čakam tvoj odgovor? če res nisi "poceni kurba" oglaševalcem, ki namerno objavlja članke s ciljem provokacije, mi razloži kako sodijo poboji na prvo stran poslovnega medija?
Pa prosim brez ovinkarjenja kot pri prejšnjem postu...samo en simpl odgovor na simpl vprašanje. Zakaj, če ne zaradi klikov in $$ oglaševalcev, bi pisal o pobojih, to objavil na prvi strani vsem vidno in to v poslovnem mediju?!?
Posel se dogaja v nekem okolju. Moj blog opisuje to okolje.
No, zdaj te bom pa ignoriral. Škoda pozitivnega učinka lekadola, da bi ga na tebi zapravljal.
sporočil: 48.253
[jerry]Ce nekdo hoce nazaj totalitarizem, in jaz zelim, da se ga s pendrekom, dokler ne neha, a je to tudi totalitarizem?
Mi je pa vedno smešno kako veliki nasprotniki totalitarizma, hitro pograbijo totalitarne prijeme pri nasprotno mislečih. Ti bi nekoga, ki misli drugače kar z "batinami in pendreki" ha?
sporočil: 413
[bc123a]Jasno, da je. Vse eliminirat, dokler smo 'mi' na oblasti.
> [jerry]
> Mi je pa vedno smešno kako veliki nasprotniki totalitarizma, hitro pograbijo totalitarne prijeme pri nasprotno mislečih. Ti bi nekoga, ki misli drugače kar z "batinami in pendreki" ha?
Ce nekdo hoce nazaj totalitarizem, in jaz zelim, da se ga s pendrekom, dokler ne neha, a je to tudi totalitarizem?
Mar ni tvoj vzor USA? (al je od Nimde?) Tam loh krakaš, kolikor hočeš, dokler ni nasilja vmes. Tukaj, kakor je bilo videti, so viseli samo transparenti, torej vse v mejah normale. Še Musomelli se je zgrazal, kwa so zdej to za eni protesti nikakvi... :))
sporočil: 476
Vsak dan, dolgo vrsto let se sprašujem, v kakšnem svetu živimo. Med
še živimi zločinci in mnogimi njihovimi potomci, ki bi danes ali
enkrat jutri naredili isto. Kako se ubraniti pred to sodrgo, ki bi
ti ponoči, brez kakršnekoli moralne zadrege razbila glavo, ker
misliš drugače.
sporočil: 14.015
[dorki22]Ko jaz nimam pametnega odgovora rajši ostanem tiho :)
Valjda je kriva moja psiha, ker ti ob omembi Barbarinega rova prec imaginiraš stalagnite, ne pa poboje, ne.
p.s.
stalagnitov ni, mogoče si mislil na stalagmite?
sporočil: 413
[Gustl]Torej je posel. Čemu sprenevedanje okoli vlečenja takega in podobnega sranja v pisanje?
Posel se dogaja v nekem okolju.
Če lahko prebiram tistega militantnega Črkastega na tem forumu in njegovo čiščenje komunajzarjev z napalmom in Ingramom, lahko prenesem tudi tiste bedaste transparente na TV-ju....
[bc123a]xexe, ti bi temu rekel svoboda in demokracija?
Ce nekdo hoce nazaj totalitarizem, in jaz zelim, da se ga s pendrekom, dokler ne neha, a je to tudi totalitarizem?
sporočil: 295
[Gustl]Hehe...veš kdo podtika in žali? Tisti, ki nima argumentov. In ja tvoj "posel se dogaja v okolju, jaz opisujem okolje" je res edino kar premoreš?
> [jerry]
> > [Gustl]
> > > [jerry]
> > > Gustl eno vprašanje zate. Kateri je bolj pokvarjen?
> > >
> > > A: novinar oddaje svet, ki namerno provocira gledalce s tem, da bedaku s transparentom nameni pozornost
> > >
> > > B: ti gustl, ki se po eni strani zgražaš nad to objavo a se hkrati o tem na veliko razpišeš in objaviš na prvi strani financ? Izključno z namenom, da sprovociraš ljudi na forumu...več provokacije, več klikov, več ogledov strani, več $$ od oglaševalcev.
> > >
> > > Kdo je bolj pokvarjen gustl? Tisti z neumestnim transparentom ali pa tisti mrhovinar, ki na podlagi tega želi ustvarjati prihodke?
> > >
> > > Zgražam se nad ljudmi, kot si ti gustl, ki se po eni strani delajo hudo "prizadete" po drugi strani pa takšne situacije izkoriščajo v lastno korist in korist svojega delodajalca...vse za oglaševalski denar ha?
> >
> > Sej če bi ti sedaj razložil, kako deluje oglasni trg na spletu, da to ne gre tako, kot si predstavljaš, da bo zaradi ene objave morda dodatni prihodek tja do 2 EUR, boš pa rekel, da je še huje, da sem poceni kurba.
> >
> > Tako da...uživaj v svojem prav.
>
>
> No gustl čakam tvoj odgovor? če res nisi "poceni kurba" oglaševalcem, ki namerno objavlja članke s ciljem provokacije, mi razloži kako sodijo poboji na prvo stran poslovnega medija?
>
> Pa prosim brez ovinkarjenja kot pri prejšnjem postu...samo en simpl odgovor na simpl vprašanje. Zakaj, če ne zaradi klikov in $$ oglaševalcev, bi pisal o pobojih, to objavil na prvi strani vsem vidno in to v poslovnem mediju?!?
Naj ti bo, sem te mislil ignorirat, ker vem, da te ne zanima moj odgovor, ampak bi se šel streljačino.
Posel se dogaja v nekem okolju. Moj blog opisuje to okolje.
No, zdaj te bom pa ignoriral. Škoda pozitivnega učinka lekadola, da bi ga na tebi zapravljal.
Potem pa dajte objavljat prispevke o zastojih na cestah, novem hitu špele grošelj, ločitvi hrvatičev...vse to se dogaja v tem okolju? zakaj ne pišeš o tem?
Šalo na stran. Še bolj gnusni, kot protestnik s popolnoma neumestnim sporočilom, so ljudje, ki takšno situacijo izkoristijo za lasten profit. To je počel kanal a in to počneš ti gustl. Vse za večjo glednost / branost. Zraven pa še igraš neko zgroženost nad tem. Višek perverznosti in sprenevedanja.
Bolje res, da me ignoriraš, ker si v tej izmenjavi mnenj popolnoma pogorel.
[kirman69]Zelo simpl.
Kje je razlastninjenje tajkunov, bankirjev in vseh milijonov, ki so jih nakradli? Kje je obdavčitev milijonov (milijard) v davčnih oazah? Kako to, da RKC še vedno ziza milijone iz državne malhe vsako leto? KAKO TO ????
Državni denar in premoženje zizajo tisti, ki so na oblasti. Plačujejo pa tlačani.
Zaradi lepšega se danes za ene in druge uporabljajo raznorazni bolj fini izrazi :)
sporočil: 2.665
[bc123a]--da, tocno to verjame. Nekateri stari so preprosto pozabili oz. primerjajo obdobje ko so delali z obdobjem zdaj, ko so v penziji. Mladi pa so napumpani od raznih salonskih levicarjev, kako je bila to pravicna druzba in jim pozabijo povedat, da so imeli politkomisarji vse, ostali pa vse "specialnosti" tistega sistema, ki nas je pripeljal do tega, da smo morali cez mejo za skoraj vse, ker pri nas preprosto stvari ni bilo (ampak to se tudi vedno znova pozabi povedat),...
Mislim, a folk res verjame, da smo 30 let nazaj bili vsi enaki, da elita ni zivela dosti boljse kot navadna raja?
sporočil: 10.224
[kirman69]Tipicno antivarcevalne floskule. Kje se zapravlja za vojsko? Vojska je eden manjsih porabnikov proracuna.
Kako? Kakšni pa so to varčevalni ukrepi, da se špara na penzionistih, študentariji in delavcih. Na policiji, po drugi strani pa se zapravlja za vojsko?
In kje je ustvarjanje novih delovnih mest?
Zdravstvo in firme še naprej propadajo, gozdove izsekavajo, medtem ko se pri severnih sosedih vse splača!Ustanovi firmo in zacni s poslovanjem, ce se vse splaca.
Kje je razlastninjenje tajkunov, bankirjev in vseh milijonov, ki so jih nakradli?To lahko naredi le sodisce, ce ima zakonsko in ustavno podlago.
Kje je obdavčitev milijonov (milijard) v davčnih oazah?Davcne oaze so davcne oaze zato, da jih ne morejo obdavciti. Kako naj obdavcijo nekaj, za kar drzava sploh ne ve, koliko denarja je tam?
Kako to, da RKC še vedno ziza milijone iz državne malhe vsako leto? KAKO TO ????Tako, da jih ne sisa. Nasedas nasim stricem iz ozadja, kjer je RKC prirocno orodje za politicno propagando in dezurni krivec.
sporočil: 30.643
[Gustl]Zakaj bi bilo zgornji 1% treba "pospraviti"? So tako polni plemenitih ciljev in skrbi za skupno dobro, da kar nočejo in nočejo spustiti koga drugega gor?
Pri vsem 99% vs. 1% nakladanju je problem samo ta, da potem, ko pospraviš 1%, se usekajo 49,5% vs. 49,5%.
sporočil: 4.037
[zgagar]Lepotička v 1972, zapriseżena oboževalka luzerjev in gimnastičarjev, pred tem pa gojenka verouka pri frančiškanih v LJ.
> [vinopivec]
> Po kakšni logiki lahko kdorkoli normalen pričakuje, da bom solidarno podpiral FDV/FF diplomiranega strokovnjaka za gubljenje vremena i pravljenje bezveznih sitnica, za katerega mi je država kradla iz žepa vseh 6-7 let njegovega študija, pa vnaprej je vedel, da je letna potreba po kadru 5 diplomantov, diplomira jih pa 50? In zdaj protestira zoper krivično družbo in hoče, da mi zanj še naprej država krade iz žepa na drug način? Ej, govna glupa in lena!
>
> Pred tednom dni sem imel priliko slišati eno od protestnic na obletnici valete. Nekoč ena od treh Most Likely to Succeed v elitnem razredu. Namesto, da bi bila danes predstojnica kake klinike ali strokovna direktorica UKC, je pri 55-ih pediatrinja v žnj ambulanti z dvema propadlima zakonoma za seboj in očitno vsesplošno nesrečna. In je razložila ex-sošolcem, da ona kot protestnik noče nič dodatnega, da pa si ne bo pustila odvzeti "priborjenega v vseh teh letih". Zaslepljeni neomarksistki seveda ni važno, kaj smo si morali pustiti vzeti tisti, ki delamo v realnem sektorju. Vidi le sebe in svoje "nepravično trpljenje".
>
> Tako ona kot oni prvi pa so pač le kanonfuter stricev in nečakov, ki so se (le nekateri, jasno) končno odkrito pokazali na Roški. Sredstvo za odstranitev nezaželenih ljudi na oblasti. Revolucionarji vedo, kako se dela revolucije. Kanonfuter ovce so pa collateral damage.
.......... in sigurno je bila feministka in aktivna pri zsms?
[jerry]Jaz ne bi Gustlu na prvem mestu očital profitnega motiva, ker pač od tega živi vsak medij, ki je pretežno odvisen od kupcev.
Hehe...veš kdo podtika in žali? Tisti, ki nima argumentov. In ja tvoj "posel se dogaja v okolju, jaz opisujem okolje" je res edino kar premoreš?
Potem pa dajte objavljat prispevke o zastojih na cestah, novem hitu špele grošelj, ločitvi hrvatičev...vse to se dogaja v tem okolju? zakaj ne pišeš o tem?
Šalo na stran. Še bolj gnusni, kot protestnik s popolnoma neumestnim sporočilom, so ljudje, ki takšno situacijo izkoristijo za lasten profit. To je počel kanal a in to počneš ti gustl. Vse za večjo glednost / branost. Zraven pa še igraš neko zgroženost nad tem. Višek perverznosti in sprenevedanja.
Bolje res, da me ignoriraš, ker si v tej izmenjavi mnenj popolnoma pogorel.
To pa seveda ne pomeni, da ne obstajajo meje poklicne etike in dobrega okusa.
sporočil: 8.543
Zadnja sprememba: anon-36971 22.12.2012 17:54
[andrejcc]Sam se vsega spomnim. OK, smo pač čez mejo šli (saj je blo bliz) po vse stvari. Od kofeta do ženskih vložkov. Pa boni za bencin, par-nepar, nikakvi avtomobili za ogromen denar, pa vse to. Pa to se je vse dalo preživet. Ampak, da so nam pa neomejeno komandirali pokvarjeni debili ala Pozitivna Slovenija, to, to je blo pa za popizdit. Ampak, res za POPIZDIT!!!
> [bc123a]
> Mislim, a folk res verjame, da smo 30 let nazaj bili vsi enaki, da elita ni zivela dosti boljse kot navadna raja?
--da, tocno to verjame. Nekateri stari so preprosto pozabili oz. primerjajo obdobje ko so delali z obdobjem zdaj, ko so v penziji. Mladi pa so napumpani od raznih salonskih levicarjev, kako je bila to pravicna druzba in jim pozabijo povedat, da so imeli politkomisarji vse, ostali pa vse "specialnosti" tistega sistema, ki nas je pripeljal do tega, da smo morali cez mejo za skoraj vse, ker pri nas preprosto stvari ni bilo (ampak to se tudi vedno znova pozabi povedat),...
[Wobewt]Sem malo bolj obcutljiv na tole, ker se mi zdi, da imajo ameri precej svoboscin v krvi, slowenistanske ofce s transparenti pa ne.
Mar ni tvoj vzor USA? (al je od Nimde?) Tam loh krakaš, kolikor hočeš, dokler ni nasilja vmes. Tukaj, kakor je bilo videti, so viseli samo transparenti, torej vse v mejah normale.
Seveda, naceloma imas prav. Dokler samo nosijo transparente je vse kul. Ampak problem je pa v tem, da tam pise "hocemo pravno drzavo" in "reforma sodstva" in 95% s tem mislijo na to, da bi bilo recimo manj vaskrsicev, ne vec...
[fibonaci]ne, ne, prosvetljeni absolutizem. 10 let po crtu se tudi jaz vedno bolj nagibam v to smer. slovenci so enostavno preveliki debili za demokracijo. ne vem, kako lahko sicer potem razumes "mnozicne proteste" manj kot eno leto po volitvah.
> [bc123a]
>
> Ce nekdo hoce nazaj totalitarizem, in jaz zelim, da se ga s pendrekom, dokler ne neha, a je to tudi totalitarizem?
xexe, ti bi temu rekel svoboda in demokracija?
[mimoidoci]Na enak način kot karma: V naslednjem življenju.
. . . Tudi za katarzo bo poskrbel prosti trg, samo počakati je potrebno in nič storiti, ker smo pač leni in nesposobni. Nas bo že on pošlihtal, spametoval in poskrbel, da se mu prilagodimo. Tudi levičarčkov nas bo sam spucal.
[vinopivec]Verjetno gre za to, da so najbolj zagreti za proteste in revolucijo ljudje, ki se nicesar ne naucijo ne iz svojih in ne iz tujih napak in jih stalno ponavljajo. Velik del slovenskih "malih ljudi" je taksen, zato so pa "mali".
55-ih pediatrinja v žnj ambulanti z dvema propadlima zakonoma za seboj in očitno vsesplošno nesrečna.
sporočil: 295
[bc123a]
> [jerry]
> Mi je pa vedno smešno kako veliki nasprotniki totalitarizma, hitro pograbijo totalitarne prijeme pri nasprotno mislečih. Ti bi nekoga, ki misli drugače kar z "batinami in pendreki" ha?
Ne. To samo pomeni, da so tvoji pogledi in način razmišljanja blizu totalitarizmu kot pa neki demokratično organizirani družbi, kjer ima vsak pravico do svojega menja.
Ker bi ti nekoga, zaradi različnih pogledov, s pendrekom spadaš v preteklost. Tja kamor se ne želiš vrniti :)
[mataj]Nič na tem svetu ne zraste hitreje kot novi zgornji 1%...
Zakaj bi bilo zgornji 1% treba "pospraviti"? So tako polni plemenitih ciljev in skrbi za skupno dobro, da kar nočejo in nočejo spustiti koga drugega gor?
so že za vogalom in komaj čakajo na izpraznjena mesta :)
Zadnja sprememba: anon-238577 22.12.2012 18:03
[bc123a]za to rabiš absolutnega in še prosvetljenega vladarja, takega pa med politiki nimamo niti pod razno :)
>
ne, ne, prosvetljeni absolutizem. 10 let po crtu se tudi jaz vedno bolj nagibam v to smer. slovenci so enostavno preveliki debili za demokracijo.
mogoče ima precej absolutne oblasti kdo od stricev iz ozadja, ampak oni pa sigurno niso prosvetljeni...
ne vem, kako lahko sicer potem razumes "mnozicne proteste" manj kot eno leto po volitvah.zelo enostavno, glede na to da mnogi že dolgo ne hodijo na volitve.
[bc123a]Da problem debilizma rešuješ tako, da daš absolutno oblast največjemu debilu je debilizem vseh debilizmov.
ne, ne, prosvetljeni absolutizem. 10 let po crtu se tudi jaz vedno bolj nagibam v to smer. slovenci so enostavno preveliki debili za demokracijo.
Če nimaš vsaj za par 10 milijonov premoženja in rezerviranega placa v jedrskem zaklonišču, nimaš kaj zganjat elitizma. Nisi član kluba.
ne vem, kako lahko sicer potem razumes "mnozicne proteste" manj kot eno leto po volitvah.Tudi v trgovini se včasih zaserješ in moraš kako reč nesti nazaj. V politiki te naplahtajo še prej.
sporočil: 3.048
Zadnja sprememba: anon-214372 22.12.2012 18:12
[jerry]Tako je to če nimaš izoblikovane lastne predstave o prav in ne prav. Normalno, da je je tudi pri drugih ne pričakuješ in je vse relativno.
Gustl eno vprašanje zate. Kateri je bolj pokvarjen?
A: novinar oddaje svet, ki namerno provocira gledalce s tem, da bedaku s transparentom nameni pozornost
B: ti gustl, ki se po eni strani zgražaš nad to objavo a se hkrati o tem na veliko razpišeš in objaviš na prvi strani financ? Izključno z namenom, da sprovociraš ljudi na forumu...več provokacije, več klikov, več ogledov strani, več $$ od oglaševalcev.
Kdo je bolj pokvarjen gustl? Tisti z neumestnim transparentom ali pa tisti mrhovinar, ki na podlagi tega želi ustvarjati prihodke?
Zgražam se nad ljudmi, kot si ti gustl, ki se po eni strani delajo hudo "prizadete" po drugi strani pa takšne situacije izkoriščajo v lastno korist in korist svojega delodajalca...vse za oglaševalski denar ha?
Ne sodi drugih po sebi, pravi lep slovenski pregovor. Jaz dodajam, poglej še enkrat obe sliki (ni potrebe po branju) in se vprašaj - je to prav ali vredno obsojanja?
Zadnja sprememba: anon-35163 22.12.2012 18:09
[fibonaci]Zgornji 1% bi še šel. Mene bolj skrbi zgornji promil od zgornjega promila, ki trenutno vlada svetu in ga ni mogoče na noben način zamenjati.
Nič na tem svetu ne zraste hitreje kot novi zgornji 1%...
so že za vogalom in komaj čakajo na izpraznjena mesta :)
Oboroženi vojaki z bradami so prišli po njega in ga, tako kot še nekatere druge domačine, prisilili, da je z motiko ali palicami tolkel po ljudeh. Nekateri so menda še živi popadali v luknjo. Naslednji dan po njegovem obisku me je vsa pretresena poklicala njegova hčerka in mi rekla: "Kaj ste sinoči delali z mojim očetom? Danes se je v drvarnici obesil!"Takrat še ni bilo dronov.
sporočil: 561
[jerry]
Pa prosim brez ovinkarjenja kot pri prejšnjem postu...samo en simpl odgovor na simpl vprašanje. Zakaj, če ne zaradi klikov in $$ oglaševalcev, bi pisal o pobojih, to objavil na prvi strani vsem vidno in to v poslovnem mediju?!?
Odgovor na to vprašanje verjetno ne bi smel biti pretežak:
17. člen Ustave republike Slovenije
(nedotakljivost človekovega življenja)
Človekovo življenje je nedotakljivo.
[fibonaci]Aha, in logika je taksna:
> ne vem, kako lahko sicer potem razumes "mnozicne proteste" manj kot eno leto po volitvah.
zelo enostavno, glede na to da mnogi že dolgo ne hodijo na volitve.
- zakaj ne greste na volitve?
- ker tam ni nobenega, ki bi ga zeleli na oblasti.
- cak, cak, kako to, imate 30+ strank, itd.
- ja, ampak vsi politiki so pokvarjeni, ne verjamemo jim nic.
- zakaj pokvarjeni?
- vsi obljubljajo tisto, kar hocemo, pa se noben ni tega naredil.
- kaj tocno pa bi vi radi da naredijo?
- nemski standard, max razmerje plac 1:3, vse zaposlitve za nedolocen cas, stanovanja od drzave, socialna pomoc 500 EUR, minimalna placa 1000 EUR, sluzba za vse ... (dodaj poljubne konfuzne zahteve)
Tocno zato me pa skrbi. Ker ta svojat ki je prevzela proteste hoce izsiliti stvari, ki so nemogoce. Ker so prepricani, da jim jih politiki ne dajo ne zato, ker so nemogoce, ampak ker samo nocejo. In bodo oni magari z "neposredno demokracijo" izsilili zahteve, ki so sicer v realnosti nemogoce, dokler ne zacnes pleniti, izganjati, in nenazadnje, pobijati.