Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Lahovnik: Janković nima možnosti za zmago
sporočil: 4.633
Janković se bo s to kandidaturo dobro osmešil. Upam, da ne bo
nikoli poslanec niti premije Slovenije. Sam bom glasoval proti
Jankoviču in njegovim satelitskim strankam.
sporočil: 6.657
Jankovič ni desničar, ampak mali diktatorček, ki si fila svoje žepe
na tisoč in en način. To ni liberalizem, to je kraja.
sporočil: 34
Lahovnik je pameten, kul, trendy, itd. Vse je dokazal
v vladi ( ko je bil čas, da sprejme kakšno odločitev
je stisnil rep med noge, zabevskal in zbežal ). Nima
atributov, da nam soli pamet.
sporočil: 3.104
jajnković bo zbral maksimalno 5 do7 % od poneumljenih starcev,
takih, kot so bili tisti , ki so ga prišli prosit naj prevzame
kandidaturo.
jaz verjamem, da se ni sprenevedal, ko se je kandidaturi izmikal, v to so ga botri prisilili, in druge izbire ni imel, saj jim je dolžen.....
jaz verjamem, da se ni sprenevedal, ko se je kandidaturi izmikal, v to so ga botri prisilili, in druge izbire ni imel, saj jim je dolžen.....
sporočil: 996
Levica:Jankovič,Bobinac,Bučar,Stanovnik itd.Lepa kombinacija,da se
userješ od smeha(Juga v malem)
sporočil: 1.499
Pri nas ni levice. Levica sem jaz, ki zagovarjam šest urni delovni
čas. Zakaj ga zagovarjam. Zato ker je v Sloveniji in Europi en kup
brezposelnih, ki živijo od socialne podpore, ki jo plačujejo
zaposleni davkoplačevalci. Zaposleni kljub neki tako imenovani
gospodarski krizi delamo vedno dlje. Utapljamo se v delu in delamo
vedno več. In nimamo niti časa zapraviti tega zasluženega
denarja.
Na eni strani imamo preveč zaposlene z denarjem, ki samo delajo in nimajo časa trošiti. Na drugi strani pa brezposelne, ki imajo čas za trošenje, pa nimajo denarja, da bi trošili.
Nekje vmes je pa tisti 1%, ki ima veliko denarja in nič ne dela. To so paraziti proti katerim gremo jutri demonstrirat...
Na eni strani imamo preveč zaposlene z denarjem, ki samo delajo in nimajo časa trošiti. Na drugi strani pa brezposelne, ki imajo čas za trošenje, pa nimajo denarja, da bi trošili.
Nekje vmes je pa tisti 1%, ki ima veliko denarja in nič ne dela. To so paraziti proti katerim gremo jutri demonstrirat...
sporočil: 632
Udbomafija upa, da jih bo Zoki rešil in da bodo še naprej ropali
Slovenijo brez milosti in brez SDK-ja.
sporočil: 8.998
"Nekdanji gospodarski minister Matej Lahovnik meni, da je
ljubljanski župan desničar, ki uteleša neoliberalne vrednote"
Pokojni don Corleone se temu v grobu tako smeje, da se trese celo pokopališče.
Ni pa še čisto jasno, kdo bo "kupil" to Lahovnikovo zavajanje. Čudno je, da tak ekonomist ne zna ločiti med liberalci in mafijo.
Ni pa še čisto jasno, kdo bo "kupil" to Lahovnikovo zavajanje. Čudno je, da tak ekonomist ne zna ločiti med liberalci in mafijo.
sporočil: 3.318
Janković je en majčken dojenček, še povedati si ne upa ali bo
kandidiral ali ne. Kaj naj bi to pomenilo? Strah ga je da zgubi vso
oblast, kajti če jo izgubi, izgubi čisto vse in upam da do tega
tudi pride. Tudi toliko ni moža, da bi na Kongresnem trgu
predstavil svojo kandidaturu, ne pa samo njegove liste, ki bo
sestavljena v dveh mesecih iz razno raznih rdečih strank aka SD
etc. Nč nima v možganih, samo denar se mu blešči.
sporočil: 1.607
[drei]pa se ti zavedas, da za 6 urni delavnik tut dobis za 1/4 nizjo placo?
Pri nas ni levice. Levica sem jaz, ki zagovarjam šest urni delovni čas. Zakaj ga zagovarjam. Zato ker je v Sloveniji in Europi en kup brezposelnih, ki živijo od socialne podpore, ki jo plačujejo zaposleni davkoplačevalci. Zaposleni kljub neki tako imenovani gospodarski krizi delamo vedno dlje. Utapljamo se v delu in delamo vedno več. In nimamo niti časa zapraviti tega zasluženega denarja.
sporočil: 418
Lahovnik prorok..Spomni se,ko si zatrjeval,da je l.2007
Država prepoceni 28e prodajala vrednostne papirje nkbm,sedaj vredne 4,6e.Pa koliko judi si nategnil s to izjavo češ,da je več
vredna,cepe_.na kubik.
Država prepoceni 28e prodajala vrednostne papirje nkbm,sedaj vredne 4,6e.Pa koliko judi si nategnil s to izjavo češ,da je več
vredna,cepe_.na kubik.
sporočil: 888
Ne maram fuhrerja JJ-ja, ampak ko sem videl močnega protikandidata
Opankoviča, bi verjetno raje volil JJ-ja (ni manjše zlo, je pa vsaj
Slovenec, čeprav pokvarjen v nulo)!
Zdaj so se karte drastično spremenile, zahvaljujoč zadnjemu upu Slovenije - Gregorju Virantu! Neglede na politični pol, ki mu ga pripisujejo, so pomembna dejanja, pametne odločitve, ne preveč radikalne in vladati pošteno!
Zdaj so se karte drastično spremenile, zahvaljujoč zadnjemu upu Slovenije - Gregorju Virantu! Neglede na politični pol, ki mu ga pripisujejo, so pomembna dejanja, pametne odločitve, ne preveč radikalne in vladati pošteno!
sporočil: 410
Lahovnik je povedal tako kot je. Kučanu je bilo še isti dan žal ko
je podprl Jankovića. Partizani, Stanovniki, Kučani, Predini, itd...
sedaj služijo Jankoviću samo še kot orodje,....
Res je, Jankovič je eden najhujših desničarjev, neoliberalcev, v državi!
Res je, Jankovič je eden najhujših desničarjev, neoliberalcev, v državi!
sporočil: 3.391
Kdo "potaplja" demokracijo, Slovenijo, Janšo in Viranta?
Mediji-Klub 571 novinarjev v službi upokojenca Kučana, čigar zli
duh se vleče kot ljubljanska megla. Če bi bili mediji nevtralni, bi
zvedeli še veliko več o rabotah Jankovićev-ata in sinov; slovenski
mamki pa bi se KONČNO odprle oči glede "lepih plavih oči"...
sporočil: 1.943
[bumbar55]Še slabši je anemičen mutibarič Virant. Že vodenje Zbora za republiko mu je preveč ,je prišel do točke nesposobnosti. Kaj pa državo, ko bi ga vsi vlekli na svoje konce, saj bi ubogi revež naredil samomor.
Lahovnik je pameten, kul, trendy, itd. Vse je dokazal
sporočil: 219
Zadnja sprememba: anon-8475 14.10.2011 08:55
Matej, narobe. Zoki je ultra-desničar, ampak našim revolucionarnim
narodnim herojem se gladko j... za to. Važno je samo to, da bodo
oni in njihovi sateliti obdržali 'pošteno' priborene privilegije in
'prigaran' kapital, katerega so si 'priborili' v tem obdobju
najbolj surove prvotne akumulacije. V resnici pri nas jaz sploh ne
vidim levice. Saj lahko jasno vidimo kako se je celo etablirani
levak Borut priklanjal potrebam in idejam plenilskega kapitala.
Lastniki malih in srednjih podjetij, kateri so položili na tnalo
lastna jajca in uspeli, pa se otepajo pred plenilsko državo in
bežijo v tujino.Edino upanje polagam v ljudi izven usmrajene Ljubljane kjer je večini ljudi oči prerasla politižna žmurka. Kot rojen ljubljančan, kjer živim že celo življenje, enostavno ne razumem naivnosti in neumnosti mojih someščanov, ki za suho zlato kupujejo kleptomanovkovičevo poceni demagogijo. Rešite nas, čistokrvne močvirnike, in ga pošljite na smetišče zgodovine.
Se pa nečesa močno bojim. V navezi z mafijskim kapitalom, je v državi z 2 mio. prebivalcev, od katerih seveda ne volijo vsi, čisto mogoče sfejkati volitve. Ne bi se začudil, če se to v belem mestu na zadnjih županskih volitvah ni že zgodilo. Na to možnost do sedaj ni še nobeden opozoril.
In dalje. Kot svežo izbiro na političnem meniju vidim Viranta. Kako dela je po mojem že pokazal. V času njegovega ministrovanja so se spremembe v javni upravi hitro opazile, ssedaj pa je padlo bolj ali manj na staro (neprijaznost, aroganca, pošiljanje od vrat do vrat...). Virant, imaš moj glas in upam, da zbereš vsaj 15% in boš lahko resen igralec v naslednjem mandatu.
LP
sporočil: 904
Lahovnik je navadna izguba. Srečo ima, da ga nihče ne jemlje resno,
sicer bi moral odgovarjati za škodo, ki jo je naredil, ko je bil
minister.
sporočil: 842
Zadnja sprememba: anon-127566 14.10.2011 08:54
Jankovićevi nameni so omejevanje demokracije in nadaljevanje
kleptokracije na višjem nivoju.
sporočil: 239
Vse skupaj se bere kot "nadomestno politično komentiranje" ne ravno
uspešnega ministra:-)
sporočil: 8.998
[skrabam]
Matej, narobe. Zoki je ultra-desničar, ampak našim revolucionarnim narodnim herojem se gladko j... za to. Važno je samo to, da bodo oni in njihovi sateliti obdržali 'pošteno' priborene privilegije in 'prigaran' kapital, katerega so si 'priborili' v tem obdobju najbolj surove prvotne akumulacije. V resnici pri nas jaz sploh ne vidim levice. Saj lahko jasno vidimo kako se je celo etablirani levak Borut priklanjal potrebam in idejam plenilskega kapitala. Lastniki malih in srednjih podjetij, kateri so položili na tnalo lastna jajca in uspeli, pa se otepajo pred plenilsko državo in bežijo v tujino.
Edino upanje polagam v ljudi izven usmrajene Ljubljane kjer je večini ljudi oči prerasla politižna žmurka. Kot rojen ljubljančan, kjer živim že celo življenje, enostavno ne razumem naivnosti in neumnosti mojih someščanov, ki za suho zlato kupujejo kleptomanovkovičevo poceni demagogijo. Rešite nas, čistokrvne močvirnike, in ga pošljite na smetišče zgodovine.
Se pa nečesa močno bojim. V navezi z mafijskim kapitalom, je v državi z 2 mio. prebivalcev, od katerih seveda ne volijo vsi, čisto mogoče sfejkati volitve. Ne bi se začudil, če se to v belem mestu na zadnjih županskih volitvah ni že zgodilo. Na to možnost do sedaj ni še nobeden opozoril.
In dalje. Kot svežo izbiro na političnem meniju vidim Viranta. Kako dela je po mojem že pokazal. V času njegovega ministrovanja so se spremembe v javni upravi hitro opazile, sedaj pa je padlo bolj ali manj na staro (neprijaznost, aroganca, pošiljanje od vrat do vrat...). Virant, imaš moj glas in upam, da zbereš vsaj 15% in boš lahko resen igralec v naslednjem mandatu.
LP
Na to nekateri opozarjamo že več let.
Zanimivo, da so se ljudem, v zvezi s tem, začele odpirati plašnice šele v zadnjem času.
sporočil: 18.832
[dani14]*****Bravo, dani14, vredno ponovitve.
Jankovič ni desničar, ampak mali diktatorček, ki si fila svoje žepe na tisoč in en način. To ni liberalizem, to je kraja.
sporočil: 219
Ta scenarij se mi zdi močno verjeten že od zadnjih županskih
volitev dalje, je pa res da še nisem o tem razpravljal na
pričujočem forumu ali o tem zasledil kakšen prispevek.
LP
LP
[drei]Ali nisi prebral članka "Slovenija dveh morosti" Simone Toplak, v katerem pravi, da bodo demonstrirali paraziti? Paraziti se bodo na demonstracijah pretvarjali, da so paraziti drugi in bodo demonstrirali sami proti sebi.
Pri nas ni levice. Levica sem jaz, ki zagovarjam šest urni delovni čas. Zakaj ga zagovarjam. Zato ker je v Sloveniji in Europi en kup brezposelnih, ki živijo od socialne podpore, ki jo plačujejo zaposleni davkoplačevalci. Zaposleni kljub neki tako imenovani gospodarski krizi delamo vedno dlje. Utapljamo se v delu in delamo vedno več. In nimamo niti časa zapraviti tega zasluženega denarja.
sporočil: 2.146
:) Pa koga briga kaj ima tale mlečnozobez povedati. A res ne
najdete kakšnega bolj kompetentnega komentatorja kot je mali
zaplankani Lah-ček?
[komunike]Nima časa, mora bejžat od odgovornosti do tistega, kar je počel v vladi.
"Nekdanji gospodarski minister Matej Lahovnik meni, da je ljubljanski župan desničar, ki uteleša neoliberalne vrednote"
sporočil: 12.861
[skrabam]Novinarskega prispevka ni bilo, smo pa to večkrat komentirali jaz, Komunike in s69t. Verjetno še kdo.
Ta scenarij se mi zdi močno verjeten že od zadnjih županskih volitev dalje, je pa res da še nisem o tem razpravljal na pričujočem forumu ali o tem zasledil kakšen prispevek.
LP