Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

rx170 sporočil: 6.768
[#883109] 03.08.10 19:08 · odgovor na: anon-9391 (#883107)
Odgovori   +    3
Zelo podoben razpis je bil leta 2006 pod Zverom, vendar takrat za Ljudski vrt.

Zgleda, da bo interpelacija avtogol.
anon-9391 sporočil: 129
[#883111] 03.08.10 19:10 · odgovor na: anon-200682 (#882673)
Odgovori   +    0
[mocah1]
Kaj pa če je vse "zasrala" MOL - Ljubljana sama? Pečečnik je z svojim denarjem hotel graditi pa mu Pavijanković ni dal. Tudi ostala infrastruktura se ni gradila in obnavljala, ker je Zorangutan vse stavil samo na ta projekt!!!
Seveda s svojim denarjem zastojn, hahaha. Zakaj pa potem kar ne donira denarja državi. Obnovil bi štadion in dobil bi zemljišče za poslovni objekt.
anon-9391 sporočil: 129
[#883113] 03.08.10 19:11 · odgovor na: anon-200699 (#882587)
Odgovori   +    2
[firbec3]
Vsi tisti, ki pravite da je projekt korekten in da se ne bo napajal iz davkoplačevalskih žepov, potem ustanovite sklad in stvar financirajte, jaz se mu ne bom pridružil in podpišem, da nikoli ne bom stopil na področje tega objekta, niti ne bom gledal televizijskih prenosov od tam, če je to premelo vam zagotovil, da se bom temu področju vedno izognil vsaj za 5km. Dejstvo je da je takšen spomenik megalomanski in v trenutnih razmerah ne potreben, se pa strinjam, da nj se postavi iz privatnega denarja in naj se potem tudi vzdržuje na čisto kemercialen način, takšna je namreč praksa v normalnih ureditvah, tako kot to delamo pri nas pa delajo samo še v S.Koreji in državam z podobnimi ureditvami. Žalostno je, da je prinas večina volovinega telesa z razmišljanjem še v obdobju oktobrske revolucije.... ovce so pač ovce.
Jaz pa podpišem, da me nikoli ne bo v Opero, mojega očeta ne zanima muzej, moja mama ne rabi gledališča. Zaleti se poglej koliko ljudi želi vstopnico..
foore sporočil: 12.753
[#883116] 03.08.10 19:15 · odgovor na: anon-159859 (#883063)
Odgovori   +    1
[toleranca]
Hvala Financam za podporo.

Ivan Janša
Kmalu boš kot vse kaže pristopil k Janšu, ali pa si že njegov glavni tajnik in pomagač, po tvojemu podpisu sodeč..
birdrulez sporočil: 704
[#883122] 03.08.10 19:32 · odgovor na: anon-9939 (#882707)
Odgovori   +    2
[0219K21]
> [Klaus09]
> >"Patriotism is the last refuge of the scoundrel." Samuel Johnson
>
> Ja, vse dejmo prodt, pa bomo pol stokrat bolš žvel. Dej povej, po kolk bi ti prodau tvojo sestro?

Ne vznemirjaj hlapca, prosim. Je narejen za hlapčevanje na tujem, saj svojkega nikoli ni imel, ko pa je kaj dobil je takoj zagonil.
Upam, da uporabnik 1Pavel kdaj prebere, kakšne bedarije trosiš po tem forumu...ode napredovanje.
anon-234571 sporočil: 34
[#883132] 03.08.10 19:43
Odgovori   +    4
Zoran Jankovič in Boris Popovič sta ista lopova. Razlika med njima je le v tem, da je Jankovič več ukradel, ker je župan večje očine !
anon-124452 sporočil: 6.934
[#883152] 03.08.10 20:08 · odgovor na: foore (#882809)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: anon-124452 03.08.2010 20:09
[foore]
> [mattyy]
> > [Klaus09]
> > Ne pozabt, da so Lublani vzel dnar tkole: U parlamentu je pou županou drugih mest in so jasn glasval za to, da se ga Lublani vzame pa da njim. Od takrat naprej ma Lublana blazne težave z dnarjem.
> >
> > Sam tko lohk glasujejo tudi o tem, da je treba Lublančane dvakrat obdavčt al karkol. Kolk je to nedemokratičn pa nepošten, mi ni treba razlagat, ker tisti, k to ve, tko ve. Tisti zaslepleni pa tisti kradlivci, k bi radi drugim dnar jemal pa sami nč delal, pa tko navjo hotl razumet.
>
> Stari, na kateri jezik naj nastavim v google translate?

Pisanje in jezik Xitos te pa nič ne moti...tam so pa še žalitve in norčevanje iz Slovencev....tam pa res rabiš prevajalca......

Glede norčevanja iz Slovenije in žalitev na njen račun predlagam, da gojimo spoštovanje do svoje domovine, ne glede ali jo vodi vlada JJ ali vlada BP. Domovina je ena in jo je treba imeti rad. Veliko tujcev sem gostil in vsi do zadnjega so tukaj bili navdušeni.

Nekateri v svojih postih grdo zaničujejo Slovenijo na teh forumskih straneh. Tako grdo, da včasih dvomim v njihove slovenske korenine. Pa se predstavljajo kot Slovenci.

A je vse idealno pri nam? Seveda ni!

Pa kaj je za delati? Pljuvati javno po sebi ali popravljati, kar se da.

In seveda, vedno se da izboljšati. Ne čez noč in čez koleno, ampak vztrajno in dolgoročno.

GLEDE XITOSA LAHKO REČEM, DA NISEM OPAZIL, DA BI KDAJ ŽALIL SLOVENIJO IN SLOVENCE.

VELIKO DRUGIH TO REDNO POČNE.
foore sporočil: 12.753
[#883155] 03.08.10 20:14 · odgovor na: anon-124452 (#883152)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: foore 03.08.2010 20:29
[yuslocan]
> [foore]
> > [mattyy]
> > > [Klaus09]
> > > Ne pozabt, da so Lublani vzel dnar tkole: U parlamentu je pou županou drugih mest in so jasn glasval za to, da se ga Lublani vzame pa da njim. Od takrat naprej ma Lublana blazne težave z dnarjem.
> > >
> > > Sam tko lohk glasujejo tudi o tem, da je treba Lublančane dvakrat obdavčt al karkol. Kolk je to nedemokratičn pa nepošten, mi ni treba razlagat, ker tisti, k to ve, tko ve. Tisti zaslepleni pa tisti kradlivci, k bi radi drugim dnar jemal pa sami nč delal, pa tko navjo hotl razumet.
> >
> > Stari, na kateri jezik naj nastavim v google translate?
>
> Pisanje in jezik Xitos te pa nič ne moti...tam so pa še žalitve in norčevanje iz Slovencev....tam pa res rabiš prevajalca......

Glede norčevanja iz Slovenije in žalitev na njen račun predlagam, da gojimo spoštovanje do svoje domovine, ne glede ali jo vodi vlada JJ ali vlada BP. Domovina je ena in jo je treba imeti rad. Veliko tujcev sem gostil in vsi do zadnjega so tukaj bili navdušeni.

Nekateri v svojih postih grdo zaničujejo Slovenijo na teh forumskih straneh. Tako grdo, da včasih dvomim v njihove slovenske korenine. Pa se predstavljajo kot Slovenci.

A je vse idealno pri nam? Seveda ni!

Pa kaj je za delati? Pljuvati javno po sebi ali popravljati, kar se da.

In seveda, vedno se da izboljšati. Ne čez noč in čez koleno, ampak vztrajno in dolgoročno.

GLEDE XITOSA LAHKO REČEM, DA NISEM OPAZIL, DA BI KDAJ ŽALIL SLOVENIJO IN SLOVENCE.

VELIKO DRUGIH TO REDNO POČNE.
Saj je tvoj veliki brat, saj ti je pisal , si pa res zaplankan, če tega ne veš, žalil je žalil pa še kako, vprašaj Shamana.....izgleda, da si zbolel tudi malo višje, ker sploh ne znaš več pravilno razsojati....Mene pusti pri miru, ker nimam namena odgovarjati takšnim "nedoraslim" formurašem...Poišči si Xitosa pa še njegova različna imena....

Xitos, ti resnično imaš prirojen in prefinjen občutek za humor.

Vedno me spraviš v dobro voljo in se nasmejim od srca.

Ni čudno da te Gustl ne mara.

Ta slika zgoraj ti je super, Xitos bravo, ti si car.

Bodi pozdravljen.

exxxx, lišio me je gustl mojih dragih prijatelja, pa nemam s'kim da se pošteno porazgovaram

u zadnje vreme je naš Gustl poč'o da deli kar-tone k'o da je na olimpijadi u Južnoj Aff-Rici, pa su tako zaradili
crvene (komunajzerske) kar-tone ....
moji prrrrJATli The666, XTAXA, kodka, s8t

aaaaa one rumene (zadnji opomin) nekateri fuk.si-analno (pardon, funkcionalno) nepismeni gobezdači, "koji uče ćaću kako se deca prave" pa od admina traže "po kojem zakonu on ima pravice .bla, bla, bla..."
exxxxx, jeb'ote šta sve pička rodi (shaMONApreSS)
u tu kategoriju su "upadli" neki kao deNAZI, foore, purger44 (brat 'Rvat) i dr ....
PS
pa, eto, nemam drugog izlaza nego da se priključim, a nadam se da će i "moj cyber-cum" shaMONA, da mi sledi s svojim klo-basanjem .... upam u njegovo "blagoglagoljivost" (on će već pojasniti "tapravim" kaj to pomeni)
'ajd laka ti noć,
x'TIT'os
anon-232918 sporočil: 29
[#883200] 03.08.10 21:47 · odgovor na: anon-214486 (#883013)
Odgovori   +    2
[FIN-423862]
Štadion bo zaživel, in to maximalno, župan Janković bo ponovno zmagal volitve v prvem krogu in to s prepričlivimi 68% glasovi ljubljančank in ljubljančanov, Mermal bo malce pušnil (saj si on upa upravljati samo v sigurnem malem mestu btc, kjer je dobil v dar 100.000m2 površin, parkirnih mest in kupce), malce bo pušnil TC Rudnik, itn, ...,

Štadion bo okrepil športno in kulturno dogajanje v glavnem mestu, ponudba bo vsako leto boljša in boljša, vsi nevoščljivci in pa vsi tisti, ki se norčujete iz dobro zastavljenega projekta in se samo zaradi maščevanja ali škodoželnosti spravljate na župana, ga žalite, zmerjate in mu želite samo vse najslabše, pa se pripravite, ker vam bodo (zaradi vaše skodoželnosti, ker je projekt tako uspešen) zrasli DOOOLGI nosovi.

Bravo župan, moj glas podpore!
se podpišem (nisem Jankovičev plačanec...)
[#883207] 03.08.10 22:04 · odgovor na: anon-214372 (#883016)
Odgovori   +    2
[naporen]
Krade se, krade, se strinjam. Za v arest. Samo pod prejšnimi župani se je kradlo v enaki meri, v Ljubljani se pa nič ni poznalo. Kradlo se je za v arest tudi na državni ravni, pod ćrnimi in rdečimi.

In v danih razmerah, ki omogočajo krajo, je po mojem mnenju Janković naredil največ outputa za Ljubljančane - več kot ostali ob enakem razmerju pokradenega.

In strinjam se, da bi se dalo ceneje, ampak bom še enkrat povedal, MOL je "dal" 80 mio + bo najbrž dal še 21 mio. Teh 80 je zemlja ovrednotena po 426 eur za kvadrat. Najbrž se je ne da dražje prodati, vsaj ne tako velike. Torej Ljubljano to teoretično stane 101 mio, od tega 21 mio v denarju. Državo stane zaenkrat 1,4 mio. V kešu (ki ga v likvidnostnem krču ni) skupaj 22-23 mio. To pa ni veliko.

Male telovadnice so se naredile preden je Ljubljana prišla na vrsto. Za Ajdovščino sem dal primer, zgoraj je dal nekdo primer za ostale

forum.finance.si/?m=...661#882661

v sosednji temi sem dal primer za Ruše, ker je tip, ki je glasen, pač iz Ruš

forum.finance.si/?m=...612#882612

Država jim je financirala 42% projekta!

Zamenjava azbestne kritine bi morala biti po mojem prioriteta, tu je krivo ministrstvo.

Okoli ukradenega denarja pa tule copy paste iz starejše teme

> [naporen]
> No, da ne bomo na pamet o ukradenem denarju:
>
> Skladno s 23. členom prej veljavnega Zakona o financiranju občin je občinam pripadalo 35% dohodnine in sicer v razmerju med odmerjeno dohodnino zavezancev, ki imajo stalno prebivališče v občini in odmerjeno dohodnino v državi
>
> 8. člen novega zakona o financiranju občin odpravlja davčne vire kot samostojen, lasten vir financiranja občin. Po novem zakonu gre ta denar v proračun in nato se to deli nazaj občinam po genialnem izumu
>
> PPi = (0,61 + 0,13*Ci + 0,06*Pi + 0,16*Mi + 0,04*Si)*P*Oi
>
> Kjer so simboli v formuli tipa dolžina cest in podobno. Končni rezultat je ta, da je prej Ljubljana iz naslova dohodnine dobila npr. 147 mio (2007), po novem pa 95 mio (2007). Razlike je 35 % (nekdo ima smisel za humor)
>
> Torej je po starem sistemu pisalo na obračunu plač
>
> Ljubljančan: Akontacija dohodnine 500 EUR; od tega gre tvoji občini (Lj.) 175 EUR
> Neljubljančan: Akontacija dohodnine 200 EUR; od tega gre tvoji občini 70 EUR
>
> Zdaj pa piše
> Ljubljančan: Akontacija dohodnine 500 EUR; od tega gre tvoji občini (Lj.) 114 EUR, 61 EUR gre pa v sosednjo občino
> Neljubljančan: Akontacija dohodnine 200 EUR; od tega gre tvoji občini 70 EUR (ampak nič bat, smo Ljubljani vzeli)
>
navaden:
tudi tebi so očitno antijankovičevci v sodelovanju s Financami zrasli pod kožo, tako da tudi ti trdiš na Jankovič krade. Potrditev pravila, da tudi vsaka neštetokrat izrečena laž postane resnica.

Ne trdim, da Jankovič ne krade, prav tako pa ne trdim, da krade. Če vsi veste, kako in koliko krade vaš denar, zakaj ne podate ovadbe ali ne sprožite zasebnega pregona?! To je vaša pravica in tudi dolžnost.

Navaden: s tabo se drugače v celoti strinjam, mislim pa, da se preveč trudiš pojasnjevati svoja stališča. Večina forumašev žal tvojega razlogovanja ni sposobna razumeti, ker so idejno "zasvojeni".
[#883217] 03.08.10 22:33 · odgovor na: foore (#883155)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-124452 03.08.2010 22:48
[foore]
> [yuslocan]
> >
> Glede norčevanja iz Slovenije in žalitev na njen račun predlagam, da gojimo spoštovanje do svoje domovine, ne glede ali jo vodi vlada JJ ali vlada BP. Domovina je ena in jo je treba imeti rad. Veliko tujcev sem gostil in vsi do zadnjega so tukaj bili navdušeni.
>
> Nekateri v svojih postih grdo zaničujejo Slovenijo na teh forumskih straneh. Tako grdo, da včasih dvomim v njihove slovenske korenine. Pa se predstavljajo kot Slovenci.
>
> A je vse idealno pri nam? Seveda ni!
>
> Pa kaj je za delati? Pljuvati javno po sebi ali popravljati, kar se da.
>
> In seveda, vedno se da izboljšati. Ne čez noč in čez koleno, ampak vztrajno in dolgoročno.
>
> GLEDE XITOSA LAHKO REČEM, DA NISEM OPAZIL, DA BI KDAJ ŽALIL SLOVENIJO IN SLOVENCE.
>
> VELIKO DRUGIH TO REDNO POČNE.

Saj je tvoj veliki brat, saj ti je pisal , si pa res zaplankan, če tega ne veš, žalil je žalil pa še kako, vprašaj Shamana.....izgleda, da si zbolel tudi malo višje, ker sploh ne znaš več pravilno razsojati....Mene pusti pri miru, ker nimam namena odgovarjati takšnim "nedoraslim" formurašem...Poišči si Xitosa pa še njegova različna imena....

Xitos, ti resnično imaš prirojen in prefinjen občutek za humor.

Vedno me spraviš v dobro voljo in se nasmejim od srca.

Ni čudno da te Gustl ne mara.

Ta slika zgoraj ti je super, Xitos bravo, ti si car.

Bodi pozdravljen.

exxxx, lišio me je gustl mojih dragih prijatelja, pa nemam s'kim da se pošteno porazgovaram

u zadnje vreme je naš Gustl poč'o da deli kar-tone k'o da je na olimpijadi u Južnoj Aff-Rici, pa su tako zaradili
crvene (komunajzerske) kar-tone ....
moji prrrrJATli The666, XTAXA, kodka, s8t

aaaaa one rumene (zadnji opomin) nekateri fuk.si-analno (pardon, funkcionalno) nepismeni gobezdači, "koji uče ćaću kako se deca prave" pa od admina traže "po kojem zakonu on ima pravice .bla, bla, bla..."
exxxxx, jeb'ote šta sve pička rodi (shaMONApreSS)
u tu kategoriju su "upadli" neki kao deNAZI, foore, purger44 (brat 'Rvat) i dr ....
PS
pa, eto, nemam drugog izlaza nego da se priključim, a nadam se da će i "moj cyber-cum" shaMONA, da mi sledi s svojim klo-basanjem .... upam u njegovo "blagoglagoljivost" (on će već pojasniti "tapravim" kaj to pomeni)
'ajd laka ti noć,
x'TIT'os
1. Vidim da ti laufa Copy Paste.

2. Drugič, če nočeš odgovarjati na kakršenkoli post, enostavno ga spregledaš in nič ne pišeš. Še boljše, daš na ignore in potem me ne vidiš, razen če te firbec hudo matra. (Saj ni užitek debatirati s tistimi, ki se samo strinjajo s tabo).

3. V zgornjem, obsežnem, Copy Paste, ne vidim ene same žaljivke na račun Slovenije. A jo ti vidiš? Pokaži prosim, kaj je zgoraj žaljivega, na račun Slovenije, napisal Xitos.

4. Zakaj midva s Xitos-om ne bi mogla biti prijatelja? Človek je zelo razgledan z dobrim občutkom za humor, ima zabavne komentarje, misliva podobno. A je to prepovedano, slabo, škodljivo imeti Xitos-a za forumskega prijatelja? A ti iz tega prijateljstva lahko nekaj sklepaš, in kaj? Povej prosim, (seveda če se ti da, in če hočeš).

5. "žalitve" Šamana s strani Xitosa, ki jih ti omenjaš, kot prvo niso žalitve Slovenije. Šaman je večkrat napisal, ne da bi posebno skrival, da je Hrvat. On tudi ne špara jezika. Vse Xitosove kletvice večinoma imajo "trade mark Sha.mona pres", kar pomeni, da so pobrane od Shamana iz njegovega bogatega repertoarja preklinjanja. Če pogledaš v stare Šamanove poste boš presenečeno ugotovil da prav on, ki ga ti tukaj zagovarjaš, nekontrolirano, nesramno, žaljivo pljuva in žali Slovenijo in Slovence.

Jaz lahko govorim o slovenceljnih, o slovenistanu ali podobno, ne pa on, kot Hrvat. To je žaljivo tako, kot bi jaz razlagal na hrvaških 24sata kakšne ustaše so in kaj so vse zasrali s svojim nacionalizmom, in tako naprej in tako nazaj. Pa tega ne počnem.

5. Tako si ti prehitro in napačno sklepal da sem jaz:
[foore]
.....zbolel malo višje, ker sploh ne znaš več pravilno razsojati....,
.....ker nimam namena odgovarjati takšnim "nedoraslim" formurašem...
Foore, ne delaj hitrih ocen, ne bodi slepo zaverovan v prvi občutek, lahko je napačen, vzemi si čas. Čas za oceno in premislek. Deluješ kot mlad zaletav pobič po svojih radikalnih in ognjevitih reakcijah.

Iz besed "veliki brat" si tudi napačno sklepal in meni namenil nekaj "nezasluženih" žaljivk.

Lepo vzgojeni se opravičijo.

Lep pozdrav.
[#883219] 03.08.10 22:37 · odgovor na: anon-232918 (#883200)
Odgovori   +    2
[navi2]
> [FIN-423862]
> Štadion bo zaživel, in to maximalno, župan Janković bo ponovno zmagal volitve v prvem krogu in to s prepričlivimi 68% glasovi ljubljančank in ljubljančanov, Mermal bo malce pušnil (saj si on upa upravljati samo v sigurnem malem mestu btc, kjer je dobil v dar 100.000m2 površin, parkirnih mest in kupce), malce bo pušnil TC Rudnik, itn, ...,
>
> Štadion bo okrepil športno in kulturno dogajanje v glavnem mestu, ponudba bo vsako leto boljša in boljša, vsi nevoščljivci in pa vsi tisti, ki se norčujete iz dobro zastavljenega projekta in se samo zaradi maščevanja ali škodoželnosti spravljate na župana, ga žalite, zmerjate in mu želite samo vse najslabše, pa se pripravite, ker vam bodo (zaradi vaše skodoželnosti, ker je projekt tako uspešen) zrasli DOOOLGI nosovi.
>
> Bravo župan, moj glas podpore!

se podpišem (nisem Jankovičev plačanec...)

Jankovič se upa, Jankovič zmore, Jankovič realizira, kljub nagajanju in polenih.

A je Jankovič brez grehov? Pa morda tudi ni, vsekakor orožja ni prodajal še.

Navi, se vidiva na otvoritveni tekmi. Pozdrav
anon-43126 sporočil: 85
[#883220] 03.08.10 22:42 · odgovor na: anon-124452 (#883152)
Odgovori   +    1
Glede norčevanja iz Slovenije in žalitev na njen račun predlagam, da gojimo spoštovanje do svoje domovine, ne glede ali jo vodi vlada JJ ali vlada BP. Domovina je ena in jo je treba imeti rad. Veliko tujcev sem gostil in vsi do zadnjega so tukaj bili navdušeni. Nekateri v svojih postih grdo zaničujejo Slovenijo na teh forumskih straneh. Tako grdo, da včasih dvomim v njihove slovenske korenine. Pa se predstavljajo kot Slovenci. A je vse idealno pri nam? Seveda ni! Pa kaj je za delati? Pljuvati javno po sebi ali popravljati, kar se da. In seveda, vedno se da izboljšati. Ne čez noč in čez koleno, ampak vztrajno in dolgoročno.
Bravo, Yuslocan! En pameten in prijazen in ponosen post. Veseli me, da so tudi taki med nami.
[#883223] 03.08.10 22:50 · odgovor na: anon-43126 (#883220)
Odgovori   +    1
[lepatjasa]
>Glede norčevanja iz Slovenije in žalitev na njen račun predlagam, da gojimo spoštovanje do svoje domovine, ne glede ali jo vodi vlada JJ ali vlada BP. Domovina je ena in jo je treba imeti rad. Veliko tujcev sem gostil in vsi do zadnjega so tukaj bili navdušeni. Nekateri v svojih postih grdo zaničujejo Slovenijo na teh forumskih straneh. Tako grdo, da včasih dvomim v njihove slovenske korenine. Pa se predstavljajo kot Slovenci. A je vse idealno pri nam? Seveda ni! Pa kaj je za delati? Pljuvati javno po sebi ali popravljati, kar se da. In seveda, vedno se da izboljšati. Ne čez noč in čez koleno, ampak vztrajno in dolgoročno.

Bravo, Yuslocan! En pameten in prijazen in ponosen post. Veseli me, da so tudi taki med nami.
Hvala lepa in lahko noč!
[#883230] 03.08.10 23:02 · odgovor na: anon-232918 (#883207)
Odgovori   +    1
[navi2]
> [naporen]
>
navaden:
tudi tebi so očitno antijankovičevci v sodelovanju s Financami zrasli pod kožo, tako da tudi ti trdiš na Jankovič krade. Potrditev pravila, da tudi vsaka neštetokrat izrečena laž postane resnica.

Ne trdim, da Jankovič ne krade, prav tako pa ne trdim, da krade. Če vsi veste, kako in koliko krade vaš denar, zakaj ne podate ovadbe ali ne sprožite zasebnega pregona?! To je vaša pravica in tudi dolžnost.

Navaden: s tabo se drugače v celoti strinjam, mislim pa, da se preveč trudiš pojasnjevati svoja stališča. Večina forumašev žal tvojega razlogovanja ni sposobna razumeti, ker so idejno "zasvojeni".
Tukaj se sistematično ponavlja, tako kot mantra, pavšalna neresnica, da vsi levi kradejo, so barabe, tajkuni in podobno. To je tolikokrat vsiljena tema na teh forumskih straneh, da več nima nobenega, ne negativnega ne pozitivnega, efekta. Tako lahkotno se govori o krajah, tajkunih in nihče nikogar ne prijavi.

Tukaj na teh straneh nastopa ena agitpropovska skupina, ali strankarskih ali plačanih, "opinion maker-jev, ki še nikdar niso omenili enega samega tajkuna, ali vsaj eno barabo z desne strani. Očitno so postali politično trobilo ene opcije.

To ni dobro za te forumske strani, ker je to zloraba medija v parcialne politične namene.
anon-194305 sporočil: 1.208
[#883233] 03.08.10 23:08 · odgovor na: anon-164455 (#882256)
Odgovori   +    2
[janko133]
zadeva je preprosto! projekt je moral dobiti ta denar! Izvajalcem del še niso plačali! Če denarja ne bo se zopet pojavi val brezposelnih v gradbeništvu! To je pa kratkoročna rešitev! Zanima me predvsem kaj bo prinesel nov dan!
Pri teh politikantskih mafijcih bo prinesel samo novo krajo javnega denarja, podkrepljeno z novimi lažmi. Drugega itak ne znajo.
anon-9939 sporočil: 17.846
[#883344] 04.08.10 07:59 · odgovor na: birdrulez (#883122)
Odgovori   +    1
[birdrulez]
> [0219K21]
> > [Klaus09]
> > >"Patriotism is the last refuge of the scoundrel." Samuel Johnson
> >
> > Ja, vse dejmo prodt, pa bomo pol stokrat bolš žvel. Dej povej, po kolk bi ti prodau tvojo sestro?
>
> Ne vznemirjaj hlapca, prosim. Je narejen za hlapčevanje na tujem, saj svojkega nikoli ni imel, ko pa je kaj dobil je takoj zagonil.

Upam, da uporabnik 1Pavel kdaj prebere, kakšne bedarije trosiš po tem forumu...ode napredovanje.
Tebi se resnično blede, če povezuješ kakršna koli napredovanja in/ali nenapredovanja s pisanji na forumu.
anon-198895 sporočil: 231
[#883359] 04.08.10 08:07
Odgovori   +    2
Bravo Popovič, tako se govori.
anon-200682 sporočil: 2.095
[#883418] 04.08.10 08:47 · odgovor na: anon-232918 (#882981)
Odgovori   +    3
[navi2]
> [mocah1]
> Kaj pa če je vse "zasrala" MOL - Ljubljana sama? Pečečnik je z svojim denarjem hotel graditi pa mu Pavijanković ni dal. Tudi ostala infrastruktura se ni gradila in obnavljala, ker je Zorangutan vse stavil samo na ta projekt!!!

ovca bi morala malo na sprehod po Ljubljani in bi mogoče spregledala...
Ni problema. Kdaj naj te peljem na sprehod?
anon-218217 sporočil: 219
[#883421] 04.08.10 08:49
Odgovori   +    0
Kje ste zdaj vsi ti silni poslanci, ki skrbite za enakomeren razvoj Slovenije in za lokalne interese...ta država je res poden.
[#883425] 04.08.10 08:51 · odgovor na: anon-218217 (#883421)
Odgovori   +    2
[roba71]
Kje ste zdaj vsi ti silni poslanci, ki skrbite za enakomeren razvoj Slovenije in za lokalne interese...ta država je res poden.
Ma o kakšnem "enakomernem razvoju" blebečeš ti? Kaj bi rad, stadion v vsako vas? Ali pa, zato, ker tega ne more biti ga ne sme biti niti v Ljubljani, največjem mestu Slovenije?
philips sporočil: 6.715
[#883440] 04.08.10 08:56 · odgovor na: anon-9939 (#883344)
Odgovori   +    0
[0219K21]
> [birdrulez]
> > [0219K21]
> > > [Klaus09]
> > > >"Patriotism is the last refuge of the scoundrel." Samuel Johnson
> > >
> > > Ja, vse dejmo prodt, pa bomo pol stokrat bolš žvel. Dej povej, po kolk bi ti prodau tvojo sestro?
> >
> > Ne vznemirjaj hlapca, prosim. Je narejen za hlapčevanje na tujem, saj svojkega nikoli ni imel, ko pa je kaj dobil je takoj zagonil.
>
> Upam, da uporabnik 1Pavel kdaj prebere, kakšne bedarije trosiš po tem forumu...ode napredovanje.

Tebi se resnično blede, če povezuješ kakršna koli napredovanja in/ali nenapredovanja s pisanji na forumu.
tko majo v SDS...
[#883457] 04.08.10 09:08 · odgovor na: anon-200682 (#883418)
Odgovori   +    0
[mocah1]
> [navi2]
> > [mocah1]
> > Kaj pa če je vse "zasrala" MOL - Ljubljana sama? Pečečnik je z svojim denarjem hotel graditi pa mu Pavijanković ni dal. Tudi ostala infrastruktura se ni gradila in obnavljala, ker je Zorangutan vse stavil samo na ta projekt!!!
>
> ovca bi morala malo na sprehod po Ljubljani in bi mogoče spregledala...

Ni problema. Kdaj naj te peljem na sprehod?
nisi razumel posta ali imaš probleme s funkcijo "kopiraj-prilepi":
ti potrebuješ ogled Ljubljane, da boš spregledal, kaj je bilo narejenega v Ljubljani v zadnjih letih...za to ne rabiš vodiča, le nekaj dobre volje in pozitivnega razmišljanja
anon-192167 sporočil: 467
[#883498] 04.08.10 09:34
Odgovori   +    1
Ruska ali sicilijanska mafija so prvošolčki z našo rdečo mafijo. Razlika je samo v tem, da bo rdeča mafija totalno oskubila SVOJ narod in ga pahnila v večno pogubo. Tako sprevrženih ljudi v EU še ni bilo, je pa res, da tudi tako butastega naroda, ki se jim pusti, tudi ne. S slik se arogantno smejijo, ker vedo, da jih čaka titovo udobje. So samo še za eksekucijo!
[#883526] 04.08.10 09:47 · odgovor na: anon-218217 (#883421)
Odgovori   +    3
[roba71]

Ta država ni poden.

Ti si res poden od podna in ne pljuvaj po Sloveniji.

Če ti ni všeč prispevaj, popravi kaj ali spokaj na "boljše".
anon-119197 sporočil: 9.214
[#883530] 04.08.10 09:49 · odgovor na: anon-124452 (#883526)
Odgovori   +    2
Ali ne sme izraziti svojega mnenja?
Ali je tam, kjer se nihce ne pritozuje, res najboljse?
Ali mora v Filadelfijo? Ali mora v Jamo?
[#883537] 04.08.10 09:54 · odgovor na: anon-192167 (#883498)
Odgovori   +    2
[Minovak]
Ruska ali sicilijanska mafija so prvošolčki z našo rdečo mafijo. Razlika je samo v tem, da bo rdeča mafija totalno oskubila SVOJ narod in ga pahnila v večno pogubo. Tako sprevrženih ljudi v EU še ni bilo, je pa res, da tudi tako butastega naroda, ki se jim pusti, tudi ne. S slik se arogantno smejijo, ker vedo, da jih čaka titovo udobje. So samo še za eksekucijo!

V Sloveniji nimamo butastega nareda, to si nasral kar tako, da pljuneš debelo in zeleno v levo.

Lahko so samo posamezniki butasti. Tako kot si ti, kadar govoriš o butastemu slovenskem narodu.
anon-119197 sporočil: 9.214
[#883543] 04.08.10 09:58 · odgovor na: anon-124452 (#883537)
Odgovori   +    1
Lahko so samo posamezniki butasti. Tako kot si ti, kadar govoriš o butastemu slovenskem narodu.
Narod je sestavljen iz posameznikov...
www.imdb.com/title/tt0387808/

Vsekakor pa je tezko reci, da je Slovenija vzor demokracije, transparentnosti, pravnosti, casti, korektnosti, ucinkovitosti, (trzljive) izobrazenosti, nizkih davkov, pravicne socialnosti...
[#883548] 04.08.10 10:00 · odgovor na: anon-119197 (#883530)
Odgovori   +    2
[dalex]
Ne delaj se neumenega.

Lahko pove svoje mnenje, ampak ne on in ne samo on, nihče, nima pravice reči, da je ta dražava poden.

TA DRŽAVA JE NAŠA DRŽAVA IN NE MORE BITI PODEN, A ZASTOPIŠ.

Poden je lahko v Sloveniji politika, vlada, stranke, gospodarstvo, uprava ..........

NIKAKOR NE DRŽAVA.

Če on misli da je država poden, potem imaš prav. Naj gre tam, kjer misli da je boljše.
[#883550] 04.08.10 10:01 · odgovor na: anon-119197 (#883530)
Odgovori   +    2
[dalex]
Aktiviraj se politično in predlagaj kaj konstruktivnega. Kritiziranje povprek je mimo.

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9