Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Bodo Trumpove grožnje farmacevtom zvišale cene zdravil v Evropi in Sloveniji
Strani: 1
sporočil: 1.625
Tudi v zvezi s tem bom rekel, da je edina rešitev, da se EU
politično okrepi in začne natopati kot močna DRŽAVA!
Jaz sem takoj za evropsko federacijo, z neposredno voljenim evropskim predsednikom in predsedniškim sistemom, ker bi to pomenilo polnokrvno in delujočo državo!
Ne pa neke čudno definirane zveze držav, ki ni ne tič, ne miš. Je samo skropucalo, s katerim kot za šalo pometajo razni Trumpi, Putini in Erdogani.
Jaz sem takoj za evropsko federacijo, z neposredno voljenim evropskim predsednikom in predsedniškim sistemom, ker bi to pomenilo polnokrvno in delujočo državo!
Ne pa neke čudno definirane zveze držav, ki ni ne tič, ne miš. Je samo skropucalo, s katerim kot za šalo pometajo razni Trumpi, Putini in Erdogani.
sporočil: 106
[GV-1113]Ma kakšno bo to potem vodstvo, da nas bodo z več pooblastili še bolj zavzeto uničevali...
Tudi v zvezi s tem bom rekel, da je edina rešitev, da se EU politično okrepi in začne natopati kot močna DRŽAVA!
Mediji nam bodo na veliko propagirali razne Lajne, Merze in Makarone in veliki si jih bodo izvolili.
Saj ne, da je dosti lažje prebavljat Golobe in Janšote, ampak potem bomo imeli popolnoma v vsem Mosadov program, brez vsakih olajšav.
sporočil: 6.303
[GV-1113]Razpad EU je neizbežen ne moreš bazirati državo na zapovedih prepovedih in množenju birokracije ki je neizvedljiva v praksi ni šans...da ta tvorba zdrži....
Tudi v zvezi s tem bom rekel, da je edina rešitev, da se EU politično okrepi in začne natopati kot močna DRŽAVA!
Torej zagovarjaš povratek na tolar in carinjenje že na avstrijski
in italijanski meji?
In mizerno ekonomsko avtarkijo 2-milijonske mini državice?
In da bi se potem Holob šel k Trumpu pogovarjati o carinah? Definitivno ne bi dobil samo 40-procentnih kot so jih bistveno močnejši Švicarji.
In misliš, da bi slovenska "elita" kaj manj kradla, če ji potem ne bi niti Bruselj več gledal pod prste?
In mizerno ekonomsko avtarkijo 2-milijonske mini državice?
In da bi se potem Holob šel k Trumpu pogovarjati o carinah? Definitivno ne bi dobil samo 40-procentnih kot so jih bistveno močnejši Švicarji.
In misliš, da bi slovenska "elita" kaj manj kradla, če ji potem ne bi niti Bruselj več gledal pod prste?
Sicer pa bi Evropejci imeli točno takšnega predsednika kot bi si ga
izvolili.
Pa saj so si Američani tudi izvolili narcisističnega idiota. Ki pa ima to prednost, da nastopa s pozicije moči velike enovite države.
Pa saj so si Američani tudi izvolili narcisističnega idiota. Ki pa ima to prednost, da nastopa s pozicije moči velike enovite države.
Strani: 1