Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: PASJI FRITZL ali je to mogoče ??
Strani: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

sporočil: 6.114
Ej, prav malo me briga. nekaj intime in sramu je za otroke zdravo,
za najstnike pa sploh. ne pa da si osnovnosolska/srednjesolska
mularija kar prek mobilcev izmenjuje posnetke (svojega)
seksa.
Čakej, no, bc, ginekolog je pač profesija - šiht!

sporočil: 9.214
Stari, brez zamere, a mislis, da bi Francek Fricl (po domace
Priklopilov Franc) bil delezen enakega treatmenta?

sporočil: 48.253
[schcuka]Nimam hcerke, ko bo enkrat stara 12 let, jo bom pa vprasal, kaj preferira, zdravnika ali zdravnico, ok?
Ej, prav malo me briga. nekaj intime in sramu je za otroke zdravo, za najstnike pa sploh. ne pa da si osnovnosolska/srednjesolska mularija kar prek mobilcev izmenjuje posnetke (svojega) seksa.
Saj tudi ni formalno nic narobe ce jih akrobatski rokenrol uci stric srednjih let, je pa neumno za solo in za ucenke - ker povzroca potencial za velike probleme , to je vse, kar sem hotel reci.

sporočil: 4.267
Še vedno ne verjamem, da je to res, in ne bom verjel, dokler ne bo
realnih dokazov. Če bi mu to bilo dokazano, bi to bilo kaznivo
dejanje mučenja živali in bi ga preganjal tožilec. Verjetno bi
primer prevzel, saj je bil moj prijatelj.
Poleg tega pa lahko nekdo kazensko preganja nekoga le, dokler je živ. Četudi bi se zloraba dogajala, se je dogajala znotraj štirih zidov, zato se je končala s tem, ko je nekdo umrl, pse pa so usmrtili. Čudim se, zakaj je danes to vsem tako zanimivo. Je bil in ga ni. Se ne more preganjati. Človek je mrtev.
Poleg tega pa lahko nekdo kazensko preganja nekoga le, dokler je živ. Četudi bi se zloraba dogajala, se je dogajala znotraj štirih zidov, zato se je končala s tem, ko je nekdo umrl, pse pa so usmrtili. Čudim se, zakaj je danes to vsem tako zanimivo. Je bil in ga ni. Se ne more preganjati. Človek je mrtev.
________
nekaj je narobe s to Seničino izjavo

sporočil: 18.121
[ketika]*****
________
nekaj je narobe s to Seničino izjavo

sporočil: 6.114
[bc123a]To seveda kupim in se strinjam.
> [schcuka]
> Ej, prav malo me briga. nekaj intime in sramu je za otroke zdravo, za najstnike pa sploh. ne pa da si osnovnosolska/srednjesolska mularija kar prek mobilcev izmenjuje posnetke (svojega) seksa.
>
> Čakej, no, bc, ginekolog je pač profesija - šiht!
Nimam hcerke, ko bo enkrat stara 12 let, jo bom pa vprasal, kaj preferira, zdravnika ali zdravnico, ok?
Saj tudi ni formalno nic narobe ce jih akrobatski rokenrol uci stric srednjih let, je pa neumno za solo in za ucenke - ker povzroca potencial za velike probleme , to je vse, kar sem hotel reci.

sporočil: 5.625
[gsavli]tako nekako, ja :)
> [dalex]
> Stari, brez zamere, a mislis, da bi Francek Fricl (po domace Priklopilov Franc) bil delezen enakega treatmenta?
Uf, če bi se to zgodilo pri nas, bi lahko vmes ne samo dokapitalizirali, ampak si tudi razdelili NLB in NKBM, recimo Senica in Ultra, država bi izdala za 10 mrd obveznic, denar bi razdelila med Bavčarja, Kordeža in ostalo kompanijo in med gradbince. Protagonisti Patrije bi dobili dodaten bonus za prestane muke, RKC bi dali še 30% slovenskih gozdov za kompenzacijo v zameno za kake odpustke, predsednik Turk bi amnestiral vse ostale fukače svojih otrok, ker se to s Priklopilom nikakor ne bi moglo enačiti.
Vmes bi ljudstvo polnilo forume in gostilniški in branjevški čvek bi šel samo o Priklopilu o krivcih in o tem kako da služba za socialno delo ni opazila vrat v klet.

Zadnja sprememba: anon-98222 16.02.2010 14:48
ne res , če dodaš še prvi del te njegove izjave o zlorabi psov -
kot da bi bila sestavljena iz dveh ljudi :Še vedno ne verjamem, da je to res, in ne bom verjel, dokler ne bo realnih dokazov. Če bi mu to bilo dokazano, bi to bilo kaznivo dejanje mučenja živali in bi ga preganjal tožilec. Verjetno bi primer prevzel, saj je bil moj prijatelj.

sporočil: 5.933
[gsavli]Recimo, da dobiva ta afera res neprimerno večjo pozornost. Iz nje je precej nedvoumno razvidna povezava politike, sodstva in t.i. elite. Katera dosedanja praksa naših politikov in njihovih prijateljev je bila tako dobro sledljiva in pravzaprav tudi dokumentirana? Od raztrganega Megliča do raztrganega Baričeviča je cela vrsta dokumentov, ki so nastali samo zaradi uslug med prijatelji.
Ne govorim o tem trenutku, govorim o tem, da pokasira fukač psov neprimerno večjo pozornost kot vse (ostale) prakse naših politikov & friendov, ko so objavile Finance kak članek o tem (in ko še bodo, npr. če se bo izkazalo, da je 0.5 mrd EUR od TEŠ6 pokasiral Golobič prek Ultre al kej tazga - take stvari, ki so za državo res pomebne).
Ta afera je ravno tako pomembna za državo, kot bi bilo 0,5 mrd EUR, ki bi jih pobasal nekdo pri TEŠ6. Do obojega je prišlo zaradi prej omenjene povezave. Ampak ta afera se je sfižila, ker imamo odločbe, sodbe, slike, dildo, razjebane pse ... Kaj bi pa imeli pri 0,5 mrd EUR?

sporočil: 2.753
[Vinci]tako je. nekateri preprosto nočejo razumeti, da če obstaja v sloveniji nekdo, ki izvaja pritiske in grozi ljudem zaradi tam nekega dildota in zoofila, kaj šele počne, ko so v igri milijoni ali milijarde €. in da so pri dildogate psi in dildo podobno obrobnega pomena, kot kasete in kasetofon v watergate.
> [gsavli]
> Ne govorim o tem trenutku, govorim o tem, da pokasira fukač psov neprimerno večjo pozornost kot vse (ostale) prakse naših politikov & friendov, ko so objavile Finance kak članek o tem (in ko še bodo, npr. če se bo izkazalo, da je 0.5 mrd EUR od TEŠ6 pokasiral Golobič prek Ultre al kej tazga - take stvari, ki so za državo res pomebne).
Recimo, da dobiva ta afera res neprimerno večjo pozornost. Iz nje je precej nedvoumno razvidna povezava politike, sodstva in t.i. elite. Katera dosedanja praksa naših politikov in njihovih prijateljev je bila tako dobro sledljiva in pravzaprav tudi dokumentirana? Od raztrganega Megliča do raztrganega Baričeviča je cela vrsta dokumentov, ki so nastali samo zaradi uslug med prijatelji.
Ta afera je ravno tako pomembna za državo, kot bi bilo 0,5 mrd EUR, ki bi jih pobasal nekdo pri TEŠ6. Do obojega je prišlo zaradi prej omenjene povezave. Ampak ta afera se je sfižila, ker imamo odločbe, sodbe, slike, dildo, razjebane pse ... Kaj bi pa imeli pri 0,5 mrd EUR?

[gsavli]Pa je to s spermo preverjena, potrjena informacija ali zgolj ena od govoric in variacij na temo tretje osebe, ki se je odpeljala z velikim avtom?
> [Vinci]
>
> Recimo, da dobiva ta afera res neprimerno večjo pozornost. Iz nje je precej nedvoumno razvidna povezava politike, sodstva in t.i. elite. Katera dosedanja praksa naših politikov in njihovih prijateljev je bila tako dobro sledljiva in pravzaprav tudi dokumentirana? Od raztrganega Megliča do raztrganega Baričeviča je cela vrsta dokumentov, ki so nastali samo zaradi uslug med prijatelji.
>
Ja, to imaš pa prav. Tako lepe povezave frendov že dolgo ni bilo (so bili članki, a so bili neudarni, ker se ni tikalo deviantnih spolnih praks, ampak dolgočasnega gospodarstva).
> Ta afera je ravno tako pomembna za državo, kot bi bilo 0,5 mrd EUR, ki bi jih pobasal nekdo pri TEŠ6. Do obojega je prišlo zaradi prej omenjene povezave. Ampak ta afera se je sfižila, ker imamo odločbe, sodbe, slike, dildo, razjebane pse ... Kaj bi pa imeli pri 0,5 mrd EUR?
S tega stališča je ta afera vsekakor dobrodošla. no, mogoče niti ni napačno, da je vmes porivanje psov z dildom in sperma neznanega storilca, ker potem folk vsaj prime. Jaz se boijm samo, da bo ostalo samo pri tem, ker so samo deviantne spolne prakse dovolj zanimive. Recimo Dudek sploh ne ve za kakršnokoli drugo afero, razen fukača psov. Fokus je na tem, ne na hobotnici. Ene par nas pa le je (you included), ki smo očitno sfokusirani na hobotnico.

sporočil: 2.641
[0902ISXdX]A ti sprašuješ po 3 (tretji) prisotni osebi ? A poleg fritzla stenica (kot second) ni več pogojnik ali kako :)?
> [gsavli]
> > [Vinci]
> >
> > Recimo, da dobiva ta afera res neprimerno večjo pozornost. Iz nje je precej nedvoumno razvidna povezava politike, sodstva in t.i. elite. Katera dosedanja praksa naših politikov in njihovih prijateljev je bila tako dobro sledljiva in pravzaprav tudi dokumentirana? Od raztrganega Megliča do raztrganega Baričeviča je cela vrsta dokumentov, ki so nastali samo zaradi uslug med prijatelji.
> >
>
> Ja, to imaš pa prav. Tako lepe povezave frendov že dolgo ni bilo (so bili članki, a so bili neudarni, ker se ni tikalo deviantnih spolnih praks, ampak dolgočasnega gospodarstva).
>
>
> > Ta afera je ravno tako pomembna za državo, kot bi bilo 0,5 mrd EUR, ki bi jih pobasal nekdo pri TEŠ6. Do obojega je prišlo zaradi prej omenjene povezave. Ampak ta afera se je sfižila, ker imamo odločbe, sodbe, slike, dildo, razjebane pse ... Kaj bi pa imeli pri 0,5 mrd EUR?
>
> S tega stališča je ta afera vsekakor dobrodošla. no, mogoče niti ni napačno, da je vmes porivanje psov z dildom in sperma neznanega storilca, ker potem folk vsaj prime. Jaz se boijm samo, da bo ostalo samo pri tem, ker so samo deviantne spolne prakse dovolj zanimive. Recimo Dudek sploh ne ve za kakršnokoli drugo afero, razen fukača psov. Fokus je na tem, ne na hobotnici. Ene par nas pa le je (you included), ki smo očitno sfokusirani na hobotnico.
Pa je to s spermo preverjena, potrjena informacija ali zgolj ena od govoric in variacij na temo tretje osebe, ki se je odpeljala z velikim avtom?

[NICKNAME]Jaz sprašujem po drugi osebi, saj je logično, da sperma ni Baričevičeva.
> [0902ISXdX]
> > [gsavli]
> > > [Vinci]
> > >
> > > Recimo, da dobiva ta afera res neprimerno večjo pozornost. Iz nje je precej nedvoumno razvidna povezava politike, sodstva in t.i. elite. Katera dosedanja praksa naših politikov in njihovih prijateljev je bila tako dobro sledljiva in pravzaprav tudi dokumentirana? Od raztrganega Megliča do raztrganega Baričeviča je cela vrsta dokumentov, ki so nastali samo zaradi uslug med prijatelji.
> > >
> >
> > Ja, to imaš pa prav. Tako lepe povezave frendov že dolgo ni bilo (so bili članki, a so bili neudarni, ker se ni tikalo deviantnih spolnih praks, ampak dolgočasnega gospodarstva).
> >
> >
> > > Ta afera je ravno tako pomembna za državo, kot bi bilo 0,5 mrd EUR, ki bi jih pobasal nekdo pri TEŠ6. Do obojega je prišlo zaradi prej omenjene povezave. Ampak ta afera se je sfižila, ker imamo odločbe, sodbe, slike, dildo, razjebane pse ... Kaj bi pa imeli pri 0,5 mrd EUR?
> >
> > S tega stališča je ta afera vsekakor dobrodošla. no, mogoče niti ni napačno, da je vmes porivanje psov z dildom in sperma neznanega storilca, ker potem folk vsaj prime. Jaz se boijm samo, da bo ostalo samo pri tem, ker so samo deviantne spolne prakse dovolj zanimive. Recimo Dudek sploh ne ve za kakršnokoli drugo afero, razen fukača psov. Fokus je na tem, ne na hobotnici. Ene par nas pa le je (you included), ki smo očitno sfokusirani na hobotnico.
>
> Pa je to s spermo preverjena, potrjena informacija ali zgolj ena od govoric in variacij na temo tretje osebe, ki se je odpeljala z velikim avtom?
A ti sprašuješ po 3 (tretji) prisotni osebi ? A poleg fritzla stenica (kot second) ni več pogojnik ali kako :)?

sporočil: 2.725
Zadnja sprememba: anon-25464 16.02.2010 21:48
[lukav]Pokorno javljam, da sem na zadnjem obisku ugodovil, da je Republika Irska zgolj avatar Vatikana, njen dejanski poglavar, sodnik in zakonodajalec pa Ratzinger osebno.
> [Dudek]
> > [lukav]
> > > [s8t]
> > > Izvoli najti, kje sem jaz ali kdorkoli na forumu zagovarjal pedofile in se spet javi, ko boš našel.
> >
> > nisem še slišal, da bi kdorkoli od vas, ki si date toliko opraviti s fukanjem psov, napisal eno samo besedo o pedofiliji v cerkvi. nasprotno, cerkev je vedno deležna tople besede in telegramov podpore partijskih vojščakov. priznam, direktno pedofilije še nihče od navzočih ni zagovarjal in si zato zaslužite vse pohvale, vendar na podlagi zapisov sklepam, da se vam zdi spolno občevanje z otroci sprejemljivejše od spolnega občevanja z bulmastifi. če ni tako, me pa kar popravi.
> >
>
> Tudi ti nisi reagiral, pravzaprav tukaj ni nobeden reagiral na najnovejši sum spolnega nadlegovanja otrok www.zurnal24.si/slov...oke-157742
>
> torej tebi je to ( in vsem nam ) sprejemljivo ? :)
>
> Sicer, mogoče se komu zdi detalj o spolnih navadah in mučenju živali v primeru B. zelo pomemben, a moj vtis je, da debata tukaj večinoma poteka o kontekstu te zgodbe.
>
> lp
jaz sem zgolj nastavil ogledalo dežurnim branjevkam, ki jih fukanje psov tako vznemirja, da o tem sploh ne morejo nehati pisati. zloraba otroka se meni vsekakor zdi maximum gnusa - zato bi od nekoga, ki tako vztrajno vije ročice ob seksu z bulmastifom, pričakoval, da je še bistveno bolj glasen ob zlorabah otrok. pa kaj takega od naših klerikalnih ovčic ne bomo dočakali, čeprav celo Ratzinger nekaj miga na tem področju in trenutno mrcvari irske škofe, ki so na področju zlorabe otrok med bolj aktivnimi.
news.bbc.co.uk/2/hi/...515595.stm
V avatraju Irske sodijo škofi, policijo pa vodi Inkvizicija.
Pizda, ali ti sploh veš kaj pišeš, ali ti je refleks malomeščanskega nedojebanca zakril še zadnjo trohico razsodnosti. Daj bodi tako prijazen in pošlji še link kjer si je politični, sodni in odvetniški (komulativno!!!) vrh na Irskem umazal roke s prikrivanjem Cerkevnih zločinov.

sporočil: 4.404
[mataj]
> [0219K21]
> Pritisk javnosti je upravičen in rekel bi celo nujen. V ciničnem okolju je silno nenavadno, da si kdorkoli prizadeva za uveljavitev prava. Pa dejmo biti nekoliko manj cinični in dejmo zgolj zahtevati. Na to kot državljani in davkoplačevalci imamo pravico.
Ja krasno, no. Skrbi me samo to, da se slovenska javnost zgane samo, če so psi "vu pitanju".
Če bo sedanja elita na ta račun padla, se torej ne bo spremenilo nič. Dobili bomo novo elito, ki bo delala iste pizdarije kot stara, minus buzeriranje cuckov. Big dil.
ja,fino...kot da gre pri vsej zadevi za pse in zmešane babe..skoz hočte to podvalit,in to na prav kurvinski način..
NE!tu gre za vrsto zadev in dogodkov od prikrivanje zadeve do nezakonitih sodb,do nesprejemanja kakršnekoli odgovornosti..
zato odjebite!tole bomo razčistl in pika!
četud bi bil končn rezultat sam munis buzeriranje cuckov..sam ne bo,in to vam gre v nos..

sicer pa naj vas zaskrbi,ornk zaskrbi tole..
www.rtvslo.si/zdravj...nov/223609
glede na lokalne navade in lokalne šintarje bo to zgledal tkole..zarad zanotnice boš šel na urgenco in čez tri dni boš imel pogreb,brez rezervnih delov,jasno....ni jim zadost prostovoljstvo,zdej hočjo dobesedno prisilo..
glede na lokalne navade in lokalne šintarje bo to zgledal tkole..zarad zanotnice boš šel na urgenco in čez tri dni boš imel pogreb,brez rezervnih delov,jasno....ni jim zadost prostovoljstvo,zdej hočjo dobesedno prisilo..

[janezpizdek]Tak scenarij je možen že sedaj. "Veste gospa, je bila huda prometna nesreča, da smo posmrtne ostanke samo še v krematorij poslali."
Možni scenarij:
Zaradi domneve motencev, da si bodo kot vampirji lahko podaljšali življenje, sprožila lobiranje, da se drhal, ki jo je kompartija zasužnjila ne more več upreti doniranju organov za svoje gerijatrične kompartijske vampirčke. Uhhh, jebote Alah. Koljejo in v smeti odmetavajo cele bike, da bi sebi zagotovili zrezek. Zadeva bo očitno kmalu zelo podobna afriškim "zbirateljem slonokosti". Grejt sakses išo raz!
P: tak zakon ne sme biti sprejet niti pod razno!

[gsavli]Pomotoma sem kliknil na "Neprimerno".
> [0902ISXdX]
>
> Jaz sprašujem po drugi osebi, saj je logično, da sperma ni Baričevičeva.
bohve, kaj je res. pri takih zadevah se splača počakat, ker se race kar lepijo na ogrodje.
Drugače pa jaz enostavno ne verjamem, da je Baričevič občeval s psi. Vedno bolj sem prepričan, da so sproducirali tak škandal zato, da se prikrije nekaj večjega.
Nelogično, da bi to počel v strnjenem naselju, sredi popoldneva, če pa je imel na voljo veliko osamljeno in povsem ograjeno posestvo s klimatiziranimi pesjaki.
Tole je case, ki bi ga morali outsourcat ameriškim forenzikom ob takojšnjem zapečatnju obeh objektov. Potem bi morda kdaj prišli do resnice tako pa je tole kar slovenski JFK in ne Watergate, kot so nekje zapisali.

sporočil: 30.643
[jani639]Ne boste. Takole bi morali takole razčiščevati že od samega začetka, pa niste.
> [mataj]
> > [0219K21]
> > Pritisk javnosti je upravičen in rekel bi celo nujen. V ciničnem okolju je silno nenavadno, da si kdorkoli prizadeva za uveljavitev prava. Pa dejmo biti nekoliko manj cinični in dejmo zgolj zahtevati. Na to kot državljani in davkoplačevalci imamo pravico.
>
> Ja krasno, no. Skrbi me samo to, da se slovenska javnost zgane samo, če so psi "vu pitanju".
>
> Če bo sedanja elita na ta račun padla, se torej ne bo spremenilo nič. Dobili bomo novo elito, ki bo delala iste pizdarije kot stara, minus buzeriranje cuckov. Big dil.
ja,fino...kot da gre pri vsej zadevi za pse in zmešane babe..skoz hočte to podvalit,in to na prav kurvinski način..
NE!tu gre za vrsto zadev in dogodkov od prikrivanje zadeve do nezakonitih sodb,do nesprejemanja kakršnekoli odgovornosti..
zato odjebite!tole bomo razčistl in pika!
Če se je narod po vsem tem času malo zganil šele zaradi cuckov, bo pri cuckih tudi ostalo.

sporočil: 30.643
Zadnja sprememba: anon-35163 17.02.2010 08:59
[0902ISXdX]Tudi sam imam tak občutek.
Drugače pa jaz enostavno ne verjamem, da je Baričevič občeval s psi. Vedno bolj sem prepričan, da so sproducirali tak škandal zato, da se prikrije nekaj večjega.
Najbolj me čudi to, da so policaji razkrili podrobnosti med preiskavo, čeprav tega običajno ne počnejo.
[0902ISXdX]Ameriški forenziki niso nič boljši od naših. Če že, bi morali primer zaupati forenzikom iz ameriških televizijskih nadaljevank. Inšpektor Colombo, pa to. Aja, ups... ampak takih v resnici ni. Zoprna reč. Kaj bomo pa zdaj?
Tole je case, ki bi ga morali outsourcat ameriškim forenzikom ob takojšnjem zapečatnju obeh objektov. Potem bi morda kdaj prišli do resnice tako pa je tole kar slovenski JFK in ne Watergate, kot so nekje zapisali.

sporočil: 2.753
[mataj]ti si podobno trmast kot oni:
... cuckov, bo pri cuckih ...
- dajte mi sirov burek in jogurt
- nimamo jogurta
- potem mi pa dajte mesni burek in jogurt
- ja pa nimamo jogurta, no
- potem mi dajte pa samo ta frdamani jogurt

sporočil: 32.971
[janezpizdek]
Možni scenarij:
Na Giacomovi mizi v severnem predmestju Palerma je zazvonil telefon. Vittorio mu šifrirano sporoča, da je Dr. Z iz Slovenije identificiral donorja. Šifrirano sporočilo se je glasilo: "Češnjev les za kuhinjski del je bil najden v Sloveniji". Tako so šifrirali zato, ker je Giacomo svojo pravo dejavnost maskiral s podjetjem za dobavo vrhunskega lesa za izdelovalce luksuznih jaht.
Giacomo je sporočil naročniku v Rim, ter svoji stalni ekipi na terenu v Sloveniji, ki je po spremembi zakonodaje postala eldorado za Giacoma in njegove naročnike.
Tistega deževnega marčevskega jutra v Spodnjem Dupleku ni bilo veliko prometa. Devetindvajsetletni Janez je v svoji Toyoti vozil nekaj časa sam po cesti proti Mariboru.
"Fantje, pri temu bo uporabno kar vse. Organizirano je, da se cel paket odpošlje kar v Rim", zato lepo prosim, prvi udarec naj ga zgolj pretrese in morda malo opraska, fentati ga bomo morali naknadno. Ne mi tega zajebat, lepo prosim. Onega zadnjič ste poškodovali ravno v višini jeter pa smo izpušili 10 čukov. Ko se ustavimo, Pero leti ven in ga najprej z udarcem v glavo pošlje spat. Za tem nastopiš ti doktorček. A si siguren, da bo tvoja veza imela standby vozilo prve pomoči? ...kaj najbrž, kaj najbrž, ne me jebat fantje, to je resen posel.... Kurčevi amaterji, jebem vam mater..."se je jezil vodja tolpe.
Ko je Janez pripeljal do prvih ulic v predmestju Mariborja, je še vedno bilo bolj malo prometa. Po tem je z desne strani nenadoma počilo. Bilo je nekaj čudnega v tej nesreči in Janez je kar odrevenel v šoku. Smetarsko vozilo je po udarcu nadaljevalo riniti Janezovo Toyoto proti betonski steni ob pločniku.
Janez je sicer bil brez poškodb, zgolj pretresen in rahlo v šoku, ma je vseeno obsedel negibno, ko je eden izmed smetarjev stopil k zagozdenim vratom Toyote na njegovi strani in odločno odprl deformirana vrata uničenega avtomobila. "Pomagal vam bom ven...", je bilo zadnje kar je Janez slišal.
12 minut kasneje v vozilu prve pomoči. "Imamo "en komplet", prosim pripravite vse za odvzem.", je mehanično sporočala dežurna zdravnica iz vozila prve pomoči.
40 minut kasneje v Ljubljani, Dr. P dvigne slušalko in zavrti rimsko številko. "Les je na poti. Kako?.... ja, hlod pride cel v kompletu, pripravite se na razrez,... ja, tako je"
Na Giacomovi mizi je znova pozvonilo ob 12.40, ko se je odpravljal na kosilo. Glas iz Rima je bil rezoluten: "Les je bil najvišje kakovosti. Naročnik pošilja posebne zahvale. Prijeten dan"
Bravo, fašistična drhal slovenskega zdravstva, zakonodaje in oblasti Butalistana! Slovenija bo najbolj zanimiva dežela na svetu. Kot vir kvalitetenega češnjevega lesa, oz. rezervnih delov za premožne kupce drugod po svetu.
... hej, look on the bright side ... to bi lahko bila tržna niša, ki bi nas potegnila iz recesije ... edino, kar bi nas lahko malo jebalo, so rahlo "omejeni resursi" ... dva milijona glih ni neka cifra ...
P.S.: jebote ... pa glih v Mariboru bi ti začel ...

sporočil: 3.657
Jaz se pogosto spomnem izjave studentke veterine: Meni pacienti ne
povedo kaj jih boli! Razciscevanje zlorabe otrok znotraj RKC se
gogaja po odrascanju le-teh in spremembi druzbenega okolja z vecjo
svobodo govora o tem (Irska). Pri nas je zal prevec svetih krav
(zdravniki, sodniki). Pomaga jim impotentni mediji brez navodil iz
CK ZKS :-(

sporočil: 32.971
[janezpizdek]
> [najobj]
> ... hej, look on the bright side ... to bi lahko bila tržna niša, ki bi nas potegnila iz recesije ... edino, kar bi nas lahko malo jebalo, so rahlo "omejeni resursi" ... dva milijona glih ni neka cifra ...
>
>
> P.S.: jebote ... pa glih v Mariboru bi ti začel ...
He,he, wrong guess. Tejk e vok on pozitiv sajd - mene Maribor najbolj skrbi, ker me za žabarsko solatarsko "elito", eeee... kako da kažem, pač nea tak močno skrbi, ker oni se bodo v toti zgodbi najbrž znašli med Value Added Resselerji, banda zagamana, ki bi prodala fse samo da malo zasluži.
Skrbi me tudi Primorska, približno do Ravbarkomande, oziroma, ovaj kako da kažem "U visini Rapala, jebo im Fiat mater, sve je njima Fiat, i srce im je Fiat, da prostiš".
... uff, hvalabogu, sem si oddahnil ...
... khmm, čeprav ... če dobro pomislim, je pri nas na Štajerskem zadnje čase še največ nerabljenega "materiala" primernega za ta biznis ... pa v Prekmurju bi se tudi našlo kaj dobro ohranjene skoraj nove "robe" ... pa na Koroškem ... pa v Zasavju ... pa v Beli Krajini ... pa na Primorskem ... paaaa ... shit, pa smo spet tam ... ostane še samo Žabarija ... in ker so oni, kot praviš, excluded ... khmm ... kaj sploh še ostane ? ... eh jebiga, spet ne bo nič z biznisom ... khmm, pa tako lepo je kazalo ...

sporočil: 48.253
[jani639]Se vedno lahko prepoves darovanje. Najmanjsi problem.
sicer pa naj vas zaskrbi,ornk zaskrbi tole..
Sedaj je tako, da v veliko primerih sami ljudje niso imeli nic proti, a ker se jim ni dalo izpolnit formularjev se za casa zivljenja, so potem sorodniki imeli pri tem glavno besedo, in organov niso smeli uporabiti.
ce hoces biti varen pred kaksnim don corleonejem, bos pac pri osebnem zdravniku izpolnil izjavo, da noces reciklaze, pa je.

sporočil: 2.641
Zadnja konferenca :
Pritiskov ni bilo, vse je potekalo v normativih. Predkazenski postopek ni javen tako da..
Ni bilo drugih oseb na prizorišču, kot one in 2 sorodnika v hiši.
Našli so ga na dvorišču in ker sta psa še delovala je del policistov preneslo one v garažo.
Kdaj točno prišla sestra in dežurna čistilka ni jasno.
kaj je delal bos ,sicer opasan, na snegu z psi...
Sorodnika nista reagirala, ker sta bila nekako vajena krikov ...
Sekretarko smo spustili, ker smo človeški in so bili določeni prisotni v šoku.Smo humana organizacija. (tako kot na HE Blanca, ko starše niso pustili niti pod km blizu).
Odgovora, kje je posnetek bližnje kamere, niso podali. Dejstvo je da je izbrisan.
Zbrisali so mi cel kup privatne komunikacije. Prepozno.
Pritiskov ni bilo, vse je potekalo v normativih. Predkazenski postopek ni javen tako da..
Ni bilo drugih oseb na prizorišču, kot one in 2 sorodnika v hiši.
Našli so ga na dvorišču in ker sta psa še delovala je del policistov preneslo one v garažo.
Kdaj točno prišla sestra in dežurna čistilka ni jasno.
kaj je delal bos ,sicer opasan, na snegu z psi...
Sorodnika nista reagirala, ker sta bila nekako vajena krikov ...
Sekretarko smo spustili, ker smo človeški in so bili določeni prisotni v šoku.Smo humana organizacija. (tako kot na HE Blanca, ko starše niso pustili niti pod km blizu).
Odgovora, kje je posnetek bližnje kamere, niso podali. Dejstvo je da je izbrisan.
Zbrisali so mi cel kup privatne komunikacije. Prepozno.

sporočil: 6.084
[bc123a]samo bežno in mimogrede, zelo sem se spomnil tvojega uro starega prispevka v drugi temi. tam si zagovarjal popolnoma nasprotno stališče. :)
> [jani639]
> sicer pa naj vas zaskrbi,ornk zaskrbi tole..
>
> www.rtvslo.si/zdravj...nov/223609
>
> glede na lokalne navade in lokalne šintarje bo to zgledal tkole..zarad zanotnice boš šel na urgenco in čez tri dni boš imel pogreb,brez rezervnih delov,jasno....ni jim zadost prostovoljstvo,zdej hočjo dobesedno prisilo..
Se vedno lahko prepoves darovanje. Najmanjsi problem.
Sedaj je tako, da v veliko primerih sami ljudje niso imeli nic proti, a ker se jim ni dalo izpolnit formularjev se za casa zivljenja, so potem sorodniki imeli pri tem glavno besedo, in organov niso smeli uporabiti.
ce hoces biti varen pred kaksnim don corleonejem, bos pac pri osebnem zdravniku izpolnil izjavo, da noces reciklaze, pa je.
lp

Zadnja sprememba: anon-98222 17.02.2010 14:05
[ketika]ta izjava : se je dogajala znotraj štirih zidov
ne res , če dodaš še prvi del te njegove izjave o zlorabi psov - kot da bi bila sestavljena iz dveh ljudi :
Še vedno ne verjamem, da je to res, in ne bom verjel, dokler ne bo realnih dokazov. Če bi mu to bilo dokazano, bi to bilo kaznivo dejanje mučenja živali in bi ga preganjal tožilec. Verjetno bi primer prevzel, saj je bil moj prijatelj.
kako pa on ve kje se je dogajala ? Ali je mogoče mislil na kakšne konkretne 4 zidove ? Ali je mislil s tem da se je končala ker ni bilo nobenih prič ? Kako pa ve da ni bilo nobenih drugih prič ? Zato ker je bil sam tam ?
ali ni tole malo preveč konkretno , če odšteješ četudi ?
Dobiš :
Ko se je zloraba dogajala se je dogajala znotraj štirih zidov , zato se je končala s tem , ko je nekdo (? zakaj tak odmik od osebe, ali je to števnik za nekdo je umrel in nekdo drug ne) umrl (pokojni in ne nekdo drug) , pse pa so usmrtili. Je bil ( na kraju dogodka ) in ga ni. Se ne more preganjati (kdo ?, priča , ki je bila tam ker je drugi mrtev ) . Človek (?prijatelj - zakaj tak odmik od osebe )je mrtev.
Uporablja pogojnik samo v prvem delu stavka, potem ga opusti.
izjava kot da bi bila od enega človeka , ki je vse to delal in od drugega ki je odvetnik (samemu sebi )

[bc123a]
> [jani639]
> sicer pa naj vas zaskrbi,ornk zaskrbi tole..
>
> www.rtvslo.si/zdravj...nov/223609
>
> glede na lokalne navade in lokalne šintarje bo to zgledal tkole..zarad zanotnice boš šel na urgenco in čez tri dni boš imel pogreb,brez rezervnih delov,jasno....ni jim zadost prostovoljstvo,zdej hočjo dobesedno prisilo..
Se vedno lahko prepoves darovanje. Najmanjsi problem.
hahahaha..ti to zajebavaš?a ni janez pizdek lepo opisal možnosti biznisa ki nas bo povlekel iz recesije?a zarad lenobe?hahahaha.....naj spomnim prisluhe komunicranja med vojno na hrvaškem..imam dvoje oči,bubreze i jetru..kad čete doči??
al pa naj spomnim kosovsko kliniko za rezervne dele ,ki je čudežno kar mal potihlna...
uu,izjava je pa res dobra zihrunga,sploh pr nas,pr takih lokalnih običajih kot jih imamo..

Zadnja sprememba: anon-98222 17.02.2010 14:50
[ketika]
> [ketika]
> ne res , če dodaš še prvi del te njegove izjave o zlorabi psov - kot da bi bila sestavljena iz dveh ljudi :
>
> Še vedno ne verjamem, da je to res, in ne bom verjel, dokler ne bo realnih dokazov. Če bi mu to bilo dokazano, bi to bilo kaznivo dejanje mučenja živali in bi ga preganjal tožilec. Verjetno bi primer prevzel, saj je bil moj prijatelj.
>
> Poleg tega pa lahko nekdo kazensko preganja nekoga le, dokler je živ. Četudi bi se zloraba dogajala, se je dogajala znotraj štirih zidov, zato se je končala s tem, ko je nekdo umrl, pse pa so usmrtili. Čudim se, zakaj je danes to vsem tako zanimivo. Je bil in ga ni. Se ne more preganjati. Človek je mrtev.
ta izjava : se je dogajala znotraj štirih zidov
kako pa on ve kje se je dogajala ? Ali je mogoče mislil na kakšne konkretne 4 zidove ? Ali je mislil s tem da se je končala ker ni bilo nobenih prič ? Kako pa ve da ni bilo nobenih drugih prič ? Zato ker je bil sam tam ?
ali ni tole malo preveč konkretno , če odšteješ četudi ?
Dobiš :
Ko se je zloraba dogajala se je dogajala znotraj štirih zidov , zato se je končala s tem , ko je nekdo (? zakaj tak odmik od osebe, ali je to števnik za nekdo je umrel in nekdo drug ne) umrl (pokojni in ne nekdo drug) , pse pa so usmrtili. Je bil ( na kraju dogodka ) in ga ni. Se ne more preganjati (kdo ?, priča , ki je bila tam ker je drugi mrtev ) . Človek (?prijatelj - zakaj tak odmik od osebe )je mrtev.
Uporablja pogojnik samo v prvem delu stavka, potem ga opusti.
izjava kot da bi bila od enega človeka , ki je vse to delal in od drugega ki je odvetnik (samemu sebi )
Pogačnik - Dnevnik : 3.2. 2010 (glej zadnji stavek)
"Moj odstop bi pomenil umik pravne države, degradacijo celotne izvršne veje oblasti, degradacijo sodne veje oblasti in negiranje pravne države na splošno," je na današnji novinarski konferenci v Ljubljani poudaril Pogačnik.
Po njegovem mnenju je neprimerno, da se "ob tem tragičnem dogodku želi kovati v nekaterih sredinah politični kapital".
Kot je izpostavil, je bil celoten postopek in proces vrnitve dveh bulmastifov lastniku "transparenten, zakonit in voden v duhu spoštovanja vrednot ljudi in živali". Postopek so vodili pravni strokovnjaki ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, v odločbi vrnitve psov lastniku pa so bili zapisani pogoji, ki so sledili izvedenskemu mnenju, med drugim je bil upoštevan čredni nagon živali.
Stroge pogoje, med drugim bi morale biti živali ločene med seboj (to naj bi lastnik tudi zagotovil, živali so bile v zunanjem prostoru ločene), po ministrovem mnenju lastnik zelo verjetno ni spoštoval. Pogoje so po njegovih navedbah tudi nadzorovali in skrbeli za njihovo uresničitev, niso pa mogli vstopiti v njihov odnos med štirimi stenami.