Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: PASJI FRITZL ali je to mogoče ??
Strani: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

sporočil: 2.753
[lukav]zgrešil si bistvo te afere. primeri kažejo, da država dosti dobro preganja in sankcionira pedofile, tudi pritiskov na medije o poročanju o teh zadevah ni zaznati.
> [Lidbarsky]
> > [lukav]
> > > [s8t]
> > > Izvoli najti, kje sem jaz ali kdorkoli na forumu zagovarjal pedofile in se spet javi, ko boš našel.
> >
> > nisem še slišal, da bi kdorkoli od vas, ki si date toliko opraviti s fukanjem psov, napisal eno samo besedo o pedofiliji v cerkvi. nasprotno, cerkev je vedno deležna tople besede in telegramov podpore partijskih vojščakov. priznam, direktno pedofilije še nihče od navzočih ni zagovarjal in si zato zaslužite vse pohvale, vendar na podlagi zapisov sklepam, da se vam zdi spolno občevanje z otroci sprejemljivejše od spolnega občevanja z bulmastifi. če ni tako, me pa kar popravi.
>
> govoriš neumnosti. primerjava bi bila na mestu, če bi po nekaj letih posiljevanja nek deček v samoobrambi ubil pedofilskega duhovnika, policija dečka, na financah pa bi tam neki novinarji pisali, kako se zaradi pietete do ubogega mrtvega duhovnika ni dobro o tem incidentu več pogovarjati.
>
> premier bi prijavil, da je bil osebni prijatelj uglednega in spoštovanega pokojnika, praktično vsi mediji bi se za en teden zavili v molk, cenzurirali bi vse, kar malo spominja na pedofilijo ali cerkev, nek nadškof bi nenadoma začutil potrebo po smučanju, policija pa bi besno lovila nepridiprava, ki je na internet spravil fotografijo mrtvega duhovnika opremljenega z za poštene in vznemirjanja nepotrebne državljane nekim seksualnim pripomočkom itd.
>
> vidiš, če bi v tej situaciji nekateri blodili o tem, kako nič ne verjamejo, da nepreverjim novinarjem "nezdravih sil" ni za zaupati, da gre kvečjemu za splet neverjetnih okoliščin, da je imel ugledni duhovnik nedvomno težko otroštvo in da je tudi sicer veliko postoril pri obnovi cerkve in obdelovanju vrtička poleg nje - no, potem bi bil tvoj očitek na mestu.
glej, pes je pes, otrok pa otrok, tudi če se tebi to zdi podobna kategorija (kar že samo po sebi zmanjša smiselnost tele debate na nulo). če bi nekateri, ki imajo toliko povedati o zlorabi psov, enkrat samkrat protestirali ob zlorabah otrok, v RKC ali zunaj njih, bi jim človek še nekako verjel. tako pa gre samo za politiziranje in prmitivno naslajanje, nič več kot to.
zakaj torej pričakuješ, da bi se moral vsuti plaz kritik v primeru pedofilije? na koga?
na policijo, ki pravilno obravnava to kriminalno dejanje?
na medije, ki o tem na široko poročajo?
na novinarje, ki ob takem dogodku ne svetohlinijo o pieteti do uglednega pedofila?
na vladne uslužbence, ki se ne pojavijo na mestu zločina in mimo policijskega traku počnejo nekaj, o čemer nihče noče nič povedati?

[gsavli]ne sodi po sebi (ali komurkoli že).
> [lukav]
>
> glej, pes je pes, otrok pa otrok, tudi če se tebi to zdi podobna kategorija (kar že samo po sebi zmanjša smiselnost tele debate na nulo). če bi nekateri, ki imajo toliko povedati o zlorabi psov, enkrat samkrat protestirali ob zlorabah otrok, v RKC ali zunaj njih, bi jim človek še nekako verjel. tako pa gre samo za politiziranje in prmitivno naslajanje, nič več kot to.
ditto. najdaljše debate o zlorabljanih psih na forumih? tile pusiji, ki imajo sedaj toliko za povedati, bodo šli drugič molče mimo soseda, ki pretepa ženo in muči in zlorablja svoje otroke.

sporočil: 30.643
[IztokGY]Pri Patriji preiskava še poteka. To, da so bili finski novinarji nategnjeni, je sicer možno, a daleč nad dometom kumrovške šole.
Ne. Če znaš (učil si se 50 na 20 podlage) ustvariš Patrijo in zmagaš na volitvah.

sporočil: 21.898
zgrešil si bistvo te afere.bistvo te afere se točno ve, kaj je. vsak mesec je neka druga kao afera, da se ljudstvo, ki si misli, da je strasno pametno, raje ukvarja s tem, kot s cim drugim. lani je bila hrvaska, potem januarja erjavec. ko bodo bulmastifi obmolknili, bo na plano verjetno spet udarila kaka zunanja politika. potem bo ze pocasi cas za svetovno prvenstvo in kupovanje pohorja ali kaj podobnega. ne se bat, politika bo vedno nasla kanale, po kateri bo krvi in mesa zeljno populacijo stalno pitala z odpadki.

sporočil: 6.084
[Lidbarsky]Saj ni sam, še eden mu dela družbo v sprenevedanju :)
> [lukav]
> > [Lidbarsky]
> > > [lukav]
> > > > [s8t]
> > > > Izvoli najti, kje sem jaz ali kdorkoli na forumu zagovarjal pedofile in se spet javi, ko boš našel.
> > >
> > > nisem še slišal, da bi kdorkoli od vas, ki si date toliko opraviti s fukanjem psov, napisal eno samo besedo o pedofiliji v cerkvi. nasprotno, cerkev je vedno deležna tople besede in telegramov podpore partijskih vojščakov. priznam, direktno pedofilije še nihče od navzočih ni zagovarjal in si zato zaslužite vse pohvale, vendar na podlagi zapisov sklepam, da se vam zdi spolno občevanje z otroci sprejemljivejše od spolnega občevanja z bulmastifi. če ni tako, me pa kar popravi.
> >
> > govoriš neumnosti. primerjava bi bila na mestu, če bi po nekaj letih posiljevanja nek deček v samoobrambi ubil pedofilskega duhovnika, policija dečka, na financah pa bi tam neki novinarji pisali, kako se zaradi pietete do ubogega mrtvega duhovnika ni dobro o tem incidentu več pogovarjati.
> >
> > premier bi prijavil, da je bil osebni prijatelj uglednega in spoštovanega pokojnika, praktično vsi mediji bi se za en teden zavili v molk, cenzurirali bi vse, kar malo spominja na pedofilijo ali cerkev, nek nadškof bi nenadoma začutil potrebo po smučanju, policija pa bi besno lovila nepridiprava, ki je na internet spravil fotografijo mrtvega duhovnika opremljenega z za poštene in vznemirjanja nepotrebne državljane nekim seksualnim pripomočkom itd.
> >
> > vidiš, če bi v tej situaciji nekateri blodili o tem, kako nič ne verjamejo, da nepreverjim novinarjem "nezdravih sil" ni za zaupati, da gre kvečjemu za splet neverjetnih okoliščin, da je imel ugledni duhovnik nedvomno težko otroštvo in da je tudi sicer veliko postoril pri obnovi cerkve in obdelovanju vrtička poleg nje - no, potem bi bil tvoj očitek na mestu.
>
> glej, pes je pes, otrok pa otrok, tudi če se tebi to zdi podobna kategorija (kar že samo po sebi zmanjša smiselnost tele debate na nulo). če bi nekateri, ki imajo toliko povedati o zlorabi psov, enkrat samkrat protestirali ob zlorabah otrok, v RKC ali zunaj njih, bi jim človek še nekako verjel. tako pa gre samo za politiziranje in prmitivno naslajanje, nič več kot to.
zgrešil si bistvo te afere. primeri kažejo, da država dosti dobro preganja in sankcionira pedofile, tudi pritiskov na medije o poročanju o teh zadevah ni zaznati.
zakaj torej pričakuješ, da bi se moral vsuti plaz kritik v primeru pedofilije? na koga?
na policijo, ki pravilno obravnava to kriminalno dejanje?
na medije, ki o tem na široko poročajo?
na novinarje, ki ob takem dogodku ne svetohlinijo o pieteti do uglednega pedofila?
na vladne uslužbence, ki se ne pojavijo na mestu zločina in mimo policijskega traku počnejo nekaj, o čemer nihče noče nič povedati?
lp

[gsavli]ja. in na osnovi osebnih izkušenj nadaljuješ s kolektivizacijo. ma krasno, no.
> [Lidbarsky]
> > [gsavli]
> > ditto. najdaljše debate o zlorabljanih psih na forumih? tile pusiji, ki imajo sedaj toliko za povedati, bodo šli drugič molče mimo soseda, ki pretepa ženo in muči in zlorablja svoje otroke.
>
> ne sodi po sebi (ali komurkoli že).
saj ne, sodim po izkušnjah.

[shevchenko]če ljudstvo ni sposobno sočasno procesirati dveh ali več težav, potem je zelo verjetno zavozilo že na volitvah in je precej vseeno, kaj tista reč, ki so jo izvolili, pravzaprav počne.
> zgrešil si bistvo te afere.
bistvo te afere se točno ve, kaj je. vsak mesec je neka druga kao afera, da se ljudstvo, ki si misli, da je strasno pametno, raje ukvarja s tem, kot s cim drugim. lani je bila hrvaska, potem januarja erjavec. ko bodo bulmastifi obmolknili, bo na plano verjetno spet udarila kaka zunanja politika. potem bo ze pocasi cas za svetovno prvenstvo in kupovanje pohorja ali kaj podobnega. ne se bat, politika bo vedno nasla kanale, po kateri bo krvi in mesa zeljno populacijo stalno pitala z odpadki.

sporočil: 48.253
Zadnja sprememba: bc123a 16.02.2010 12:42
[Dudek]Bajdvej, tale primer je cista katastrofa. Zakaj mora punce v puberteti uciti akrobatskega plesa ravno moski srednjih let? Mislim, madona, pac nekatere stvari se mi zdijo nespodobne, tudi ce so profesionalne... tipu roka hote ali nehote "zdrsne" pa jo ima na joskih 10 letne mule, ona fase sok v najbolj obcutljivem obdobju zivljenja in razvoja, on pa obtozbo nadlegovanja. Enako velja za telovadbo v osnovni in srednji soli... meni se je ze v mojih cajtih zdelo bizarno, da so ucitelji imeli telovadbo tudi za zenski del razreda. A tipo je edini ucitelj akrobatskega plesa tam blizu ali kako?
Tudi ti nisi reagiral, pravzaprav tukaj ni nobeden reagiral na najnovejši sum spolnega nadlegovanja otrok www.zurnal24.si/slov...oke-157742
Just a thought. Ne vem ce bi se pocutil ravno ok, ce bi imel 10-12 let staro hcerko, ki bi jo okrog pasa lovil en 40 letni stric (pomislite na elemente akrobatskega rokenrola...)

če ljudstvo ni sposobno sočasno procesirati dveh ali več težav, potem je zelo verjetno zavozilo že na volitvah in je precej vseeno, kaj tista reč, ki so jo izvolili, pravzaprav počne.stvar je v tem, da so ljudje o tezavah pripravljeni razmisljati ene pol ure na dan (nekateri pa še toliko ne). če bodo v teh pol ure nastopali pasji anusi in dildi, potem bo za ostalo pač zmanjkalo.
mediji bi imeli tudi po 5 ur dolgi informativni program, če bi ljudje zmogli toliko pozornosti. pa je ne zmorejo, pojdi si pogledati, koliko trajajo posamezne dnevnoinformativne oddaje.

Zadnja sprememba: anon-15715 16.02.2010 12:45
[bc123a]Imaš prav, situacijo rešuje dejstvo, da je veliko teh učiteljev toplih :)
> [Dudek]
> Tudi ti nisi reagiral, pravzaprav tukaj ni nobeden reagiral na najnovejši sum spolnega nadlegovanja otrok www.zurnal24.si/slov...oke-157742
Bajdvej, tale primer je cista katastrofa. Zakaj mora punce v puberteti uciti akrobatskega plesa ravno moski srednjih let? Mislim, madona, pac nekatere stvari se mi zdijo nespodobne, tudi ce so profesionalne... tipu roka hote ali nehote "zdrsne" pa jo ima na joskih 10 letne mule, ona fase sok v najbolj obcutljivem obdobju zivljenja in razvoja, on pa obtozbo nadlegovanja. Enako velja za telovadbo v osnovni in srednji soli... meni se je ze v mojih cajtih zdelo bizarno, da so ucitelji imeli telovadbo tudi za zenski del razreda. A tipo je edini ucitelj akrobatskega plesa tam blizu ali kako?
Just a thought. Ne vem ce bi se pocutil ravno ok, ce bi imel 10-12 let staro hcerko, ki bi jo okrog pasa lovil en 40 letni stric (pomislite na elemente akrobatskega rokenrola...)
lp

aha, torej ce bi pa 25-letnik ucil rokenrol desetletnice, to bi
bilo pa v redu ali kako?

Imaš prav, situacijo rešuje dejsvo, da je veliko teh učiteljev toplih :)nima prav, oz. ce ima, potem je najbolje, da se akrobatiko prepove z dekretom. sam se ukvarjam s sahom, tako da mi je vseeno, se bolje bi bilo, ker tile akrobati zasedajo toliko prostora, da za druge nic ne ostane.

[gsavli]skratka, ti meniš, da so tisti, ki se jim zdi delovanje medijev, policije in dela državnega aparata v tej aferi vsaj nenavadno, če ne že sumljivo in so glede tega oglašajo v tem forumu, nedvomno tvoji sovaščani? imaš pa dober vir informacij, moram priznati.
> [Lidbarsky]
> >
> > saj ne, sodim po izkušnjah.
>
> ja. in na osnovi osebnih izkušenj nadaljuješ s kolektivizacijo. ma krasno, no.
Hja, ne vem, kakšne so tvoje, ampak jaz sem že prijavil sum na zlorabo, sovaščani, ki so bili o vsem precj bolje obveščeni, pa večinoma ne. Tako, da si pridržujem pravico napisat: ti pusiji (nisem bral teh kač, pa ne vem, če si ti tudi vključen, verjetno ja, sicer na ta moj stavek ne bi niti odreagiral), ki imajo sedaj toliko za povedat okoli zlorabljenih psov, bodo šli drugič miže mimo soseda, ki zlorablja svoje otroke in ženo.

sporočil: 17.846
[gsavli]Afera z bulmastifi je mater vseh afer v poosamosvojitveni Sloveniji. Zanimanje javnosti je upravičeno.
> [Lidbarsky]
>
> skratka, ti meniš, da so tisti, ki se jim zdi delovanje medijev, policije in dela državnega aparata v tej aferi vsaj nenavadno, če ne že sumljivo in so glede tega oglašajo v tem forumu, nedvomno tvoji sovaščani? imaš pa dober vir informacij, moram priznati.
Ne, jaz menim, da je zanimanje za afero z bulmastifi v nesorazmerju z zanimanjem z drugimi aferami. Isto zahteve po pravici.

sporočil: 17.846
[gsavli]Ne razumeš.
> [0219K21]
> > [gsavli]
> > > [Lidbarsky]
> > >
> > > skratka, ti meniš, da so tisti, ki se jim zdi delovanje medijev, policije in dela državnega aparata v tej aferi vsaj nenavadno, če ne že sumljivo in so glede tega oglašajo v tem forumu, nedvomno tvoji sovaščani? imaš pa dober vir informacij, moram priznati.
> >
> > Ne, jaz menim, da je zanimanje za afero z bulmastifi v nesorazmerju z zanimanjem z drugimi aferami. Isto zahteve po pravici.
>
> Afera z bulmastifi je mater vseh afer v poosamosvojitveni Sloveniji. Zanimanje javnosti je upravičeno.
Meni se zdijo vse tajkunske afere precej bolj upravičene do zanimanja. Senica, Golobič, Janša i.o. vsi tajkunski privatizatorji in tisti, ki so jim to omogočili, tu je res odpovedala pravna država, ne pa pri vračilu treh psov lastniku.
Ampak spet, to je moje subjektivno mnenje, mogoče sem pa jaz čuden, ker me ta afera s psi precej manj zanima kot šaflanje družbenega imetja in davkoplačevalskega denarja v privatne malhe politikov in frendov.
Pri vseh drugih aferah kjer je šlo "le" za polnenje lastnih žepov mimo zakonov, ali ob izkoriščanju takih in drugačnih lukenj v zakonu je šlo za "posel". Drugimi besedami, če je nekdo iz eneka političnega pola "kradel" (po domače povedano, pa ne dobesedno, saj je kraja točno določeno kaznivo dejanje, očitani pa so bili različni privatizacijski prijemi, legalni in nelegalni) ga je sicer nasprotna stran za nekaj obtožila, a je lastna takoj skočila v bran. Zdaj, ali je "pravna država" pri tem odigrala svojo vlogo oz. ali je zgolj vse skupaj zastaralo ali je bilo preganjanje kako drugače onemogočeno ne bom. Dejstvo je, da je šibko stanje na področju prava pač omogočilo karkoli je že omogočilo.
Afera bulmastifi pa je udarila na osebno raven. In to približno tako, kot da bi prišlo do razkritja kake druge zavržene spolne prakse (pedofilija). Pri tovrsnih rečeh pa velja, da ni mogoče storilca braniti in se kakorkoli zavzemati zanj, saj tovrstna dejanja pač predstavljajo maksimum zavrženosti. Veš, niti razkrita trupla v Barbarinem rovu (s cca. nekajdeset tisoč trupel) niso bila v celoti in v vsej javnosti sprejeta kot znamenje nečesa zavrženega dejanje. Ugibam da zaradi časovne oddaljenosti in zato, ker tedanje dogodke enostavno ni mogoče primerjati in ocenjevati s sedanjimi vatli.
A pri Baričeviču je, glejmo naravnost, stvar drugačna. Gre za osebo, ki je (bila) vplivna, verjetno tudi vplivnih staršev, ki je na neki družbeni lestvici v Sloveniji kotirala izjemno visoko. Upal bi trditi, da v sam vrh slovenske družbene elite. Elite po vplivu, če ne ravno pri denarju (lahko pa, da tudi po tem).
In afera je udarila v tega človeka. In se ob tem stiku zločina, vpliva, navadne morale (prej izprijenosti) in PRAVA mora pokazati kako bo celotna družba to "prežvečila". Ali bo šla čez to kot "business as usual" (in navedbe Čadonjič-Špeličeve "Baričevič si je sam kriv" na to že namiguje), ali bomo vsi kot družba preprosto ZAHTEVALI od pristojnih, da razkrijejo vse pomembne okoliščine smrti Dr. Baričeviča.
Zame je nedopustno, da se zadeva vodi kot "shit happends, psi napadli svojega lastnika", saj za to ni dokazov. Zame je vsaka nasilna smrt umor, šele če se to ovrže je pač nesreča ali samomor ali karkoli drugega.
Pritisk javnosti je upravičen in rekel bi celo nujen. V ciničnem okolju je silno nenavadno, da si kdorkoli prizadeva za uveljavitev prava. Pa dejmo biti nekoliko manj cinični in dejmo zgolj zahtevati. Na to kot državljani in davkoplačevalci imamo pravico.

sporočil: 5.625
[gsavli]čuden si. tudi jaz sem čuden - meni se recimo zdi zanimivejše vprašanje, zakaj je kresalka fbi nastanila ravno v stavbo, katere lastnik ima z njo in senico dolgo zgodovino in je znan po svojem moralnem in poštenem pridobivanju premoženja. ali pa "izhodna strategija", nižji davki, manj korupcije, nesposobna vlada, ultra in patria, tisoč vprašanj je bolj bistvenih, kot nek patetičen fukač psov, ki je za nameček mrtev.
> [0219K21]
> > [gsavli]
> > > [Lidbarsky]
> > >
> > > skratka, ti meniš, da so tisti, ki se jim zdi delovanje medijev, policije in dela državnega aparata v tej aferi vsaj nenavadno, če ne že sumljivo in so glede tega oglašajo v tem forumu, nedvomno tvoji sovaščani? imaš pa dober vir informacij, moram priznati.
> >
> > Ne, jaz menim, da je zanimanje za afero z bulmastifi v nesorazmerju z zanimanjem z drugimi aferami. Isto zahteve po pravici.
>
> Afera z bulmastifi je mater vseh afer v poosamosvojitveni Sloveniji. Zanimanje javnosti je upravičeno.
Meni se zdijo vse tajkunske afere precej bolj upravičene do zanimanja. Senica, Golobič, Janša i.o. vsi tajkunski privatizatorji in tisti, ki so jim to omogočili, tu je res odpovedala pravna država, ne pa pri vračilu treh psov lastniku.
Ampak spet, to je moje subjektivno mnenje, mogoče sem pa jaz čuden, ker me ta afera s psi precej manj zanima kot šaflanje družbenega imetja in davkoplačevalskega denarja v privatne malhe politikov in frendov.
res pa je, da fukač psov v ljudeh vzbuja najnižje strasti, saj z zgražanjem nad predstavnikom domnevne elite predvsem rešujejo lastne frustracije, ki jih povprečnemu slovenskemu lumpenproletarcu ne manjka. vsaj pri svinjarijah se lahko za trenutek približajo domnevni eliti.

sporočil: 6.899
[gsavli]Poglej, tako je tole: vsak slovenec bi rad bil tajkun, pa je pač malo revše, ki mu ni uspelo. Do tajkunov čutijo predvsem zavist, ne toliko ogorčenja nad izigravanjem zakonov.
Nihče pa si ne želi seksati s svojim psom. To je veliko bolj nezaslišano, kot kraja denarja, ki je podprta z zakoni.

sporočil: 30.643
Zadnja sprememba: anon-35163 16.02.2010 13:32
[0219K21]Ja krasno, no. Skrbi me samo to, da se slovenska javnost zgane samo, če so psi "vu pitanju".
Pritisk javnosti je upravičen in rekel bi celo nujen. V ciničnem okolju je silno nenavadno, da si kdorkoli prizadeva za uveljavitev prava. Pa dejmo biti nekoliko manj cinični in dejmo zgolj zahtevati. Na to kot državljani in davkoplačevalci imamo pravico.
Če bo sedanja elita na ta račun padla, se torej ne bo spremenilo nič. Dobili bomo novo elito, ki bo delala iste pizdarije kot stara, minus buzeriranje cuckov. Big dil.

[gsavli]Tuhtam, kaj je razlog z takšno stališče, zajebancija, neumnost ali pokvarjenost. Neumen bi rekel, da nisi.. S kakšnimi drugimi aferami, naprimer ? Danes je na V202 bilo nekaj debate o parlamentarnih komisijah , ki preiskujejo afere in je ena nabijala (verjetno vodja ene od teh komisj ) od Patrije in tistih brezplačnikov, kot o hudo pomebnih zadevah.
> [Lidbarsky]
>
> skratka, ti meniš, da so tisti, ki se jim zdi delovanje medijev, policije in dela državnega aparata v tej aferi vsaj nenavadno, če ne že sumljivo in so glede tega oglašajo v tem forumu, nedvomno tvoji sovaščani? imaš pa dober vir informacij, moram priznati.
Ne, jaz menim, da je zanimanje za afero z bulmastifi v nesorazmerju z zanimanjem z drugimi aferami. Isto zahteve po pravici.
Pa tukaj sploh ni govora o zlorabi psov, to in dildoti ter nekaj sperme je nekaj usputne koregrafije, tukaj je govora o oblasti, moči in denarju. A je lahko kakšna bolj primerna tema za Finance, kot je ta ? Kar naprej, povej.
lp

sporočil: 4.267
Poleg tega pa lahko nekdo kazensko preganja nekoga le, dokler je
živ. Četudi bi se zloraba dogajala, se je dogajala znotraj štirih
zidov, zato se je končala s tem, ko je nekdo umrl, pse pa so
usmrtili. Čudim se, zakaj je danes to vsem tako zanimivo. Je bil in
ga ni. Se ne more preganjati. Človek je mrtev.
________
nekaj je narobe s to Seničino izjavo
________
nekaj je narobe s to Seničino izjavo

[shevchenko]Ne. Punca/zenska.
aha, torej ce bi pa 25-letnik ucil rokenrol desetletnice, to bi bilo pa v redu ali kako?
Tudi k moskemu ginekologu nekako ne bi peljal najstniske hcerke, pa upam, ce jo bom kdaj imel, da tudi sama ne bo hotela...

sporočil: 5.933
Ampak še vedno niso napisal, katere so te afere, ki bi si v tem
trenutku zaslužile večjo pozornost?

[shevchenko]Hello, a res moras totalno narobe zastopiti? Moj pomislek je sel na to, da taksne zadeve punce ucijo moski. In da nadaljujem, ce bi bil trener najstniskih osnovnosolk zenska, ali pa magari njihov vrstnik ali pa leto ali dve starejsi fant (zadeva rabi kar nekaj moci), se mi zdi to precej bolj sprejemljivo. Tebi ne?
> Imaš prav, situacijo rešuje dejsvo, da je veliko teh učiteljev toplih :)
nima prav, oz. ce ima, potem je najbolje, da se akrobatiko prepove z dekretom. sam se ukvarjam s sahom, tako da mi je vseeno, se bolje bi bilo, ker tile akrobati zasedajo toliko prostora, da za druge nic ne ostane.

[gsavli]katere druge afere, prosim ?
> [Dudek]
> > [gsavli]
> > > [Lidbarsky]
> > >
> >
>
> Tuhtam, kaj je razlog z takšno stališče, zajebancija, neumnost ali pokvarjenost.
je še kaka četrta možnost?
> Neumen bi rekel, da nisi.. S kakšnimi drugimi aferami, naprimer ?
exactly. s kakšnimi drugimi aferami? imaš jih vse polno, verjetno pa si tako osredotočen na fukača psov, da se jih sedaj ne spomniš.
> Danes je na V202 bilo nekaj debate o parlamentarnih komisijah , ki preiskujejo afere in je ena nabijala (verjetno vodja ene od teh komisj ) od Patrije in tistih brezplačnikov, kot o hudo pomebnih zadevah.
obstajajo hujše - sem napisal na hitro v enem prejšnjih postov (glej odgovor k21). Je pa res, tako kot oba ugotavljava, vsak s svojega vidika, da so non-issue proti fukaču psov.
> Pa tukaj sploh ni govora o zlorabi psov, to in dildoti ter nekaj sperme je nekaj usputne koregrafije, tukaj je govora o oblasti, moči in denarju. A je lahko kakšna bolj primerna tema za Finance, kot je ta ? Kar naprej, povej.
Finance so odličen cajtng, malo rumen, ker ima bralstvo take zahteve, prinesle so pa ven že kopico afer (ki so, zopet, sigh, non-issue napram fukaču psov). Ker so uredniška politika in šef zviti se bojim, da bodo postale druge Slovenske novice, saj bralstvo izrazito trza na rumene novice, kot je fukač psov, precej manj pa na mega kraje družbenega premoženja in davkoplačevalskega denarja.
> lp
enako
lp

sporočil: 6.114
Tudi k moskemu ginekologu nekako ne bi peljal najstniske hcerke, pa
upam, ce jo bom kdaj imel, da tudi sama ne bo hotela...
Jej, jej, kakšen svetovljan :(

[NemirniTujec]to je krasno formulirano.
Poglej, tako je tole: vsak slovenec bi rad bil tajkun, pa je pač malo revše, ki mu ni uspelo. Do tajkunov čutijo predvsem zavist, ne toliko ogorčenja nad izigravanjem zakonov.

sporočil: 4.098
Zadnja sprememba: anon-54454 16.02.2010 14:05
[bc123a]"Napacna" zenska je lahko se nevarnejsa od "normalnega" moskega. Baricevic case je ze en tak primer.
> [shevchenko]
> aha, torej ce bi pa 25-letnik ucil rokenrol desetletnice, to bi bilo pa v redu ali kako?
Ne. Punca/zenska.
Tudi k moskemu ginekologu nekako ne bi peljal najstniske hcerke, pa upam, ce jo bom kdaj imel, da tudi sama ne bo hotela...

sporočil: 6.114
...ce bi bil trener najstniskih osnovnosolk zenska,
Lezbijka :)
ali pa magari njihov vrstnik ali pa leto ali dve starejsi fant (zadeva rabi kar nekaj moci), se mi zdi to precej bolj sprejemljivo. Tebi ne?
Dve leti starejši fant :)
Lezbijka :)
ali pa magari njihov vrstnik ali pa leto ali dve starejsi fant (zadeva rabi kar nekaj moci), se mi zdi to precej bolj sprejemljivo. Tebi ne?
Dve leti starejši fant :)

[schcuka]Ej, prav malo me briga. nekaj intime in sramu je za otroke zdravo, za najstnike pa sploh. ne pa da si osnovnosolska/srednjesolska mularija kar prek mobilcev izmenjuje posnetke (svojega) seksa.

sporočil: 2.641
[Dudek]Odlično. Morda si zgoraj pozabil našteti samo še : provokacijo. Ne čisto, ampak nekakšen poiskus ovrednotiti zadevo na nek povsem nepomenben skupni imenovalec, ki še malo pa bo izgledalo da so tisti, ki jim ni vseeno za svinjarije in način kako so poiskušali skriti vse, skoraj isti. Tam neki k.... samo nakladajo o nekem pasjem fuku..(Lukav). In seveda ker se zaenkrat še ne da direktno vplesti JJ, se pač hitro doda pedofilijo in cerkev.
Tuhtam, kaj je razlog z takšno stališče, zajebancija, neumnost ali pokvarjenost. Neumen bi rekel, da nisi.. S kakšnimi drugimi aferami, naprimer ? Danes je na V202 bilo nekaj debate o parlamentarnih komisijah , ki preiskujejo afere in je ena nabijala (verjetno vodja ene od teh komisj ) od Patrije in tistih brezplačnikov, kot o hudo pomebnih zadevah.
Pa tukaj sploh ni govora o zlorabi psov, to in dildoti ter nekaj sperme je nekaj usputne koregrafije, tukaj je govora o oblasti, moči in denarju. A je lahko kakšna bolj primerna tema za Finance, kot je ta ? Kar naprej, povej.
lp
In zajel si bistvo, ki ga pa nekateri na noben način nočejo dojeti. In ga morda nikoli ne bodo. Vse dokler ga ne bodo sami čutili beri bo delovalo kontra njihovim žepom.