Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Za ministrico vsi podatki, za javnost le tretjina
Strani: 1
sporočil: 65
In kdo bo posledično - prikrivanje informacij javnega značaja -
zapustil svoj položaj? Direktor NIJZ ali Ministrica?
In kdo bo posledično - neuspešno reševanje nedopustnih čakalnih vrst in neuspešne sanacije bolnišničnega poslovanja - zapustil svoj položaj? Ministrica ali direktorje zavodov?
Ali pa to nikogar sploh ne zanima? Ali pa teh 260tisoč nedopustnih čakajočih - to je število ljudi, ki popelje vsako novo stranko v parlament - indiferentnih do čakanja in v bistvu problemov sploh nimajo?
In kdo bo posledično - neuspešno reševanje nedopustnih čakalnih vrst in neuspešne sanacije bolnišničnega poslovanja - zapustil svoj položaj? Ministrica ali direktorje zavodov?
Ali pa to nikogar sploh ne zanima? Ali pa teh 260tisoč nedopustnih čakajočih - to je število ljudi, ki popelje vsako novo stranko v parlament - indiferentnih do čakanja in v bistvu problemov sploh nimajo?
sporočil: 1.508
To, da je sistem v k**** že dlje časa vemo. Na eni strani je krivda
oblastnikov, pa ne edino te vlade, ampak vseh vlad v zadnjih 20
letih. Na drugi strani pa tudi nas bolnikov in sistem napotitev,
kjer za skoraj vsako preiskavo dobiš napotnico za naprej.
No, sam osebno sem bil pozitivno presenečen, ko so mi pred kratkim za dve napotitvi, za katere mi je v sistemu javljajo prvi termin šele v juniju dobil datum v relativno kratkem času, ok, še vedno nad dopustnim, ampak bistveno hitreje. Tako da tisti info termini so bolj tako, tako.
No, sam osebno sem bil pozitivno presenečen, ko so mi pred kratkim za dve napotitvi, za katere mi je v sistemu javljajo prvi termin šele v juniju dobil datum v relativno kratkem času, ok, še vedno nad dopustnim, ampak bistveno hitreje. Tako da tisti info termini so bolj tako, tako.
sporočil: 151
Zadnja sprememba: FIN-475492 26.03.2025 20:50
No, sam osebno sem bil pozitivno presenečen, ko so mi pred kratkim za dve napotitvi, za katere mi je v sistemu javljajo prvi termin šele v juniju dobil datum v relativno kratkem času, ok, še vedno nad dopustnim, ampak bistveno hitreje. Tako da tisti info termini so bolj tako, tako.Če za začetek vsaj to uredili, da bi vedeli kje so vrste in koliko. Celotni sistem je prevelik zalogaj, očitno.
sporočil: 368
No, saj je skoraj pri vseh zadevah te vlade neko zavajanje ali
napačno predstavljanje številk in dejstev, pa naj bo zanalašč ali
zaradi površnosti. Kakorkoli, na tistih jumbo plakatih "Lažejo" je
očitno kar precej resnice
Strani: 1