Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Frankloskop z Borutom Pahorjem: Kako po svetu doživljajo Trumpa in kaj nas čaka
Strani: 1
sporočil: 1.359
Popolnoma opravilno nesposoben kot predsednik vlade, vse ostale
funkcije pa je opravljal več kot korektno, sploh zadnjo,
predsedniško. Pa majhni populizmi gor ali dol, in če so že bili, je
bili s šlifom. Bodo pa slovenčki to spoznavali šele ob podnu, ki ga
ravno doživljamo (svobodni plesalci in NPM).
In tudi ta intervju je dober, dober voditelj, prava vprašanje in odličen sogovornik. Upam, da bo Pero tudi z ostalimi Frankloskopi imel podobne sogovornike.
Well done!
In tudi ta intervju je dober, dober voditelj, prava vprašanje in odličen sogovornik. Upam, da bo Pero tudi z ostalimi Frankloskopi imel podobne sogovornike.
Well done!
Je pa Pahor zagotovo boljši intervjuvanec kot intervjuvalec. Kot
intervjuvalec je nestrpen, skače v besedo in prekinja misli
intervjuvanca.
In zagotovo se človeka s toliko poznanstvi in takšno energijo kot
država ne smeš odreči... Nas pa je le 2 mio in vsakih nekaj let
dobesedno razmetavamo s človeškim kapitalom...
sporočil: 11.265
Meni se je zdel klovn pred tistim semaforjem. Pa so mi razlozili,
da on ni nic, da vlada mocan stab. Mislim, da pri Golobu ni nic
drugace. Najprej so mu nacrtno postavili mino na omrezninah, se
vecja ga caka na nepremicninskem.Tudi zdravstvene ne kapira. Frajer
misli, da zlahka obvlada, pa ne ve, kdo ga obvladuje.
sporočil: 86
V bistvu ga ne zanimajo toliko odgovori, ampak njegova agenda
koliko je pameten, poučuje.
sporočil: 6.193
[FIN-454644]
Meni se je zdel klovn pred tistim semaforjem. Pa so mi razlozili, da on ni nic, da vlada mocan stab. Mislim, da pri Golobu ni nic drugace. Najprej so mu nacrtno postavili mino na omrezninah, se vecja ga caka na nepremicninskem.Tudi zdravstvene ne kapira. Frajer misli, da zlahka obvlada, pa ne ve, kdo ga obvladuje.
Glede tvojega zgornjega enačenja Pahorja in Goloba in "močnih štabov" za obema. Če je na tisti tiskovki pred semaforjem stal klovn, je tole spodaj precej močnejše od klovnovstva in celo od kolektivnega viharjenja možganov v nekem "močnem štabu". Citiram:
"RTV je potrebno očistiti janšistov in vi to dobro veste."
ali pa
"Ministrici sem dal eno samo nalogo - da policijo očisti janšistov."
P.S.: Prepričaj me prosim, da se v takih izjavah ne skriva morda tudi slog vladanja in pristop k reševanju političnih problemov. Ker če me ne, bom trdil, da si pri svoji primerjavi zgrešil vsaj za eno osončje.
Oziroma, z drugimi besedami: Primerjaj ideologijo vgrajeno v tisti Pahorjev zakonodajni semafor z ideologijo v aktualnih predlogih zdravstvenega, medijskega in nepremičninskega zakona. Ne osončje, vesolje je vmes.
Strani: 1