Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

fiston sporočil: 7.885
Zadnja sprememba: fiston 08.09.2008 22:11

Attila01 je napisal(a):

 Fiston, daj se še enkrat preberi. Res pišeš blazne bedastoče. Novinarji niso policiaji, če poročajo o dejstvih še ne pomeni, da so oni tisti, ki so jih dolžni predočiti. To je delo policije in tožilstva. Nekateri med vami očitno ne razumete, kakšna je funkcija medijev, in da imajo ti, v normalni demokratični državi, vlogo watch-doga. In jim je ljudstvo za to hvaležno, kaj ne bi bilo, saj gre za dodatni korektiv oblasti. Zato prenehat s takimi bedastočami in malce dihat potem pa štet do taužent in nato jovo na novo. Da se slučajno ne bi še enkrat po bedastem zapisalo.
 Ja in jaz naj vsakemu novinarju brezpogojno zaupam da piše o dejstvih ? Eh poslušaj tako se pa tudi ne moremo iti. Ja delo policije in tožilstva.
Dobro jaz objavim, da imam dokument da je JJ dobil podkupnino. Zdaj je po tvoje delo tožilstva in policije, da ta dokument najdejo. Kaj če ga ne najdejo, recimo da ga res imam, samo jaz ga ne bom predložil, je pa recimo edini primerek, ali pa ga sploh nimam pa ga potem sploh ne morejo najti. No iz tega sledi, da lahko napišem še da je tožilsto in policija nesposobno :) A to je potem demokracija ?
Ja saj sem prebral kaj sem napisal, da pač tukaj vseeno ali bi objavili dokaze, ali ne ker če bi jih bi itak tulili da so ponarejeni. No to pa ravno zato lahko tulijo, ker oni pravi, da ne bo vira pokazal (kreten, tako še prestrašit ne more nobenega, ker jasno da bo zanikal, pa cel halo zagnal). No in kaj sedaj bo tožba, novinarček bo prišel na sodišče, dokazov ne bo predložil. Kaj naj zdaj sodišče naredi ? Ali naj reče novinarček v redu, ni ti treba, JJ ti si dobil podkupnino pa pika.
Mah ne more en tako pisat, v končni fazi jaz nisem za JJja ne za katerega drugega, samo štos je v tem, oni lahko dokaže baje, da je JJ prejel podkupnino, JJ pa ne more dokazat da je ni. Se pravi, da je potem avtomatsko lopov, če je en novinarček to napisal, al kaj.
Eh pa ti ne vidiš kaj se dogaja, podmažejo sodnike, podmažejo tožilstvo, podmažejo policijo, podmažejo zdravnike, a nemogoče je da bi kdo enega novinarja podmazal. Mislim, na taka dejstva jaz ne morem pristati pa demokracija gor ali dol, če je to to je potem že preveč demokracije, ki pa tudi škodi.
No ja če se gre že za podkupnine, dvomim da je kdorkolih od onih kaj dobil, ki so na spisku. Na spisku bi se lahko pojavili kaki posredniki, ki bi morali denar oprati. Podkupnine pa v kešu, ali kako drugače skrite. Samo skrito bi bilo potem tako, kot skrivajo, ostale stvari že dolgo. Se pravi s kako navidezno opravljeno storitvijo. No ja, lahko bi JJ kaj dobil recimo za kako svetovanje Patrii, jebi ga obramboslovec, pa bi jim malo svetoval v kakšnih razmerah se Patrie lahko znajdejo :) Ali pa kao malo jim predaval, pa tam skozi kaj dobil. Samo da bi bil pa tam pod neko črko J napisan, pa hudičevo dvomim.

Mah JJ zganja halo brez potrebe, podmaže naj enga novinarčka, da bo napisal, da ima dokaze, da so onega novinarčka podkupili. He, he kaj bi bilo pa v tem primeru ? No oni novinarček bi pa kolegu rekel, naj napiše, da so onega novinarka podkupili, pa tako naprej.... v nedogled. Potem smo pa spet tam kot sedaj, ko nič ne vemo, samo drek bi bil še bolj premešan :)

Vse ocene tega sporočila:

Ni nobene :(