Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

mimoidoci sporočil: 6.219
[najobj]
> [mimoidoci]
> > [najobj]
> >
> > ... ja, s tem se lahko strinjam, čeprav sta Bojan in Darjan Petrič osvajala številne medalje brez megalomanskega plavalnega bazena v Kranju, pa tudi Peter Mankoč kasneje v Ljubljani ni imel glih vrhunskega bazena ...

> A poznaš Radio Erevan? Evo današnje vprašanje in odgovor.
>
> Vprašanje: Ali lahko nekdo z imenom Bojan zameša imeni Bojan in Borut?
> Odgovor: Načeloma lahko, v kolikor se prej ni posvetoval z zdravnikom ali farmacevtom.

... evo, hvalabogu je mimoidoči spet prišel mimo, ker sem se že ustrašil, da mojih postov noben ne bere - bilo bi razumljivo pri 186 komadih, ki me na totem forumu ignorirajo - ali pa da na totem antišportnem forumu noben nima pojma, kdo je poleg Mankoča najboljši slovenski plavalec Borut Petrič, ki sem ga - meni dokaj znano ime Bojan zveni podobno kot ime Darjan od Borutovega mlajšega brata - pomotoma prekrstil v Bojana ... alzo, če skrajšam, kljub tvoji običajni žaljivosti se ti resnično zahvaljujem, da moje poste bereš bolj pozorno, kot jih že objavljene sam preberem v tistih 20 minutah, ko imam za lapsus še možnost popravka ...

Čudno se mi je zdelo, da si kot poznavalec športa v zrelih letih pozabil na Mladena Delića in njegov komentar v trenutku, ko je Borut Petrič na 400 m prosto za zavesljaj ali dva premagal svetovnega rekorderja in olimpijskega prvaka Vladimirja Saljnikova in v Splitu l. 1981 postal evropski prvak.

Komentar je šel približno takole: "Ej Borute, Borute, pozlatile ti se ruke. Sretna bila majka koja te rodila ..........." in tako naprej, še o Darjanu (ki je na isti tekmi osvojil tretje mesto) in obeh starših Petrič, ki ju je kamera ujela na tribunah.

P.S.: ... čuj, tisto o zdravniku in farmacevtu pa ne more biti žaljivo no, če zadevo objavi Radio Erevan. Razen če v štajerski prestolnici še vedno sežete le do nivoja duhovitosti Jake Šraufcigera?

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen