Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek "Pripravimo se, kot da bo jutri vojna"

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

najobj sporočil: 32.300
[Glavni forum] Tema: "Pripravimo se, kot da bo jutri vojna"
[#3039851] 18.04.24 16:01 · odgovor na: kzupanc (#3039845)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: najobj 18.04.2024 16:06
[kzupanc]
> []
> Hmmm, gospa Simona, težko bi se strinjal, da so Rusi in Iranci nori.
>
> Glede vojne v Ukrajini pa je itak vse jasno.
>
> Problem je, ker zahod še vedno zavaja cel svet in hoče prikazati Rusijo kot agresorja.
>
> Ta vojna se je začela že zelo daleč nazaj.
>
> Za vse, ki še vedno slepo verjamejo v zahodno propagando predlagam, da si med drugim poiščejo kaj je počela Victiria Nuland pred več kot 10 leti v Ukrajini.
>
> Mimogrede, to je tista gospa z židovskimi koreninami, ki je izjavila "jebeš EU" !
Glede Rusije in Ukrajine...lahko gremo poljubno daleč nazaj. Dajmo raje reči, da ne bomo dovolili nasilnega spreminjanja meja, ker to lahko prinese kaos. Če se neka enota z obstoječimi mejami želi osvoboditi, se začn enek proces v t anamen. Spreminjanje meja, in to z vojno, pa je nedopustno! OK, če je Rusija ščitila Ruse v Ukrajini, bo Zahod in Ukrajina moral pristati na pogovore o avtonomiji. Ko se bo Rusij aumaknila in ji bo naložena povrnitev vse škode. Da sploh ne omenjam Putina, ki bi ga Zahod z vso pravico v tej situaciji eliminiral (kar koli si pod tem predstavljate). Putin je, trenutno še v manjšem obsegu, zelo podoben Hitlerju.
... čuj, kar si o avtonomiji Rusov (in nevtralnosti Ukrajine) zdaj predlagal ti, je v Istanbulu www.youtube.com/watc...6EZUKGBkPA takoj po začetku vojne predlagal Putin, pa je s privatnim letalom iz Londona v Kijev priletela namišljeno večvredna mentalna spaka www.dailymail.co.uk/...needs.html in je po pričevanju glavnega ukrajinskega pogajalca Davida Arakhamije www.youtube.com/watc...G_j-7gLnWU z besedami "let's just fight" že parafirani mirovni sporazum hladno mrtvo ubil ...

P.S.: ker nisem mogel verjeti - pogled na divjemu možu podobno zanemarjeno glavo me je kar malo prestrašil - kaj sem slišal od namišljene večvredne mentalne spake iz Londona, sem njegove besede "If Ukraine falls, it'll be a catastrophic turning point in history - and an utter humiliation for the West and the end of Western hegemony" preveril s prevodom na Google Translate, ki mi je isto besedilo prevedel v slovenščino "Če Ukrajina pade, bo to katastrofalna prelomnica v zgodovini - in popolno ponižanje za Zahod ter konec zahodne hegemonije" ... khmm, če mogoče še nisi pogledal na karto sveta in preštel 7/8 prebivalcev našega planeta, ki niti slučajno NISO "demokratični" zahod in ker očitno še vedno ne veš, kaj se - preberi boldan prevod, če ne razumeš angleško - v resnici dogaja in za koga umirajo ukrajinski in ruski Slovani v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini, ki kot leta 1991 od Rusov prostovoljni samorazpustitvi Sovjetske zveze v enakih mejah - "demokratični" zahod je Ruse nategnil prevečkrat, da bi jih še enkrat - ne bo več nikoli ...

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen