Zasebnost

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FjodorKirilovic sporočil: 1.046
[]
> [0313EKINX]
>Sprasujem se, kaj je bolje? Dolgocasenje ali drgnjenje po telefonu?

dolgocasenje je neprimerno boljse.

iz cistega dolgcasa, ce ze drugace ne, bo clovek mogoce kdaj pogledal sam vase (ob pomanjkanju drugih destinacij za misli), razvil nekaj samorefleksije, kar je dobro tako v razvoju njega samega kot v odnosih z drugimi. ali malo razmisljal o tem, kaj se je ze zgodilo, kaj bi drugace. ali se celo spomnil necesa novega.

razni prijazni aparatki so v tem smislu cigumi za mozgane, nekaj, kar drzi pozornost ves cas usmerjeno navzvzen in na po cevki pritekajoco mano, da ne more priti do onega iz prejsnjega odstavka. so eno mocnejsih orodij pri usmerjeni evoluciji idealnega potrosnika, ki je ze bila prikazana v enem filmu, ki zacuda ni koncal v bunkerju :) , ne bom rekel katerem, ampak zacne se na m in konca na atrix.

(eni ljudje sicer menijo, da gre za akcijski film, ampak eni ljudje tudi gledajo apocalypse now in se potem navduseno vpisejo v vojsko, tak da jebiga)
Globoko se strinjam z napisanim.
Dodajam, da obstaja še ena podobna razvada: nekateri enostavno ne prenesejo tišine in morajo imeti v ozadju zvočno kuliso, po navadi v obliki nekih brezveznih radijskih postaj, ki jih v resnici sploh ne poslušajo.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen