Zasebnost

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

crt sporočil: 27.390
Zadnja sprememba: crt 29.09.2023 18:29
[hostamox]
To smo že vse vzel in glede na geografijo in čas nam ne gre tako slabo, pa čeprav po "tvoje" delamo dosti napak.
to je zelo jasno ... skoraj vsa zgodovina civilizacije je bredenje bo ze nekako. ali kot je temu rekel mislim da kant, iz krivega lesa clovestva ni ratala se nobena ravna stvar.

ves tudi, da ce hoces nekoga, ki se bo sveto pridusal, da mora nekaj biti TOCNO TAKO ali pa bo vse kurac, moras iskat dalje.

Drugače pa zujf je bil dokaz, da se da komot prezivet z rezom minus 30, ako zatreba.
... ce ob tem v naslednji minuti pride dedek mraz, ki mu je slovenija samo stranski ucinek, in garantira denar z drevesa njej in sirsi okolici za naslednjih 10 let. kurc pa tako dokazovanje discipline :)

mogoce se pa najdejo taki patroni, ki kakor so eni prepricani, da je zujf resil slovenijo, so drugi prepricani, da je alenka bratusek najboljsa premierka ever, ker je v njenem casu najbolj padel zahtevani donos na slovenske obveznice.

morda bo vesoljna slovenija imela priloznost razlociti, kaj so lokalni in kaj globalni vplivi, ce bo v tej sezoni nadaljevanke lagarde ostala robotska. vendar sodec po tem, kako gre nemcem, skorda dvomim, da bo ostala. (in cisto s stalisca dobrega zivljenja seveda ni noben problem, ce priloznosti ne bomo dobili)

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen