Zasebnost

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

0531Zavar sporočil: 1.370
[najobj]
> [0531Zavar]
> > [lojze1]
> > Berem komentarje javnosektarjev na tem portalu. Verjamejo sebi in hudomušnežem iz brexita. Mogoče imajo pa prav, 68m2 veliko stanovanje v novogoriškem močeradu stane toliko kot spodobna hiša s pripadajočim hektarjem zemljišča na angleškem podeželju. "Visok" slovenski standard temelji na, s strani poštenih komunistov (vedno bolj na vladi!), pokradenem in v tujino odnešenem premoženju. Saj smo navajeni na akcije NNP, berite Jano itd.

> SLO je povprečno dobra za povprečneže. Relativno varna država ( največ nasilnega kriminala je v družinskem krogu) ,relativno popustljiva država pri balansiranju službenega in osebnega življenja, ter davčno pretežno popustljiva pri nepremičninskem lastništvu, torej v čemer večina Slovencev participira ( nimam podatka, koliko državljanov ima več kot samo eno nepremičnino, v kateri živi. Ampak pomoje ta odstotek ni tako majhen).
> Skratka, za staroselce , ki so uspeli pridobiti vse ugodnosti iz preteklih let zelo ugodna klima, za nekoga ki začenja iz nule,pa je druga zgodba...

... ja, zato pa so na davke vedno pozorni in daljnovidni Financarji - ne vidijo dva prsta pred nosom - takoj skočili v luft in ob stoječih ovacijah forumašev na ves glas kričijo, češ Golob vam bo še znižal plače www.finance.si/90083...otek-place ko bodp na iniciativo Levice po dunajskem(!) stanovanjskem modelu tudi "mladoselci" v Sloveniji lahko pridobili vsaj približno - enako ne bo nikoli - podobne ugodnosti, kot so jih staroselci uspeli pridobiti v preteklih letih v času gnilega komunizma za železno zaveso ...

P.S.: zakaj je tako necenzurirano.si/cla...ju-1018247 vsaj tebi verjetno ne rabim razlagat ...
Na to v bistvu nimam odgovora.
če je naša prihodnost predvsem odvisna od večje rodnosti (ki je ni) (in) ali uvoza priseljencev,
se nagibam k temu da omogočimo imigracijo predvsem v racionalnem števiu, ki ga še lahko obvvladamo
torej:
- imigracija predvsem mlajših, oz. mame z otroki so dobroošle,
- državljanska vzgoja vseh priseljencev (propaganda če hočeš),
- zaposlovanje vseh priseljenev v polnem števičlu ( to je bistvo, ker brezposelni človek bluzi in nazadnje izgubi fokus , oz. pobezlja)
- najbrž še kaj , se ne spomnim, ampak sistem, lahko deluje celo bolje.. ;)
-

Vse ocene tega sporočila:

Ni nobene :(