34 min
Koliko je že zadolžen slovenski proračun in ali bo zaradi obrambe dolg še večji 1
2 uri
Smo na dobri poti, da se črpanje evropskega denarja še bolj zakomplicira?
3 ure
Jeseni kampanja »Pravočasno odpovej termin«, posel dobila agencija poslanca Svobode 1
3 ure
Še en davčni fiasko: sodišče mora prisoditi povračila sodnih stroškov skupaj z DDV
3 ure
Gorenjska banka objavila podražitve, kaj pa druge banke in hranilnice? 3
3 ure
Takšen je zadnji predlog davka na IFI in kriptoobdavčitev. Kakšne so kritike? 20
3 ure
Ljubljanska borza ob 13.30: SBI TOP +0,27 odstotka
4 ure
Nekdanji lastnik NKBM Apollo kupuje Atletico Madrid Jana Oblaka
4 ure
[E-knjige] Poletno branje z dodano vrednostjo
4 ure
Pametno pristanišče: Luka Koper prva na Jadranu uvaja daljinsko vodenje mostnih dvigal 2
5 ur
Vojna med Šolakom in BC Partners še traja: iz sklada sporočajo, da mu je nizozemsko sodišče dalo košarico
5 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
5 ur
Država podprla dva sklada tveganega kapitala: kakšni so načrti upravljavcev
5 ur
Dobiček TSMC v drugem četrtletju medletno zrasel za 60 odstotkov
5 ur
Prodaja avtomobilov v zahodni Evropi: negativen trend do konca leta 2
5 ur
Potrjeno: evrska inflacija je bila junija dvoodstotna
6 ur
Škufca Zaveršek iz državnega Telekoma k avstrijskemu trgovskemu velikanu
6 ur
Kdo so bili zmagovalci zadnjih pet let in kako gre nekaterim danes
6 ur
Ljubljanska borza ob 10.30: delnica Cinkarne Celje izgubila 2,35 odstotka
6 ur
Na Hrvaškem se nadaljuje konsolidacija pekarstva: Pan-Pek so od Poljakov kupili Poljaki

Izbrani forum: Borza

Izbrana tema: CICG

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-333107 sporočil: 8.271
[Borza] Tema: CICG
[#2974147] 13.11.21 16:26 · odgovor na: Micare (#2973985)
Odgovori   +    0
Verjetno se že malce staram! :)

To res niso rešitve! Sem pa dovolj star in razumen, da lahko po 10 (z besedo: desetih) letih ugotovim, da se navkljub vsem mojim naporom ni čisto nič spremenilo! Za milimeter se ni primaknilo, vključno s tem forumom!
Saj tega ne jemljem osebno. Nekako ne uspe tudi neprimeno bolšim, pametnejšim in uglednejšim od mene! Tako je stanje, tak je duh časa.... Žal! Morda boste vi, mlajši, lahko dočakali boljši svet!? Pa še to je pod velikim vprašajem. Jaz sem se sprijaznil in pomiril s svojo usodo in stvarmi, kakršne pač so. Ne da se mi več. Očitno ni kakšnega interesa, volje in želje tudi kje drugje... jaz se lahko samo še čisto od srca :lolam :) Sekiram se že dolgo ravno ne več.
Lahko pa poslušaš pogovor z Mojmirom Mrakom jutri v odd. nedeljski gost val 202, 10:45.
Saj tudi on (in nekateri ostali) na marsikaj opozarjajo. Kakšnega Efekta pa ni!!?

Hotel sem samo povedati, temu rogoviležu, da ravno od rogoviljenje na TR ni kakšnega efekta, in ga tudi ne bo, tudi če se kdo polije z bencinom in samozažge! Ali na križ pribije... Zadeve gredo (hudo) narobe drugje! :(

Vse ocene tega sporočila:

Ni nobene :(