Zasebnost

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

drugmirko sporočil: 1.301
jaz pojma nimam, ker alkohola že dolgo ne pijem več... bi me pa vseeno znimalo a ta radgonska penina (še zmerej) ni bog ve kaj od "šampanjca" oziroma, a s kvaliteto niso prav nič in nikamor napredovali in to zgornji komentatorji vejo iz lastne izkušnje, al gre bolj za negacijo iz izražanja osebnega okusa.
kakor bi tudi rad vedel ali svetloba res tako bistveno vpliva na kemijo grozdja (že od trenutka odtrganja), fermentacije in arome vina, da je treba že grozdje, ki je par ur prej bilo "veselo obsijano s soncem", trgat z "nočnimi očali", in ali so ta tekmovanja, na katerih pobira medalje kakor tudi "sodelujoči francoski enolog" kej relevantnega v vinskem svetu, al gre "kr za tam nekej"... šele pol bi sodu prek lastnega okusa. ampak, ker sem v teh stvareh "amater in analfabet" samo o "všečnosti", ne o dejanski kvaliteti...

jim pa dejansko čestitam za zelo dobro "marketinško domislico" in oblikovanje.... in če je vseskupaj predvsem na tem, tudi... ker, kot pravijo amerikanci "there's a sucker born every minute" in če je pripravljen plačat, zakaj ne!

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen