Zasebnost

Izbrani forum: Borza

Izbrana tema: KRKG - Krka

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

IgorBinder sporočil: 235
[Borza] Tema: KRKG - Krka
[#2838403] 17.04.20 12:28 · odgovor na: anon-514918 (#2838380)
Odgovori   +    1
[UriahHeep]
Ceno delnice v podobni višini boš zagotovo v kratkem videl, smešnih in lopovskih dividend v višini desetih odstokov vrednosti delnice, pa nikoli več. Najbolje, da pozabiš na to, da je Krka kdaj izplačevala dividende.

V zadnjih 12-tih letih je bila rast življenskih stroškov 35 procentov, delnica Krke pa je okoli leta 2005 bila vredna 120 eur. Se pravi, da je njena realna najvišja cena danes 78 evrov, oziroma, da v petnajstih letih ta drek ni nič zrasel. Samo v Sloveniji živijo taki norci, ki to kupujejo in zraven fantazirajo o nekih dobičkih.

Uriah Heep.
Uriah Heep, jaz sem bil že eden teh norcev, ki je kupoval in še vedno kupuje delnice Krke od samega začetka naprej. Največje zaslužke pa sem imel ravno pri okoli 120 eur pri delnici. Tako da se dalo že ogromno zaslužit, res pa je da kot sem pisal je trenutna cena pri 74 eur za mene dovolj visoka, da nisem več not, ampak sem rajši zamenjal za Ameriške tehnološke, kakor Kitajske delnice in tam v tednu dni zavtrel mnogo denarja tako danes ponovno izopam ven.
Lep vikend

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen