Izbrani forum: Moje finance
Izbrana tema: članek (svetovalnica) Mama tolče izgubo z delnico Nove24tv. Kaj naj stori?
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#2758779] 16.02.19 13:34 · odgovor na: (# 2758754)
[CrazyMF]
> [najobj]
> ... Na nas se je obrnil bralec, ki pravi, da je njegova mama kupila eno delnico Nova24tv, zdaj pa plačuje 28 evrov za vodenje trgovalnega računa. Zanima ga, kaj lahko stori ...
>
> ... eh, kaj lahko stori, kupi naj delnice NLB, pa se ji bo trgovalni račun splačal ...
>
> P.S.: meni je jasno, da Financarji provocirajo svojo desno publiko, Financarjem pa očitno ni jasno, da razen SDS-ovih "institucionalnih investitorjev" noben ni kupil delnic Nova24tv, da bi z njimi zaslužil, ampak da bi na Nova24tv gledal in bral, kar hoče gledat in brat ... khmm, in vsak je za svoje delnice definitivno dobil, kar je hotel ...
Od 7-ih (SEDMIH) komentarjev je tale edini, ki je objektiven. Tudi osebno sem kupil delnice NTV24 z namenom, ki ga je najobj(ektivnejši) komentator na financah, opisal do pike in vejice natančno v svojem post scriptum-u!... khmm, in kar je najbolj hecno, da sem jaz forumski komunajzar in me niti vsegliharji nočeje videt, ker me vsi ignorirajo ...
Delnice NTV24, ki sem jih kupil, so bile naložba v upanje, da se čimprej razkadi ta zatohlost, s katero nas morite (prihodnji bivši) MSM!! Zavedno sem šel v nakup njih in vseeno mi je, če vloženi denar za te delnice popušim. Evo...zdaj pa analizirajte in špekulirajte naprej v svojih malih zatohlih glavicah.
Mimogrede, rezultati so jasni: tinyurl.com/y33wvd96 ... kje ste pa vi, Finance?! S temi svojimi perfidno navijaškimi članki nas vse več samo odbijate!
Vse ocene tega sporočila:
Gostje ne morejo pregledovati ocen