4 min
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
4 min
Daj nogo z gasa in na krožniku bo namesto krompirja klobasa
9 min
Dars objavil javno naročilo za ureditev avtocestnega odseka med Domžalami in Zadobrovo
15 min
Turška inflacija se je znižala in je 47-odstotna
36 min
Pred vselitvijo v novo hišo: kaj naj naredim s stenami?
53 min
To je jaguar nove dobe – kupe s tisoč konji, brez zadnjega stekla in ceno vsaj 125 tisočakov
54 min
Stečaj Electe naložb: dokumentacija na NPU, premoženja ni, Furs terja 251 tisočakov 3
1 ura
Kitajska prepoveduje izvoz galija, germanija in antimona v ZDA
2 uri
Posestvo Santomas: Idilično zatočišče za vinoljube, ki iščejo nekaj več
2 uri
Umetna inteligenca, ki se spopade s sklerozo, demenco, Alzheimerjevo boleznijo in srčno aritmijo (Oglas)
2 uri
Kje bo denar za energetske in okoljske naložbe, razvoj, digitalizacijo in drugo
2 uri
Kako uspešno bo leto pred volitvami
3 ure
Tiskanje v oblaku – top rešitev za hibridna delovne okolja (Oglas)
3 ure
Umetna inteligenca – dodana vrednost v poslovanju ali le »buzzword«?
4 ure
Velikoformatne fasadne plošče: Preboj v energetski učinkovitosti in trajnosti (Oglas)
4 ure
Ifo: Razpoloženje v nemški avtomobilski industriji se hitro slabša
5 ur
Sodišče spet zavrnilo 56-milijardo izplačilo Elonu Musku 2
6 ur
Glavni direktor Intela Gelsinger je moral odstopiti. Kaj se dogaja pri izdelovalcu čipov?
6 ur
Sedem znakov, da smo žrtev kibernetskega napada (PRO)
7 ur
Izstop iz premoga: Velenje gre po denar za 30-milijonski projekt 3

Izbrani forum: Borza

Izbrana tema: TLSG

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-341605 sporočil: 66
[Borza] Tema: TLSG
[#2736585] 04.10.18 12:49 · odgovor na: anon-333107 (#2736537)
Odgovori   +    0
Prav si povzel, ni mi problem sedesti na denarju, čeprav nisem 100% v denarju kakor sem navedel. Tudi pri prejšnji krizi sem zgodaj vstopil z delom denarja in čakal da se poberemo z dna, pa mi ob ugodnih nakupih in dividendah ni nič manjkalo čeprav je strah bil zelo prisoten. Tako mi sedaj nič ne manjka če bom čakal leto dni na priložnost za vstop, ker pa predvidevam da to ne bo kriza ampak korekcija, recimo v dveh korakih, bom dokaj hitro našel nove vstopne priložnosti in sedel na njih naslednjih nekaj let dokler ne bom začutil oziroma na trgih videl preveč vročine. Če trguješ na daljše obdobje leto ni noben problem. Če pa tečeš na kratke proge pa se pogosto zgodi da si večkrat tepen.
Drugače pa imam dovolj trgovanja na drugem ne delniškem trgu, ki je dosti bolj hiter.

Vse ocene tega sporočila:

Ni nobene :(