Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

slovenecnb1 sporočil: 2.990
[FIN-311684]
> [vickibedi]
> > []
> > No, Trump je počakal, da mu Turki prvi pošljejo poziv. Seveda bodo sedaj pogovori stekli in potem ne bodo Turki več tako negativni, kot so še sedaj. Show must go on.
> >
> > Tudi nikomur ni v interesu, da udari Turčijo kriza v vsej polnosti. Je regijsko prepomemben igralec. se bodo že dogovorili.
>
> Trump si še najmanj lahko privošči izgubo Turčije izpod vpliva. Ampak on je pač blefer, povuci potegni strategija, na koncu bo zmešano veliko dreka izplen pa minimalen. Samo da pred domačo javnostjo izpsde tough guy ;)

Pri Trumpu je problem, da zaveznike želi podrediti in niti malo ponosa jim ne želi pustiti. Zaupanje med Turki in Američani je skrhano in Turki danes vedo, da morajo kupiti ruske obrambne sisteme, ki jih bodo varovali predvsem pred nepredvidljivimi Američani.

Trump si bo nakopal en kup sovražnikov in ZDA bodo na koncu res postala gnilo jajce to igrico če se jo že gredo bi se morali iti 30 let nazaj ne pa danes ko je vse prepleteno ni mi pa jasno zakaj se EU ne postavi na stran Kitajske in Rusije in oni pozovejo Trumpa naj pride razložiti v ćem je problem ne da se vsak posebej razen putina kuja in joka pri njem.Vrag je vzel šalo in nadustost mu lahko hitro zmanjšajo s takšnim manevrom

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen