Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

sopranos sporočil: 9.261
[crt]
> [sopranos]
> > [crt]
> > > [sopranos]
> > > Rusija ni globalno konkurenčna. Nima znanja
> >
> > finance laufajo na ruskem web serverju :)
> >
> > (ker je enostavno zelo dober.)
> >
> > (dodatek proti padanju v nezavest: ne govorim o tem, da je server kot skatla fizicno v rusiji, temvec da je server kot softver, na katerem potem tecejo nase aplikacije, sprogramiran v rusiji)
>
> Ja, če bo to zimo snežilo, potem lahko rečemo, da ne prihaja do podnebnih sprememb in zviševanja temperatur?

vsekakor velja se za kaj vec kot samo en konrketni web server, da je dober ruski izdelek - na splosno je vzhod zelo dober v softveru, tako da ce meni kot prebivalcu predvsem tega podrocja napises, da rusija nima znanja, je to za se valjat od smeha.

a je softver brezvezna postavka, se pa odloci sam.

vnaprej opozarjam, da ce mislis morda potegnit v smer, da stejejo samo otipljive stvari (lokalno dobro znan pogled na svet, ki se zacne in konca s cnc struznico :) , potem sledi moj odgovor "kdo je zdaj tu sovjetski".
Ne ne pravim nič od tega. Pravim samo, da Rusi prav veliko tega nimajo. Ker če bi imeli bi bil ruski BDP neprimerno večji kot je. To, da ata Putin kar lepo vse po vrsti podržavlja, pobija in izganja pač ne more pripeljati do nekega hudega gospodarskega uspeha. Je pa pri vsaki stvari tako, da obstajajo izjeme od pravila. In to kar Rusi delajo ne vzbuja nekega zaupanja. Ko gospodarsko šibke države iščejo vojaško konfrontacijo se to praviloma za njih slabo konča.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen