Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Spomin na pretekle čase

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

crt sporočil: 20.846
[Glavni forum] Tema: Spomin na pretekle čase
[#2727208] 07.08.18 14:06 · odgovor na: code5 (#2727176)
Odgovori   +    9
Zadnja sprememba: crt 07.08.2018 14:09
[code5]
Lahko najdem še eno podobnost z USA izvolitvijo Trumpa: vse troje lahko povzameš z enostavno srbsko poslovico "naljuti se ćoban na selo pa si odsjeće qrac."
dodal bi samo, da je slovenija za moje oci edina v exyu, ki jo je pot osamosvojitve skozi cas vendarle prinesla do neto boljsega stanja vsaj po kriteriju udobja zivljenja, kakorkoli ze obstajajo lokalne frustracije, ker ni prisla niti svica niti singapur, pa se celo avstroogrska ne.

(ajd recimo da je se hrvaska na tehtnici, dalje se pa ni vec kaj pogovarjat, kar se mene tice.)

kar je ok, ce si ravno v slo in ce na podlagi tega reces jebite se, slovenia first, in te res cisto nic drugega ne briga - tebi ni vec treba v trst/celovec po robo, pocutis se vsaj zasilno okvirno za pol tocke kot en mali avstrijec in s tem cisto drugacen od onih mrtvih, bedno zivecih in izginjajocih tam dol, torej ko jih sisa.

seveda je vse to nemogoce vrednotiti, ker nimamo kontrolnega vzorca - nimamo tega, kaksna bi bila pa danes juga, ce bi ostala v enem komadu ali v drugacni konfiguraciji komadov. tako da je presoja v vsakem primeru zelo osebna. osebno mi je, ko pomislim na to bilanco, malo slabo. kar pa je tudi vse, kar lahko "naredim" glede tega, in seveda ni nikaksna obveza nikomur drugemu.

in seveda - tisto, da "tole je slabo, torej bi morali izbrat drugo, pa bi bilo ziher kul" - je fejk logika. ker pac pridejo situacije, ko je edina izbira med stalo in pizdarijo. niti ne tako redke.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen