Izbrani forum: Avto

Izbrana tema: članek Porsche Slovenija z novim šefom

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

jani1974 sporočil: 3.629
[Avto] Tema: Porsche Slovenija z novim šefom
[#2726570] 03.08.18 08:24 · odgovor na: (#2726540)
Odgovori   +    0
[republican]
> [jani1974]
> > [republican]
> > > [jani1974]
> > > > [republican]
> > > > Tudi, če si pred desetimi leti doktoriral na področju avtomobilov, danes ne boš znal več testerja priklapljat in razumet, kaj ti pripoveduje. To boš znal samo, če si se v zadnjih desetih letih po koncu šolanja nenehno dodatno izobraževal in usposabljal.
> > >
> > > To bi pa že lahko šla stavit.
> >
> > Kako bova pa to ugotovila? Težko bova našla mehanika, ki je pred več kot desetimi leti končal šolanje in se vmes ni dodatno usposabljal... Ker preprosto ne bi več znal popravljati najnovejših avtomobilov.
>
> Jaz se nisem deset let dodatno izobraževal in usposabljal.
> Manjka torej samo avto z rumeno lučko in tester.

Manjka še tvoj tekmec, mehanik ki ni naredil faksa, zato pa že deset let servisira in se ves čas usposablja za točno to znamko avtomobila... pa da vidimo, kdo od vaju bo hitreje ugotovil, zakaj je zagorela rumena lučka in odpravil napako. Ti s faksom, ali tvoj tekmec brez faksa, ampak z izkušnjami in znanjem iz prakse.
Sva se izgubila vmes. Ne gre za rokohitrstvo. Gre za to, da se bi jaz lotil avta, ki ga je ta tvoj mehanik že popravljal, pa ni popravil. Že kaj zamenjal in zaračunal, pa se je lučka spet prižgala in je treba nazaj na servis.

Vse ocene tega sporočila:

Ni nobene :(