Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

Troublemaker sporočil: 790
[Glavni forum] Tema: Pri Šarcu že sedem ur koalicijskih pogajanj
[#2723187] 15.07.18 07:28 · odgovor na: rename (#2723167)
Odgovori   +    5
Da prav to dela Šarec (ki pa me fizično malo asociira na Tuđmana?), a pri tem dela veliko razliko: levi "stari" so OK, desni pa ne.
MŠ ni materijal, kot bi rekli da je švedsko jeklo, ki ga je treba obdelati, vendar bi že lahko prišel do zaključka, da se z obstoječimi pogajalci res nima kaj dogovarjati, povrh vsega pred njimi nima velike prednosti v vol. rezultatu. Ostanejo mu le še nove volitve na katerih bo jegov rezultat slabši (ker se ni bil sposoben dogovoriti za koalicijo in zaradi praznih obljub) ali pa da vsem da košaro in se pridruži desni opciji SDS, MŠ, NSi, ki bi imela dovolj glasov celo brez SNS. Tako bi pokazal, da mu res gre za državo in ne le za svoj položaj, pač pa za državo in državljane. Medtem bi spoznal državno upravo (morda minister za javno upravo?), njen ustroj, funkcioniranje in napake, čez 4 leta pa vnovič naskok na položaj PV.
MŠ tudi lahko svojim volivcem pojasni, da je v pogovorih dodobra spoznal kaj le zanima potencijane koalicijske partnerje in da z njimi ni kaj sodelovati. Če pa je njegov cilj zgolj biti PV, smo pa tako najeb....

Kombinacija SNS, SMC, NSI bi bila nevarna ker bi JJ potem res imel v MC kamen okoli vratu, kaj kamen - velik železen blok!

Mislim tudi, da se vsi ostali prvaki, zavedajo, da ima JJ še največ državniškega: od nastopa do izkušenj. Će samo pogledam posnetke MC na EU sestankih ali supozitira Junckerju in se mu pusti šlatat in poljubljat, norčevat, vedno stoji ob strani skupine, sploh ne more biti "igralec" velikega formata, čeprav iz majhne dežele, čeprav bi prav zato moral biti še močnejši in bolj samozavesten, kot voditelj. In ko reče, da jih je Junckerju napel, si lahko le mislim kaj - oa seksu najbrž.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen