Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

pobalin sporočil: 12.434
[vrac]
Pa dobro, človek je bil malce "vesel" in ga je res greha vredna reporterka spodbudila h grešnim mislim, ki jih je na njegovo žalost obelodanil pred celo slovensko javnostjo. Pa ni ravno izgledalo, da je punco njegov "kompliment" prizadel, meni se je zdelo ravno nasprotno. In sedaj se hinavska impotentna slovenska javnost, posebej Minister za infrastruturo, močno zgraža nad to nepomembno zadevo. Ko se bo ta pričel zgražati nad zares za folku pomembnini zadevani, mu bom pričel celo malce verjeti, da ga takšna stvar "prizadane", prej pa seveda ne.
Kdor ne skače (in se opija) ni "vesel" Slovenc?! Obvladano če ne celo uglajeno vedenje državnih direktorjev, izobraženstva, intelektualcev, elite, übertovarišev... na javnih prireditvah je torej grda buržoazna hipokrizija? Pristen ljubitelj izjemnega slovenskega športa, neokrnjene slovenske narave, pozlačenih korenin slovenske samobitnosti, zdravega slovenskega življenja itn. je pač človek ustrezne veselosti.

Idite u korec mrzle vode prekleti v ljubitelje slovenske športne mitologije našemljeni naci pijanci! Evo, kako čez eno leto prav pride izjava prvega Gorenjevca, glavnega slovenskega rokometnozveznika in častnega gosta Planice:
Franjo Bobinac: "In seveda, vrnimo pivo na športne prireditve. V tujini si navijači na tribunah poleg prigrizka lahko privoščijo tudi pivo."
svetkapitala.delo.si/ik onomija/franjo-bobinac-vrnimo-pivo-na-sportne-prir editve-1399
Kje in kdaj se je v omenjeni tujini kakšen pijani direktor državnega podjetja brez sankcij s svojo klapo postavil pred TV kamero in novinarko spraševal o kavsanju?! Osnovna omika narekuje, da se (tudi) taka gospoda lahko zagovedno obnaša za zaprtimi privatnimi vrati, nikakor pa ne na javnih mestih, javnih prireditvah ali celo pred TV kamero.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen