Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

Inside sporočil: 1.516
[FIN-311684]
> [Inside]
> > [FIN-311684]
> > Kdo misli, da je kaj drugače na Petrolu, Triglavu, Telekomu, Darsu, Dutbu, NLB-ju, ministrstvih, Fursu, državnih agencijah in zavodih ter centrih, šolah...? V državnih podjetjih in javnem sektorju je najmanj 20% delavcev preveč.
>
> In ni ga tima ljudi, ki bi to rešili na normalen način. Sicer pa lahko tudi v privat sektorju naredimo študije, kako bi morala zgledat podjetja v primerjavi s kakimi Nemškimi, da ne bi top Japonske firme vzeli za vzor.

Spomnimo se...S singapursko učinkovitostjo porabe izdatkov javnega sektorja bi lahko Slovenija več kot prepolovila velikost javnofinančnih izdatkov s sedanjih 45 na okoli 20 odstotkov BDP in pri tem ohranila nespremenjeni obseg in kakovost javnih storitev...Preberimo še enkrat 10 let stari članek »Simptomi neučinkovitega javnega sektorja« na: www.finance.si/156091
Evo zdaj poslušam, kako ne moremo spravit zakon 0 alkohola v krvi za vožnjo avtomobila. Ampak o tem se bomo pogovarjali še leta. Enostavno je naša zavest okužena za vedno in to se ne bo spremenilo.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen