Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

bozo666 sporočil: 3.026
Spoštovani gospod 1357.......malo za šalo.......zdaj pa vas moram jaz, ki tudi marsikaj pokritiziram, malo potolažit.........NI SLOVENSKO GOSPODARSTVO V TAKO SLABI SITUACIJI KOT VI MISLITE.......kar pomeni, da je dosti dobrih firm , ki dobro delajo-sploh zadnjih par let, kar je dober obet.

Po nekaterih stvareh smo res špica----tudi po izvozu na prebivalca.....ali po proizvodnji raznih odlitkov-1.na svetu......inovacije v zadnjih letih.....vse več dobaviteljev je razvojnih......turizem.......lep primer je Ljubljana, kjer je zadnjih nekaj let rast po 10-15 %....letos še več......

Škodo so nam naredili razni Bavčarji ( Istrabenz)...razni Lovšini ( Intereuropa)...razni Časarji ( Luka Koper ) in še nekaj lumpov iz levice.....ter seveda pohlepna CERKEV ( ZVON 1 , ZVON 2 ).....a tudi to se počasi sanira

NAJVEČJI PROBLEM JE BIL V NESPOSOBNIH POLITIKIH, ki so zaradi želje priti na "ablast ".....kurili narod, se ukvarjali z drugo svetovno vojno in rehabilitacijo slov. struktur SS-a, kar je idiotizem brez primere......potem z IZBRISANIMI....nato z UDBO.....NAMESTO, DA BI SE UKVARJALI Z GOSPODARSTVOM ......prodajali Merkator, samo da bi dobili vpliv na časopis DELO...itd

Sprejemali so preveč neumnih zakonov ali niso hitro odpravljali anomalij in zdaj smo pri delavskih pravicah in zaščiti delavca prišli marsikje nazaj v Kraljevino Jugoslavijo.

Veste, pri nas imamo tri kralje.....niso Miha , Gašper , Boltežar.....ampak druga tri imena....in če bi Gašperja preimenoval v grosupeljčan, bi celo začetnice imen ostale iste......ha,ha......problem je, da dva vedrita v politiki še iz mladinskih časov.......igrata svojo igro preživetja.......Miro je padel noter kot rešitelj pred G.......ampak G igra to edino možno igro.....ker mu bo ratal še en mandant, bo lepo zvozil do penzije vrat.

Ljudi je zastrupil in poneumil " G" in njegov Reporter, Demokracija in zdaj na pol madžarska Janša-orbanovska televizija.......drugače pa nam iz leta v leto vse bolj gre.

Šlo pa bi nam še bolje, če se " G " ne bi nenehno šel ideološke boje....ampak , tako to je......on mora preživeti še teh 5 let in potem dobre penzije obet.

Škoda je za zadeve , ki jih je ustanovil pokojni Kavčič....od Droge, Splošne plovbe, Letališča, Adrie...Ljubljanske banke, ki bi lahko drmala cel Balkan.....škoda hotelov, ki jih je zagonil Bavčar....in še nekaj dobrih firm.....in teh zadev nismo imeli pred drugo vojno......škoda, da smo uničili kadetski sistem šolanja za policiste in to zaradi ideologije in zanikanja zgodovine, saj ne bi bilo osamosvojitve, če ne bi bi imeli svoje dobrooborožene in usposobljene MILICE-ki se je preimenovala v Policijo in organiziranega TO-ja.......za oba pa so zaslužni stari kadri iz partizanov, žal danes pokojni......in vse to se je delalo za hrbtom Beograda, tudi uvoz Ingramov-vsi kadri v MILICI in skoraj vsi v TO-ju pa so bili komunisti....A BILI SO DOMOLJUBI.

TI LJUDJE, KI SO BILI POŠTENI, SO IMELI VIZIJO, ZATO SO GRADILI POGOJE, KI SO ČEZ NEKAJ DESETLETIJ OMOGOČILI OSAMOSVOJITEV.

Veliko vlogo je odigral pokojni minister ERTL, ki je 1.12.89 izvedel AKCIJO SEVER, ki je preprečila padec Slovenije v Miloševičeve roke.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen