Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

bozo666 sporočil: 3.026
Spoštovani gospod KZUPANC.......ne mi zamerit......najbolj ste me nasmejali s trditvijo, da Janša ni bil komunist......če bi bil jaz bolj vešč računalnika, bi vam hitro našel npr. tisto njegovo poroćilo iz brigade AVNOJ 77....pot v Jajce.....ali prošnjo za ponoven sprejem v ZK...ali prvotno prošnjo....ali slike iz Kumrovca.

A mislim, da bo to kdo mlajši in bolj vešč računalnika kot jaz hitro našel in vam dal gor.

Strinjam se z vami glede akcije Velikovec.....to je bila neumnost in komisija je ugotovila, da je šlo za samostojno akcijo CSDV MB........žal mi je za Luko V. ki je izgubil nogo v predčasni eksploziji............a moram vam povedat, da so takšne akcije izvajati tudi avstrijci-njihova služba na Južnem Tirolskem, kjer so imeli svojo manjšino.

Naši so ju ( L.V in sodelavko-ime pozabil )zamenjali za dva ujeta avstrijska agenta.Ali vam to kaj pove ?

To so pač igrice obveščevalnih služb....in današnji manipulanti nabijajo kot da je to bilo zgolj pri nas....vedno eno služba skuša kaj podtakniti drugi državi in takrat, če se prav spomnim se je pripravljal obisk ali srečanje dr. Kreiskega s Titom.......nisem več 100%, ker je že dolgo od takrat....sicer pa ste videli kaj se je dogajalo glede prisluškovanja Sekolcu in Drenikovi....in to v t.i. demokraciji.....ali so to naredili Hrvati sami ali pa so jim prisluhe dali amerikanci....ha,ha....demokrat do demokrata, le mi smo bili nekdaj totalitarni režim...ha,ha....

Bi bil predolg, če bi vam kaj pisal o GLADIU.....samo drobec.....mnogo skladišč orožja so avstrijci našli na avstrijskem Koroškem....mislim , da 158.....in vse to v demokraciji, zato ne mislite, da so si obveščevalne službe tako različne......so si kar podobne, ker je to obrt, tako kot vsaka druga.

Glede zasebne pobude pa kar vprašajte nekoga , ki je brezposlen ali na minimalni plači, še bolje pa tistih 100 tisoč prekercev......da ne bom predolg.....kaj bi oni dali za stare-varne čase "težke diktature", kjer si imel varno službo in stanovanje, pa še vsako leto si šel 14 dni na morje....kjer je bila šola zastonj-tudi fakulteta.....zdravstvo zastonj....stanovanja za mlade....

Imamo pa državo, kjer je zasebna pobuda daleč pred državno......prva sila sveta......kjer je ogromno milijonov brez zdravstvenega zavarovanja....in zgleda da bo TRUMPU le uspelo še cca 20 milijonov, ki jih je rešil Obama bede in strahu pred boleznijo....pahniti v staro situacijo.

Imel sem debato s sorodnikom , ki je delovni vek preživel v ZDA....ko je prišel, se je pakrat z mano spustil v debato.....potem pa sem mu jaz postregel z dejstvi in številkami....NPR.....da imajo več kot 11x več zapornikov na milijon prebivalcev kot mi.

Ko pa preberem TRIPADVISOR ali BOOKING in preberem mnenja ameriških gostov o Ljubljani in kjer se vsak peti čudi kako je varno zvečer hoditi po Ljubljani, se slika spet nekoliko izostri.

Vsak sistem ima prednosti in slabosti....za konec.....moj sorodnik je že po enem letu nehal kolebati ali bi se vrnil v ZDA in zdaj govori, da ne bi nikoli več živel v ZDA.....zdaj ne more prehvaliti kvalitete življenja tukaj....narave, varnosti, hrane, okusnega paradajza....edino kar ima pripombo, češ, da je pri nas pivo premalo ledeno......ha,ha.....ko bova spet imela debato, mu bom podatknil, da to glede ekstremno mrzle pijače propagirajo v ZDA penzijski skladi in klinike, da je čim več raka na prebavlih in da ne počrpajo preveč penzijskih fondov.....mimogrede, mislim , da so slovenski hladilniki po lokalih kar normalno mrzli.

Malo za šalo......še dobro da imamo Melanijo.....in morajo amerikanci brati, da bi bilo za Barona dosti bolje, če bi se šolal in živel v SLO kot ZDA, ker so SLO na prvem mestu po kvaliteti življenja otrok....oni pa mislim , da na 26

Baronu bo vseeno dobro v ZDA, ker ta raziskava govori o povprečnem otroku...in tu smo mi v svetovni špici......in to kljub dejstvu, da se je situacija po osamosvojitvi oz. po krizah,ko je brezposelnost zelo narasla, poslabšala.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen