Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Privatizacija - da ali ne

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

matjaz30 sporočil: 110
[Glavni forum] Tema: Privatizacija - da ali ne
[#2497928] 08.02.15 07:40 · odgovor na: Emalana (#2497920)
Odgovori   +    11
"Brez pomoči stricev iz ozadja Kramar nikoli ne bi postal šef NLB. Marjan Kramar. Ustavno sodišče razveljavilo Kramarjev zakon. Objavljeno: 17.12.2013" - vtipkaj na google Marjan Kramar in dobiš veliko rezultatov

Koliko se spomnim so ga ob zamenjavi vlade želeli zamenjati, vendar je glede tega bil takšen halo (kadrovski cunami in še kaj), da je ta trojanec ostal v NLB, tako, da so kasneje lahko govorili, da se je v času Janševe (pa ga ne podipram)vlade podelilo, največ tajkunskih kreditov.
Res pa je, da tudi, če bi bil SDS-ov nastavljenec, bi verjetno bilo isto, kar se lahko vidi v Luki Koper, SŽ, Intereuropi,... vse pokradeno. Zato pravim, da država ne sme biti lastnik podjetja, ker so apetiti pokvarjenih politikov preveliki.
Jaz ali verjetno kdorkoli drug, če bi bil lastnik podjetja, ne bi kradljivega direktorja, managerja , nagradil z drugim, včasih še boljšim položajem, ampak bi ga ovadil in terjal, da vrne pokradeno. Tu pa smo že pri drugem problemu - sodstvu, ki vemo kako dela in kako je učinkovito.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen