Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Oskrunjeno obeležje na Roški

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

0329Softb sporočil: 3.554
Naravnost grozljiva je situacija danes v Sloveniji. To, da je gospodarsko zlomljena mnogo bolj, kot si to 99,9% prebivalcev sploh lahko predstavlja, je skoraj zanemarljivo. Vem, da se nihče ne spomni mojih črnih gospodarskih napovedi za leto 2013 v letu 2012, si pa lahko zapomnite današnje za leto 2014, ki ga bomo končali ali kot pripravniki za totalitarni sistem ali z manj kot 800.000 zaposlenimi ljudimi (več ali manj samo še JS in državne firme)! Tudi EU, sploh pa EURO, nista več samoumevna!

Mi smo ideološko povsem dotolčeni in uničeni. Stoletja skrivnih teženj po samostojnosti, ki so se leta 1991 uresničila, so danes, pri tem ne mislim zgolj tole današnjo svinjarijo, povsem dotolčena. Še malo in bodo tiste, ki smo leta 1991 sodelovali v osamosvojitveni vojni, začeli loviti in zapirati.
22 let po, vsaj za državo Slovenijo, če že ne za slovenski narod, najsvetlejšem dogodku, osamosvojitvi Slovenije, so čislani zgolj boljševiki, ki so leta 1945 vzpostavili socializem in verjetno uničili majhen Evropski narod?!?!!
Bemti to državo!

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen