Izbrani forum: Odklop
Izbrana tema: Finančja farma
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 704
[crt]Podoben je recept, kako pripraviti kumare, da se ne spahujejo:
> [bc123a]
> tudi je res, da ce dovolj zacinis, ni nic vec vazno.
> Zadnjic sem jedel recimo curry iz rdece pese... presenetljivo sprejemljiv okus, ravno zaradi tega efekta ;)
to malo spominja na hobotnico po srbsko.
vzamemo srednje veliko hobotnico in damo kuhat z bolj malo vode.
cez 30 min dodamo 2 kozarca viskija in zmanjsamo ogenj.
potem cez en cas dolijemo vinjak.
ob 45. minuti vlijemo nekaj loze.
ob polni uri dodamo rum.
dobro, vendar nezno premesamo.
cez 2 uri vrzemo hobotnico psom, da ne tezijo, in postrezemo omako.
Kumare narežemo čim tanjše, prav tako čebulo, dodamo še topel krompir, sol, poper, kis in olje in vse skupaj z rokami premešamo. Odpremo okno in skupaj s posodo vržemo ven.
P.S.: Preverjeno, deluje.
P.P.S: Ne jem kumar.
Vse ocene tega sporočila:
Gostje ne morejo pregledovati ocen