35 min
Kako sem ugotovila, da mi ne dela daljinsko odčitavanje elektrike
12 ur
Najbolj brani članki danes
12 ur
Vlada za direktorico statističnega urada imenovala Apolonijo Oblak Flander
13 ur
Tesla zaradi varnostnih razlogov odpoklicala model poltovornjaka
14 ur
Hrvaško ustavno sodišče: Milanović ne more biti več ne mandatar ne premier. Trije sodniki menijo, da je taka "grožnja" protiustavna 5
15 ur
Bruselj: platforme Pornhub, Stripchat in Xvideos bodo morale izpolnjevati najstrožje obveznosti EU 4
15 ur
V Petrolu bodo predlagali 1,8 evra dividende bruto, več kot lani 1
15 ur
Petrolovi delničarji o dividendi 23. maja
16 ur
Ko se upokoji vodja gradnje
17 ur
Podjetja imajo le še do ponedeljka čas za predložitev dokazil o škodi v lanskih poplavah
17 ur
DZU vidijo priložnost v krepitvi digitalnih prodajnih kanalov
17 ur
Kako ravnati ob kibernetskih incidentih? Razlagamo v šestih korakih
18 ur
Kaj se lahko naučimo od lanskih poplav? (PRO)
18 ur
Odlagališče odpadkov za NEK že zdaj presega 227 milijonov evrov 2
18 ur
V Indiji so stekle maratonske volitve - zmago si obeta premier in šef nacionalistične stranke Modi
19 ur
Sandoz začenja gradnjo razvojnega centra v Ljubljani, Novartis v bližini dokončuje novo tovarno
19 ur
Koliko so lani zaslužili menedžerji borznih družb in koliko jim je pobrala država 10
19 ur
Renault in CMA CMG z dodatnimi milijoni za projekt lahkega električnega dostavnika
20 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
20 ur
Z brniškega letališča lani za skoraj tretjino več potnikov kot leto prej

Izbrani forum: Odklop

Izbrana tema: Finančja farma

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

crt sporočil: 27.173
[Odklop] Tema: Finančja farma
[#1840200] 07.10.12 21:14 · odgovor na: bc123a (#1840198)
Odgovori   +    3
[bc123a]
tudi je res, da ce dovolj zacinis, ni nic vec vazno.
Zadnjic sem jedel recimo curry iz rdece pese... presenetljivo sprejemljiv okus, ravno zaradi tega efekta ;)
to malo spominja na hobotnico po srbsko.

vzamemo srednje veliko hobotnico in damo kuhat z bolj malo vode.
cez 30 min dodamo 2 kozarca viskija in zmanjsamo ogenj.
potem cez en cas dolijemo vinjak.
ob 45. minuti vlijemo nekaj loze.
ob polni uri dodamo rum.
dobro, vendar nezno premesamo.
cez 2 uri vrzemo hobotnico psom, da ne tezijo, in postrezemo omako.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen