Izbrani forum: Odklop
Izbrana tema: Finančja farma
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 27.908
[petunia]to je cudno. je mozno, da so ze bili kaj naceti od bolezni? jaz imam skozi 3 sezone dobre izkusnje s tem in se mi ni zdelo, da bi bil postopek kaj posebej obcutljiv na lokacijo, temperaturo... ponavadi so pac nekje na robu kuhinje, na papirju, brez dotikanja med sabo, the end. temperatura od 15 do 25, odvisno, a smo tam ali ne.
Sem že pobirala in zavijala v časopis, pa so paradižniki vglavnem zgnili. Mogoče jih pa nisem imela na ustrezni temperaturi.
Kaj pa drugače pri vas delate iz paradižnikov? Sočite, sušite?v glavnem se je letos pokuhalo v mezgo. je pa letosnje leto zame v veliki meri gone with the wind, ker sem imel noro dela in sploh ne vem, kako je zdaj oktober, ce pa je se malo prej bil april. kurc pa taka vlada!! :P
Vse ocene tega sporočila:
Gostje ne morejo pregledovati ocen