Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Zalokar Oražmova: Nismo več, kar smo bili
sporočil: 1.123
Za moje možgane naj te ne skrbi.
Jaz te ne bom žalil, te bom pa samo vprašal: ali so ljudje v soju žarometov vedno glavni?
V SLO politiki po večinoma ne več.
To je moje mnenje, tvoje je pač tvoje.
Jaz te ne bom žalil, te bom pa samo vprašal: ali so ljudje v soju žarometov vedno glavni?
V SLO politiki po večinoma ne več.
To je moje mnenje, tvoje je pač tvoje.
sporočil: 12.861
"Zalokar Oražmova: Nismo več, kar smo bili"
Res je. Niste več predatorska banda, ki je večina še ni spregledala. Zdaj ste predatorska banda, ki jo je večina državljanov (začuda!) spregledala.
Marš na smetišče zgodovine!
Res je. Niste več predatorska banda, ki je večina še ni spregledala. Zdaj ste predatorska banda, ki jo je večina državljanov (začuda!) spregledala.
Marš na smetišče zgodovine!
sporočil: 336
Enkrat je bila cvetača za združljivost poslanske in županske
funkcije, drugič spet ne...se pravi, drži, da se cvetača za svojo
rit obrača. Zdaj ko je vsem že jasno, da so v 20 letih pokradli
Slovenijo, se je pač najboljše odmaknit od svojih....MARŠ!!!
sporočil: 4.037
[0219K21]
> [velikidrobizek]
> Med pomembnimi poudarki prihodnje programske usmeritve ZARES-a je bila "družba brez strahu", so takrat menili Zaresovci,a ne. Fajn temelj, a ne, so prerezali trakec na to vižo.
>
> Kako je pa sedaj z Oražmovo; ji je kaj pognalo strah v njene koščice ?! Ali se je naveličala igrati vloge, ehkm, no saj je bila vidna njena filmska vloga; takšne predanosti vodji ne srečaš pogosto, hehe.
>
> PS: A ne more spokati bolj tiho ? Najbolj odvratno se mi zdi tako ožemanje svojih "citrusov" na ožemalniku. Od vseh !
Pri TEŠ6 se vrti veliko denarja.
Odstavitev Rotnika je očitno premaknila marsikatero spečo rit, ni zastonj Rotnik bil na čelu TEŠ zadnjih devet let.
Preden kdo še zopet napade ZARES bi prosil, da si najprej zapiše na papir številko 1.200.000.000 € in preveri pri sebi, če še verjame v Rotnikovo neoporečnost.
Res. Rotnik je arogantna in vase zaverovana mala koristoljubna rit. Je bilo že dolgo zelo očitno. (Za)Res ga je nadomestil z arogantno in vase zaverovano malo koristoljubno ritjo z ustreznimi izkušnjami, ki bo pravičneje vedela, kam pritakniti veliko pipico, da bo iz nje dlje časa pila tudi mala. Vsi zadovoljni, vsi bogati.
sporočil: 1.710
[denac]tudi v redu ni nihče
> [erektil]
> men se smilijo člani ki so v redu.... golobko je pa tič , zanič
Men se pa noben član rdečih ne smil!!"
sporočil: 1.355
Zalokar Oražmova: Nismo več, kar smo bili<tako je, hitro ustanovit novo stranko, seveda z "novo" politiko, oprano vseh sumov in grehov, potem pa v nove zmage ;)
Nismo več tisto, zaradi česar smo stranko ustanavljali<haha, to pa ne drži, zdaj bolje kot kadarkoli ste to, zaradi česar ste ustanavljali stranko, namreč banda lakomnih in pokvarjenih žepotrpov.
sporočil: 3.795
[dob]Potrebni pogoj za tako presenečenje bi bil, da se Janši totalno utrga, zadostni pa, da se utrga vsem v stranki SDS.
Čakte, čakte... ženska bo presenetla in bo prestopila k SDS-u, pol vam bo pa vsem nerodn. Boste že vidl. Slovenija je dežela presenečenj in bliskovitih sprememb.
sporočil: 1.445
Piarovec vladajoče SD na Twitterju objavil, da bo Pahor namesto
Erjavca v vlado vzel Chucka Norrisa. To je moj hec in tu ni
zgodbe," je za zurnal24.si dejal Sarkić.
sporočil: 17.846
[tonipotrc]Kaj je Chuck Norris že zavrnil?
Piarovec vladajoče SD na Twitterju objavil, da bo Pahor namesto Erjavca v vlado vzel Chucka Norrisa. To je moj hec in tu ni zgodbe," je za zurnal24.si dejal Sarkić.
"Pahor bo namesto Erjavca v vlado vzel Chucka Norrisa. Dal mu bo
resor za okolje in prostor, da reši kante, penzije in Slovenijo
hkrati," so besede, ki jih je Denis Sarkić, predstavnik za stike z
mediji pri SD, objavil na Twitterju.
"Očitno so v SD ugotovili, da vlada potrebuje terminatorje, chucke
norrise, rambe in einsteine, da reši vse težave, ki so se
nakopičile do druge obletnice vlade, od kant do penzij," se je na
Sarkićev zapis odzval Karl Erjavec.
sporočil: 1.710
[NavadniNimda]Naivni, stari Udbomafijci ne prestopajo v SDS
> [dob]
> Čakte, čakte... ženska bo presenetla in bo prestopila k SDS-u, pol vam bo pa vsem nerodn. Boste že vidl. Slovenija je dežela presenečenj in bliskovitih sprememb.
Hahaha! :)))
sporočil: 815
[s9t]Brez skrbi, da se prepoznajo. Po dolgih nosovih. ;)
Vedno, od prvega dne dalje, ste bili predvsem stranka psihopatov. Zares je najbolj opazna stranka psihopatov, kot bi se medsebojno prepoznali in združili.
[hrvatini]Exs udbaša??
Kaj bo zdaj cvilila z Rotnikom in Tešom...Bistvo danes je Masleša, simbolno imenovanje eks udbaša za predsednika VSodišča....Slovenija iz dneva v dan tone v blato, se pogreza....Folk, a vidite za kakšne ovce vas imajo? zato delajo z vami kar hočejo, komunisti namreč !
:))))))
sporočil: 187
vedno sem vedel, da lažete, da ste neka nova politika!!! Prav sem
imel, hvala vam, ker ste mi dvignili samozavest!!!:) Poleg tega,
ste mi nazorno pokazali, da ste se motili, ko ste ocenjevali
stranko SDS oz. ko ste se spravljali na Janeza Janšo, in da ste vi
v vsem kar ste mu očitali še mnogo slabši!!! Tako da odslej gledam
le še na dokaze!!! Do takrat pa ima SDS moj glas!
sporočil: 6.114
[PapaStrumpf]Ga ni, takega, ki bi bil exs :)
> [hrvatini]
> Kaj bo zdaj cvilila z Rotnikom in Tešom...Bistvo danes je Masleša, simbolno imenovanje eks udbaša za predsednika VSodišča....Slovenija iz dneva v dan tone v blato, se pogreza....Folk, a vidite za kakšne ovce vas imajo? zato delajo z vami kar hočejo, komunisti namreč !
Exs udbaša??
:))))))
Udbaš se spreobrne, ko se v jamo zvrne.
sporočil: 322
Cveta Zalokar pravilno si se odločila. Zamenjava Rotnika je
katastrofa. Če se Kopač ne strinja s projektom T6 bi moral
pripraviti alternativni energetski program in Rotnika, ki je brez
dvoma strokovnjak za energetiko(morda ta hip najboljši v državi)
povabiti k sodelovanju.Način kako so ga odstavili pa se zdi, da ima
grde misli, da ga mikajo možnosti v energetiki,finančne.
sporočil: 95
Predstava za naivne. Že dvajset let se združujejo in razdružujejo.
V leto 1991 j epartij astopila s še tremi frakcijami, ki so se od
takrat nekajkrat združevale in razdruževale. Po delitvi LDS se je
zares očitno izpel in del jih bo lepo šlo v solidarnost, del v
partijsko frakcijo desus in moč bo ostala enaka. pa še kak satelit
bodo kmalu ustanovil
sporočil: 13.178
[renegade22]Če, si imel le kanček dvoma da je zares samo neka šminka potem si že naiven. Si pa naiven vidim tudi pri jj. No saj te bo tut on nategnu. Očitno folku ni nikoli dost enkrat. No ja saj je res, da so slovenci radi nategnenji večkrat, če gledamo koliko časa je vladala lds...
vedno sem vedel, da lažete, da ste neka nova politika!!! Prav sem imel, hvala vam, ker ste mi dvignili samozavest!!!:) Poleg tega, ste mi nazorno pokazali, da ste se motili, ko ste ocenjevali stranko SDS oz. ko ste se spravljali na Janeza Janšo, in da ste vi v vsem kar ste mu očitali še mnogo slabši!!! Tako da odslej gledam le še na dokaze!!! Do takrat pa ima SDS moj glas!
sporočil: 1.542
[schcuka]To naredijo pijanci. Za vampirje in udbaše je potreben dodaten ukrep.
> [PapaStrumpf]
> > [hrvatini]
> > Kaj bo zdaj cvilila z Rotnikom in Tešom...Bistvo danes je Masleša, simbolno imenovanje eks udbaša za predsednika VSodišča....Slovenija iz dneva v dan tone v blato, se pogreza....Folk, a vidite za kakšne ovce vas imajo? zato delajo z vami kar hočejo, komunisti namreč !
>
> Exs udbaša??
>
> :))))))
Ga ni, takega, ki bi bil exs :)
Udbaš se spreobrne, ko se v jamo zvrne.
sporočil: 6.114
[fxm12000]Lepa: *****
> [schcuka]
> > [PapaStrumpf]
> > > [hrvatini]
> > > Kaj bo zdaj cvilila z Rotnikom in Tešom...Bistvo danes je Masleša, simbolno imenovanje eks udbaša za predsednika VSodišča....Slovenija iz dneva v dan tone v blato, se pogreza....Folk, a vidite za kakšne ovce vas imajo? zato delajo z vami kar hočejo, komunisti namreč !
> >
> > Exs udbaša??
> >
> > :))))))
>
> Ga ni, takega, ki bi bil exs :)
> Udbaš se spreobrne, ko se v jamo zvrne.
To naredijo pijanci. Za vampirje in udbaše je potreben dodaten ukrep.
sporočil: 721
[renegade22]In tudi moj glas ima SDS.
vedno sem vedel, da lažete, da ste neka nova politika!!! Prav sem imel, hvala vam, ker ste mi dvignili samozavest!!!:) Poleg tega, ste mi nazorno pokazali, da ste se motili, ko ste ocenjevali stranko SDS oz. ko ste se spravljali na Janeza Janšo, in da ste vi v vsem kar ste mu očitali še mnogo slabši!!! Tako da odslej gledam le še na dokaze!!! Do takrat pa ima SDS moj glas!
G i c a P r a s i c a
je bila ona pujsa iz Muppet Showa, če se prav spomnim. Če ne, naj me kdo popravi... :)))
je bila ona pujsa iz Muppet Showa, če se prav spomnim. Če ne, naj me kdo popravi... :)))
sporočil: 4.404
[0219K21]
> [velikidrobizek]
> Med pomembnimi poudarki prihodnje programske usmeritve ZARES-a je bila "družba brez strahu", so takrat menili Zaresovci,a ne. Fajn temelj, a ne, so prerezali trakec na to vižo.
>
> Kako je pa sedaj z Oražmovo; ji je kaj pognalo strah v njene koščice ?! Ali se je naveličala igrati vloge, ehkm, no saj je bila vidna njena filmska vloga; takšne predanosti vodji ne srečaš pogosto, hehe.
>
> PS: A ne more spokati bolj tiho ? Najbolj odvratno se mi zdi tako ožemanje svojih "citrusov" na ožemalniku. Od vseh !
Pri TEŠ6 se vrti veliko denarja.
Odstavitev Rotnika je očitno premaknila marsikatero spečo rit, ni zastonj Rotnik bil na čelu TEŠ zadnjih devet let.
Preden kdo še zopet napade ZARES bi prosil, da si najprej zapiše na papir številko 1.200.000.000 € in preveri pri sebi, če še verjame v Rotnikovo neoporečnost.
ajde ne seri...če bi bil rotnik problem zaradi vsote bi ga napadel na tej točki,tako pa tih ko riti hop po njemu z 1,2 milijarde v očeh..kje ste pa bli ko se je to povečal iz 560 milijonov?
www.zurnal24.si/gosp...550/clanek
pa ne mi moralizirat ko se sam svinje pr korit menajo..