Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Janša za čimprejšnje volitve

Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 9

čarli sporočil: 13.178
[#995819] 20.11.10 16:20 · odgovor na: (#995785)
Odgovori   +    3
[dorki22]
Meni se zdi, da eni tu gori pišejo službeno.

Ker načeloma je verniku jasno, kaj govori vera. Toti pa na vse pretege obračajo in prevračajo argumente, da si na koncu vseglihar, levičar in največja nevarnost za prihodnost Slovenije. Praktično si kužen, ne. To mora biti organiziran agitprop.
Možno, da je vse to organizirano, sam po pravici povedano I don't care. Mogoče jih bo enkrat srečala pamet in se bodo svojim dejanjem na koncu še smejali:)
Vidim da sva podobnih mnenj, dasiravno sva oba prišla do tega po nasprotnih poteh. Jaz iz "leve", ti pa z "desne" :-)
Ja vem, da si bil včasih bolj na levi. In to kar na hardcore način:) In ko sem videl, da si začel pisati bolj umirjeno in si zagovarjal liberalizem, sem pomislil, evo še je nekaj upanja za Slovenijo:) Treba je pač bit prvo odkrit do samega sebe, da se lahko pol resnično spremeniš. Tako pač velja za vsako stvar;)
Že dolgo nazaj sem napisal:
forum.finance.si/?m=...382&single

Lp
Dober post si napisal, sam ti nisem mogel dati plusa, ker piše da je prestaro. Zdaj vem zakaj mi verniki od jj niso mogli potalat več minusov za nazaj:)
LP
čarli sporočil: 13.178
[#995824] 20.11.10 16:23 · odgovor na: anon-233684 (#995794)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: čarli 20.11.2010 16:30
[s9t]
tvoje analitične sposobnosti niso vredne počenega groša
No ja ne vem, če to ravno drži. Vem, da je bc123a napovedal zlom nepremičninskega trga v zda. Torej le ne more biti tako slab analitik;)
anon-103583 sporočil: 2.569
[#995831] 20.11.10 16:47 · odgovor na: čarli (#995819)
Odgovori   +    0
[čarli]
> [dorki22]
> Meni se zdi, da eni tu gori pišejo službeno.
>
> Ker načeloma je verniku jasno, kaj govori vera. Toti pa na vse pretege obračajo in prevračajo argumente, da si na koncu vseglihar, levičar in največja nevarnost za prihodnost Slovenije. Praktično si kužen, ne. To mora biti organiziran agitprop.

Možno, da je vse to organizirano, sam po pravici povedano I don't care. Mogoče jih bo enkrat srečala pamet in se bodo svojim dejanjem na koncu še smejali:)

> Vidim da sva podobnih mnenj, dasiravno sva oba prišla do tega po nasprotnih poteh. Jaz iz "leve", ti pa z "desne" :-)

Ja vem, da si bil včasih bolj na levi. In to kar na hardcore način:) In ko sem videl, da si začel pisati bolj umirjeno in si zagovarjal liberalizem, sem pomislil, evo še je nekaj upanja za Slovenijo:) Treba je pač bit prvo odkrit do samega sebe, da se lahko pol resnično spremeniš. Tako pač velja za vsako stvar;)

> Že dolgo nazaj sem napisal:
> forum.finance.si/?m=...382&single
>
> Lp

Dober post si napisal, sam ti nisem mogel dati plusa, ker piše da je prestaro. Zdaj vem zakaj mi verniki od jj niso mogli potalat več minusov za nazaj:)
LP
Samo (svetla) prihodnost šteje. Vsepovsod. Just wait and see.
anon-24983 sporočil: 7.885
[#995836] 20.11.10 17:12 · odgovor na: anon-178479 (#995706)
Odgovori   +    1
[Aleister]
> [fiston]
> > [Aleister]
>
> > Takrat je bil na oblasti Drnovšek. Kako je potem JJ podaril stanovanja?
>
> Stanovanjski zakon je bil sprejet leta 1991 in uveljavljen oktobra 1991, Drnovšek je bil na oblasti od leta 1992.
>
> Ja a to pa ne pije vode, da ko je bil Janša na oblasti je bila pa prevzeta Pivovarna, Mercator, Istrabenz, Merkur...
> Ja no Janša nič kriv, ker revež ni mogel itak nič narediti proti temu. Samo ne vem zakaj bi potem takega rabili za premiera.
>
> Heh za ostalo je kriv kdor je na oblasti, ko pa je JJ na oblasti so pa vse drugi krivi.
> Bla bla, bla bla....

Vsi prevzemi so se zgodili po veljavni zakonodaji sprejeti v državnem zboru. Avtor zakonodaje je bil Mencinger in Štiblar. Kje tu vidiš Janšo?
Ja in keje ti vidiš stanovanjski zakon tukaj ? Stanovanjski zakon je delo Jazbinška, še danes se komunajzar hvali s tem.
Niti ni bistvo, da so tudi drugi odkpili stanovanja po tem zakonu. Bistvo je čemu je bil namenjen. Vsi, ki so imeli prste pri tem zakonu so imeli korist od tega. Pred tem so dobili stanovanjsko pravico še za službena stanovanja. Pisalo se je, da je bilo tudi ono stanovanje od Kučana službeno. Sicer ne vem a to drži. Kučan je Prekmurec, ne vem ali se je tja preselil, ali je bilo ono stanovanje službeno.
To je bil temelj kako se bo delalo v Sloveniji. To je bil dogovor prebarvanih in sprevženih komunajzarjev za plenjenje. Seveda je bil tudi ta zakon sprejet v parlamentu, kot vsi zakoni, zanj pa so glasovali tako prebarvani kot sprevrženi komunisti, ker so oboji imeli od tega korist.
To je bil res družbeni dogovor o tem kako se bo v Sloveniji kradlo in model za kasnejše lastninjenje. Seveda potem lahko kradejo vse ostalo. Najprej so "prisilili" še druge državljane v to "krajo", tako da so bili potem lahko lepo tiho, ko se je začelo krasti zares (po onem zakonu o privatizaciji, ki ga omenjaš).
anon-74446 sporočil: 3.247
[#995839] 20.11.10 17:18 · odgovor na: anon-178479 (#995623)
Odgovori   +    1
Priti do oblasti = priti do pokrasti. Tako je to v našem okolju. Tebi logika ne gre najbolje od rok?
anon-24983 sporočil: 7.885
[#995840] 20.11.10 17:21 · odgovor na: anon-103583 (#995749)
Odgovori   +    2
[ostroge]
> Ali so tajkuni že v komunizmu kradli?

So. Samo da so se takrat še imenovali člani Komunistične partije.
Mah v komunizmu jim ni bilo treba krasti, ker so imeli vse na ekskluzivno uporabo. Družbeno je bilo komunistično. Začeli pa so krasti, ko se je rušil sistem. Tako so še pred osamosvojitvijo spravili v tujino ogromno denarja in firme poslali v stečaj in delavce na cesto.
In na enak način delajo še danes, samo da so sedaj že tudi drugi naučili, tako da je stvar še bolj problematična.
tupamaros sporočil: 3.720
[#995842] 20.11.10 17:30
Odgovori   +    2
No ljudstvo si je svojo usodo izbralo pred enim letom. Ne bodimo vsaj sedaj spet hlapci! Vzemimo usodo v svoje roke in izrecimo zmagovalcem nad lstnim ljudstvom in dvoličnežem svojo sodbo. Naj slišijo kar jih spada!
L.P.
Tupamaros
anon-74446 sporočil: 3.247
[#995861] 20.11.10 17:52 · odgovor na: anon-178479 (#995690)
Odgovori   +    3
Oprosti, res je. Drži, tako je. Prav imaš. Lahko bi na začetku rekel, da sem proti vsakemu klientelizmu, klientelistični žlahti, klanovstvu in tudi Zalarju, če gre za klientelizem.Če gre za nepotizem in klientelizem pa mi ti prosim pojasni zakaj tozadevno tudi Zalar? Ima tudi on svoja dva otroka zaposlena v svojem resorju ? Jaz tega primera žal ne poznam, zato ga ne navajam in si še nisem ustvaril mnenja o primeru Zalar. Ajd s podatki na plano! Ker je pravosodni minister te menda smešne farsične države, ki menda lastne ljudi spravlja v grobove, da lahko menda tujci kujejo profit s sežiganjem smeti, jih menda spravlja na beraško palico, menda mladino, ki se menda utaplja v mamilih in brezpotju poneumlja in menda veliča lopove, ki so se menda preimenovali v managerje, bi moral biti še bolj na udaru kritike. Še enkrat načelno; lopovov ne delim na rdeče, črne, zelene, rumene. Kriminalec je kriminalec. Nisem ideološko obremenjen. Videti je kot, da se je ob osamosvojitvi v tej naši žlubodri vse premešalo in na to pri vrhu zasmrdelo. Drek vedno pride na površje. Negativna selekcija? Kakšna je lahko negativna selekcija med kriminalci?
philips sporočil: 6.715
[#995910] 20.11.10 18:43 · odgovor na: anon-24983 (#995836)
Odgovori   +    1
[fiston]
> [Aleister]
> > [fiston]
> > > [Aleister]
> >
> > > Takrat je bil na oblasti Drnovšek. Kako je potem JJ podaril stanovanja?
> >
> > Stanovanjski zakon je bil sprejet leta 1991 in uveljavljen oktobra 1991, Drnovšek je bil na oblasti od leta 1992.
> >
> > Ja a to pa ne pije vode, da ko je bil Janša na oblasti je bila pa prevzeta Pivovarna, Mercator, Istrabenz, Merkur...
> > Ja no Janša nič kriv, ker revež ni mogel itak nič narediti proti temu. Samo ne vem zakaj bi potem takega rabili za premiera.
> >
> > Heh za ostalo je kriv kdor je na oblasti, ko pa je JJ na oblasti so pa vse drugi krivi.
> > Bla bla, bla bla....
>
> Vsi prevzemi so se zgodili po veljavni zakonodaji sprejeti v državnem zboru. Avtor zakonodaje je bil Mencinger in Štiblar. Kje tu vidiš Janšo?

Ja in keje ti vidiš stanovanjski zakon tukaj ? Stanovanjski zakon je delo Jazbinška, še danes se komunajzar hvali s tem.
Niti ni bistvo, da so tudi drugi odkpili stanovanja po tem zakonu. Bistvo je čemu je bil namenjen. Vsi, ki so imeli prste pri tem zakonu so imeli korist od tega. Pred tem so dobili stanovanjsko pravico še za službena stanovanja. Pisalo se je, da je bilo tudi ono stanovanje od Kučana službeno. Sicer ne vem a to drži. Kučan je Prekmurec, ne vem ali se je tja preselil, ali je bilo ono stanovanje službeno.
To je bil temelj kako se bo delalo v Sloveniji. To je bil dogovor prebarvanih in sprevženih komunajzarjev za plenjenje. Seveda je bil tudi ta zakon sprejet v parlamentu, kot vsi zakoni, zanj pa so glasovali tako prebarvani kot sprevrženi komunisti, ker so oboji imeli od tega korist.
To je bil res družbeni dogovor o tem kako se bo v Sloveniji kradlo in model za kasnejše lastninjenje. Seveda potem lahko kradejo vse ostalo. Najprej so "prisilili" še druge državljane v to "krajo", tako da so bili potem lahko lepo tiho, ko se je začelo krasti zares (po onem zakonu o privatizaciji, ki ga omenjaš).

V času Janševe vlade je Lahkovnik predlagal zakonodajo oz. amandma, ki bi podjetjem prevzemikom prepovedovalo zastavo "tarče" za pridobitev kredita. Pa je Janševa vlada to zavrnila.
anon-227023 sporočil: 2.310
[#995991] 20.11.10 21:12 · odgovor na: anon-178479 (#995625)
Odgovori   +    1
Da ne bi slučajno menil, da sem za tole vlado. Volil sem Janšo tako kot pred tem, moram pareči, da sem vedel da bo zamočil volitve in se bal tega SD in Potrča pa Kučana, ki vse od zadaj pelje namesto da bi sedel v Hagu skupaj z Ribičičem. Ampak še bolj me je strah, da tudi teh volitev več ne dobi, saj bodo tile fakini lansirali nekaj kosti za narod in bodo ostali na vrhu, mi pa kasneje na dnu. Primer: za kak mesec dajo 100 fakinov gospodarkega kriminala v arest in jih po volitvah oprostijo in jim plačajo sramoto. Volitve zagotovo dobijo, tistih 100 pa bi verjetno pristalo na to, saj jim tako ali tako sicer sledi arest. Oni enostavno morajo zmagat in to je njim kristalno jasno.
anon-184333 sporočil: 4.775
[#996080] 21.11.10 05:16 · odgovor na: anon-184333 (#995804)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-184333 21.11.2010 05:24
[picikato]
> [Aleister]
> > [picikato]
> > Čimprejšnje volitve. Ali to pomeni, da se pripravlja kakšen velik legitimen nakup orožja ?
>
>
> Ja, tebi bodo kupili abecednik.
Aleister povej ali misliš Trubarjev abecednik, ki so ga rimokatoliki pri nas sežigali na grmadah ? Ali pa misliš Janšev abecednik za sdsOVCE za razumevanje strankarskih pamfletov ?
anon-243430 sporočil: 270
[#996567] 21.11.10 21:31
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-243430 21.11.2010 21:32
Lepo zmontirana PIC :). Z namenom?! :)

JJ: "Večinsko prepričanje v Sloveniji je, da stanje ni dobro in to prepričanje bi moralo prevladati tudi pri tistih, ki vladajo."

Ja, drži - in ne samo, da ni dobro, je katastrofalno - vendar pa je tudi nezaupanje v VSE politične akterje na sceni tako veliko kot še nikoli do sedaj.
anon-124452 sporočil: 6.934
[#996998] 22.11.10 10:31 · odgovor na: najobj (#995714)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-124452 22.11.2010 10:40
[najobj]
> [Aleister]
> > [najobj]
... ja, prav imaš ... v komunizmu nismo imeli nič, potem pa so prišli tajkuni, pa so vse pokradli ...
Ali so tajkuni že v komunizmu kradli?
... oh, joj ... gospa Aleister ...
... a so Nemci že pred vojno vse pobrali ? ...
P.S.: sem tisto boldano zgoraj zdaj še malo razmaknil, da boste lažje videli ...
Moj je samo zadnji stavek. Ostali so tvoji. Še enkrat preberi.
... alzo, gospa Aleister, noh ajn mal ...
... celotna (!) zadeva je bila takšna ...
"Pred vojno nismo nič imel,pol so pa Nemci pršle,pa vse pobral"
... ja, prav imaš ... v komunizmu nismo imeli nič, potem pa so prišli tajkuni, pa so vse pokradli ...
Ali so tajkuni že v komunizmu kradli?
... pa naj vam razložim poanto, ker gospod Aleister očitno nima časa ... khmm, on bi verjetno razumel ...
... alzo, ta zadeva se je začela tako, da se je moj sivi prjatu belega domačega hotel malo pohecat iz shevchenkota s tisto znamenito parolo "Pred vojno nismo nič imel,pol so pa Nemci pršle,pa vse pobral" ...
... in potem sem se jaz, ker sem tudi malo žleht, pač malo pohecal z mojim sivim prjatlom belega domačega, tako da sem to isto parolo aktualiziral in jo priredil na današnji čas, ko bi se ta parola glasila takole ...
... v komunizmu nismo imeli nič, potem pa so prišli tajkuni, pa so vse pokradli ...
... se pravi, sploh ni finta v tem, KDO bi kaj kradel, ampak je finta v tem, da ni bilo NIČ za ukrasti ... khmm, če pogledaš na začetek in na konec parole ... ja, in če bi parola bila v skladu z dejstvi, se razume ...
... no, a zdaj razumete, gospa Aleister, ha ? ... khmm, zdaj ko sem vam malo bolj počasi napisal ...
... ja, če pa še zdaj ne bo šlo, potem pa vam jaz na žalost ne morem pomagati, ker počasneje pa res ne znam pisati ...
P.S.: hahaha ...

Mislim da si šel predaleč v razlaganju banalnih zadev.

Če še nisi spregledal ti jaz povem: ON/ONA, ALEISTER, NE ZASTOPI, ČE ŠE 100 KRAT BOLJ POČASI NAPIŠEŠ.

To zgoraj povem iz svojih osebnih izkušenj.

GIVE UP FINALLY ....
anon-35163 sporočil: 30.643
[#997422] 22.11.10 13:22 · odgovor na: (#997066)
Odgovori   +    0
[Inside]
> [mataj]
> > [Inside]
> > taki katerim glavni cilj bi bil naredit to državo za vzor socialno, ekonomsko in okoljsko uravnotežene dežele.
>
> Mi, torej. Vsak od nas. Ne Janša, ne Jankovič, ne Kučan, ne Pahor, ampak jaz in ti.

Nekdo, bilokdo. Lahko mi, vsak posameznik pri sebi ampak čez noč ne moreš zamenjat narod, to je proces ki traja generacije.
Kaj pa je narod drugega kot posamezniki?

Kakorkoli- boljše ideje pač nimam. Jo imaš ti?
anon-9939 sporočil: 17.846
[#997425] 22.11.10 13:23 · odgovor na: philips (#995910)
Odgovori   +    2
[philips]
> [fiston]
> > [Aleister]
> > > [fiston]
> > > > [Aleister]
> > >
> > > > Takrat je bil na oblasti Drnovšek. Kako je potem JJ podaril stanovanja?
> > >
> > > Stanovanjski zakon je bil sprejet leta 1991 in uveljavljen oktobra 1991, Drnovšek je bil na oblasti od leta 1992.
> > >
> > > Ja a to pa ne pije vode, da ko je bil Janša na oblasti je bila pa prevzeta Pivovarna, Mercator, Istrabenz, Merkur...
> > > Ja no Janša nič kriv, ker revež ni mogel itak nič narediti proti temu. Samo ne vem zakaj bi potem takega rabili za premiera.
> > >
> > > Heh za ostalo je kriv kdor je na oblasti, ko pa je JJ na oblasti so pa vse drugi krivi.
> > > Bla bla, bla bla....
> >
> > Vsi prevzemi so se zgodili po veljavni zakonodaji sprejeti v državnem zboru. Avtor zakonodaje je bil Mencinger in Štiblar. Kje tu vidiš Janšo?
>
> Ja in keje ti vidiš stanovanjski zakon tukaj ? Stanovanjski zakon je delo Jazbinška, še danes se komunajzar hvali s tem.
> Niti ni bistvo, da so tudi drugi odkpili stanovanja po tem zakonu. Bistvo je čemu je bil namenjen. Vsi, ki so imeli prste pri tem zakonu so imeli korist od tega. Pred tem so dobili stanovanjsko pravico še za službena stanovanja. Pisalo se je, da je bilo tudi ono stanovanje od Kučana službeno. Sicer ne vem a to drži. Kučan je Prekmurec, ne vem ali se je tja preselil, ali je bilo ono stanovanje službeno.
> To je bil temelj kako se bo delalo v Sloveniji. To je bil dogovor prebarvanih in sprevženih komunajzarjev za plenjenje. Seveda je bil tudi ta zakon sprejet v parlamentu, kot vsi zakoni, zanj pa so glasovali tako prebarvani kot sprevrženi komunisti, ker so oboji imeli od tega korist.
> To je bil res družbeni dogovor o tem kako se bo v Sloveniji kradlo in model za kasnejše lastninjenje. Seveda potem lahko kradejo vse ostalo. Najprej so "prisilili" še druge državljane v to "krajo", tako da so bili potem lahko lepo tiho, ko se je začelo krasti zares (po onem zakonu o privatizaciji, ki ga omenjaš).

V času Janševe vlade je Lahkovnik predlagal zakonodajo oz. amandma, ki bi podjetjem prevzemikom prepovedovalo zastavo "tarče" za pridobitev kredita. Pa je Janševa vlada to zavrnila.
Hvala za tole.
anon-35163 sporočil: 30.643
[#997520] 22.11.10 14:11 · odgovor na: philips (#995910)
Odgovori   +    0
[philips]
Janša mi je vse prej kot simpatičen, a resnici na ljubo se moramo vprašati, koliko je to dejansko zraslo na zelniku njegove vlade. Po Greenspanovih intervjujih in spominih sodeč, je bil takrat svetovni trend deregulacija, ukinjanje vse zakonodaje, ki prepoveduje mahinacije in goljufije na trgu kapitala, češ da bo že prosti trg kaznoval goljufe. Za to se je takrat besno lobiralo po vsem svetu.

V bistvu je še dobro, da so pri nas tajkunili v glavnem domaći krjavlji. Če bi to počeli tujci, bi bili sedaj v podobni riti kot Islandija.
anon-233684 sporočil: 1.710
[#997523] 22.11.10 14:13 · odgovor na: philips (#995910)
Odgovori   +    5
[philips]
> [fiston]
> > [Aleister]
> > > [fiston]
> > > > [Aleister]
> > >
> > > > Takrat je bil na oblasti Drnovšek. Kako je potem JJ podaril stanovanja?
> > >
> > > Stanovanjski zakon je bil sprejet leta 1991 in uveljavljen oktobra 1991, Drnovšek je bil na oblasti od leta 1992.
> > >
> > > Ja a to pa ne pije vode, da ko je bil Janša na oblasti je bila pa prevzeta Pivovarna, Mercator, Istrabenz, Merkur...
> > > Ja no Janša nič kriv, ker revež ni mogel itak nič narediti proti temu. Samo ne vem zakaj bi potem takega rabili za premiera.
> > >
> > > Heh za ostalo je kriv kdor je na oblasti, ko pa je JJ na oblasti so pa vse drugi krivi.
> > > Bla bla, bla bla....
> >
> > Vsi prevzemi so se zgodili po veljavni zakonodaji sprejeti v državnem zboru. Avtor zakonodaje je bil Mencinger in Štiblar. Kje tu vidiš Janšo?
>
> Ja in keje ti vidiš stanovanjski zakon tukaj ? Stanovanjski zakon je delo Jazbinška, še danes se komunajzar hvali s tem.
> Niti ni bistvo, da so tudi drugi odkpili stanovanja po tem zakonu. Bistvo je čemu je bil namenjen. Vsi, ki so imeli prste pri tem zakonu so imeli korist od tega. Pred tem so dobili stanovanjsko pravico še za službena stanovanja. Pisalo se je, da je bilo tudi ono stanovanje od Kučana službeno. Sicer ne vem a to drži. Kučan je Prekmurec, ne vem ali se je tja preselil, ali je bilo ono stanovanje službeno.
> To je bil temelj kako se bo delalo v Sloveniji. To je bil dogovor prebarvanih in sprevženih komunajzarjev za plenjenje. Seveda je bil tudi ta zakon sprejet v parlamentu, kot vsi zakoni, zanj pa so glasovali tako prebarvani kot sprevrženi komunisti, ker so oboji imeli od tega korist.
> To je bil res družbeni dogovor o tem kako se bo v Sloveniji kradlo in model za kasnejše lastninjenje. Seveda potem lahko kradejo vse ostalo. Najprej so "prisilili" še druge državljane v to "krajo", tako da so bili potem lahko lepo tiho, ko se je začelo krasti zares (po onem zakonu o privatizaciji, ki ga omenjaš).

rekla-kazala, ali lahko predložiš kakšne dokaze za to trditev, jaz namreč komunistom na besedo ne verjamem ničesar?
philips sporočil: 6.715
[#997659] 22.11.10 15:15 · odgovor na: anon-9939 (#997425)
Odgovori   +    0
[0219K21]
> [philips]
> > [fiston]
> > > [Aleister]
> > > > [fiston]
> > > > > [Aleister]
> > > >
> > > > > Takrat je bil na oblasti Drnovšek. Kako je potem JJ podaril stanovanja?
> > > >
> > > > Stanovanjski zakon je bil sprejet leta 1991 in uveljavljen oktobra 1991, Drnovšek je bil na oblasti od leta 1992.
> > > >
> > > > Ja a to pa ne pije vode, da ko je bil Janša na oblasti je bila pa prevzeta Pivovarna, Mercator, Istrabenz, Merkur...
> > > > Ja no Janša nič kriv, ker revež ni mogel itak nič narediti proti temu. Samo ne vem zakaj bi potem takega rabili za premiera.
> > > >
> > > > Heh za ostalo je kriv kdor je na oblasti, ko pa je JJ na oblasti so pa vse drugi krivi.
> > > > Bla bla, bla bla....
> > >
> > > Vsi prevzemi so se zgodili po veljavni zakonodaji sprejeti v državnem zboru. Avtor zakonodaje je bil Mencinger in Štiblar. Kje tu vidiš Janšo?
> >
> > Ja in keje ti vidiš stanovanjski zakon tukaj ? Stanovanjski zakon je delo Jazbinška, še danes se komunajzar hvali s tem.
> > Niti ni bistvo, da so tudi drugi odkpili stanovanja po tem zakonu. Bistvo je čemu je bil namenjen. Vsi, ki so imeli prste pri tem zakonu so imeli korist od tega. Pred tem so dobili stanovanjsko pravico še za službena stanovanja. Pisalo se je, da je bilo tudi ono stanovanje od Kučana službeno. Sicer ne vem a to drži. Kučan je Prekmurec, ne vem ali se je tja preselil, ali je bilo ono stanovanje službeno.
> > To je bil temelj kako se bo delalo v Sloveniji. To je bil dogovor prebarvanih in sprevženih komunajzarjev za plenjenje. Seveda je bil tudi ta zakon sprejet v parlamentu, kot vsi zakoni, zanj pa so glasovali tako prebarvani kot sprevrženi komunisti, ker so oboji imeli od tega korist.
> > To je bil res družbeni dogovor o tem kako se bo v Sloveniji kradlo in model za kasnejše lastninjenje. Seveda potem lahko kradejo vse ostalo. Najprej so "prisilili" še druge državljane v to "krajo", tako da so bili potem lahko lepo tiho, ko se je začelo krasti zares (po onem zakonu o privatizaciji, ki ga omenjaš).
>
>
> V času Janševe vlade je Lahkovnik predlagal zakonodajo oz. amandma, ki bi podjetjem prevzemikom prepovedovalo zastavo "tarče" za pridobitev kredita. Pa je Janševa vlada to zavrnila.

Hvala za tole.
najbogatejsislovenci...e-ne-ve%E8

Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 9

vm-kiva