Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Prikaz nasprotnih dejstev: Milan Kučan jadra s tajkuni
sporočil: 32.708
[Lidbarsky]
> [najobj]
> > [Lidbarsky]
> > > [Lidbarsky]
> > > ko boš siguren v lastne besede, se spet javi.
> >
> > da te ne bo preveč zmedlo - velja tudi za tvoj prejšnji prispevek, prepojen z domnevami.
... eh, sad ...
še nisi izračunal?
... kaj ? ...
sporočil: 2.753
[najobj]rezultat enih in drugih, da ugotoviš, kateri je boljši/ugodnejši za slovence.
> [Lidbarsky]
> > [najobj]
> > > [Lidbarsky]
> > > > [Lidbarsky]
> > > > ko boš siguren v lastne besede, se spet javi.
> > >
> > > da te ne bo preveč zmedlo - velja tudi za tvoj prejšnji prispevek, prepojen z domnevami.
> ... eh, sad ...
> še nisi izračunal?
... kaj ? ...
forum.finance.si/?m=...680&single
Zadnja sprememba: najobj 18.08.2010 11:57
[Lidbarsky]
> [najobj]
> > [Lidbarsky]
> > > [najobj]
> > > > [Lidbarsky]
> > > > > [Lidbarsky]
> > > > > ko boš siguren v lastne besede, se spet javi.
> > > >
> > > > da te ne bo preveč zmedlo - velja tudi za tvoj prejšnji prispevek, prepojen z domnevami.
>
> > ... eh, sad ...
>
> > še nisi izračunal?
>
>
> ... kaj ? ...
rezultat enih in drugih, da ugotoviš, kateri je boljši/ugodnejši za slovence.
forum.finance.si/?m=...680&single
... eh, kurc ... saj tukaj forum.finance.si/?m=...680&single vse lepo piše ...
... khmm, pa saj si ti sam vse lepo izračunal ...
... po eni "metodologiji" se potamanijo vsi, po drugi pa nekaj ... kaj ti zdaj še ni jasno ? ...
... ja, in midva sva dobesedno živ dokaz (ker sva živa) čigav "rezultat" je za Slovence "boljši" oziroma "ugodnejši" ... khmm, če se seveda šteje za "ugodno", da Slovenci sploh še obstajamo ...
[najobj]nič ni izračunano - jaz sem samo napisal, kje je bila napaka pri famoznem matajevem deljenju z 0. ti si primešal še nekaj napačnih predpostavk (da je imel hitler v planu pobijanje vseh slovencev, v resnici pa je imel v planu predvsem germanizacijo), predvsem pa nisi nič izračunal, ampak si že kar podal rezultat, ki ti je kot kaže všeč.
> [Lidbarsky]
> > [najobj]
> > > [Lidbarsky]
> > > > [najobj]
> > > > > [Lidbarsky]
> > > > > > [Lidbarsky]
> > > > > > ko boš siguren v lastne besede, se spet javi.
> > > > >
> > > > > da te ne bo preveč zmedlo - velja tudi za tvoj prejšnji prispevek, prepojen z domnevami.
> >
> > > ... eh, sad ...
> >
> > > še nisi izračunal?
> >
> >
> > ... kaj ? ...
>
> rezultat enih in drugih, da ugotoviš, kateri je boljši/ugodnejši za slovence.
>
> forum.finance.si/?m=...680&single
... eh, kurc ... saj tukaj forum.finance.si/?m=...680&single vse lepo piše ...
... khmm, pa saj si ti sam vse lepo izračunal ...
... po eni "metodologiji" se potamanijo vsi, po drugi pa nekaj ... kaj ti zdaj še ni jasno ? ...
... ja, in midva sva dobesedno živ dokaz (ker sva živa) čigav "rezultat" je za Slovence "boljši" oziroma "ugodnejši" ... khmm, če se seveda šteje za "ugodno", da Slovenci sploh še obstajamo ...
če hočeš dobiti rezultat, moraš najprej narediti izračun. upam, da ti je to jasno.
Zadnja sprememba: najobj 18.08.2010 13:20
[Lidbarsky]
> [najobj]
> > [Lidbarsky]
> > > [najobj]
> > > > [Lidbarsky]
> > > > > [najobj]
> > > > > > [Lidbarsky]
> > > > > > > [Lidbarsky]
> > > > > > > ko boš siguren v lastne besede, se spet javi.
> > > > > >
> > > > > > da te ne bo preveč zmedlo - velja tudi za tvoj prejšnji prispevek, prepojen z domnevami.
> > >
> > > > ... eh, sad ...
> > >
> > > > še nisi izračunal?
> > >
> > >
> > > ... kaj ? ...
> >
> > rezultat enih in drugih, da ugotoviš, kateri je boljši/ugodnejši za slovence.
> >
> > forum.finance.si/?m=...680&single
>
>
> ... eh, kurc ... saj tukaj forum.finance.si/?m=...680&single vse lepo piše ...
>
> ... khmm, pa saj si ti sam vse lepo izračunal ...
>
> ... po eni "metodologiji" se potamanijo vsi, po drugi pa nekaj ... kaj ti zdaj še ni jasno ? ...
>
>
> ... ja, in midva sva dobesedno živ dokaz (ker sva živa) čigav "rezultat" je za Slovence "boljši" oziroma "ugodnejši" ... khmm, če se seveda šteje za "ugodno", da Slovenci sploh še obstajamo ...
nič ni izračunano - jaz sem samo napisal, kje je bila napaka pri famoznem matajevem deljenju z 0. ti si primešal še nekaj napačnih predpostavk (da je imel hitler v planu pobijanje vseh slovencev, v resnici pa je imel v planu predvsem germanizacijo), predvsem pa nisi nič izračunal, ampak si že kar podal rezultat, ki ti je kot kaže všeč.
če hočeš dobiti rezultat, moraš najprej narediti izračun. upam, da ti je to jasno.
... eh, daj no ... lagat ti pa res ni treba, ker to ni lepo ... v tem primeru pa je še smešno in žalostno obenem ... glede na to, da so vsi posti od včeraj in danes tako enostavno dostopni tukaj na tem forumu ...
... khmm, sicer v tvojem postu, ki sem ga komentiral in sem ga zdaj zgoraj prilepil, vse lepo piše, ampak naj ti bo ...
... alzo noh ajn mal ...
... TI (!) si napisal tole ...
... "kaj ti bo mikroprocesor, če ga znaš uporabljati le za zabijanje žebljev v les.
velja tudi za druge pripomočke.
kaj ti bo matematika, če ne veš niti tega, kaj naj seštevaš in deliš? nacisti, fašisti in komunisti so imeli s slovenci enake cilje - eni so jih hoteli iztrebljati na rasni osnovi, drugi na razredni. človeka nič kaj ne pomiri dejstvo, da ga bo nekdo likvidiral zato, ker bojda pripada napačnemu dohodkovnemu razredu (ne pa zato, ker se po njegovih žilah ne pretaka arijska kri).
ko torej računaš, kdo je katerih več postrelil, daj na isto stran ulomka seštevek nacistov, fašistov in komunistov, če hočeš dobiti pravilen rezultat." ...
... in v SSKJ piše ...
iztrébljanje -a s () glagolnik od
iztrebljati: iztrebljanje gozda / iztrebljanje
krokodilov / množično iztrebljanje Židov;
iztrebljanje narodne manjšine / pospešiti
iztrebljanje z odvajalnimi sredstvi; redno
iztrebljanje
... in če je verjeti SSKJ, pomeni v slovenskem jeziku beseda iztrebljanje FIZIČNO UNIČENJE oziroma POBIJANJE ...
... khmm, pa menda ne boš zdaj še rekel, da je imel Hitler v planu (glej boldano zgoraj) predvsem germanizacijo Židov ... ker to bi bilo pa res nekaj povsem novega v svetovni zgodovini, ne le naši ...
... veš kaj, da si ti zmožen tako očitno lagat ... khmm, tega si pa res nisem mislil ...
[najobj]jaz se nisem nikjer zlagal. napaka je v tvoji predpostavki, da kar vsi slovenci pašejo v "skupino" za iztrebljanje. za komuniste si znal dosti bolje opredeliti, kdo je bil na spisku za likvidacijo, pri slovencih pa si sito določil sam. hitler je imel le več besede pri tem, ne?
> [Lidbarsky]
> > [najobj]
> > > [Lidbarsky]
> > > > [najobj]
> > > > > [Lidbarsky]
> > > > > > [najobj]
> > > > > > > [Lidbarsky]
> > > > > > > > [Lidbarsky]
> > > > > > > > ko boš siguren v lastne besede, se spet javi.
> > > > > > >
> > > > > > > da te ne bo preveč zmedlo - velja tudi za tvoj prejšnji prispevek, prepojen z domnevami.
> > > >
> > > > > ... eh, sad ...
> > > >
> > > > > še nisi izračunal?
> > > >
> > > >
> > > > ... kaj ? ...
> > >
> > > rezultat enih in drugih, da ugotoviš, kateri je boljši/ugodnejši za slovence.
> > >
> > > forum.finance.si/?m=...680&single
> >
> >
> > ... eh, kurc ... saj tukaj forum.finance.si/?m=...680&single vse lepo piše ...
> >
> > ... khmm, pa saj si ti sam vse lepo izračunal ...
> >
> > ... po eni "metodologiji" se potamanijo vsi, po drugi pa nekaj ... kaj ti zdaj še ni jasno ? ...
> >
> >
> > ... ja, in midva sva dobesedno živ dokaz (ker sva živa) čigav "rezultat" je za Slovence "boljši" oziroma "ugodnejši" ... khmm, če se seveda šteje za "ugodno", da Slovenci sploh še obstajamo ...
> nič ni izračunano - jaz sem samo napisal, kje je bila napaka pri famoznem matajevem deljenju z 0. ti si primešal še nekaj napačnih predpostavk (da je imel hitler v planu pobijanje vseh slovencev, v resnici pa je imel v planu predvsem germanizacijo), predvsem pa nisi nič izračunal, ampak si že kar podal rezultat, ki ti je kot kaže všeč.
>
> če hočeš dobiti rezultat, moraš najprej narediti izračun. upam, da ti je to jasno.
... eh, daj no ... lagat ti pa res ni treba, ker to ni lepo ... v tem primeru pa je še smešno in žalostno obenem ... glede na to, da so vsi posti od včeraj in danes tako enostavno dostopni tukaj na tem forumu ...
... khmm, sicer v tvojem postu, ki sem ga komentiral in sem ga zdaj zgoraj prilepil, vse lepo piše, ampak naj ti bo ...
... alzo noh ajn mal ...
... TI (!) si napisal tole ...
... "kaj ti bo mikroprocesor, če ga znaš uporabljati le za zabijanje žebljev v les.
velja tudi za druge pripomočke.
kaj ti bo matematika, če ne veš niti tega, kaj naj seštevaš in deliš? nacisti, fašisti in komunisti so imeli s slovenci enake cilje - eni so jih hoteli iztrebljati na rasni osnovi, drugi na razredni. človeka nič kaj ne pomiri dejstvo, da ga bo nekdo likvidiral zato, ker bojda pripada napačnemu dohodkovnemu razredu (ne pa zato, ker se po njegovih žilah ne pretaka arijska kri).
ko torej računaš, kdo je katerih več postrelil, daj na isto stran ulomka seštevek nacistov, fašistov in komunistov, če hočeš dobiti pravilen rezultat." ...
... in v SSKJ piše ...
iztrébljanje -a s () glagolnik od
iztrebljati: iztrebljanje gozda / iztrebljanje
krokodilov / množično iztrebljanje Židov;
iztrebljanje narodne manjšine / pospešiti
iztrebljanje z odvajalnimi sredstvi; redno
iztrebljanje
... in če je verjeti SSKJ, pomeni v slovenskem jeziku beseda iztrebljanje FIZIČNO UNIČENJE oziroma POBIJANJE ...
... khmm, pa menda ne boš zdaj še rekel, da je imel Hitler v planu (glej boldano zgoraj) predvsem germanizacijo Židov ... ker to bi bilo pa res nekaj povsem novega v svetovni zgodovini, ne le naši ...
... veš kaj, da si ti zmožen tako očitno lagat ... khmm, tega si pa res nisem mislil ...
Zadnja sprememba: najobj 18.08.2010 15:40
[Lidbarsky]
> [najobj]
> > [Lidbarsky]
> > > [najobj]
> > > > [Lidbarsky]
> > > > > [najobj]
> > > > > > [Lidbarsky]
> > > > > > > [najobj]
> > > > > > > > [Lidbarsky]
> > > > > > > > > [Lidbarsky]
> > > > > > > > > ko boš siguren v lastne besede, se spet javi.
> > > > > > > >
> > > > > > > > da te ne bo preveč zmedlo - velja tudi za tvoj prejšnji prispevek, prepojen z domnevami.
> > > > >
> > > > > > ... eh, sad ...
> > > > >
> > > > > > še nisi izračunal?
> > > > >
> > > > >
> > > > > ... kaj ? ...
> > > >
> > > > rezultat enih in drugih, da ugotoviš, kateri je boljši/ugodnejši za slovence.
> > > >
> > > > forum.finance.si/?m=...680&single
> > >
> > >
> > > ... eh, kurc ... saj tukaj forum.finance.si/?m=...680&single vse lepo piše ...
> > >
> > > ... khmm, pa saj si ti sam vse lepo izračunal ...
> > >
> > > ... po eni "metodologiji" se potamanijo vsi, po drugi pa nekaj ... kaj ti zdaj še ni jasno ? ...
> > >
> > >
> > > ... ja, in midva sva dobesedno živ dokaz (ker sva živa) čigav "rezultat" je za Slovence "boljši" oziroma "ugodnejši" ... khmm, če se seveda šteje za "ugodno", da Slovenci sploh še obstajamo ...
>
>
>
> > nič ni izračunano - jaz sem samo napisal, kje je bila napaka pri famoznem matajevem deljenju z 0. ti si primešal še nekaj napačnih predpostavk (da je imel hitler v planu pobijanje vseh slovencev, v resnici pa je imel v planu predvsem germanizacijo), predvsem pa nisi nič izračunal, ampak si že kar podal rezultat, ki ti je kot kaže všeč.
> >
> > če hočeš dobiti rezultat, moraš najprej narediti izračun. upam, da ti je to jasno.
>
>
>
> ... eh, daj no ... lagat ti pa res ni treba, ker to ni lepo ... v tem primeru pa je še smešno in žalostno obenem ... glede na to, da so vsi posti od včeraj in danes tako enostavno dostopni tukaj na tem forumu ...
>
>
>
> ... khmm, sicer v tvojem postu, ki sem ga komentiral in sem ga zdaj zgoraj prilepil, vse lepo piše, ampak naj ti bo ...
>
>
> ... alzo noh ajn mal ...
>
>
> ... TI (!) si napisal tole ...
>
>
> ... "kaj ti bo mikroprocesor, če ga znaš uporabljati le za zabijanje žebljev v les.
> velja tudi za druge pripomočke.
>
> kaj ti bo matematika, če ne veš niti tega, kaj naj seštevaš in deliš? nacisti, fašisti in komunisti so imeli s slovenci enake cilje - eni so jih hoteli iztrebljati na rasni(!!!) osnovi, drugi na razredni. človeka nič kaj ne pomiri dejstvo, da ga bo nekdo likvidiral zato, ker bojda pripada napačnemu dohodkovnemu razredu (ne pa zato, ker se po njegovih žilah ne pretaka arijska kri).
>
> ko torej računaš, kdo je katerih več postrelil, daj na isto stran ulomka seštevek nacistov, fašistov in komunistov, če hočeš dobiti pravilen rezultat." ...
>
>
> ... in v SSKJ piše ...
>
> iztrébljanje -a s () glagolnik od
> iztrebljati: iztrebljanje gozda / iztrebljanje
> krokodilov / množično iztrebljanje Židov;
> iztrebljanje narodne manjšine / pospešiti
> iztrebljanje z odvajalnimi sredstvi; redno
> iztrebljanje
>
>
> ... in če je verjeti SSKJ, pomeni v slovenskem jeziku beseda iztrebljanje FIZIČNO UNIČENJE oziroma POBIJANJE ...
>
>
> ... khmm, pa menda ne boš zdaj še rekel, da je imel Hitler v planu (glej boldano zgoraj) predvsem germanizacijo Židov ... ker to bi bilo pa res nekaj povsem novega v svetovni zgodovini, ne le naši ...
>
>
> ... veš kaj, da si ti zmožen tako očitno lagat ... khmm, tega si pa res nisem mislil ...
jaz se nisem nikjer zlagal. napaka je v tvoji predpostavki, da kar vsi slovenci pašejo v "skupino" za iztrebljanje. za komuniste si znal dosti bolje opredeliti, kdo je bil na spisku za likvidacijo, pri slovencih pa si sito določil sam. hitler je imel le več besede pri tem, ne?
... ma, jebote ... kaj pa je torej "rasna" osnova ? ... koliko pa imamo mi Slovenci ras, da bi lahko eni bili pripadniki ene (prave) rase, drugi pa druge (napačne), ha ? ... kaj ti naj zdaj grem spet SSKJ limat, ha ? ...
... holy shit, kdaj se boš ti nehal izmotavat ? ... priznaj, da si se zajebal v izražanju ... na kar sem se jaz obesil, da te malo zajebavam ... pa bo mir ...
... pizda, saj ne rečem, da so levakarji glih neke zvezde ... ampak vi desnakarji ste pa res nepoboljšljivi ...
... no, pa sem se razkuril ... a si zdaj zadovoljen ? ...
[najobj]a za to si že kdaj slišal, da lahko državljani neke države/republike pripadajo različnim rasam?
... ma, jebote ... kaj pa je torej "rasna" osnova ? ... koliko pa imamo mi Slovenci ras, da bi lahko eni bili pripadniki ene (prave) rase, drugi pa druge (napačne), ha ? ... kaj ti naj zdaj grem spet SSKJ limat, ha ? ...
[najobj]za svoje zadovoljstvo pa res ne potrebujem tvojega razkurjenja, he, he.
... no, pa sem se razkuril ... a si zdaj zadovoljen ? ...
sporočil: 30.643
Zadnja sprememba: anon-35163 18.08.2010 16:15
[Lidbarsky]Seveda. Nemški rasni higieniki so uspeli tudi Nemce klasificirati in razdeliti na različne rase.
a za to si že kdaj slišal, da lahko državljani neke države/republike pripadajo različnim rasam?
www.rabenclan.de/att...prop03.jpg
www.dhm.de/gifs/samm...l/6519.jpg
[mataj]
> [Lidbarsky]
> a za to si že kdaj slišal, da lahko državljani neke države/republike pripadajo različnim rasam?
Seveda. Nemški rasni higieniki so uspeli tudi Nemce klasificirati in razdeliti na različne rase.
www.rabenclan.de/att...prop03.jpg
www.dhm.de/gifs/samm...l/6519.jpg
res je. marksisti so analogno uspeli klasificirati ljudi po različnih razredih:
2.bp.blogspot.com/_F...yramid.gif
Zadnja sprememba: najobj 18.08.2010 18:14
[Lidbarsky]
> [najobj]
> ... ma, jebote ... kaj pa je torej "rasna" osnova ? ... koliko pa imamo mi Slovenci ras, da bi lahko eni bili pripadniki ene (prave) rase, drugi pa druge (napačne), ha ? ... kaj ti naj zdaj grem spet SSKJ limat, ha ? ...
a za to si že kdaj slišal, da lahko državljani neke države/republike pripadajo različnim rasam?
... ja, seveda sem slišal, kako da ne ... ampak jaz nisem samo poslušal, jaz sem tudi bral ... khmm, in pisalo je ...
... "ti si primešal še nekaj napačnih predpostavk (da je imel hitler v planu pobijanje vseh slovencev, v resnici pa je imel v planu predvsem germanizacijo)" ...
... in če mene oči ne varajo, ti tu pišeš o Slovencih in ne o nekih državljanih neke države/republike ...
... ja, in slišal sem tudi, da je bila leta 1941 tista banovina Kraljevine Jugoslavije, kjer so v največji meri živeli Slovenci, že polna kitajskih restavracij z rojenimi Kitajci, ki so si prišli služit kruh kot kuharji in kelnerji ...
... kakor je bila leta 1941 tista banovina Kraljevine Jugoslavije, kjer so v največji meri živeli Slovenci, tudi polna temnopoltih študentov iz neuvrščenih držav ... ki so pač malo prehitvali razvoj dogodkov in so že takrat prišli študirat k nam ... ker reveži neizobraženi sploh niso vedeli, da bodo neuvrščeni na teh prostorih zasijali v svojem polnem sijaju šele dvajset in več let kasneje ...
... priznam pa, da nisem nič slišal, kako je bilo takrat z njihovim državljanstvom ... khmm, da bi potem to ustrezalo tej tvoji najnovejši razlagi vsega, kar si ti tukaj uspel v tako kratkem času in na tako majhnem prostoru sproducirati ...
... pa bi lahko ti kaj povedal, ker ziher veš kaj več o tem ... ker sicer ne bi pisal o rasni raznolikosti, ki je bila leta 1941 značilna za tisto banovino Kraljevine Jugoslavije, kjer so v največji meri živeli Slovenci, mar ne ? ...
... eh, pa saj se ne rabiš truditi ... saj niti ni važno, ker jaz tebi itak ne verjamem preveč ... khmm, pa če mi verjameš ali ne ...
> [najobj]
> ... no, pa sem se razkuril ... a si zdaj zadovoljen ? ...
za svoje zadovoljstvo pa res ne potrebujem tvojega razkurjenja, he, he.
... ja, ampak potem pa me drugič ne razkuri ...
P.S.: dovolj bo te čreve, a je prav ? ... je res brezveze, da ti kakorkoli ugovarjam, ker je itak dobro znano, da imaš ti vedno prav ... a imam prav ? ...
[Lidbarsky]Ja, saj pravim, ti marxisti, samo lažejo. V resnici je ta piramida obrnjena ravno obratno. Na dnu je vladar, ki kot Atlas drži na ramenih celotno družbo, čisto na vrhu pa se zabava in lenari raja. Ayn Rand je to krivico v svojih knjigi zelo lepo in pretresljivo opisala.
> [mataj]
> > [Lidbarsky]
> > a za to si že kdaj slišal, da lahko državljani neke države/republike pripadajo različnim rasam?
>
> Seveda. Nemški rasni higieniki so uspeli tudi Nemce klasificirati in razdeliti na različne rase.
>
> www.rabenclan.de/att...prop03.jpg
>
> www.dhm.de/gifs/samm...l/6519.jpg
res je. marksisti so analogno uspeli klasificirati ljudi po različnih razredih:
2.bp.blogspot.com/_F...yramid.gif
[mataj]je hudič, ne, tale podobnost med higiensko natančnostjo in zaverovanostjo nemških rasnih strokovnjakov in marksističnih razrednih strokovnjakov. človeku skorajda ne preostane nič drugega, kot da se zateče k napačni interpretaciji povzetka neke knjige.
> [Lidbarsky]
> > [mataj]
> > > [Lidbarsky]
> > > a za to si že kdaj slišal, da lahko državljani neke države/republike pripadajo različnim rasam?
> >
> > Seveda. Nemški rasni higieniki so uspeli tudi Nemce klasificirati in razdeliti na različne rase.
> >
> > www.rabenclan.de/att...prop03.jpg
> >
> > www.dhm.de/gifs/samm...l/6519.jpg
>
>
> res je. marksisti so analogno uspeli klasificirati ljudi po različnih razredih:
>
> 2.bp.blogspot.com/_F...yramid.gif
Ja, saj pravim, ti marxisti, samo lažejo. V resnici je ta piramida obrnjena ravno obratno. Na dnu je vladar, ki kot Atlas drži na ramenih celotno družbo, čisto na vrhu pa se zabava in lenari raja. Ayn Rand je to krivico v svojih knjigi zelo lepo in pretresljivo opisala.
[najobj]
> [Lidbarsky]
> > [najobj]
> > ... ma, jebote ... kaj pa je torej "rasna" osnova ? ... koliko pa imamo mi Slovenci ras, da bi lahko eni bili pripadniki ene (prave) rase, drugi pa druge (napačne), ha ? ... kaj ti naj zdaj grem spet SSKJ limat, ha ? ...
> a za to si že kdaj slišal, da lahko državljani neke države/republike pripadajo različnim rasam?
... ja, seveda sem slišal, kako da ne ... ampak jaz nisem samo poslušal, jaz sem tudi bral ... khmm, in pisalo je ...
... "ti si primešal še nekaj napačnih predpostavk (da je imel hitler v planu pobijanje vseh slovencev, v resnici pa je imel v planu predvsem germanizacijo)" ...
... in če mene oči ne varajo, ti tu pišeš o Slovencih in ne o nekih državljanih neke države/republike ...
... ja, in slišal sem tudi, da je bila leta 1941 tista banovina Kraljevine Jugoslavije, kjer so v največji meri živeli Slovenci, že polna kitajskih restavracij z rojenimi Kitajci, ki so si prišli služit kruh kot kuharji in kelnerji ...
... kakor je bila leta 1941 tista banovina Kraljevine Jugoslavije, kjer so v največji meri živeli Slovenci, tudi polna temnopoltih študentov iz neuvrščenih držav ... ki so pač malo prehitvali razvoj dogodkov in so že takrat prišli študirat k nam ... ker reveži neizobraženi sploh niso vedeli, da bodo neuvrščeni na teh prostorih zasijali v svojem polnem sijaju šele dvajset in več let kasneje ...
... priznam pa, da nisem nič slišal, kako je bilo takrat z njihovim državljanstvom ... khmm, da bi potem to ustrezalo tej tvoji najnovejši razlagi vsega, kar si ti tukaj uspel v tako kratkem času in na tako majhnem prostoru sproducirati ...
... pa bi lahko ti kaj povedal, ker ziher veš kaj več o tem ... ker sicer ne bi pisal o rasni raznolikosti, ki je bila leta 1941 značilna za tisto banovino Kraljevine Jugoslavije, kjer so v največji meri živeli Slovenci, mar ne ? ...
... eh, pa saj se ne rabiš truditi ... saj niti ni važno, ker jaz tebi itak ne verjamem preveč ... khmm, pa če mi verjameš ali ne ...
bolj pomembno je, da si se iz vsega skupaj kaj naučil (če si se). recimo to, da slovenec ni isto kot slovan in da slovenec ni nujno slovan.
[Lidbarsky]
> [najobj]
> > [Lidbarsky]
> > > [najobj]
> > > ... ma, jebote ... kaj pa je torej "rasna" osnova ? ... koliko pa imamo mi Slovenci ras, da bi lahko eni bili pripadniki ene (prave) rase, drugi pa druge (napačne), ha ? ... kaj ti naj zdaj grem spet SSKJ limat, ha ? ...
>
>
> > a za to si že kdaj slišal, da lahko državljani neke države/republike pripadajo različnim rasam?
>
>
> ... ja, seveda sem slišal, kako da ne ... ampak jaz nisem samo poslušal, jaz sem tudi bral ... khmm, in pisalo je ...
>
> ... "ti si primešal še nekaj napačnih predpostavk (da je imel hitler v planu pobijanje vseh slovencev, v resnici pa je imel v planu predvsem germanizacijo)" ...
>
> ... in če mene oči ne varajo, ti tu pišeš o Slovencih in ne o nekih državljanih neke države/republike ...
>
> ... ja, in slišal sem tudi, da je bila leta 1941 tista banovina Kraljevine Jugoslavije, kjer so v največji meri živeli Slovenci, že polna kitajskih restavracij z rojenimi Kitajci, ki so si prišli služit kruh kot kuharji in kelnerji ...
>
> ... kakor je bila leta 1941 tista banovina Kraljevine Jugoslavije, kjer so v največji meri živeli Slovenci, tudi polna temnopoltih študentov iz neuvrščenih držav ... ki so pač malo prehitvali razvoj dogodkov in so že takrat prišli študirat k nam ... ker reveži neizobraženi sploh niso vedeli, da bodo neuvrščeni na teh prostorih zasijali v svojem polnem sijaju šele dvajset in več let kasneje ...
>
> ... priznam pa, da nisem nič slišal, kako je bilo takrat z njihovim državljanstvom ... khmm, da bi potem to ustrezalo tej tvoji najnovejši razlagi vsega, kar si ti tukaj uspel v tako kratkem času in na tako majhnem prostoru sproducirati ...
>
> ... pa bi lahko ti kaj povedal, ker ziher veš kaj več o tem ... ker sicer ne bi pisal o rasni raznolikosti, ki je bila leta 1941 značilna za tisto banovino Kraljevine Jugoslavije, kjer so v največji meri živeli Slovenci, mar ne ? ...
>
> ... eh, pa saj se ne rabiš truditi ... saj niti ni važno, ker jaz tebi itak ne verjamem preveč ... khmm, pa če mi verjameš ali ne ...
bolj pomembno je, da si se iz vsega skupaj kaj naučil (če si se). recimo to, da slovenec ni isto kot slovan in da slovenec ni nujno slovan.
... ja, se strinjam ...
... bolj pomembno je, da si se iz vsega skupaj kaj naučil (če si se)... recimo to, da migracijske navade (zmožnosti) ljudi leta 1941 niso bile iste kot so migracijske navade (zmožnosti) ljudi leta 2010 ...
... in da so zato leta 1941 bili vsi Slovenci (skoraj zagotovo) nujno bili tudi Slovani ...
... khmm, pa si se ? ... kaj naučil namreč ...
[Lidbarsky]Tale Ad Hitlerum, oziroma Ad Nacistum je pa že kar malo preveč prozoren.
je hudič, ne, tale podobnost med higiensko natančnostjo in zaverovanostjo nemških rasnih strokovnjakov in marksističnih razrednih strokovnjakov.
[mataj]oh, to sva pa že zdavnaj razčistila, da teh ad xx ne razumeš.
> [Lidbarsky]
> je hudič, ne, tale podobnost med higiensko natančnostjo in zaverovanostjo nemških rasnih strokovnjakov in marksističnih razrednih strokovnjakov.
Tale Ad Hitlerum, oziroma Ad Nacistum je pa že kar malo preveč prozoren.
[Lidbarsky]Tu niti ni kaj dosti razumeti: Vse, kar ti ni všeč, je kot Hitler oziroma nacisti, kar si vedno pripravljen argumentirati s kako brihtno analizo dvomljive vrednosti.
> [mataj]
> > [Lidbarsky]
> > je hudič, ne, tale podobnost med higiensko natančnostjo in zaverovanostjo nemških rasnih strokovnjakov in marksističnih razrednih strokovnjakov.
>
> Tale Ad Hitlerum, oziroma Ad Nacistum je pa že kar malo preveč prozoren.
oh, to sva pa že zdavnaj razčistila, da teh ad xx ne razumeš.
[mataj]kaj češ, pač imamo takšnega razsodnika (tebe).
> [Lidbarsky]
> > [mataj]
> > > [Lidbarsky]
> > > je hudič, ne, tale podobnost med higiensko natančnostjo in zaverovanostjo nemških rasnih strokovnjakov in marksističnih razrednih strokovnjakov.
> >
> > Tale Ad Hitlerum, oziroma Ad Nacistum je pa že kar malo preveč prozoren.
>
> oh, to sva pa že zdavnaj razčistila, da teh ad xx ne razumeš.
Tu niti ni kaj dosti razumeti: Vse, kar ti ni všeč, je kot Hitler oziroma nacisti, kar si vedno pripravljen argumentirati s kako brihtno analizo dvomljive vrednosti.