Strani: 1 2 3 4 5 6

anon-35163 sporočil: 30.643
[#895314] 17.08.10 10:13 · odgovor na: mimoidoci (#895297)
Odgovori   +    1
[mimoidoci]
> [mataj]
> Preberi še malo naprej od tistega, kar si poboldal.

Ključ tvojega sprenevedanja in mojega reagiranja na to še vedno ostaja izključno znotraj boldanega, ki se glasi: "No, če že vztrajaš na matematičnem purizmu......".
Nadaljevanja torej nočeš videti. Tudi prav.
mimoidoci sporočil: 6.293
[#895341] 17.08.10 10:30 · odgovor na: anon-35163 (#895314)
Odgovori   +    5
[mataj]
> [mimoidoci]
> > [mataj]
> > Preberi še malo naprej od tistega, kar si poboldal.
>
> Ključ tvojega sprenevedanja in mojega reagiranja na to še vedno ostaja izključno znotraj boldanega, ki se glasi: "No, če že vztrajaš na matematičnem purizmu......".

Nadaljevanja torej nočeš videti. Tudi prav.

Vidim jaz nadaljevanje. Brez skrbi. Vedno. Res pa je, da sem ponavadi, po uvedbi besednjaka "vađenja", res malo manj pozoren na nadaljevanje tvojih tekstov, ker ponavadi nadaljnjo argumentacijo zakompliciraš do nerazpoznavnosti. V tem primeru je bila tak izum in ključni moment besedna zveza "matematični purizem". Tisto z Ohmovim zakonom je pa že neprebavljiva argumentacija, ki ji pizdek pravi zvijanje deževnika na soncu.
[#895400] 17.08.10 11:07 · odgovor na: mimoidoci (#895341)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-35163 17.08.2010 11:11
[mimoidoci]
Vidim jaz nadaljevanje. Brez skrbi. Vedno. Res pa je, da sem ponavadi, po uvedbi besednjaka "vađenja", res malo manj pozoren na nadaljevanje tvojih tekstov, ker ponavadi nadaljnjo argumentacijo zakompliciraš do nerazpoznavnosti. V tem primeru je bila tak izum in ključni moment besedna zveza "matematični purizem". Tisto z Ohmovim zakonom je pa že neprebavljiva argumentacija, ki ji pizdek pravi zvijanje deževnika na soncu.
Ni neprebavljiva, ampak dokaj običajna. Očitno ne poznaš tiste štorije, ki ilustrira razliko med matematikom in tehnikom.

Matematika in tehnika postaviš na eno stran telovadnice, na drugo stran pa kufer z milijonom €. Rečeš jima: Ta milijon je vajin, če prideta do njega tako, da prepolovita razdaljo, do njega, štejeta do pet, spet prepolovita, štejeta do pet in tako dalje. Matematik pravi: Brez veze, saj na ta način nikoli ne bom prišel do njega. Tehnik pravi: OK, nekajkrat bom prepolovil razdaljo potem pa bom prišel dovolj blizu.

To je razlog, da matematika včasih zelo težko sprejme koncepte, ki prihajajo iz fizike in tehnike. Je trajalo kar nekaj časa, da so matematiki absolvirali integral. Tudi na Diracovem impulzu so precej onanirali, ampak če take stvari rabiš, jih pač rabiš, nič ne pomaga.

Pri štromarskem oziroma tehničnem gledanju na deljenje z nič gre v bistvu samo za drugačno terminologijo. V tehniki nikoli ne operiraš z natančnimi količinami, ampak vedno s približki. "Nič" torej pomeni količino, ki je premajhna, da bi se dala izmeriti oziroma manjša od merilne napake. "Neskončno" je katerokoli število, ki je dovolj veliko, da ga lahko za praktične namene lahko štejemo za dovolj dober približek neskončnosti. Matematiki si nad tem dostikrat vihajo nos, ampak dokler je natančnost izračunov v danih tolerancah, to ni pomembno.

Sicer pa je to onaniranje okoli deljenja z nič itak brez veze, kar trdim tudi v tistem nadaljevanju, ki ga nočeš videti. Čisto vseeno je namreč, če so stvari neprimerljive zato, ker je ena količina prevelika, ali pa zato, ker je ena od količin nedoločena. V vsakem primeru so neprimerljive.

Kompliciram a? Ampak veš kaj, če že dlakocepiš tam kjer ni treba, si česa boljšega niti ne zaslužiš.
najobj sporočil: 32.706
[#895435] 17.08.10 11:41 · odgovor na: anon-35163 (#895400)
Odgovori   +    3
[mataj]
> [mimoidoci]
> Vidim jaz nadaljevanje. Brez skrbi. Vedno. Res pa je, da sem ponavadi, po uvedbi besednjaka "vađenja", res malo manj pozoren na nadaljevanje tvojih tekstov, ker ponavadi nadaljnjo argumentacijo zakompliciraš do nerazpoznavnosti. V tem primeru je bila tak izum in ključni moment besedna zveza "matematični purizem". Tisto z Ohmovim zakonom je pa že neprebavljiva argumentacija, ki ji pizdek pravi zvijanje deževnika na soncu.
Ni neprebavljiva, ampak dokaj običajna. Očitno ne poznaš tiste štorije, ki ilustrira razliko med matematikom in tehnikom.

Matematika in tehnika postaviš na eno stran telovadnice, na drugo stran pa kufer z milijonom €. Rečeš jima: Ta milijon je vajin, če prideta do njega tako, da prepolovita razdaljo, do njega, štejeta do pet, spet prepolovita, štejeta do pet in tako dalje. Matematik pravi: Brez veze, saj na ta način nikoli ne bom prišel do njega. Tehnik pravi: OK, nekajkrat bom prepolovil razdaljo potem pa bom prišel dovolj blizu.

To je razlog, da matematika včasih zelo težko sprejme koncepte, ki prihajajo iz fizike in tehnike. Je trajalo kar nekaj časa, da so matematiki absolvirali integral.Tudi na Diracovem impulzu so precej onanirali, ampak če take stvari rabiš, jih pač rabiš, nič ne pomaga.

Pri štromarskem oziroma tehničnem gledanju na deljenje z nič gre v bistvu samo za drugačno terminologijo. V tehniki nikoli ne operiraš z natančnimi količinami, ampak vedno s približki. "Nič" torej pomeni količino, ki je premajhna, da bi se dala izmeriti oziroma manjša od merilne napake. "Neskončno" je katerokoli število, ki je dovolj veliko, da ga lahko za praktične namene lahko štejemo za dovolj dober približek neskončnosti. Matematiki si nad tem dostikrat vihajo nos, ampak dokler je natančnost izračunov v danih tolerancah, to ni pomembno.

Sicer pa je to onaniranje okoli deljenja z nič itak brez veze, kar trdim tudi v tistem nadaljevanju, ki ga nočeš videti. Čisto vseeno je namreč, če so stvari neprimerljive zato, ker je ena količina prevelika, ali pa zato, ker je ena od količin nedoločena. V vsakem primeru so neprimerljive.
Kompliciram a? Ampak veš kaj, če že dlakocepiš tam kjer ni treba, si česa boljšega niti ne zaslužiš.

... čuj, veš kaj si ti ? ... ti si en navadni komunajzar, tak da veš ...

P.S.: sem zadnjič poslušal intervju z enim našim doktorjem elektrotehnike iz Stanforda, ki je nekaj podobnega povedal ...
[#895520] 17.08.10 13:03 · odgovor na: anon-35163 (#895400)
Odgovori   +    7
[mataj]
> [mimoidoci]
> Vidim jaz nadaljevanje. Brez skrbi. Vedno. Res pa je, da sem ponavadi, po uvedbi besednjaka "vađenja", res malo manj pozoren na nadaljevanje tvojih tekstov, ker ponavadi nadaljnjo argumentacijo zakompliciraš do nerazpoznavnosti. V tem primeru je bila tak izum in ključni moment besedna zveza "matematični purizem". Tisto z Ohmovim zakonom je pa že neprebavljiva argumentacija, ki ji pizdek pravi zvijanje deževnika na soncu.

To je razlog, da matematika včasih zelo težko sprejme koncepte, ki prihajajo iz fizike in tehnike. Je trajalo kar nekaj časa, da so matematiki absolvirali integral. Tudi na Diracovem impulzu so precej onanirali, ampak če take stvari rabiš, jih pač rabiš, nič ne pomaga.

Aha štekam. Pa poglejva še na začetek (izvor) debate. Torej, če ne dlakocepimo, potem so belouške izključno pomagale Švabom in se za njih borile do zadnjega diha. To je tvoja zgodovina kot tehniški približek. Omenjanje revolucije in protirevolucionarnega boja pa je zgolj dlakocepljenje.

Vidim torej, da se mi strinjamo skoraj v vsem, le da smo eni bolj dlakocepci in npr. laži rečemo laž, NOB-ju pa revolucija, drugi ste pa bolj za tehnične približke in laž okarekterizirate za napako, revolucija vam je pa pretežno NOB.

In ker vidim, da so ti štosi podlaga za argumentiranje. A veš morda tisti štos s tehničnimi približki:

Brežnjev: "Zgradili smo 100 m dolg tovorni avion. Meter gor ali dol."
Kennedy: "Mi imamo pa 500 metrsko letalonosilko. Meter gor ali dol."
Tito: "Pri nas pa ženske rojevajo skozi usta. Meter gor ali dol."

A sedaj vidiš, kam pripelje obravnava resnice na približen, takorekoč Titov način he, he. Do tam, da nekateri še vedno razmišljate tako "kako je od vas tražio drug Tito". Na približno resničen način usklajen s tekovinama. Paralelno normalnemu svetu. Z rdečimi rutkami okoli vratu peljete državo v bankrot. Večno Titovi pionirji z lesenimi puškami, titovkami in praporji na čedalje pogostejših proslavah, na begu pred realnostjo.
[#895532] 17.08.10 13:14 · odgovor na: mimoidoci (#895520)
Odgovori   +    0
[mimoidoci]
Do tam, da nekateri še vedno razmišljate tako "kako je od vas tražio drug Tito". Na približno resničen način usklajen s tekovinama. Paralelno normalnemu svetu. Z rdečimi rutkami okoli vratu peljete državo v bankrot. Večno Titovi pionirji z lesenimi puškami, titovkami in praporji na čedalje pogostejših proslavah, na begu pred realnostjo.
Čestitam za tole izvajanje. Za to, da pripelješ debato iz matematike do tvojih preljubih titovk, moraš biti res mojster. Ampak veš kaj, daj, preboli že enkrat te blesave kapice in rutke. Malo se spomni kako smo se dol dajal na mladinskih delovnih brigadah, mogoče bo pomagalo.
anon-195447 sporočil: 2.753
[#895589] 17.08.10 14:00 · odgovor na: anon-35163 (#894895)
Odgovori   +    7
[mataj]
> [0219Ju1]
> Glede na to,da odlično poznaš zgodovinska dejstva ,daj prosim napiši malo statistike,koliko so belčki pobili civilnega prebivalstva in partizanov,Italijani,Nemci partizanov in partizani Nemcev,Italijanov,belčkov in civilnega prebivalstva.Ne najdem nikjer teh podatkov in glede na to,da je od vojne že skoraj 70 let,ni vrag,da ti podatki ne bi obstajali.

Partizani so pobili nekaj makaronarjev, nekaj Švabov, nekaj kvizlingov in kolaborantov, pa tudi nekaj domnevnih kolaborantov. Med vojno namreč ni v navadi, da bi ljudem sodili preden jim vržejo iz aeroplana bombo na glavo ali jih kako drugače ubijejo. Zaradi tega v glavnem najebejo nedolžni.

Domobranci so pobili nekaj partizanov, nekaj komunistov, pa tudi nekaj domnevnih komunistov. Tudi oni niso kaj dosti dali na sojenje, rajši so imeli puljenje nohtov in podobne prijeme.

Razmerje med številom okupatorskih vojakov, pobitih s strani partizanov in domobrancev je torej nekaj deljeno z nič, kar znese neskončno. Neskončno pa je dovolj veliko število, da je vsa ostala statistika v primerjavi z njo nepomembna.
kaj ti bo mikroprocesor, če ga znaš uporabljati le za zabijanje žebljev v les.
velja tudi za druge pripomočke.

kaj ti bo matematika, če ne veš niti tega, kaj naj seštevaš in deliš? nacisti, fašisti in komunisti so imeli s slovenci enake cilje - eni so jih hoteli iztrebljati na rasni osnovi, drugi na razredni. človeka nič kaj ne pomiri dejstvo, da ga bo nekdo likvidiral zato, ker bojda pripada napačnemu dohodkovnemu razredu (ne pa zato, ker se po njegovih žilah ne pretaka arijska kri).

ko torej računaš, kdo je katerih več postrelil, daj na isto stran ulomka seštevek nacistov, fašistov in komunistov, če hočeš dobiti pravilen rezultat.
[#895600] 17.08.10 14:11 · odgovor na: (#895581)
Odgovori   +    0
[janezpizdek]
Ti se bi hitro nehal sprenevedati in pačiti, kakorhitro bi ti priprli pipco preko katere cuzaš nektarja iz žepov oropanih tretjih ljudi - poštenih slovenskih državljanov.

In jaz bi tudi blagohotno na enak način prenesel insistiranje pacienta iz Polja, ki vztrajno govori, da je Napoleon in tvoje insistirnaje, da desetine tisočev pobitih Slovencev ni umrlo zato, ker si je kompartijska beštija želela eliminirati vsako organizirano politično konkurenco, da lahko pač zablefira "poštenost in demokratičnost volitev".

V prevodu - na vas komunajzer gardijane bi nas večina znala s posmehom, balgohotno in s pomilovanjem pogledati kot na vsakega drugega motenca iz kategorije "Bog oprosti jim saj ne vedo kaj govorijo", kakorhitro nam več ne bi mogli krasti s pomočjo državne prisile in državnega natega.

A ven dobro mona, da je tudi vam to provokatorsko sranje všečno samo tako dolgo dokler se vam neupravičeno uzurpiran davkoplačevalski nektarček cedi v lopovska zajedalska usta. Čim bi vam kdo izmaknil nekatrček od vaših lopovskih žnabel, bi vas hitro minilo ne le provociranje in prokomunajzer gardijansko hudokurčenje, še za politiko vam nič nea bi blo, ha,ha,ha. Da o kakem zagrizenem mudološko-demagoškem kao boju za "revne prešiče med delouci" niti nea gučim.

Kak je že rekel oni vaš komunajzer "politik", čelni praetorijanski falangist, ko je razlagal o poštenosti "kompartije same", a bogami tudi "ideje same", ter pokvarjenosti "posameznikof", he,he, oziroma, kako se je šrotekof in podobnih lopovčičev in lopovov v bližini oblastne nomenklature nabralo kot listja in trave. Nekak približno takole je šlo: "...Raznorazni oportunistični lopovčki se na moč, oblast in davkoplačevalske peneze zbirajo kot mrčes na luč."

LP shaman
dummidumbwit.files.w...=400&h=371
[#895606] 17.08.10 14:13 · odgovor na: anon-195447 (#895589)
Odgovori   +    0
[Lidbarsky]
kaj ti bo matematika,
V tej debati nič. Ampak nekdo mi je prejle težil, da hoče statistiko.
[#895609] 17.08.10 14:15 · odgovor na: anon-35163 (#895606)
Odgovori   +    2
[mataj]
> [Lidbarsky]
> kaj ti bo matematika,

V tej debati nič. Ampak nekdo mi je prejle težil, da hoče statistiko.
dejstvo ostaja, da si jo uporabil in to na podoben način, kot če bi v les zabijal žeblje z mikroprocesorjem.
[#895620] 17.08.10 14:18 · odgovor na: mimoidoci (#895520)
Odgovori   +    1
[mimoidoci]
> [mataj]
> > [mimoidoci]
> > Vidim jaz nadaljevanje. Brez skrbi. Vedno. Res pa je, da sem ponavadi, po uvedbi besednjaka "vađenja", res malo manj pozoren na nadaljevanje tvojih tekstov, ker ponavadi nadaljnjo argumentacijo zakompliciraš do nerazpoznavnosti. V tem primeru je bila tak izum in ključni moment besedna zveza "matematični purizem". Tisto z Ohmovim zakonom je pa že neprebavljiva argumentacija, ki ji pizdek pravi zvijanje deževnika na soncu.
> Ni neprebavljiva, ampak dokaj običajna. Očitno ne poznaš tiste štorije, ki ilustrira razliko med matematikom in tehnikom.
>
> Matematika in tehnika postaviš na eno stran telovadnice, na drugo stran pa kufer z milijonom €. Rečeš jima: Ta milijon je vajin, če prideta do njega tako, da prepolovita razdaljo, do njega, štejeta do pet, spet prepolovita, štejeta do pet in tako dalje. Matematik pravi: Brez veze, saj na ta način nikoli ne bom prišel do njega. Tehnik pravi: OK, nekajkrat bom prepolovil razdaljo potem pa bom prišel dovolj blizu.
>
> To je razlog, da matematika včasih zelo težko sprejme koncepte, ki prihajajo iz fizike in tehnike. Je trajalo kar nekaj časa, da so matematiki absolvirali integral. Tudi na Diracovem impulzu so precej onanirali, ampak če take stvari rabiš, jih pač rabiš, nič ne pomaga.
>
> Pri štromarskem oziroma tehničnem gledanju na deljenje z nič gre v bistvu samo za drugačno terminologijo. V tehniki nikoli ne operiraš z natančnimi količinami, ampak vedno s približki. "Nič" torej pomeni količino, ki je premajhna, da bi se dala izmeriti oziroma manjša od merilne napake. "Neskončno" je katerokoli število, ki je dovolj veliko, da ga lahko za praktične namene lahko štejemo za dovolj dober približek neskončnosti. Matematiki si nad tem dostikrat vihajo nos, ampak dokler je natančnost izračunov v danih tolerancah, to ni pomembno.
>
> Sicer pa je to onaniranje okoli deljenja z nič itak brez veze, kar trdim tudi v tistem nadaljevanju, ki ga nočeš videti. Čisto vseeno je namreč, če so stvari neprimerljive zato, ker je ena količina prevelika, ali pa zato, ker je ena od količin nedoločena. V vsakem primeru so neprimerljive.
>
> Kompliciram a? Ampak veš kaj, če že dlakocepiš tam kjer ni treba, si česa boljšega niti ne zaslužiš.

Aha štekam. Pa poglejva še na začetek (izvor) debate. Torej, če ne dlakocepimo, potem so belouške izključno pomagale Švabom in se za njih borile do zadnjega diha. To je tvoja zgodovina kot tehniški približek. Omenjanje revolucije in protirevolucionarnega boja pa je zgolj dlakocepljenje.

Vidim torej, da se mi strinjamo skoraj v vsem, le da smo eni bolj dlakocepci in npr. laži rečemo laž, NOB-ju pa revolucija, drugi ste pa bolj za tehnične približke in laž okarekterizirate za napako, revolucija vam je pa pretežno NOB.

In ker vidim, da so ti štosi podlaga za argumentiranje. A veš morda tisti štos s tehničnimi približki:

Brežnjev: "Zgradili smo 100 m dolg tovorni avion. Meter gor ali dol."
Kennedy: "Mi imamo pa 500 metrsko letalonosilko. Meter gor ali dol."
Tito: "Pri nas pa ženske rojevajo skozi usta. Meter gor ali dol."

A sedaj vidiš, kam pripelje obravnava resnice na približen, takorekoč Titov način he, he. Do tam, da nekateri še vedno razmišljate tako "kako je od vas tražio drug Tito". Na približno resničen način usklajen s tekovinama. Paralelno normalnemu svetu. Z rdečimi rutkami okoli vratu peljete državo v bankrot. Večno Titovi pionirji z lesenimi puškami, titovkami in praporji na čedalje pogostejših proslavah, na begu pred realnostjo.

... hahaha ... pa je spet Tito največji đek izpadel ... hahaha ...

... aja, pa da me oni pizdek ne bo spet nekaj brezveze kurcal ... čuj, jaz to strogo iz tehnično-tehnološkega vidika reševanja problema ... khmm, nima ideologija nič pri tem, majke mi ... hahaha ...
[#895670] 17.08.10 14:45 · odgovor na: anon-35163 (#895532)
Odgovori   +    5
[mataj]
> [mimoidoci]
> Do tam, da nekateri še vedno razmišljate tako "kako je od vas tražio drug Tito". Na približno resničen način usklajen s tekovinama. Paralelno normalnemu svetu. Z rdečimi rutkami okoli vratu peljete državo v bankrot. Večno Titovi pionirji z lesenimi puškami, titovkami in praporji na čedalje pogostejših proslavah, na begu pred realnostjo.

Čestitam za tole izvajanje. Za to, da pripelješ debato iz matematike do tvojih preljubih titovk, moraš biti res mojster. Ampak veš kaj, daj, preboli že enkrat te blesave kapice in rutke . Malo se spomni kako smo se dol dajal na mladinskih delovnih brigadah, mogoče bo pomagalo.

1. Ravno za potrebe dokazovanja čistosti NOB si ti izumil deljenje z 0. Torej matematiko in NOB si najprej povezal ti, ki se sedaj kao čudiš mojemu mojstrstvu. Kot že rečeno, poglej na začetek najine debate.

2. Ko si ti v juniju hitel seksat v MDB, sem jaz zaključeval šolsko leto v šolskih klopeh, nato pa se udinjal zametkom logike prostotržnega kapitalizma z delom za denar. Morda smo ravno v juniju v šoli jemali, da deljenje z nič ni definirano in pizdili nad tem, zakaj sta zgodovina NOB in STM obvezna maturitetna predmeta. Za MDB sem imel že od kar vem zanje nekam ignorantski odnos in tam nisem sodeloval bonitetam navkljub. Intuicija morda in zoperstavljanje vsiljenim tekovinama. Morda tudi odpor do "računajte na nas" logike, ki je tebe očitno močno zaznamovala. Še dandanes organizatorji raznih dražgoških pohodov "računajo na vas", na patrone tvoje sorte in apelirajo, da se pojavite na štartu ravno z blesavimi kapicami in rutkami kot jih tule pejorativno navajaš, a hkrati nostalgično obravnavaš kot resne modne dodatke, ko gre Zares.
[#895680] 17.08.10 14:48 · odgovor na: anon-195447 (#895589)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: najobj 17.08.2010 14:50
[Lidbarsky]
> [mataj]
> > [0219Ju1]
> > Glede na to,da odlično poznaš zgodovinska dejstva ,daj prosim napiši malo statistike,koliko so belčki pobili civilnega prebivalstva in partizanov,Italijani,Nemci partizanov in partizani Nemcev,Italijanov,belčkov in civilnega prebivalstva.Ne najdem nikjer teh podatkov in glede na to,da je od vojne že skoraj 70 let,ni vrag,da ti podatki ne bi obstajali.
>
> Partizani so pobili nekaj makaronarjev, nekaj Švabov, nekaj kvizlingov in kolaborantov, pa tudi nekaj domnevnih kolaborantov. Med vojno namreč ni v navadi, da bi ljudem sodili preden jim vržejo iz aeroplana bombo na glavo ali jih kako drugače ubijejo. Zaradi tega v glavnem najebejo nedolžni.
>
> Domobranci so pobili nekaj partizanov, nekaj komunistov, pa tudi nekaj domnevnih komunistov. Tudi oni niso kaj dosti dali na sojenje, rajši so imeli puljenje nohtov in podobne prijeme.
>
> Razmerje med številom okupatorskih vojakov, pobitih s strani partizanov in domobrancev je torej nekaj deljeno z nič, kar znese neskončno. Neskončno pa je dovolj veliko število, da je vsa ostala statistika v primerjavi z njo nepomembna.

kaj ti bo mikroprocesor, če ga znaš uporabljati le za zabijanje žebljev v les.
velja tudi za druge pripomočke.

kaj ti bo matematika, če ne veš niti tega, kaj naj seštevaš in deliš? nacisti, fašisti in komunisti so imeli s slovenci enake cilje - eni so jih hoteli iztrebljati na rasni osnovi, drugi na razredni. človeka nič kaj ne pomiri dejstvo, da ga bo nekdo likvidiral zato, ker bojda pripada napačnemu dohodkovnemu razredu (ne pa zato, ker se po njegovih žilah ne pretaka arijska kri).

ko torej računaš, kdo je katerih več postrelil, daj na isto stran ulomka seštevek nacistov, fašistov in komunistov, če hočeš dobiti pravilen rezultat.

... eh, kurc ... kaj ti bo matematika, če te pa logika jebe ...

... zakaj ? ...

... aja ... čuj, pizdek ... proč zaj glej, ker to nea je za tvoje oke ...

... domnevam, da vsi Slovenci pripadajo eni rasni (= nearijski) osnovi ... alzo, tisti majstri, ki so jih hoteli potamaniti na rasni osnovi (hej, ne se zdaj pizdit, to so tvoje besede), bi ob tvojih predpostavkah potamanili čisto vse Slovence ...

... oni drugi majstri, ki pa so jih hoteli potamaniti na razredni osnovi (hej, ne se zdaj pizdit, to so tvoje besede), pa ob tvojih predpostavkah ne bi (niso) potamanili čisto vseh Slovencev ... khmm, ker bi (so) tisti, ki so pripadali "pravemu" dohodkovnemu razredu, ostali živi ...

... alzo, čigav "rezultat" je bil za Slovence "boljši" oziroma "ugodnejši" ? ... khmm, z vidika preživetja slovenskega naroda in ne z vidika "uspešnosti" tamaniteljev slovenskega naroda, se razume ...

... aja, pa da me oni pizdek ne bo spet nekaj brezveze kurcal, če slučajno nea je proč gledal, kot sem mu rekel ... čuj, jaz to strogo iz matematično-logičnega vidika reševanja tega "problema", s katerim se ti ves čas s tako zagnanostjo in veseljem tukaj ukvarjaš ... khmm, nima ideologija nič pri tem, majke mi ...
[#895720] 17.08.10 15:06 · odgovor na: mimoidoci (#895670)
Odgovori   +    1
[mimoidoci]
1. Ravno za potrebe dokazovanja čistosti NOB si ti izumil deljenje z 0. Torej matematiko in NOB si najprej povezal ti, ki se sedaj kao čudiš mojemu mojstrstvu. Kot že rečeno, poglej na začetek najine debate.

2. Ko si ti v juniju hitel seksat v MDB, sem jaz zaključeval šolsko leto v šolskih klopeh, nato pa se udinjal zametkom logike prostotržnega kapitalizma z delom za denar. Morda smo ravno v juniju v šoli jemali, da deljenje z nič ni definirano in pizdili nad tem, zakaj sta zgodovina NOB in STM obvezna maturitetna predmeta. Za MDB sem imel že od kar vem zanje nekam ignorantski odnos in tam nisem sodeloval bonitetam navkljub. Intuicija morda in zoperstavljanje vsiljenim tekovinama. Morda tudi odpor do "računajte na nas" logike, ki je tebe očitno močno zaznamovala. Še dandanes organizatorji raznih dražgoških pohodov "računajo na vas", na patrone tvoje sorte in apelirajo, da se pojavite na štartu ravno z blesavimi kapicami in rutkami kot jih tule pejorativno navajaš, a hkrati nostalgično obravnavaš kot resne modne dodatke, ko gre Zares.
1. Začetek najine debate? Oprosti, ampak od kod naj jaz vem, da je 0219Ju1 tvoj drugi nick? Pa kaj misliš, da sem telepat, ali kaj?

2. Smisel MDB je bil seks, ne tekovine. Če si padel na finto, tvoj problem.
[#895767] 17.08.10 15:30 · odgovor na: najobj (#895680)
Odgovori   +    2
[najobj]
> [Lidbarsky]
> > [mataj]
> > > [0219Ju1]
> > > Glede na to,da odlično poznaš zgodovinska dejstva ,daj prosim napiši malo statistike,koliko so belčki pobili civilnega prebivalstva in partizanov,Italijani,Nemci partizanov in partizani Nemcev,Italijanov,belčkov in civilnega prebivalstva.Ne najdem nikjer teh podatkov in glede na to,da je od vojne že skoraj 70 let,ni vrag,da ti podatki ne bi obstajali.
> >
> > Partizani so pobili nekaj makaronarjev, nekaj Švabov, nekaj kvizlingov in kolaborantov, pa tudi nekaj domnevnih kolaborantov. Med vojno namreč ni v navadi, da bi ljudem sodili preden jim vržejo iz aeroplana bombo na glavo ali jih kako drugače ubijejo. Zaradi tega v glavnem najebejo nedolžni.
> >
> > Domobranci so pobili nekaj partizanov, nekaj komunistov, pa tudi nekaj domnevnih komunistov. Tudi oni niso kaj dosti dali na sojenje, rajši so imeli puljenje nohtov in podobne prijeme.
> >
> > Razmerje med številom okupatorskih vojakov, pobitih s strani partizanov in domobrancev je torej nekaj deljeno z nič, kar znese neskončno. Neskončno pa je dovolj veliko število, da je vsa ostala statistika v primerjavi z njo nepomembna.

> kaj ti bo mikroprocesor, če ga znaš uporabljati le za zabijanje žebljev v les.
> velja tudi za druge pripomočke.
>
> kaj ti bo matematika, če ne veš niti tega, kaj naj seštevaš in deliš? nacisti, fašisti in komunisti so imeli s slovenci enake cilje - eni so jih hoteli iztrebljati na rasni osnovi, drugi na razredni. človeka nič kaj ne pomiri dejstvo, da ga bo nekdo likvidiral zato, ker bojda pripada napačnemu dohodkovnemu razredu (ne pa zato, ker se po njegovih žilah ne pretaka arijska kri).
>
> ko torej računaš, kdo je katerih več postrelil, daj na isto stran ulomka seštevek nacistov, fašistov in komunistov, če hočeš dobiti pravilen rezultat.

... eh, kurc ... kaj ti bo matematika, če te pa logika jebe ...

... zakaj ? ...

... aja ... čuj, pizdek ... proč zaj glej, ker to nea je za tvoje oke ...

... domnevam, da vsi Slovenci pripadajo eni rasni (= nearijski) osnovi ... alzo, tisti majstri, ki so jih hoteli potamaniti na rasni osnovi (hej, ne se zdaj pizdit, to so tvoje besede), bi ob tvojih predpostavkah potamanili čisto vse Slovence ...

... oni drugi majstri, ki pa so jih hoteli potamaniti na razredni osnovi (hej, ne se zdaj pizdit, to so tvoje besede), pa ob tvojih predpostavkah ne bi (niso) potamanili čisto vseh Slovencev ... khmm, ker bi (so) tisti, ki so pripadali "pravemu" dohodkovnemu razredu, ostali živi ...

... alzo, čigav "rezultat" je bil za Slovence "boljši" oziroma "ugodnejši" ? ... khmm, z vidika preživetja slovenskega naroda in ne z vidika "uspešnosti" tamaniteljev slovenskega naroda, se razume ...

... aja, pa da me oni pizdek ne bo spet nekaj brezveze kurcal, če slučajno nea je proč gledal, kot sem mu rekel ... čuj, jaz to strogo iz matematično-logičnega vidika reševanja tega "problema", s katerim se ti ves čas s tako zagnanostjo in veseljem tukaj ukvarjaš ... khmm, nima ideologija nič pri tem, majke mi ...
me veseli, da padajo maske: tekmovanje med tem, katera levičarska sekta bi iztrebila več ali manj slovencev in katera več ali manj zasužnjila.
[#895792] 17.08.10 15:46 · odgovor na: anon-195447 (#895767)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: najobj 17.08.2010 15:47
[Lidbarsky]
> [najobj]
> > [Lidbarsky]
> > > [mataj]
> > > > [0219Ju1]
> > > > Glede na to,da odlično poznaš zgodovinska dejstva ,daj prosim napiši malo statistike,koliko so belčki pobili civilnega prebivalstva in partizanov,Italijani,Nemci partizanov in partizani Nemcev,Italijanov,belčkov in civilnega prebivalstva.Ne najdem nikjer teh podatkov in glede na to,da je od vojne že skoraj 70 let,ni vrag,da ti podatki ne bi obstajali.
> > >
> > > Partizani so pobili nekaj makaronarjev, nekaj Švabov, nekaj kvizlingov in kolaborantov, pa tudi nekaj domnevnih kolaborantov. Med vojno namreč ni v navadi, da bi ljudem sodili preden jim vržejo iz aeroplana bombo na glavo ali jih kako drugače ubijejo. Zaradi tega v glavnem najebejo nedolžni.
> > >
> > > Domobranci so pobili nekaj partizanov, nekaj komunistov, pa tudi nekaj domnevnih komunistov. Tudi oni niso kaj dosti dali na sojenje, rajši so imeli puljenje nohtov in podobne prijeme.
> > >
> > > Razmerje med številom okupatorskih vojakov, pobitih s strani partizanov in domobrancev je torej nekaj deljeno z nič, kar znese neskončno. Neskončno pa je dovolj veliko število, da je vsa ostala statistika v primerjavi z njo nepomembna.
> > kaj ti bo mikroprocesor, če ga znaš uporabljati le za zabijanje žebljev v les.
> > velja tudi za druge pripomočke.
> >
> > kaj ti bo matematika, če ne veš niti tega, kaj naj seštevaš in deliš? nacisti, fašisti in komunisti so imeli s slovenci enake cilje - eni so jih hoteli iztrebljati na rasni osnovi, drugi na razredni. človeka nič kaj ne pomiri dejstvo, da ga bo nekdo likvidiral zato, ker bojda pripada napačnemu dohodkovnemu razredu (ne pa zato, ker se po njegovih žilah ne pretaka arijska kri).
> >
> > ko torej računaš, kdo je katerih več postrelil, daj na isto stran ulomka seštevek nacistov, fašistov in komunistov, če hočeš dobiti pravilen rezultat.
> ... eh, kurc ... kaj ti bo matematika, če te pa logika jebe ...
>
> ... zakaj ? ...
>
>
> ... aja ... čuj, pizdek ... proč zaj glej, ker to nea je za tvoje oke ...
>
>
> ... domnevam, da vsi Slovenci pripadajo eni rasni (= nearijski) osnovi ... alzo, tisti majstri, ki so jih hoteli potamaniti na rasni osnovi (hej, ne se zdaj pizdit, to so tvoje besede), bi ob tvojih predpostavkah potamanili čisto vse Slovence ...
>
> ... oni drugi majstri, ki pa so jih hoteli potamaniti na razredni osnovi (hej, ne se zdaj pizdit, to so tvoje besede), pa ob tvojih predpostavkah ne bi (niso) potamanili čisto vseh Slovencev ... khmm, ker bi (so) tisti, ki so pripadali "pravemu" dohodkovnemu razredu, ostali živi ...
>
>
> ... alzo, čigav "rezultat" je bil za Slovence "boljši" oziroma "ugodnejši" ? ... khmm, z vidika preživetja slovenskega naroda in ne z vidika "uspešnosti" tamaniteljev slovenskega naroda, se razume ...
>
>
> ... aja, pa da me oni pizdek ne bo spet nekaj brezveze kurcal, če slučajno nea je proč gledal, kot sem mu rekel ... čuj, jaz to strogo iz matematično-logičnega vidika reševanja tega "problema", s katerim se ti ves čas s tako zagnanostjo in veseljem tukaj ukvarjaš ... khmm, nima ideologija nič pri tem, majke mi ...

me veseli, da padajo maske: tekmovanje med tem, katera levičarska sekta bi iztrebila več ali manj slovencev in katera več ali manj zasužnjila.

... čuj, tebe nea samo tota tvoja logika jebe ... pa tebe še tota funkcionalna nepismenost al kak se že reče malo jebe ... pa ti zdaj niti tistega, kar si sam napisal, nea več razumeš, kaj šele kaj drugega ...

P.S.: domnevam seveda, da se ti nikoli in nikdar ne sprenevedaš ... ali prav domnevam, ha ? ...
[#895795] 17.08.10 15:48 · odgovor na: najobj (#895792)
Odgovori   +    1
[najobj]
> [Lidbarsky]
> > [najobj]
> > > [Lidbarsky]
> > > > [mataj]
> > > > > [0219Ju1]
> > > > > Glede na to,da odlično poznaš zgodovinska dejstva ,daj prosim napiši malo statistike,koliko so belčki pobili civilnega prebivalstva in partizanov,Italijani,Nemci partizanov in partizani Nemcev,Italijanov,belčkov in civilnega prebivalstva.Ne najdem nikjer teh podatkov in glede na to,da je od vojne že skoraj 70 let,ni vrag,da ti podatki ne bi obstajali.
> > > >
> > > > Partizani so pobili nekaj makaronarjev, nekaj Švabov, nekaj kvizlingov in kolaborantov, pa tudi nekaj domnevnih kolaborantov. Med vojno namreč ni v navadi, da bi ljudem sodili preden jim vržejo iz aeroplana bombo na glavo ali jih kako drugače ubijejo. Zaradi tega v glavnem najebejo nedolžni.
> > > >
> > > > Domobranci so pobili nekaj partizanov, nekaj komunistov, pa tudi nekaj domnevnih komunistov. Tudi oni niso kaj dosti dali na sojenje, rajši so imeli puljenje nohtov in podobne prijeme.
> > > >
> > > > Razmerje med številom okupatorskih vojakov, pobitih s strani partizanov in domobrancev je torej nekaj deljeno z nič, kar znese neskončno. Neskončno pa je dovolj veliko število, da je vsa ostala statistika v primerjavi z njo nepomembna.

> > > kaj ti bo mikroprocesor, če ga znaš uporabljati le za zabijanje žebljev v les.
> > > velja tudi za druge pripomočke.
> > >
> > > kaj ti bo matematika, če ne veš niti tega, kaj naj seštevaš in deliš? nacisti, fašisti in komunisti so imeli s slovenci enake cilje - eni so jih hoteli iztrebljati na rasni osnovi, drugi na razredni. človeka nič kaj ne pomiri dejstvo, da ga bo nekdo likvidiral zato, ker bojda pripada napačnemu dohodkovnemu razredu (ne pa zato, ker se po njegovih žilah ne pretaka arijska kri).
> > >
> > > ko torej računaš, kdo je katerih več postrelil, daj na isto stran ulomka seštevek nacistov, fašistov in komunistov, če hočeš dobiti pravilen rezultat.

> > ... eh, kurc ... kaj ti bo matematika, če te pa logika jebe ...
> >
> > ... zakaj ? ...
> >
> >
> > ... aja ... čuj, pizdek ... proč zaj glej, ker to nea je za tvoje oke ...
> >
> >
> > ... domnevam, da vsi Slovenci pripadajo eni rasni (= nearijski) osnovi ... alzo, tisti majstri, ki so jih hoteli potamaniti na rasni osnovi (hej, ne se zdaj pizdit, to so tvoje besede), bi ob tvojih predpostavkah potamanili čisto vse Slovence ...
> >
> > ... oni drugi majstri, ki pa so jih hoteli potamaniti na razredni osnovi (hej, ne se zdaj pizdit, to so tvoje besede), pa ob tvojih predpostavkah ne bi (niso) potamanili čisto vseh Slovencev ... khmm, ker bi (so) tisti, ki so pripadali "pravemu" dohodkovnemu razredu, ostali živi ...
> >
> >
> > ... alzo, čigav "rezultat" je bil za Slovence "boljši" oziroma "ugodnejši" ? ... khmm, z vidika preživetja slovenskega naroda in ne z vidika "uspešnosti" tamaniteljev slovenskega naroda, se razume ...
> >
> >
> > ... aja, pa da me oni pizdek ne bo spet nekaj brezveze kurcal, če slučajno nea je proč gledal, kot sem mu rekel ... čuj, jaz to strogo iz matematično-logičnega vidika reševanja tega "problema", s katerim se ti ves čas s tako zagnanostjo in veseljem tukaj ukvarjaš ... khmm, nima ideologija nič pri tem, majke mi ...

> me veseli, da padajo maske: tekmovanje med tem, katera levičarska sekta bi iztrebila več ali manj slovencev in katera več ali manj zasužnjila.

... čuj, tebe nea samo tota tvoja logika jebe ... pa tebe še tota funkcionalna nepismenost al kak se že reče malo jebe ... pa ti zdaj niti tistega, kar si sam napisal, nea več razumeš, kaj šele kaj drugega ...

P.S.: domnevam seveda, da se ti nikoli in nikdar ne sprenevedaš ... ali prav domnevam, ha ? ...
ko boš siguren v lastne besede, se spet javi.
[#895801] 17.08.10 15:52 · odgovor na: anon-195447 (#895795)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: najobj 17.08.2010 15:53
[Lidbarsky]
> [najobj]
> > [Lidbarsky]
> > > [najobj]
> > > > [Lidbarsky]
> > > > > [mataj]
> > > > > > [0219Ju1]
> > > > > > Glede na to,da odlično poznaš zgodovinska dejstva ,daj prosim napiši malo statistike,koliko so belčki pobili civilnega prebivalstva in partizanov,Italijani,Nemci partizanov in partizani Nemcev,Italijanov,belčkov in civilnega prebivalstva.Ne najdem nikjer teh podatkov in glede na to,da je od vojne že skoraj 70 let,ni vrag,da ti podatki ne bi obstajali.
> > > > >
> > > > > Partizani so pobili nekaj makaronarjev, nekaj Švabov, nekaj kvizlingov in kolaborantov, pa tudi nekaj domnevnih kolaborantov. Med vojno namreč ni v navadi, da bi ljudem sodili preden jim vržejo iz aeroplana bombo na glavo ali jih kako drugače ubijejo. Zaradi tega v glavnem najebejo nedolžni.
> > > > >
> > > > > Domobranci so pobili nekaj partizanov, nekaj komunistov, pa tudi nekaj domnevnih komunistov. Tudi oni niso kaj dosti dali na sojenje, rajši so imeli puljenje nohtov in podobne prijeme.
> > > > >
> > > > > Razmerje med številom okupatorskih vojakov, pobitih s strani partizanov in domobrancev je torej nekaj deljeno z nič, kar znese neskončno. Neskončno pa je dovolj veliko število, da je vsa ostala statistika v primerjavi z njo nepomembna.
>
> > > > kaj ti bo mikroprocesor, če ga znaš uporabljati le za zabijanje žebljev v les.
> > > > velja tudi za druge pripomočke.
> > > >
> > > > kaj ti bo matematika, če ne veš niti tega, kaj naj seštevaš in deliš? nacisti, fašisti in komunisti so imeli s slovenci enake cilje - eni so jih hoteli iztrebljati na rasni osnovi, drugi na razredni. človeka nič kaj ne pomiri dejstvo, da ga bo nekdo likvidiral zato, ker bojda pripada napačnemu dohodkovnemu razredu (ne pa zato, ker se po njegovih žilah ne pretaka arijska kri).
> > > >
> > > > ko torej računaš, kdo je katerih več postrelil, daj na isto stran ulomka seštevek nacistov, fašistov in komunistov, če hočeš dobiti pravilen rezultat.
> > > ... eh, kurc ... kaj ti bo matematika, če te pa logika jebe ...
> > >
> > > ... zakaj ? ...
> > >
> > >
> > > ... aja ... čuj, pizdek ... proč zaj glej, ker to nea je za tvoje oke ...
> > >
> > >
> > > ... domnevam, da vsi Slovenci pripadajo eni rasni (= nearijski) osnovi ... alzo, tisti majstri, ki so jih hoteli potamaniti na rasni osnovi (hej, ne se zdaj pizdit, to so tvoje besede), bi ob tvojih predpostavkah potamanili čisto vse Slovence ...
> > >
> > > ... oni drugi majstri, ki pa so jih hoteli potamaniti na razredni osnovi (hej, ne se zdaj pizdit, to so tvoje besede), pa ob tvojih predpostavkah ne bi (niso) potamanili čisto vseh Slovencev ... khmm, ker bi (so) tisti, ki so pripadali "pravemu" dohodkovnemu razredu, ostali živi ...
> > >
> > >
> > > ... alzo, čigav "rezultat" je bil za Slovence "boljši" oziroma "ugodnejši" ? ... khmm, z vidika preživetja slovenskega naroda in ne z vidika "uspešnosti" tamaniteljev slovenskega naroda, se razume ...
> > >
> > >
> > > ... aja, pa da me oni pizdek ne bo spet nekaj brezveze kurcal, če slučajno nea je proč gledal, kot sem mu rekel ... čuj, jaz to strogo iz matematično-logičnega vidika reševanja tega "problema", s katerim se ti ves čas s tako zagnanostjo in veseljem tukaj ukvarjaš ... khmm, nima ideologija nič pri tem, majke mi ...
> > me veseli, da padajo maske: tekmovanje med tem, katera levičarska sekta bi iztrebila več ali manj slovencev in katera več ali manj zasužnjila.
> ... čuj, tebe nea samo tota tvoja logika jebe ... pa tebe še tota funkcionalna nepismenost al kak se že reče malo jebe ... pa ti zdaj niti tistega, kar si sam napisal, nea več razumeš, kaj šele kaj drugega ...
>
>
> P.S.: domnevam seveda, da se ti nikoli in nikdar ne sprenevedaš ... ali prav domnevam, ha ? ...

... evo mene, sem že tukaj ...

... alzo, ti se vedno in povsod sprenevedaš ...
[#895802] 17.08.10 15:53 · odgovor na: anon-195447 (#895795)
Odgovori   +    2
[Lidbarsky]
da te ne bo preveč zmedlo - velja tudi za tvoj prejšnji prispevek, prepojen z domnevami.
[#895803] 17.08.10 15:54 · odgovor na: anon-195447 (#895802)
Odgovori   +    1
[Lidbarsky]
> [Lidbarsky]
> ko boš siguren v lastne besede, se spet javi.

da te ne bo preveč zmedlo - velja tudi za tvoj prejšnji prispevek, prepojen z domnevami.

... eh, sad ...
[#895804] 17.08.10 15:55 · odgovor na: najobj (#895801)
Odgovori   +    1
[najobj]
... evo mene, sem že tukaj ...

... alzo, ti se vedno in povsod sprenevedaš ...
me veseli, da si postal konkreten. prav, če je bil to tvoj namen, da mi sporočiš, kaj si misliš o meni, je pač bil. in?
[#895805] 17.08.10 15:55 · odgovor na: anon-35163 (#895720)
Odgovori   +    9
[mataj]

1. Začetek najine debate? Oprosti, ampak od kod naj jaz vem, da je 0219Ju1 tvoj drugi nick? Pa kaj misliš, da sem telepat, ali kaj?

2. Smisel MDB je bil seks, ne tekovine. Če si padel na finto, tvoj problem.

1. Začetek najine debate najlažje odčitaš, če v "kdo mi odgovarja" poiščeš mimoidočega na 16. avgusta dan ob 23:02. Ne vem kaj tlačiš zraven tretjo osebo, če je govora o začetku najine debate in ne neke druge debate. Tam namreč jaz prvič opazim, da znaš ti deliti z nič in se temu začudim.

2. Praviš torej, da je bila udarniška značka dana tistemu, ki je imel največje žulje, a ne na rokah. Torej so filmi in ljudsko izročilo o MDB ponarejeni podobno kot tisti o junaški NOB. In Šamac Sarajevo so naredila gradbena podjetja? Se mi je zdelo, v stari jugi je bilo vse ponarejeno, jaz sem nasedel na MDB, ti pa še na mnogo, mnogo več. No, si se pa lahko bratil in jedinil z brhkimi Makedonkami in Mađaricami.

Jaz sem pač nasedel, ker so iz mojega klasa hodili na MDB seksat le člani in članice KP. Tako in drugače nezanimivi ljudje. Razlika med nama je verjetno tudi ta, da si ti moral po seks v MDB, meni pa ni bilo potrebno izgubljati časa z vožnjo v centralno Bosno in tripati na Balaševiča preko taboriščnega ozvočenja. Vse se je dalo lepo doma ali na morju v ladovini ob kakšnih Pink Floydih ali kot bi pripomnil kolega dob ob Eaglesih (Take it easy) in brez glumatanja s krampi in lopatami v rokah pod žgočim soncem. Povero mataj in ostali udarniki, še dobro da je tudi za vas obstajal seks in da so vas lahko poplačali z značkami in partijskimi knjižicami, drugače bi bili v centralni Bosni in drugod še danes brez cest in vodovodov. Baje.
[#895830] 17.08.10 16:16 · odgovor na: mimoidoci (#895805)
Odgovori   +    0
[mimoidoci]
Vse se je dalo lepo doma ali na morju v ladovini ob kakšnih Pink Floydih ali kot bi pripomnil kolega dob ob Eaglesih (Take it easy) in brez glumatanja s krampi in lopatami v rokah pod žgočim soncem.
A res? Ja v redu no, potem ti pa res ni treba zganjat nostalgije po kapicah in ruticah in kar je še tega.
anon-10003 sporočil: 2.478
[#895850] 17.08.10 16:36 · odgovor na: anon-35163 (#895830)
Odgovori   +    2
Kaj mene mešaš,da sem kao neki drugi nick od nekoga?
Včeraj sem te samo prosil,da daj statistiko 2 svet. vojne na Slovenskem,pa si zakompliciral kot ponavadi,do amena.
[#895953] 17.08.10 18:55 · odgovor na: mimoidoci (#895805)
Odgovori   +    1
[mimoidoci]
> [mataj]
>
> 1. Začetek najine debate? Oprosti, ampak od kod naj jaz vem, da je 0219Ju1 tvoj drugi nick? Pa kaj misliš, da sem telepat, ali kaj?
>
> 2. Smisel MDB je bil seks, ne tekovine. Če si padel na finto, tvoj problem.
1. Začetek najine debate najlažje odčitaš, če v "kdo mi odgovarja" poiščeš mimoidočega na 16. avgusta dan ob 23:02. Ne vem kaj tlačiš zraven tretjo osebo, če je govora o začetku najine debate in ne neke druge debate. Tam namreč jaz prvič opazim, da znaš ti deliti z nič in se temu začudim.

2. Praviš torej, da je bila udarniška značka dana tistemu, ki je imel največje žulje, a ne na rokah. Torej so filmi in ljudsko izročilo o MDB ponarejeni podobno kot tisti o junaški NOB. In Šamac Sarajevo so naredila gradbena podjetja? Se mi je zdelo, v stari jugi je bilo vse ponarejeno, jaz sem nasedel na MDB, ti pa še na mnogo, mnogo več. No, si se pa lahko bratil in jedinil z brhkimi Makedonkami in Mađaricami.

Jaz sem pač nasedel, ker so iz mojega klasa hodili na MDB seksat le člani in članice KP. Tako in drugače nezanimivi ljudje. Razlika med nama je verjetno tudi ta, da si ti moral po seks v MDB, meni pa ni bilo potrebno izgubljati časa z vožnjo v centralno Bosno in tripati na Balaševiča preko taboriščnega ozvočenja. Vse se je dalo lepo doma ali na morju v ladovini ob kakšnih Pink Floydih ali kot bi pripomnil kolega dob ob Eaglesih (Take it easy) in brez glumatanja s krampi in lopatami v rokah pod žgočim soncem. Povero mataj in ostali udarniki, še dobro da je tudi za vas obstajal seks in da so vas lahko poplačali z značkami in partijskimi knjižicami, drugače bi bili v centralni Bosni in drugod še danes brez cest in vodovodov. Baje.

... hahaha ... dobra, ni kaj ...

... khmm, bi pa jaz v imenu objektivnosti vseeno še svoj pravičniški lonček pristavil ...

... veš kaj, lahko bi ti vse to, s čimer si se z matajem lepo pohecal, malo bolj na glas povedal tudi takrat in vsem tistim, ki tukaj jamrajo, kako neskončno so trpeli s strani zločinskih komunističnih krvosesov v svinčenem komunizmu, ki da je pri nas ves čas nespremenjen(!) v najbolj krvavi obliki trajal od konca vojne leta 1945 pa vse tja do 25.junija 1991 ... in potem se je čez noč vse spremenilo ... in je bila svoboda in bila je demokracija ...

... ker to, kar si napisal, glih ni preveč podobno nekemu silnemu trpljenju za železno zaveso, pa da me jebeš ... da pa je res, pa vem, ker je moja izkušnja zelo podobna tej tvoji, le da jaz nisem nič slišal o kakšnih MDB, res ... možno pa je, da sem glih takrat, ko so delali reklamo za MDB, sedel na ušesih ...

... hja, ali pa ste vi žabari bili že takrat tudi v tistih cajtih dosti bolj zagriženi od nas Štajercev, ki smo tudi po tem forumu sodeč očitno bolj na izi ... khmm, pa ste zato vse tiste hecne zadeve iz časov kao komunizma v zadnjih izdihljajih tudi dosti bolj resno jemali ...
[#895973] 17.08.10 19:57 · odgovor na: najobj (#895953)
Odgovori   +    1
[najobj]
> [mimoidoci]
> Vse se je dalo lepo doma ali na morju v ladovini ob kakšnih Pink Floydih ali kot bi pripomnil kolega dob ob Eaglesih (Take it easy) in brez glumatanja s krampi in lopatami v rokah pod žgočim soncem.

... ker to, kar si napisal, glih ni preveč podobno nekemu silnemu trpljenju za železno zaveso, pa da me jebeš ... da pa je res, pa vem, ker je moja izkušnja zelo podobna tej tvoji, le da jaz nisem nič slišal o kakšnih MDB, res ... možno pa je, da sem glih takrat, ko so delali reklamo za MDB, sedel na ušesih ...
Muuuuhahaha, bravo!

Ja, ampak tudi na morju v ladovini ob Pink Floydih je človek trpel zaradi komunizma. Gotovo ga je grizla vest in ves čas se je bal, da bo Udba skočila iz grmovja in ga zaprla, ker sexa na gnilo kapitalistično glasbo namesto na partizanske koračnice.
[#895975] 17.08.10 19:58 · odgovor na: anon-10003 (#895850)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-35163 17.08.2010 20:05
[0219Ju1]
Kaj mene mešaš,da sem kao neki drugi nick od nekoga?
Včeraj sem te samo prosil,da daj statistiko 2 svet. vojne na Slovenskem,pa si zakompliciral kot ponavadi,do amena.
Ma sam si jo zgoogli!

No, ampak kot smo prejle že ugotovili, bo statistika v tej debati odločala šele takrat, ko bomo znali deliti z nič. Bili so sicer neki protiargumenti, nekdo je tule dokazoval da sem mahnjen na titovke ali nekaj takega, ampak to stvari ne spremeni.
[#896064] 17.08.10 21:45 · odgovor na: anon-35163 (#895973)
Odgovori   +    1
[mataj]
> [najobj]
> > [mimoidoci]
> > Vse se je dalo lepo doma ali na morju v ladovini ob kakšnih Pink Floydih ali kot bi pripomnil kolega dob ob Eaglesih (Take it easy) in brez glumatanja s krampi in lopatami v rokah pod žgočim soncem.
>
>
> ... ker to, kar si napisal, glih ni preveč podobno nekemu silnemu trpljenju za železno zaveso, pa da me jebeš ... da pa je res, pa vem, ker je moja izkušnja zelo podobna tej tvoji, le da jaz nisem nič slišal o kakšnih MDB, res ... možno pa je, da sem glih takrat, ko so delali reklamo za MDB, sedel na ušesih ...
Muuuuhahaha, bravo!

Ja, ampak tudi na morju v ladovini ob Pink Floydih je človek trpel zaradi komunizma. Gotovo ga je grizla vest in ves čas se je bal, da bo Udba skočila iz grmovja in ga zaprla, ker sexa na gnilo kapitalistično glasbo namesto na partizanske koračnice.

... khmm, ali še huje ... da bo gospodična bolj zadovoljna ob živahnih ritmih partizanskih koračnic, pa bi revež odsihmal moral namesto na gnilo kapitalistično glasbo tiste stvari početi vedno ob ... eh, raje ne bom nadaljeval, ker zdaj ga povsem razumem ...

... alzo, mimoidoči je resnično trpel za železno zaveso ... khmm, in zdaj šele vidim, da sem jaz tudi ... hahaha ...
[#896082] 17.08.10 22:24 · odgovor na: anon-35163 (#895720)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-195447 17.08.2010 22:32
[mataj]
Smisel MDB je bil seks, ne tekovine. Če si padel na finto, tvoj problem.
človek mora biti kar depresiven, če je pripravljen v zameno za seks opravljati delo zapornikov/sužnjev.
[#896084] 17.08.10 22:26 · odgovor na: najobj (#895803)
Odgovori   +    1
[najobj]
> [Lidbarsky]
> > [Lidbarsky]
> > ko boš siguren v lastne besede, se spet javi.
>
> da te ne bo preveč zmedlo - velja tudi za tvoj prejšnji prispevek, prepojen z domnevami.

... eh, sad ...
še nisi izračunal?

Strani: 1 2 3 4 5 6